אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי ilai fields #7 »

http://news.walla.co.il/?w=//1726753
:haha: :haha:
רק בשביל הצחוקים...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי שלשום בכנס תמיכה בדיוויד מיליבנד לראשות מפלגת הלייבור. בצורה מפתיעה למדי הושיבו אותי באזור שקרוב לאיפה שהיה תלוי דגל ישראל לצד דגלים של מדינות נוספות. הנה תמונה יפה של דיוויד כשברקע הדגל שלנו כשלידו הדגל הבריטי.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוני בלייר השתתף בכנס דיפלומטי במרכז הבינתחומי בהרצליה, הנה הנאום שלו:

חלק 1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VtPxgBnC_Lw[/youtube]

חלק 2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ch6P9Mixms0[/youtube]
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

http://news.walla.co.il/?w=/6/1730414

למה אני לא מופתע שככה נראית המדינה? איש הישר בעיניו יעשה (כך היה כתוב בתנ"ך), זה חבר כנסת בישראל שמגיע להצגה ומתנהג כמו בריון, פשוט לא יאומן. לא צריך להיות מופתעים ש"העוזר הפרלמנטרי שלו" ,בן-גביר, היה איתו בהצגה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

נו באמת.... חרם תרבותי על היכל תרבות זה לגיטימי, אבל מחאה אזרחית נגדית ולא אלימה נגד היכל תרבות אחר היא פשע?!

זה לא שאני מחבב את בן ארי והחברים שלו, אבל אני ממש שמח על מה שהם עשו.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא אמרתי שאני בעד החרם על אריאל, אבל חבר כנסת לא יכול להתנהג כמו בריון בצורה כזאת. בעצם הוא יכול כי הוא נמצא במדינת ישראל. איך בן אדם שרואה את עצמו כממשיכו של כהנא בכלל הצליח להיכנס לכנסת? איך מישהו כמו איתמר בן-גביר עובד כעוזר פרלמנטרי שלו ומקבל כסף ממדינת ישראל?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:לא אמרתי שאני בעד החרם על אריאל, אבל חבר כנסת לא יכול להתנהג כמו בריון בצורה כזאת. בעצם הוא יכול כי הוא נמצא במדינת ישראל. איך בן אדם שרואה את עצמו כממשיכו של כהנא בכלל הצליח להיכנס לכנסת? איך מישהו כמו איתמר בן-גביר עובד כעוזר פרלמנטרי שלו ומקבל כסף ממדינת ישראל?
המדינה שלנו הפכה לגן חיות אמיתי! ככה מביעים מחאה? מפריעים באמצע הצגה? נו באמת! היו עומדים בחוץ ומפגינים מבלי להפריע לאנשים ששילמו- זה לגיטימי! להתנהג כמו בריונים זה לגיטימי רק במדינת ישראל הגזענית והאלימה! כשמפגיני שמאל עומדים מעל כנס "ארכיאולוגי" בעיר דוד ומפגינים המשטרה מפנה אותם במכות ומעצרים. אבל כבהמת כנסת כמו בן ארי וחבר מרעיו הרשעים נכנסים לתיאטרון ומפריעים באמצע הצגה זה לגיטימי? בושה וחרפה!
החרם על אריאל הוא צעד אחד והוא צעד מצויין, בטח עם ראש עיר בזיוני שמחרים כבר שנים את הטקסים לזכרו של יצחק רבין ז"ל.
אני מיום ליום רק הולך ומחריף את דעתי על חרמים על כל התנחלות שהיא על ידי כמה שיותר אנשים- לא יכול להיות שהאנשים בהתנחלויות יחשבו שהם מעל החוק, או מעל המדינה. הטקטיקות האלה של ההפחדה והאיומים לא מפחידות אף אחד! אפילו עודד תאומי שהיה מהמתנגדים החריפים כנגד החרם על אריאל, כבר הבין עם אילו בהמות הוא מתמודד בצד השני.
אריאל היא התנחלות של כ-16,000 איש- יש יותר אנשים בשכונה קטנה בירושלים! למה להם אין היכל תרבות?
היכל התרבות באריאל הוא צעד פוליטי ולכן החרם עליו הוא תשובה לצעד הפוליטי הזה, שמפלה ערים אחרות ותיקות בהרבה שגם להם אין היכל תרבות.
דמגוגים שבו בשקט, הפשיזם שלכם לא יעבור בשקט! אתם תעלמו לתוך החשכה שהבאתם איתכם ואותנו לא ישתיקו לא בהפחדות ולא באיומים. את האפרטהייד בדרום אפריקה ניצח רק החרם, גם את הגזענות והאפרטהייד ההתנחלותי ינצח החרם. ושבו בנים לגבולם!
שנה קצת יותר טובה לכולם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

