אני חושב שזה נרמז בהודעה שהוא פרסםreznik כתב:חברים אני רוצה להבין דבר אחד: לצד הפרוייקטים שלו, האם מייק פורטנוי נשאר קבוע באוונג'ד סבנפולד?
[רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה
-
- בריל!
Re: [רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- בריל!
חברים יקרים, בעיקר חברי המועדון הרשמי שלנו. הלהקה היום צריכה את התמיכה של כולנו! ההודעה של מייק היא קשה ומבאסת אבל הלהקה החליטה שהיא ממשיכה בדרכה לכיוון האלבום החדש.
אני מקווה שכולכם מבינים שאת רוב המוזיקה בלהקה כותבים פטרוצ'י וג'ורדן ולכן אין שום סיבה שהלהקה הזאת תתפרק על מזבח הקצון של מייק להיות חבר קבוע באוונג'ד סוונפולד. יש כאן הזדמנות ללהקה להתחדש וליצור משהו שונה עם חבר חדש שיתרום וירענן את השורות- אז בואו נפסיק עם התשעה באב הזה וניתן ללהקה את התמיכה שהיא צריכה מהמעריצים שלה בארץ ובעולם.
אני בטוח שהאלבום החדש יהיה לא פחות טוב מקודמיו, ואני בטוח שהמתופף החדש, מי שהוא לא יהיה, יעשה עבודה מצויינת. רק להיות ליד מוזיקאים אדירים כאלה נותן השראה לכל אחד.
אז קדימה- יש אלבום חדש בדרך, יש שנה חדשה בדרך
שיהיה בהצלחה!!
אני מקווה שכולכם מבינים שאת רוב המוזיקה בלהקה כותבים פטרוצ'י וג'ורדן ולכן אין שום סיבה שהלהקה הזאת תתפרק על מזבח הקצון של מייק להיות חבר קבוע באוונג'ד סוונפולד. יש כאן הזדמנות ללהקה להתחדש וליצור משהו שונה עם חבר חדש שיתרום וירענן את השורות- אז בואו נפסיק עם התשעה באב הזה וניתן ללהקה את התמיכה שהיא צריכה מהמעריצים שלה בארץ ובעולם.
אני בטוח שהאלבום החדש יהיה לא פחות טוב מקודמיו, ואני בטוח שהמתופף החדש, מי שהוא לא יהיה, יעשה עבודה מצויינת. רק להיות ליד מוזיקאים אדירים כאלה נותן השראה לכל אחד.
שיהיה בהצלחה!!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
אני בהלם טוטאלי.
בזכותו התחלתי לשמוע דרים.
בתור מתופף הוא אולי זה שהכי השפיע עליי, ומקווה שגם ימשיך.
בתור מוזיקאי זו הלהקה שהכי השפיעה עליי ולימדה אותי.
אין לי מושג למה לצפות, אך לדעתי זהו הנוק-אאוט שלהם.
שנה טובה לכולם
בזכותו התחלתי לשמוע דרים.
בתור מתופף הוא אולי זה שהכי השפיע עליי, ומקווה שגם ימשיך.
בתור מוזיקאי זו הלהקה שהכי השפיעה עליי ולימדה אותי.
אין לי מושג למה לצפות, אך לדעתי זהו הנוק-אאוט שלהם.
שנה טובה לכולם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יישר כוח!ufomatan כתב:חברים יקרים, בעיקר חברי המועדון הרשמי שלנו. הלהקה היום צריכה את התמיכה של כולנו! ההודעה של מייק היא קשה ומבאסת אבל הלהקה החליטה שהיא ממשיכה בדרכה לכיוון האלבום החדש.
שיהיה בהצלחה!!

