http://www.facebook.com/mikeportnoyofficial
My Facebook pages (personal and Fan Page) have been disabled...WTF???? Hopefully they'll be up again soon without any loss of content...
My Facebook pages (personal and Fan Page) have been disabled...WTF???? Hopefully they'll be up again soon without any loss of content...
לעומת מייק שממלא את עצמו בעבודה, לג'יימס, ג'ון וג'ון יש כרגע פרוייקט אחד. פטרוצ'י כבר רוצה להתחיל לעבוד עליו, ג'יימס רק צריך לחכות ליציאה שלו ולצאת לטור (אני מניח בסדר גודל של הטור של EoP, לא כל כך גדול). אני אף פעם לא התעמקתי בJelly Jam אבל אני מניח שגם אם מיונג יצא לאיזשהו טור הוא לא יימשך הרבה זמן.Dead כתב:- איך שמייק מציג את זה וגם לפי ההתעסקות האחרונה של שאר חברי להקה לכולם יש מה לעשות חוץ מדרים ת'יאטר. הרי שפטרוצ'י אמר כמה פעמים שהוא עובד על אלבום חדש והיה רוצה להופיע איתו לאחר הוציאתו. לאברי כבר סיים לעבוד על אלבום הסולו שלו ואני מניח שהוא גם ירצה לצאת לאיזשהו סבב הופעות. מיונג גם עובד על אלבום חדש וג'ורדן נראה לי יכול להוציא אלבומים כל שבוע. אז זה לא שרק למייק הייתה תעסוקה ושאר חברי הלהקה היו נאלצים
לשבת בבית שנה. לכולם היה מה לעושות. ואז פתאום יש להם הזדמנות וזמן להתרכז בקריירת הסולו שלהם והם משום מה מסרבים. למה?
אני זוכר שג'ון פטרוצ'י כתב באיזשהי תגובה שהם עוד לא חושבים אם המתופף הבא יהיה זמני או קבוע, שלא לדבר על מי הוא יהיה. אם צריך אני אחפש אותה...בכל מקרה, אפשר להבין מכל הסיפור שאם מייק ירצה לחזור עוד X זמן הם יקבלו אותו בברכה. השאלה אם הוא ירצה, ומתי.- ג'ון פטרוצ'י אמר שהם לא מחפשים מתופף זמני אלא קבוע. אני מניח שגם אבנג'ד סבנפולד ירצו למצוא מתופף קבוע. אז נגיד שמייק לא ישאר באבנג'ד אבל דרים כן ימצאו מתופף קבוע ופתאום אחרי כמה שנים מייק יחליט לחזור ולפי דרים הם ישמחו לקבל אותו בחזרה. אז מה הם יעיפו את המתופף שיהיה להם כדי לאפשר למייק לחזור?
לפי הראיון של פורטנוי הוא הציע הפסקה לכמה שנים ואחר כך התפשר והציע להם הפסקה של שנה.Dead כתב:אבל עובדה שהם כן מתעסקים בדברים אחרים.
ואם יש להם תכנונים ורעיונות לאלבום חדש אז כל אחד מהם תמיד יכול להקליט אותם ולשמור לעצמו עד לכניסה לאולפן של כל הלהקה.
כן, זה באמת כנראה עניין של סדר העדיפויות.DanielK כתב: הרי דרים זה הדבר המרכזי והחשוב ביותר, ואם יש להם רעיונות לאלבום חדש והם רוצים לעשות אותו כבר עכשיו ולא לחכות שנה שלמה ולהתעסק בזמן הזה בשטויות ?
אני חושב ששינו כלשהוא בהרכב היה נחוץ להם אפילו מלכחתחילה, לומרות שכל אחד שהיה עוזב היה חתיכת אבידה.Black Rose Immortal כתב:עצוב וכואב, ובהחלט לא הדרך הטובה לפתוח שנה חדשה.... אבל יש פה אבל -
אם כמה שקשה לדמיין את דרים בלי מייק (וזה קשה מאוד), חבר חדש בלהקה יכול להיות משב רוח מרענן מאוד להרכב, ואם הם ישכילו לבחור מתופף בוגר עם ניסיון ואמירה מוזיקלית משלו, ולא רק מישהו שינסה להיות MP2 אז אנחנו עוד עלולים לחגוג בסוף השנה הזאת עם יצירת מופת חדשה של דרים.
שני הסירטונים האלה הם הסירטונים Live הכי טובים של דרים ת'יאטר בהיסטוריה מבחינת צילום. כל כך חבל שהסרטונים האלה ירדו מאיכות הHD, רציתי לדגום אותם.Dead כתב:שני קליפים באיכות מעולה מההופעה האחרונה של מייק עם דרים ת'יאטר (מומלץ לראות באיכות 720p כי זה משפר את האודיו באופן משמעותי)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mxJKqpYYWy0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=njOOt-THock[/youtube]