קצת קטן מצידך לדעתי לחשוב שכסף ותהילה היו מוטיבים מרכזיים במהלך הזה של פורטנוי, בטח ובטח כשאתה מכיר את פועלו במשך השנים לא פחות טוב מכולנו כאן.בריל כתב:שנה טובה למייק פורטנוי ,שהחליט דווקא ביום כזה להטיל פצצה על כולנו. מי ייתן והמיינסטרים עם אוונג'ד סוונפולד יהיה פיצוי כספי מספיק טוב עבורו כדי לפרק את מפעל חייו.
יום עצוב לכל חובבי המוזיקה בעולם, תמיד עצוב שמוזיקאי מחליט לעזוב לטובת הכסף הגדול יותר והמיינסטרים!
הפורום של פורטנוי לא היה הפורום של דרים לפני הכן ולא אחרי כן. הוא תמיד היה הפורום של פורטנוי עבור שלל הפרויקטים שלו ואני לא רואה את זה משתנה. פורטנוי זה פורטנוי, A7X הם A7X.עילי כתב:נ.ב
מה יקרה לפורום של פורטנוי? הוא יהיה הפורום של A7X?
עוד מפורטנוי:
אני אקשר שוב לדעה שאני דיי מסכים איתה: http://www.dreamtheaterforums.org/board ... ic=16401.0I BEG of the fans to please NOT hold A7X responsible for MY decision...they are just as shocked as you guys..I had been contemplating this and desiring a "break" (not split) as long ago as last year...everything else is fully explained in the press release...thank you all for your support and understanding...this is the hardest thing I've ever done...