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הנה הפעם האחרונה שהצטלמתי עם כל הלהקה ביחד בפרוגניישן בברלין:

והנה הפעם האחרונה שפגשתי את מייק, בהופעה של טרנסאטלנטיק ל-DVD (כנראה שהרמז כבר היה על החולצה של מייק)

והנה הפעם האחרונה שפגשתי את מייק, בהופעה של טרנסאטלנטיק ל-DVD (כנראה שהרמז כבר היה על החולצה של מייק)

- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
איזה אירוני שאתה לובש חולצה של דרים ודווקא מייק כבר עם החולצה של אבנג'ד סבנפולד...

-
- דרימיסט מתקדם
אין הרבה מה לומר...תודה על כל השנים שהוא עבד איתם זה מה שיש לי להגיד כרגע.
עריכה: אני רק מקווה שתקרה כאן תופעת ברוס דיקנסון.
עריכה: אני רק מקווה שתקרה כאן תופעת ברוס דיקנסון.
- The Heretic
- דרימיסט מתחיל
מה שאני עדיין לא מצליח להבין זה איך פורטנוי עוזב את חברו הטוב פטרוצ'י?! תמיד נדהמתי מהיחסים הכל-כך טובים בין כל חברי הלהקה (בכל מקום עבודה זה נדיר. בטח ובטח בין חברי להקה שמבלים כל כך הרבה זמן ביחד), ובמיוחד בין פטרוצ'י ופורטנוי שהם חברי ילדות, מוזיקאיים על-אנושיים והאייקונים הכי גדולים של הלהקה הזאת, שבלעדי אחד מהם - זאת כבר לא אותה להקה. והכי כואב - קשה לי להבין איך פטרוצ'י הלך עם שאר חברי הלהקה ונגד פורטנוי - ולא לקח את הפסק זמן הזה שהלהקה הזאת כל-כך זקוקה לו! והיא באמת זקוקה לו יותר מכל דבר אחר.
בנוסף, אני לא כל-כך מבין את ההאשמות של חלקכם כלפי פורטנוי - שהוא גורר את הלהקה לצד המטאליסטי ופחות הפרוגרסיבי, ומשתלט יותר מדי על הלהקה... טענות ממש מגוחכות. פתאום הוא הבעיה של הלהקה? הוא הרי הלהקה! יותר מכל אחד אחר הוא זה שעשה אותה מה שהיא. אז עם כל הכבוד למיונג, רודס ולברי - אותם אפשר להחליף(למרות שיהיה כואב) וזאת עדיין תהיה דרים ת'יאטר. את פורטנוי, בדומה לפטרוצ'י - אי אפשר להחליף. אתם יכולים לתאר הופעה של דרים ת'יאטר בלעדיו...? בלי סט התופים החולני של במרכז הבמה...? בלי האנרגיות שלו...? בלי המשפט שהוא זורק למיקרופון בסוף כל הופעה...? בלי ההומור והתקשורת המדהימה שיש לו עם המעריצים...?!
אז כן, גם אני מסתקרן מהלהקה החדשה שתהיה. וברור שאני הולך לשמוע אותם ובלה ובלה. וכן, גם אני מקווה שהיא תהיה יותר פרוגרסיבית, ואולי תציג חידושים מעניינים, אבל כל זאת לא משנה את העובדה שזאת לעולם זאת לא תחזור להיות דרים ת'יאטר שכולנו התאהבנו בה. ותסלחו לי, אבל ממש לא מעניין אותי מי מחליף אותו. מעניין אותי מי הוא לא.
