[רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: [רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה
All the remaining members of DT have been interviewed by Lifting Shadows author Rich Wilson for an upcoming cover story in Classic Rock Presents Prog magazine

- Rysher
- דרימיסט שרוף
האנגלית שלי מתדרדרת...לא הבנתי
תרגום לעברית פשוטה?
תרגום לעברית פשוטה?
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כל חברי הלהקה הנוכחיים התראיינו לריץ' ווילסון (שכתב את הביוגרפיה הרשמית של הלהקה) והכתבה תופיע במגזין הקרוב של Classic Rock Presents Prog Magazine
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מישהו שאל בפייסבוק את ריץ' ווילסון מתי יוצאו עותקים נוספים של Lifting Shadows והוא אמר (אני מקווה שאני זוכר נכון) שהספר דורש עדכון ושהוא כבר לא רלוונטי ולכן לא יודפסו עותקים נוספים.טל רודס כתב:All the remaining members of DT have been interviewed by Lifting Shadows author Rich Wilson for an upcoming cover story in Classic Rock Presents Prog magazine
ובקשר לציטוט שהבאת, אהבתי את אחת התגובות לזה שכולם מתראיינים:
אנשים כבר לא מאמינים שהוא מסוגל לדבר בכלל?Nicolas Bazin: Even John Myung
Dream Theater Book Lifting Shadows: Even John Myung

- Greenburger
- דרימיסט-על
מתן- נכון שאני אוהב מאוד את פורטנוי אבל אני אוהב מאוד גם את פטרוצ'י. זה לא משנה. פה אני מניח שנכנס הקטע של דיעה:
הדיעה שלי שפורטנוי הוא לא כמו שאתם מציגים אותו, והדיעה שלכם ש.... הוא כן
לא משנה כמה טענות ניתן לגבות את הדיעה שלנו, בסופו של דבר זה מה שזה כי אנחנו רחוקים מדי מהם וכל הסיטואציה בשביל לדעת באמת עובדות כלשהן.
תיארתי לעצמי שמישהו יגיד מתישהו שדברי מושפעים ומסנוורים מההערצה לפורטנוי. אז כמה שהדיעה שלי מושפעת מהרגש אני מאמין שהיא מכילה ומבוססת טענות ונימוקים אמיתיים בעלי אחיזה במציאות שהם נכונים בלי קשר או בנוסף לאיך שאני מרגיש. וגם הדיעה שלך מושפעת מהרגש שלך ומאיך שאתה מפרש אירועים בתור אחד שהוא חיצוני בלבד אליהם. אם עמדותיי אינן מבוססות אחיזה במציאות, הן לא חסרי ביסוס יותר משלך.
אבל למרות זאת אני מוכן ורוצה להמשיך להסביר את עמדתי.
אתה אומר שהוא שחצן, מתנשא על חבריו, שתלטן ומלא מאוד מאוד בעצמו, ושזו עובדה. תוכיח.
עכשיו, למה לעזאזל אתה חושב שהוא בא להכריח אותם להפסיק לעבוד??? הוא הציע להם רעיון, לקחת הפסקה. בדיוק כך- הציע. העלה את הרעיון בפניהם. ואחרי זה הם גם לקחו כמה ימים כדי לחשוב על זה. לפי מה שהוא כתב זה נשמע שהוא היה מופתע שהם לא הרגישו כמוהו (שזה לא אומר שהוא ניסה להכריח אותם), אז הם הגיעו למצב שהוא נאלץ לעזוב. זהו. הוא לא ניסה לכפות עליהם את רצונו (איך הוא כבר יכול לעשות את זה? יגיד להם שאם הם לא לוקחים הפסקה הוא לא יטפל בענייני הלהקה? לא ישקיע בהקלטות? מה?).
לכל אחד מחברי הלהקה מותר להעלות רעיונות בפני שאר הלהקה, בטח שלמנהיג שלה.
