טל רודס כתב:הסאונד נשמע חי ומצוין
מסכים, השיר נשמע פשוט מעולה.
וכמו אחרים פה שאמרו, למרות שפקפקתי במה שלאברי אמר על זה שהאלבום חוזר בחלקו ל-I&W, ישר כששמעתי את השיר פעם ראשונה הוא מאוד הזכיר לי סוג של שילוב בין SDOIT ל-I&W. בבת אחת ההתלהבות מדרים חזרה לי בטירוף! אני ממש שמח שזה השיר שנקבל בהופעה בארץ ואני שמח לומר שאפילו ששמעתי את השיר רק 4 פעמים עד עכשיו, יש משהו אחד שאני יכול לומר בבירור: לדעתי, הוא יותר טוב מכל סינגל שדרים הוציאו בשנים האחרונות.
אני חייב לומר, ליפני שהשיר יצא אמרתי לעצמי "אוקי, אל תצפה ליותר מידי, זה בטח יהיה שיר בסגנון של A Rite of Passage, Constant Motion, Forsaken", אבל הופתעתי לטובה! אני גם שמח שהם הורידו קצת מהמטאל, השיר נשמע מאוד מרענן בין היתר בגלל האיזון שבו וזה שהוא לא נוטה לכיוון אחד יותר מידי. אני חושב שאם תסתכלו על הסינגלים של האלבומים האחרונים, הם היו או יותר מידי מטאל או יותר מידי קיטצ'יים, פה זה לא קורה (האמת, רק אני מופתע שזה יוצא בתור סינגל? הוא נשמע מאוד לא-סינגל'י).
מה שכן, מצד אחד זה טוב שהם חזרו לסאונד כזה, מצד שני זה מרגיש קצת בטוח מידי, אין פה שום "סיכונים" - אבל היי, זה רק הסינגל ובטח הם רצו להראות "אנחנו עדיין אותה להקה" ואני מתאר לעצמי שגם אם יש שיר באלבום שהוא לגמרי שינוי מהסגנון הרגיל שלהם הם לא היו משחררים אותו כסינגל כדי לא להפחיד את המעריצים, וכבר למדתי שבאלבומים של דרים הסינגלים הם כמעט תמיד בין השירים הכי פחות טובים באלבום, ויודעים מה, אם OTBOA (תתרגלו

) הוא הנקודה הנמוכה של האלבום, אני לא יכול לחכות לשאר השירים.
הא כן - ואם התמונה ששם זאת העטיפה של האלבום (ואני מתאר לעצמי שזאת כן העטיפה), היא מכוערת, ובכלל לא מתאימה למוזיקה של דרים. סורי. נראת מאוד חובבנית, כמו כל הלהקות פרוג רוק/מטאל האלמוניות האלה שעושות עטיפות לא קשורות-יעני-אומנותיות.