מתן - קודם כל, תרגע קצת... :-)
אני אענה לך בנחת מאוחר יותר היום.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:מתן - קודם כל, תרגע קצת... :-)
אני אענה לך בנחת מאוחר יותר היום.
אברהם- זה הרגוע שלי ;) אחרי כל מה שאני רואה ושומע בירושלים בשנה האחרונה, ובכלל בארץ, כבר קשה להישאר שקטים ורגועים...
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

למה האשכול הנפלא הזה מוזנח? :)
חדשות נפלאות בשבילנו הישראלים...אם תהיה מלחמה עם איראן היא תהיה אפילו עוד יותר גדולה, רחבה והרסנית למזרח התיכון ממה שחשבנו שהיא תהיה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3955807,00.html

אז תהיה לנו איראן גרעינית...אבל לא נורא כי הצבא הסעודי מצוייד למלחמה, למי איכפת שצצו כמה ענני פטריה מעל ערים מסויימות במזרח התיכון?
העיקר שאובאמה הרדים קצת את האזור ועצם לכולם את העיניים עם הנשק...אהה כן לא נשכח גם את התרומה לכלכלת המעצמה "מספר אחת" בעולם...שישים מליארד דולר פלוס הרבה עבודה
לתעשיית הנשק...

פלסטר על גידול סרטי, אלף כפיות במקום סכין אחת...you name it
ועוד יותר גאוניים זה האנשים שמפחדים שהנשק הזה שאובמה מחלק לכל המזרח התיכון יופנה נגד ישראל...כמו שזה נראה עכשיו זה הנשק האחרון שצריך להדאיג אותנו
מה כמה מטוסי קרב יכולים לעשות לעומת פצצה גרעינית קטנה של 15 קילוטון?
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Rysher כתב:למה האשכול הנפלא הזה מוזנח? :)
חדשות נפלאות בשבילנו הישראלים...אם תהיה מלחמה עם איראן היא תהיה אפילו עוד יותר גדולה, רחבה והרסנית למזרח התיכון ממה שחשבנו שהיא תהיה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3955807,00.html

אז תהיה לנו איראן גרעינית...אבל לא נורא כי הצבא הסעודי מצוייד למלחמה, למי איכפת שצצו כמה ענני פטריה מעל ערים מסויימות במזרח התיכון?
העיקר שאובאמה הרדים קצת את האזור ועצם לכולם את העיניים עם הנשק...אהה כן לא נשכח גם את התרומה לכלכלת המעצמה "מספר אחת" בעולם...שישים מליארד דולר פלוס הרבה עבודה
לתעשיית הנשק...