אבל כשפורטנוי מעלה רעיון אז הוא כופה אותו!
עכשיו, מה שאמרת
אז הוא הסביר טוב מאוד את הסיבות שלו, ואני עשיתי כמיטב יכולתי להסביר אותן בנוסף. אין לי מה להוסיף מעבר. אם אתה עדיין חושב ככה אני לא מבין לאן כל ההסברים שלי הלכו אחרי שקראת אותם (אם בכלל כי זה לא נראה ככה).
בקשר לכתיבה של החומר- אתה אומר שעוד עובדה היא שמי שכתב את רוב החומר בשנים האחרונות זה פטרוצ'י ורודס. תוכיח.
אני לא מבין למה אתה מתעקש לומר את זה כשהלהקה עצמה אמרה שמי שעושה את זה פטרוצ'י ופורטנוי.
בעצם עזוב להוכיח, זה לא משנה לדיון, רק מסקרן אותי. כי אם האחראים הם פטרוצ'י ורודס אתה בעצם תומך במה שאני אומר שפורטנוי הוא לא מאלה שאחראים לכיוון המוזיקלי של הלהקה, אז אני לא מבין מה הוויכוח פה.
וכפי שכבר אמרתי, זה לא משנה אם השניים האחראים על המוזיקה בלהקה זה פטרוצ'י ורודס, או פטרוצ'י ופורטנוי. בכל מצב, גם פטרוצ'י שם, ומבין השניים האלה פטרוצ'י הוא העיקרי מביניהם. אז זו לא אחריותו של פורטנוי הכיוון המוזיקלי של הלהקה. זה הגיון כל כך פשוט, אני באמת לא מבין מה לא מובן פה.
אני יודע שפורטנוי הלך מרצונו החופשי ולא סילקו אותו, אבל זה לא מה שמרגיז אותי. מה שמרגיז אותי זה כל ההאשמות והירידות והחוסר סימפתיה שרצות על פורטנוי פה, ובמשך כמה שנים כבר, שלדעתי חסרות כל ביסוס.
עילי-
אבל שוב זה לא הנושא פה אז אם אתה מעוניין אני אדבר איתך על זה באופן פרטי.
טל, יהיה אפשר לקרוא את הכתבה אונליין?
הדיעה שלי שפורטנוי הוא לא כמו שאתם מציגים אותו, והדיעה שלכם ש.... הוא כן

לא משנה כמה טענות ניתן לגבות את הדיעה שלנו, בסופו של דבר זה מה שזה כי אנחנו רחוקים מדי מהם וכל הסיטואציה בשביל לדעת באמת עובדות כלשהן.
תיארתי לעצמי שמישהו יגיד מתישהו שדברי מושפעים ומסנוורים מההערצה לפורטנוי. אז כמה שהדיעה שלי מושפעת מהרגש אני מאמין שהיא מכילה ומבוססת טענות ונימוקים אמיתיים בעלי אחיזה במציאות שהם נכונים בלי קשר או בנוסף לאיך שאני מרגיש. וגם הדיעה שלך מושפעת מהרגש שלך ומאיך שאתה מפרש אירועים בתור אחד שהוא חיצוני בלבד אליהם. אם עמדותיי אינן מבוססות אחיזה במציאות, הן לא חסרי ביסוס יותר משלך.
אבל למרות זאת אני מוכן ורוצה להמשיך להסביר את עמדתי.
אתה אומר שהוא שחצן, מתנשא על חבריו, שתלטן ומלא מאוד מאוד בעצמו, ושזו עובדה. תוכיח.
