http://tal.dreamtheater.co.il/articles/mp-leaves-dt.php
רשמתי את דעתי על העזיבה של פורטנוי ואני בהחלט יכול לשפוט אותו על סמך ההתנהגות והציטוטים שלו ולטעון שהוא רודף בצע.nirgodin כתב:כתבה מיותרת... סתם רשמת ספקולציות לגבי העזיבה של מייק וסיפרת סיפורים לא טובים עליו. אני לא מבין מה זה משרת בדיוק ואיך זה קשור לכותרת של הכתבה.
"האם בלהקת Avenged Sevenfold יהיה לפורטנוי את יכולות היצירה ושיתוף הפעולה שהיו לו עם ג'ון פטרוצ'י או ג'ורדן רודס?"
מייק אמר שהוא נהנה יותר בפרוייקטים אחרים. זה לא אומר שהוא חייב לנגן דברים מסובכים בפרוייקטים האחרים. אני בטוח שכל מוזיקאי התנסה פעם בחוויה של לנגן את הדבר הכי פשוט בעולם וליהנות מזה בטירוף. אני לא חושב שאתה יכול לשפוט אותו על זה ולפי זה להחליט שהוא עזב בגלל הכסף.
אתה יכול לעשות מה שבא לך אבל לדעתי אתה מתנהג כמו ילד קטן. מאז שפורטנוי עזב את דרים אני רואה פה ושם לכלוכים שלך עליו, וזה מתחיל להזכיר את השנאה שלך למור. הבחור הלך בדרכו, תתגבר על זה, תודה לו על כל השנים, ותעזוב את זה. אתה לא רוצה להמשיך לאהוב אותו? זכותך. אבל לא צריך להתחיל לכתוב בכל מקום כמה שהוא מפסיד וכמה שהוא רודף בצע, ולפרסם כתבה שלמרות שהיא מסתתרת תחת הכותרת "סופה של תקופה", כל התכלית שלה היא להציג ספקולציות בנוגע לעזיבה.טל רודס כתב:רשמתי את דעתי על העזיבה של פורטנוי ואני בהחלט יכול לשפוט אותו על סמך ההתנהגות והציטוטים שלו ולטעון שהוא רודף בצע.nirgodin כתב:כתבה מיותרת... סתם רשמת ספקולציות לגבי העזיבה של מייק וסיפרת סיפורים לא טובים עליו. אני לא מבין מה זה משרת בדיוק ואיך זה קשור לכותרת של הכתבה.
"האם בלהקת Avenged Sevenfold יהיה לפורטנוי את יכולות היצירה ושיתוף הפעולה שהיו לו עם ג'ון פטרוצ'י או ג'ורדן רודס?"
מייק אמר שהוא נהנה יותר בפרוייקטים אחרים. זה לא אומר שהוא חייב לנגן דברים מסובכים בפרוייקטים האחרים. אני בטוח שכל מוזיקאי התנסה פעם בחוויה של לנגן את הדבר הכי פשוט בעולם וליהנות מזה בטירוף. אני לא חושב שאתה יכול לשפוט אותו על זה ולפי זה להחליט שהוא עזב בגלל הכסף.
על זה הייתי אומר Sweet jesusRysher כתב:מעצבן אותי שגם אחרי שהוא עזב את הלהקה מכניסים אותו לתמונות כשהוא מופיע למעלה ובגדול ופוזה של אלוהים מעל שאר חברי הלהקה
תקראי את הכתבה שלי , אני בדיוק מדבר על זה.Victoria כתב:בכל הסיפור הזה נראה ממש כאילו מייק פורטנוי רוצה את התשומת לב של הלהקה. מה הקטע שהוא "הרוס מזה שהם המשיכו בלעדי"? מה הוא חשב שהם פשוט יפרקו את הלהקה...?
אוי נו באמת.... שוב המשפטים המתחכמים האלה שבפועל לא אומרים הרבה (אני לא מנסה להעליב. אני פשוט לא אוהב/מבין את האמירות האלה).Victoria כתב:מייק פורטנוי כמו כל הגברים ילד קטן וזה הכל!