פלסטר על גידול סרטי, אלף כפיות במקום סכין אחת...you name it
ועוד יותר גאוניים זה האנשים שמפחדים שהנשק הזה שאובמה מחלק לכל המזרח התיכון יופנה נגד ישראל...כמו שזה נראה עכשיו זה הנשק האחרון שצריך להדאיג אותנו
מה כמה מטוסי קרב יכולים לעשות לעומת פצצה גרעינית קטנה של 15 קילוטון?
:cheers: :cheers: תאמין לי עדיף לגמור בפיצוץ גדול את כל הסיפור כאן לא?
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

כן תכלס..זה יהיה הרבה יותר מעניין ויספק לא מעט תמונות מעניינות.
ככה גם העולם מוריד שתי ציפורים באותה אבן...
we've managed to get a fuck-loads of dead jews, and those jews got to take down a bunch of muslims with them
who wants a bear??? ;)
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3956686,00.html

אני לא בטוח שיש לי מילים מספיק חריפות להגיב על זה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

פספסתי פה משהו? כי הבחור הזה (סרן בח"א? מה זה תו תקן לאיכות?) קיבל 90% קורס פסיכומטרי בחינם, כאשר אם אני לא טועה לא הופר שום חלק מהחוזה. על מה הוא בוכה?
מה הוא ילד? יש משוב - תענה ברצינות. אני לא בעד ההחלטה הקיצונית, אבל אני גם ממש נגד ההתבכיינות. מה גם שבטח הוא קיבל וואוצ'ר של 100%, ככה שגם אם היו לוקחים לו כסף על השיעורים שעבר, זה לא היה כסף שלו.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

קצת אמת על מה שמתרחש בירושלים, כולם עוצמים עיניים בזמן שירושלים הופכת לעיר מטונפת של קיצונים משוגעים שמקימים מיליציות חמושות במזרח העיר:
משטרה שמשקרת לכולם, משתיקה פוליטית את המתנגדים לממשלה ולקיצונים, ועיתונאי חצר עלובים שמקבלים בכפית של זהב את השקרים כאמת!
http://www.justjlm.org/552
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

http://news.walla.co.il/?w=/2/1736174
למה הצדק לא נעשה בצורה כזאת גם בישראל?
בני סלע, מארי ורון פיזם, אלי פימשטיין, אמא טאליבן, האם המרעיבה, הרב אליאור חן, רוצחה של דנה בנט, רוצח משפחת אושרנקו...
יש כל כך הרבה שיכול להגיע להם עונש כזה...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני רואה פה במלון BBC לרוב ואני עוקב עכשיו אחרי הבחירות ללייבור באנגליה. כמובן שרוב הסיקור הוא אחרי האחים מיליבנד שהולכים ראש בראש. בן מיליבנד נראה ונשמע כמו סיינפלד, נורא משעשע. דוויד, מה5 דקות ראיון שראיתי איתו, לא התרשמתי במיוחד. הוא מנסה אבל לא משדר אמינות יותר מדי אבל כנראה שינצח.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הפוליטיקה הבריטית היא כל כך לא מעניינת! לא מספיק נזק הם עשו בעולם? שיתעסקו בשלהם ויעזבו את כל העולם עם הפתרונות היצירתיים שלהם כמו המצאת עמים שלא קיימים וחלוקה מטופשת של גבולות עם הצרפתים!
:cheers:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפוליטיקה הבריטית היא כל כך לא מעניינת!
היא דווקא מאד מעניינת, הלוואי שאת הדבר הכי בסיסי היו לומדים בארץ הגודש מהפוליטיקאים פה: תרבות דיון ו- Accountability. פה מישהו שסרח, מתפטר, בעוד בישראל אם סרחת יש לך רק יותר סיכוי להיות ראש ממשלה או שר בכיר.
בן מיליבנד נראה ונשמע כמו סיינפלד, נורא משעשע. דוויד, מה5 דקות ראיון שראיתי איתו, לא התרשמתי במיוחד. הוא מנסה אבל לא משדר אמינות יותר מדי אבל כנראה שינצח.
זה ED, והמבטא שלו פשוט מעצבן ודביק (Posh כמו שאומרים באנגליה). אני מקווה שדיוויד ינצח, לא רק בגלל שהצבעתי לו אלא בגלל שהוא היחיד כיום בלייבור שמסוגל לנצח את קמרון בבחירות ולהיות ראש הממשלה הבא.
שלח תגובה