עכשיו, למה לעזאזל אתה חושב שהוא בא להכריח אותם להפסיק לעבוד??? הוא הציע להם רעיון, לקחת הפסקה. בדיוק כך- הציע. העלה את הרעיון בפניהם. ואחרי זה הם גם לקחו כמה ימים כדי לחשוב על זה. לפי מה שהוא כתב זה נשמע שהוא היה מופתע שהם לא הרגישו כמוהו (שזה לא אומר שהוא ניסה להכריח אותם), אז הם הגיעו למצב שהוא נאלץ לעזוב. זהו. הוא לא ניסה לכפות עליהם את רצונו (איך הוא כבר יכול לעשות את זה? יגיד להם שאם הם לא לוקחים הפסקה הוא לא יטפל בענייני הלהקה? לא ישקיע בהקלטות? מה?).
לכל אחד מחברי הלהקה מותר להעלות רעיונות בפני שאר הלהקה, בטח שלמנהיג שלה.
אבל כשפורטנוי מעלה רעיון אז הוא כופה אותו!
עכשיו, מה שאמרת
עוד פעם אתה אומר שהוא רצה את ההפסקה כי הוא רוצה לנגן עם A7X, וכי זה בגלל כסף...."טוב עכשיו הולכים הבייתה לשנתיים כדי שאי אוכל לנגן עם חבורה של ילדים שעושים הרבה כסף"
אז הוא הסביר טוב מאוד את הסיבות שלו, ואני עשיתי כמיטב יכולתי להסביר אותן בנוסף. אין לי מה להוסיף מעבר. אם אתה עדיין חושב ככה אני לא מבין לאן כל ההסברים שלי הלכו אחרי שקראת אותם (אם בכלל כי זה לא נראה ככה).
בקשר לכתיבה של החומר- אתה אומר שעוד עובדה היא שמי שכתב את רוב החומר בשנים האחרונות זה פטרוצ'י ורודס. תוכיח.
אני לא מבין למה אתה מתעקש לומר את זה כשהלהקה עצמה אמרה שמי שעושה את זה פטרוצ'י ופורטנוי.
בעצם עזוב להוכיח, זה לא משנה לדיון, רק מסקרן אותי. כי אם האחראים הם פטרוצ'י ורודס אתה בעצם תומך במה שאני אומר שפורטנוי הוא לא מאלה שאחראים לכיוון המוזיקלי של הלהקה, אז אני לא מבין מה הוויכוח פה.
וכפי שכבר אמרתי, זה לא משנה אם השניים האחראים על המוזיקה בלהקה זה פטרוצ'י ורודס, או פטרוצ'י ופורטנוי. בכל מצב, גם פטרוצ'י שם, ומבין השניים האלה פטרוצ'י הוא העיקרי מביניהם. אז זו לא אחריותו של פורטנוי הכיוון המוזיקלי של הלהקה. זה הגיון כל כך פשוט, אני באמת לא מבין מה לא מובן פה.
אני יודע שפורטנוי הלך מרצונו החופשי ולא סילקו אותו, אבל זה לא מה שמרגיז אותי. מה שמרגיז אותי זה כל ההאשמות והירידות והחוסר סימפתיה שרצות על פורטנוי פה, ובמשך כמה שנים כבר, שלדעתי חסרות כל ביסוס.
עילי-
ממש, ממש לא הגזמתי.ilai fields #7 כתב:Greenburger כתב:
קודם כל, בשביל שלהקה תצליח, זה כן צריך להיות דיקטטורה. בדרים זה דיקטטורה של שניים. וגם את זה אני יודע כי הם אמרו את זה.![]()
![]()
וואו... גרינבו, די הגזמת.
אבל שוב זה לא הנושא פה אז אם אתה מעוניין אני אדבר איתך על זה באופן פרטי.
