רק בשביל הצחוקים...
המדינה שלנו הפכה לגן חיות אמיתי! ככה מביעים מחאה? מפריעים באמצע הצגה? נו באמת! היו עומדים בחוץ ומפגינים מבלי להפריע לאנשים ששילמו- זה לגיטימי! להתנהג כמו בריונים זה לגיטימי רק במדינת ישראל הגזענית והאלימה! כשמפגיני שמאל עומדים מעל כנס "ארכיאולוגי" בעיר דוד ומפגינים המשטרה מפנה אותם במכות ומעצרים. אבל כבהמת כנסת כמו בן ארי וחבר מרעיו הרשעים נכנסים לתיאטרון ומפריעים באמצע הצגה זה לגיטימי? בושה וחרפה!טל רודס כתב:לא אמרתי שאני בעד החרם על אריאל, אבל חבר כנסת לא יכול להתנהג כמו בריון בצורה כזאת. בעצם הוא יכול כי הוא נמצא במדינת ישראל. איך בן אדם שרואה את עצמו כממשיכו של כהנא בכלל הצליח להיכנס לכנסת? איך מישהו כמו איתמר בן-גביר עובד כעוזר פרלמנטרי שלו ומקבל כסף ממדינת ישראל?
אברהם- זה הרגוע שליavrahamshuk כתב:מתן - קודם כל, תרגע קצת...
אני אענה לך בנחת מאוחר יותר היום.
Rysher כתב:למה האשכול הנפלא הזה מוזנח?
חדשות נפלאות בשבילנו הישראלים...אם תהיה מלחמה עם איראן היא תהיה אפילו עוד יותר גדולה, רחבה והרסנית למזרח התיכון ממה שחשבנו שהיא תהיה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3955807,00.html
אז תהיה לנו איראן גרעינית...אבל לא נורא כי הצבא הסעודי מצוייד למלחמה, למי איכפת שצצו כמה ענני פטריה מעל ערים מסויימות במזרח התיכון?
העיקר שאובאמה הרדים קצת את האזור ועצם לכולם את העיניים עם הנשק...אהה כן לא נשכח גם את התרומה לכלכלת המעצמה "מספר אחת" בעולם...שישים מליארד דולר פלוס הרבה עבודה
לתעשיית הנשק...
פלסטר על גידול סרטי, אלף כפיות במקום סכין אחת...you name it
ועוד יותר גאוניים זה האנשים שמפחדים שהנשק הזה שאובמה מחלק לכל המזרח התיכון יופנה נגד ישראל...כמו שזה נראה עכשיו זה הנשק האחרון שצריך להדאיג אותנו
מה כמה מטוסי קרב יכולים לעשות לעומת פצצה גרעינית קטנה של 15 קילוטון?
היא דווקא מאד מעניינת, הלוואי שאת הדבר הכי בסיסי היו לומדים בארץ הגודש מהפוליטיקאים פה: תרבות דיון ו- Accountability. פה מישהו שסרח, מתפטר, בעוד בישראל אם סרחת יש לך רק יותר סיכוי להיות ראש ממשלה או שר בכיר.הפוליטיקה הבריטית היא כל כך לא מעניינת!
זה ED, והמבטא שלו פשוט מעצבן ודביק (Posh כמו שאומרים באנגליה). אני מקווה שדיוויד ינצח, לא רק בגלל שהצבעתי לו אלא בגלל שהוא היחיד כיום בלייבור שמסוגל לנצח את קמרון בבחירות ולהיות ראש הממשלה הבא.בן מיליבנד נראה ונשמע כמו סיינפלד, נורא משעשע. דוויד, מה5 דקות ראיון שראיתי איתו, לא התרשמתי במיוחד. הוא מנסה אבל לא משדר אמינות יותר מדי אבל כנראה שינצח.