בקיצור, עילי, אל "תבין מחבר", תשמע ותשפוט בעצמך. בטח שאל תקשיב לחבר שזורק יציאות מפגרות כמו שמטאליקה הפכו ללהקת ג'אז (ולא מעניין אותי כמה מטאפורי זה היה).
אה, ובריל, באלבום האחרון הם מסוגלים לנגן הרבה יותר מ- 4 אקורדים

ידידי היקר- אתה מכיר את דעתי השנויה במחלוקת לגבי מטאליקה. פשוט ניצלתי משהו שמישהו אחר כתב כדי לעקוץ קצת בצחוק. אני מקווה שאף אחד לא נעלב ממני (אלא אם זה לארס אולריך ואז סבבה)Greenburger כתב:נמאס לי כבר שכל אחד מתלהב לומר שמטאליקה התמסחרו מבלי להבין באמת כי כולם אומרים את זה אז זה מגניב. ב- Load יש שירים כמו Bleeding Me ו- Outlaw Torn שאי אפשר לומר על אלבום שהם נמצאים בו שהוא ממוסחר, למשל. עוד נקודה היא שאם הם הצליחו עם החומר ה"אותנטי" שלהם, למה להם להתמסחר ע"י שינוי החומר ולהרוס לעצמם את הסיכויים להמשך ההצלחה?
בקיצור, עילי, אל "תבין מחבר", תשמע ותשפוט בעצמך. בטח שאל תקשיב לחבר שזורק יציאות מפגרות כמו שמטאליקה הפכו ללהקת ג'אז (ולא מעניין אותי כמה מטאפורי זה היה).
סבבהufomatan כתב:ידידי היקר- אתה מכיר את דעתי השנויה במחלוקת לגבי מטאליקה. פשוט ניצלתי משהו שמישהו אחר כתב כדי לעקוץ קצת בצחוק. אני מקווה שאף אחד לא נעלב ממני (אלא אם זה לארס אולריך ואז סבבה)Greenburger כתב:נמאס לי כבר שכל אחד מתלהב לומר שמטאליקה התמסחרו מבלי להבין באמת כי כולם אומרים את זה אז זה מגניב. ב- Load יש שירים כמו Bleeding Me ו- Outlaw Torn שאי אפשר לומר על אלבום שהם נמצאים בו שהוא ממוסחר, למשל. עוד נקודה היא שאם הם הצליחו עם החומר ה"אותנטי" שלהם, למה להם להתמסחר ע"י שינוי החומר ולהרוס לעצמם את הסיכויים להמשך ההצלחה?