נו חלאס, כל הזמן יהיו דברים חדשים עם הלהקה, אי אפשר להוציא מהדורה חדשה מעודכנת שכוללת פרק אחד נוסף על השנה האחרונה שעברה עליהם כל שנה. זה מגוחך.Dead כתב:מישהו שאל בפייסבוק את ריץ' ווילסון מתי יוצאו עותקים נוספים של Lifting Shadows והוא אמר (אני מקווה שאני זוכר נכון) שהספר דורש עדכון ושהוא כבר לא רלוונטי ולכן לא יודפסו עותקים נוספים.טל רודס כתב:All the remaining members of DT have been interviewed by Lifting Shadows author Rich Wilson for an upcoming cover story in Classic Rock Presents Prog magazine
טל, יהיה אפשר לקרוא את הכתבה אונליין?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לכן עושים כתבה במגזין. לא נשמע לי סביר שיוציאו מהדורה חדשה רק בשביל פרק אחד נוסף.נו חלאס, כל הזמן יהיו דברים חדשים עם הלהקה, אי אפשר להוציא מהדורה חדשה מעודכנת שכוללת פרק אחד נוסף על השנה האחרונה שעברה עליהם כל שנה. זה מגוחך.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לי לא נשמע הגיוני להוציא ביוגרפיה ללהקה שעוד לא מתה....
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Rysher
- דרימיסט שרוף
ניר תסתכל על זה יותר כסקירה של "נכון לעכשיו" על כל מה שקרה וקורה בלהקה.
כמו שכשמדינת ישראל חגגה את יום העצמאות ה50 יצא ספר "ביוגרפיה" על המדינה... "ואלה שנות חמישים..." אם אני לא טועה בשם של הספר.
או, קצת יותר אקטואלי (ולחלוטין לא שייך לאשכול או לפורום הספציפי הזה) - ספר הזכרונות של אהוד אולמרט...שגם הוא עוד לא מת
כמו שכשמדינת ישראל חגגה את יום העצמאות ה50 יצא ספר "ביוגרפיה" על המדינה... "ואלה שנות חמישים..." אם אני לא טועה בשם של הספר.
או, קצת יותר אקטואלי (ולחלוטין לא שייך לאשכול או לפורום הספציפי הזה) - ספר הזכרונות של אהוד אולמרט...שגם הוא עוד לא מת
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- Greenburger
- דרימיסט-על
זה נשמע מהתגובה של ווילסון, שהספר לא עדכני ולכן לא מודפס יותר, כאילו הולכים לעדכן אותו ולהוציא גרסה חדשה.Dead כתב:לכן עושים כתבה במגזין. לא נשמע לי סביר שיוציאו מהדורה חדשה רק בשביל פרק אחד נוסף.נו חלאס, כל הזמן יהיו דברים חדשים עם הלהקה, אי אפשר להוציא מהדורה חדשה מעודכנת שכוללת פרק אחד נוסף על השנה האחרונה שעברה עליהם כל שנה. זה מגוחך.
ותכל'ס בגרסה השניה שלו, התוספת הכי משמעותית היא הפרק של BC&SL. זה נראה כאילו הוציאו אותה כי הגרסה הראשונה יצאה ממש קרוב לשחרור של BC&SL, ובאותה עת הספר כלל את כל האלבומים, ואז BC&SL יצא והספר כבר לא כלל את כל האלבומים אז הוציאו גרסה חדשה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- בריל!
תומר אתה מצחיק אותי- אתה יודע מה? תחשוב מה שאתה רוצה לחשוב, אם זה עוזר לך לקבל את המציאות יותר טוב.
אני נותן את דעתי, היא מאוד מנומקת, ומאוד נסמכת על דברים שאני אישית מכיר ויודע.
מייק כרגע הקליט ומופיע עם A7X ועזב את דרים- אם 1+1 אצלך יוצא 5 אז אני לא צריך להסביר לך מעבר לזה.
