לא משנה כמה יעלה, הישראלי ישלם כמה שיגידו לו ואחרי זה ימשיך להתבכיין שהמחיר היה יקר. מצטער, אבל אני לא הייתי הולך כיום להופעה של מטאליקה, גם כי הם לא מעניינים אותי כבר באופן אישי וגם כי הם עברו את שיאם מזמן. תשמרו את הכסף ל- Muse, נכון ג'יימי?
אם מיוז ומטאליקה יגיעו באותו קיץ, אני אלך למטאליקה.
קודם כל שתי הופעות זה יקר לי מדי, דבר שני זה חלום ילדות לראות את מטאליקה. ואני כמובן עדיין אוהב ושומע אותם.
הם לא באים! כמה שנים אנחנו מאמינים לשטויות האלו...
אני מאוד רוצה להאמין שכן, ואני אישית אשקיע את הכסף הזה לפני שהם הופכים להיסטוריה ונמחקים מהאדמה,
למרות שכבר עכשיו הם סוג של היסטוריה..
וכרטיסים יעלו בערך 500 שקל כמו בלאונרד כהן ומדונה... הסיכוי להשיג כרטיס זול זה לקנות מימשהו שקנה כרטיס ולא הולך
אבל מקדם לדבר.... אני אומרת טוסוו לחול כדי לראות הופעה שלהם..
אני עם ויקי.. טוסו לחו"ל.. הלוואי והייתה לי את האפשרות לטוס לחו"ל..
וטל, אם מיוז ומטאליקה יגיעו בקיץ אלך לשניהם.. עד אז אהיה בן אדם עובד ויהיה לי כסף אפילו להרשם למועדון.. הבטחה שזרקתי אתמול לבריל ד"א.. הגיע הזמן שאהיה סגול ..
ת'אמת יש לי תכנון לסוע בקיץ לאמסטרדם לראות את מיוז.. אמצע יוני.. אבל, המכינה לתואר.. אני אפסיד שני שיעורים.. נראה לי זה קריטי.. אבל יש עוד זמן לחשוב ..
תראו, בעקבות ההצלחות של ההופעות שהיו בקיץ השנה ישראל הפכה ליעד מועדף להופעות. זה אומר שנראה עוד הרבה הופעות של אמנים גדולים שנה הבאה. למשל U2 וקולדפליי באים קיץ הבא.
אז הייתי אומר שלפחות יש סיכוי מאוד טוב שזה נכון.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
Dead כתב:אם מיוז ומטאליקה יגיעו באותו קיץ, אני אלך למטאליקה.
קודם כל שתי הופעות זה יקר לי מדי, דבר שני זה חלום ילדות לראות את מטאליקה. ואני כמובן עדיין אוהב ושומע אותם.
+1
ברור שמטאליקה ולא מיוז
כן גם לדעתי יש סיכוי טוב שזה אכן יתממש הפעם
יש לי חבר שחולה עליהם ואני ידעתי מה תיהיה התגובה שלו ברגע שאספר לו את זה, וצדקתי בדיוק!!!
"אבל חכה, זה בגדר שמועה, זה עוד לא בטוח, אבל אגיד לך שיפרסמו את זה באתר שלהם"
ככה זה היה בדיוק!!!!
אני לא אגיע אם זה באמת קורה... אף פעם לא הצלחתי לשמוע מטאליקה ברמה מספיק גדולה כדי להוציא עליהם כסף...
אתמול מכר שלי אמר שבעקבות הפרסום בתקשורת והפליטה של אורי שילה, כנראה שגם השנה מטאליקה לא יגיעו לישראל. פרסומים על מו"מ בהופעות מפילים אותם לרוב. זה אמור להיות חשאי. אין על המדינה הזאת. .
לא מיוז ולא מטאליקה בארץ.... קחו איתכם 700 פאנד שכוללים
טיסה+ שלושה ימים במלון, (שלוש כוכבים) + כרטיס כניסה להופעה ושל מיוז
הגשמתם לעצמכם חלום... יש דילים ממש טובים דרך חברות הנסיעה..
אפשר לעשות משלחת למי שממש רוצה את זה..