אז שיהיה בהצלחה למייק (למרות שאני אף פעם לא התחברתי לאף אחד מה"פרוייקטים" שלו, ובטח שלא אשמע את אבג' סבנפולד), ושיהיה בהצלחה לדרים ת'יאטר החדשה.
מקווה להנות גם מהם. אומנם זהו יום היסטורוי ועצוב, אבל בתוך תוכי אני מאמין שזה מהלך נכון שלו ואני תומך בו.
מה שכן - הופעת האיחוד תהיה הדבר הכי מרגש עלי אדמות!
בנוסף, אני לא כל-כך מבין את ההאשמות של חלקכם כלפי פורטנוי - שהוא גורר את הלהקה לצד המטאליסטי ופחות הפרוגרסיבי, ומשתלט יותר מדי על הלהקה... טענות ממש מגוחכות. פתאום הוא הבעיה של הלהקה? הוא הרי הלהקה! יותר מכל אחד אחר הוא זה שעשה אותה מה שהיא. אז עם כל הכבוד למיונג, רודס ולברי - אותם אפשר להחליף(למרות שיהיה כואב) וזאת עדיין תהיה דרים ת'יאטר. את פורטנוי, בדומה לפטרוצ'י - אי אפשר להחליף. אתם יכולים לתאר הופעה של דרים ת'יאטר בלעדיו...? בלי סט התופים החולני של במרכז הבמה...? בלי האנרגיות שלו...? בלי המשפט שהוא זורק למיקרופון בסוף כל הופעה...? בלי ההומור והתקשורת המדהימה שיש לו עם המעריצים...?!
אז כן, גם אני מסתקרן מהלהקה החדשה שתהיה. וברור שאני הולך לשמוע אותם ובלה ובלה. וכן, גם אני מקווה שהיא תהיה יותר פרוגרסיבית, ואולי תציג חידושים מעניינים, אבל כל זאת לא משנה את העובדה שזאת לעולם זאת לא תחזור להיות דרים ת'יאטר שכולנו התאהבנו בה. ותסלחו לי, אבל ממש לא מעניין אותי מי מחליף אותו. מעניין אותי מי הוא לא.
אז שיהיה בהצלחה למייק (למרות שאני אף פעם לא התחברתי לאף אחד מה"פרוייקטים" שלו, ובטח שלא אשמע את אבג' סבנפולד), ושיהיה בהצלחה לדרים ת'יאטר החדשה.
מקווה להנות גם מהם. אומנם זהו יום היסטורוי ועצוב, אבל בתוך תוכי אני מאמין שזה מהלך נכון שלו ואני תומך בו.
מה שכן - הופעת האיחוד תהיה הדבר הכי מרגש עלי אדמות!
פריקיק - הפרוג של משחקי המנג'ר ברשת
http://www.freekick.org
http://www.freekick.org
-
- דרימיסט מתקדם
"אז עם כל הכבוד למיונג, רודס ולברי - אותם אפשר להחליף(למרות שיהיה כואב)"
תעשה לי טובה, אי אפשר להחליף באמת אף חבר של דרים מההרכב שנמשך מSFAM עד BCSL. אני גם לא מבין למה מדברים על זה. מספיק שמייק פרש.
תעשה לי טובה, אי אפשר להחליף באמת אף חבר של דרים מההרכב שנמשך מSFAM עד BCSL. אני גם לא מבין למה מדברים על זה. מספיק שמייק פרש.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לאThe Heretic כתב:אז עם כל הכבוד למיונג, רודס ולברי - אותם אפשר להחליף(למרות שיהיה כואב) וזאת עדיין תהיה דרים ת'יאטר\
אי אפשר

- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתקדם
למישהו יש מושג מה הוא שר בערך מ3:50?
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני לא מזהה את זה אבל זה נשמע לי קצת כמו ג'נסיס... יפה מאוד בכל מקרה, ממתי הסרטון הזה? זה "בהשראת" העזיבה של מייק?
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Black Rose Immortal כתב:יפה מאוד בכל מקרה, ממתי הסרטון הזה? זה "בהשראת" העזיבה של מייק?
Everyone is asking me to comment on my thoughts about Mike Portnoy leaving Dream Theater and this huge change that has happened in all of our lives. I have always been able to express my feelings and do my best "talking" through music, so I decided to voice my statement in this improvisation. Hope you "understand"

-
- דרימיסט מתקדם
בנושא של "אפשר להחליף את X באחר ובלה בלה", אז בסופו של דבר, חוץ מסולנים, שכאשר הם מאוד מוכרים, אז קשה מאוד להחליף כי זה קול של בנאדם, אז תמיד אפשר להחליף נגנים. בטח בעידן הנוכחי, שרואים ילדים בני 10 ביוטיוב מנגנים לא פחות טוב מה"מקצוענים". הקטע מה יהיה באולפן, כאשר יצטרכו לכתוב חומר? הקטע איך תהיה הכימיה על הבמה והנגינה המשותפת? איך העזיבה תשפיע על השואו של הלהקה? מייק היה מטפל בכל חלק הויזואלי בהופעות של דרים, שלא נדבר על כך, שחוץ מרודס שקצת זז עם הקלידים, אז השואו הרציני על הבמה בא מהכיוון של מייק. כאשר אני אומר שואו, אני מתכוון על הנוכחות עם התופים וכל ה"פוזה". הרי מיונג ופאטרוצ'י מאוד סטטיים ומרוכזים בעצמם ולאברי זה לאברי
. ככה, שנגנים יש ודרים ימצאו אחד תותח, כי כמעט כל מתופף רוצה לנגן איתם ולהיות "הפורטנוי הבא". הקטע, שאף אחד מהם לא יהיה פורטנוי וכפי שזפלין, דה הו ואפילו דוגמא של גיטריסט, למשל גאנז אנד רוזס, כאשר אקסל לא מצא מחליף אמיתי לסלאש, אז אני באמת חושב, שגם כאן, דרים יתקשו למצוא מחליף אמיתי. מייק פשוט היה חלק גדול מדי בפאזל. זה ממש כמו להוריד חצי קומה ראשונה מבניין - אולי ישאר בניין, אבל זה לא יהיה יציב כמו פעם.
דרך אגב, בתור מעריץ של אבנג'ד מזמן, אני גם לא חושב שמייק ממש מחליף את ראב ז"ל, אבל זה הדבר הכי טוב שאבנג'ד יכלו למצוא.
בסופו של דבר, אני באמת לא מבין למה אחרי 25 שנה שאר חברי הלהקה לא יכלו לבוא לקראת מייק ולקחת את ההפסקה שהוא רצה, אם זה כפי שמייק הציג את זה. אחרי הכול, כנראה קרו דברים שרק הם יודעים עליהם ולדעתי, זה גם משהו שקורה כבר תקופה ארוכה, כי החלטה כזאת לא לוקחים אפילו תוך חודש.

דרך אגב, בתור מעריץ של אבנג'ד מזמן, אני גם לא חושב שמייק ממש מחליף את ראב ז"ל, אבל זה הדבר הכי טוב שאבנג'ד יכלו למצוא.
בסופו של דבר, אני באמת לא מבין למה אחרי 25 שנה שאר חברי הלהקה לא יכלו לבוא לקראת מייק ולקחת את ההפסקה שהוא רצה, אם זה כפי שמייק הציג את זה. אחרי הכול, כנראה קרו דברים שרק הם יודעים עליהם ולדעתי, זה גם משהו שקורה כבר תקופה ארוכה, כי החלטה כזאת לא לוקחים אפילו תוך חודש.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני חושב שהוא מתחיל לשיר בערך ב-4:10Schwimmer כתב:למישהו יש מושג מה הוא שר בערך מ3:50?
ממש קשה לפענח מה בדיוק הוא שר
מה שאני הצלחתי להבין מלבד מילים בודדות פה ושם זה that's alright, that's ok, that's you life
עכשיו מה שהכי מעניין לדעתי זה ב-5:35. אני שמעתי את זה כמו וכמה פעמים ואני חושב שהוא אומר never come back again, והקליפ מסתיים באקורד ממש עצבני

-
- דרימיסט מתקדם
לפני Never come back again הוא אומר עוד משהו ממש לא ברור...מעניין בכל מקרה.