אני מספיק שנים נמצא בסצינה של הרוק, ראיתי אינסוף פירוקים, פרדות, הפסקות ועזיבות של מוזיקאים בהרכבים שונים. את דרים אני לא רק מכיר מאהבה מרחוק, אלא יש לי קשר קצת יותר אישי. אין לי שמץ של ספק שמייק עשה ללהקה תרגיל מסריח רק כדי להמשיך לנגן עם A7X! יכול להיות שבגלל כל ההאשמות שמוטחות לכיוונו, הוא ילך צעד אחורה ולא ימשיך איתם, אבל אין לי ספק אפילו קטן שזו אחת הסיבות העיקריות ל"הפסקה" שהוא רצה. ושוב הפסקה של 3-4 שנים זו לא הפסקה, זה פירוק של ההרכב!
אני לא אוסיף יותר כי אני לא צריך להצדיק את עצמי, אני חושב שהעובדות מדברות בעד עצמן.
אני נותן את דעתי, היא מאוד מנומקת, ומאוד נסמכת על דברים שאני אישית מכיר ויודע.
מייק כרגע הקליט ומופיע עם A7X ועזב את דרים- אם 1+1 אצלך יוצא 5 אז אני לא צריך להסביר לך מעבר לזה.
אני מספיק שנים נמצא בסצינה של הרוק, ראיתי אינסוף פירוקים, פרדות, הפסקות ועזיבות של מוזיקאים בהרכבים שונים. את דרים אני לא רק מכיר מאהבה מרחוק, אלא יש לי קשר קצת יותר אישי. אין לי שמץ של ספק שמייק עשה ללהקה תרגיל מסריח רק כדי להמשיך לנגן עם A7X! יכול להיות שבגלל כל ההאשמות שמוטחות לכיוונו, הוא ילך צעד אחורה ולא ימשיך איתם, אבל אין לי ספק אפילו קטן שזו אחת הסיבות העיקריות ל"הפסקה" שהוא רצה. ושוב הפסקה של 3-4 שנים זו לא הפסקה, זה פירוק של ההרכב!
אני לא אוסיף יותר כי אני לא צריך להצדיק את עצמי, אני חושב שהעובדות מדברות בעד עצמן.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רק אם מישהו יסרוק אותה. מדובר במגזין מודפס כמו מטאל האמר.טל, יהיה אפשר לקרוא את הכתבה אונליין?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זאת העטיפה של הגליון שיצא עכשיו, הכתבה על דרים בגליון הבא

- Greenburger
- דרימיסט-על
מתן, מייק אולי ימשיך לנגן עם A7X אבל הם לא הסיבה שהוא עזב או רצה הפסקה, זה הכל. הוא הוכיח את זה בצורה מאוד טובה כשהוא אמר שהוא התחיל לחשוב על הפסקה כשמתופף של A7X עוד היה בחיים.
ואני בטוח שיש לך סיבות טובות לחשוב מה שאתה חושב, אבל נימוקים לא כל כך הצגת פה. הם בעיקר כללו שפורטנוי חמדן, אנוכי, שחצן וכו'.
ואני בטוח שיש לך סיבות טובות לחשוב מה שאתה חושב, אבל נימוקים לא כל כך הצגת פה. הם בעיקר כללו שפורטנוי חמדן, אנוכי, שחצן וכו'.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אממ מתן, מייק אף פעם לא היה נראה לי כמו בן אדם שחצן/מתנשא או משהו כזה, אתה יכול להביא דוגמה שתתמוך במה שאתה אומר על זה שאתה חושב שהוא בן אדם כזה? וגם בפוסט האחרון שלך אמרת "הפסקה של 3-4 שנים", אבל הוא הרי גם הציע שנה הפסקה.
בכל מקרה, את שאר הדברים שאני חושב כתבתי כבר בשאר ההודעות שלי בנושא. P:
בכל מקרה, את שאר הדברים שאני חושב כתבתי כבר בשאר ההודעות שלי בנושא. P:
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
תגידו מה אתם נובים? פורטנוי הוא האגו-טריפ הכי גדול בפרוג-מטאל (גילדי, אל תעלב אבל בכל-זאת). מקיף את עצמו בהרכבים וחברים, מערכות תופים מפה ועד הודעה חדשה (שמעידות או על אגו גדול או על *** קטן). הבמאי, המפיק והעורך של ה-DVD's, שתמיד (אבל תמיד) מקבל הכי הרבה זמן מסך און ואוף-אייר, לייבל בוטלגים של דרים שמנוהל דרך האתר שלו, עוד על האתר שלו - הפורום שם היה הפורום הבלתי-רשמי של הלהקה, כאשר פורטנוי עצמו היה מעדכן יותר בפורום שלו על הלהקה מאשר בפורום הלהקה עצמה!! פורטנוי הוא הרוח מאחורי כל הספיישל-אדישנס שכולנו קנינו במיטב כספינו, כל ה-Making of המטופשים שמראים את לאברי צורח למיקרופון ואת פטרוצ'י עושה חיקוי של מפלצת למצלמה - שגרמו לנו להתלהב ולשלם עוד כמה שקלים (בשביל דרים זה מיליונים אבל מי סופר?). הכל פורטנוי. כולם ידעו וכולם היו בסדר עם זה, אני לא יודע מה אתם מופתעים פתאום.
תשמעו, מייק הוא גיבור תרבות בשבילי והאומן המשפיע ביותר על הבחירות המוזיקליות שלי אי-פעם. אבל גם לו יש חולשות וחסרונות. חשוב לי להבהיר שאני לא נגד הרצון של פורטנוי להרוויח יותר מהלהקה או נגד הגישה השתלטנית שלו (ושל פטרוצ'י) על הלהקה. אבל אלו העובדות, צריך להכיר בהן.
תשמעו, מייק הוא גיבור תרבות בשבילי והאומן המשפיע ביותר על הבחירות המוזיקליות שלי אי-פעם. אבל גם לו יש חולשות וחסרונות. חשוב לי להבהיר שאני לא נגד הרצון של פורטנוי להרוויח יותר מהלהקה או נגד הגישה השתלטנית שלו (ושל פטרוצ'י) על הלהקה. אבל אלו העובדות, צריך להכיר בהן.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
http://www.classicrockmagazine.com/news ... m-theater/Former Dream Theater keyboard player Derek Sherinian believes that drummer Mike Portnoy will return to the band sooner rather than later.
Talking exclusively to Classic Rock, Sherinian [now with Black Country Communion] said: “I was more a little surprised, rather than shocked, at his departure. He’s been doing it for 25 years, and I know he wanted to take a break from the constant album-tour-album-tour cycle. He told the other guys that he wanted to take a break, but they told him, ‘We’re going into the studio, so shit or get off the pot’. So he left.
“However, this is Mike’s band. Knowing all the personalities involved, I’d expect them to do one album without him, using an interim drummer, and then he’ll be back. I wish all of them the best. I loved being in Dream Theater [1994-98], and we were such a powerful band. But clearly Mike wants the time to explore other musical avenues.

- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ממש כהוכחה למה שאמרת קראתי עכשיו את הפוסט הזה בפורום של פטרוצ'י. http://www.petrucciforum.com/forums/sho ... hp?t=70523טל רודס כתב:ממש לא מפתיע אותי לגבי המנהל פורום, מדובר בבן אדם מאד לא נחמד (ואני מאד עדין בתיאור).זה שמנהל הפורום שלו הסתיר את כל האשכולות לאחר ההודעה של מייק זה לא בסדר.
ממש לא ברורה לי ההתנהלות הזאת. מה שווה הפורום הזה אם היוזר לא יכול להגיד מה שיש לו בחופשיות בלי לפחד שיחסמו אותו? (כמובן אם אותו בן אדם לא עובר על חוקי הפורום). מייק ביקש לא לדבר על המתופף שיחליפו בלהקה. אז עכשיו כל מי שמזכיר את הנושא נחסם. לא נעים בכלל...Are we allowed to talk about this here, by the way? MP pinned a topic saying it's too hard for him to see people talking about this situation at his own board. And I've just been banned (I assume) for having talked about it (albeit entirely civilly and not disrespectfully).
Seriously. Lame. Weymolith is a forum Nazi

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אתה צודק במאה אחוז איגור, ו-WEYMO זכה לתיאור הזה בצדק. אני אף פעם לא השתתפתי באופן פעיל בפורום של מייק, בעיקר בגלל Weymo, והמצחיק הוא שיש עוד אנשים שם שמעריצים אותו. אני זוכר שהיה פעם גם סיטואציה דומה עם מישהו שפתח איזשהו אשכול לגבי אלבום של דרים שדלף (כמדומני TOT), והבן אדם לא פרסם לינק או עשה משהו לא חוקי, מייד כל הפורום שם יצא עם לפידים וקילשונים וקרא ל-WEYMO לחסום אותו, וכמובן שאותו דרימיסט מסכן נחסם לצמיתות.
- Greenburger
- דרימיסט-על
כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל אני לא חושב שזה מצביע על אגו טריפ. זה נובע משני דברים:Mars Volter כתב:תגידו מה אתם נובים? פורטנוי הוא האגו-טריפ הכי גדול בפרוג-מטאל (גילדי, אל תעלב אבל בכל-זאת). מקיף את עצמו בהרכבים וחברים, מערכות תופים מפה ועד הודעה חדשה (שמעידות או על אגו גדול או על *** קטן). הבמאי, המפיק והעורך של ה-DVD's, שתמיד (אבל תמיד) מקבל הכי הרבה זמן מסך און ואוף-אייר, לייבל בוטלגים של דרים שמנוהל דרך האתר שלו, עוד על האתר שלו - הפורום שם היה הפורום הבלתי-רשמי של הלהקה, כאשר פורטנוי עצמו היה מעדכן יותר בפורום שלו על הלהקה מאשר בפורום הלהקה עצמה!! פורטנוי הוא הרוח מאחורי כל הספיישל-אדישנס שכולנו קנינו במיטב כספינו, כל ה-Making of המטופשים שמראים את לאברי צורח למיקרופון ואת פטרוצ'י עושה חיקוי של מפלצת למצלמה - שגרמו לנו להתלהב ולשלם עוד כמה שקלים (בשביל דרים זה מיליונים אבל מי סופר?). הכל פורטנוי. כולם ידעו וכולם היו בסדר עם זה, אני לא יודע מה אתם מופתעים פתאום.
א- הוא מנהיג הלהקה, אז להיות הבמאי, להקים לייבל לבוטלגים של הלהקה, לעדכן הרבה את הפורום שלו- הכל נופל תחת הכותרת הזו. בנוסף הוא גם מאוד אוהב קולנוע ואמר בעצמו שאם הוא לא היה מוזיקאי הוא היה במאי, אז הוא מוציא את זה החוצה בכך שהוא מביים את הדיוידיז. הוא גם הרוח מאחורי כל המהדורות המיוחדות והבוטלגים והדיוידיז וזה כי הוא באמת משקיע במעריצים ורוצה לתת להם כמה שיותר, משהו שהוא אמר כמה פעמים, משהו שאני אישית יכול להזדהות איתו (לא שיש לי מעריצים כלשהם

ב- יש לו OCD, והוא אמר בעצמו שזה גם מה שדוחף אותו להיות כזה אובססיבי לנהל כל חלק בלהקה. ובתור אחד שגם סובל מ- OCD, שוב, אני יכול להבין אותו לחלוטין.
בקשר לגישה השתלטנית שלו ושל פטרוצ'י ללהקה, כפי שאמרתי, להקה זה לא דמוקרטיה. וכפי שאמרת, פטרוצ'י גם שטלתן שם לא פחות מפורטנוי, אז כל האשמה שמוטחת בנושא כלפי פורטנוי צריכה להיות מופנית גם כלפי פטרוצ'י.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home