תשמע- גם השחורים בארה"ב חשבו בזמנו שכלום לא ישתנה, אותו דבר השחורים בדרום אפריקה, ותושבי ברלין במשך שנים ארוכות. אין סוף לדוגמאות למהפיכות של זכויות אדם שקרו באינסוף מדינות חשוכות בעולם, הכל מתחיל מהרצון לשנות והרצון לרדת לרחוב כדי לשנות.
המבחן של הדמוקרטיה הוא לטעמי היכולת של האדם לשנות על ידי מחאה והפגנה. על ידי לחץ של הרחוב על הפוליטיקאים לקום ולעשות, ואני מאמין שזה יקרה.
תן לי לתקן משהו שכתבתי קודם- אני לא בז לכל מי שיורד מהארץ. אני בכלליות לא בז להרבה אנשים (יש כמה יוצאים מהכלל כמו בן גביר ומרזל ואנשים חלאות כמותם) אבל קשה לי מאוד לקבל את העובדה שאדם יושב בחו"ל אחרי שויתר על המאבק על ארץ מולדתו, ועל הצביון של המדינה שבה גדל, והוא מטיף מוסר מרחוק ומלגלג על אנשים שעדיין כאן או שמנסים לעשות דברים חיוביים.
הציניות והאפתיות הזאת מטריפה אותי- גם אני מכה על חטא שרק עכשיו החלטתי לקום וללכת להפגין אחרי הרבה שנים שנמנעתי מכך. אני מאמין שמדינת ישראל קמה על בסיס שוויון ודו קיום. הימין גנב לעם את המוסר והמצפון והפך את הביקורת לאיזו בגידה בעם היהודי ובגידה במדינת ישראל. הרי אסור למתוח ביקורת על מדינת ישראל, אסור להעלות שאלות אתיות קשות ומוסריות כלפי אנשים עם כיפה על הראש. מי שמעז לצדד בגולדסטון נחשב בוגד ומשת"פ, גייס חמישי כמו שמרעילים את הציבור מהימין.
נמאס מכל הצבועים וגונבי הדעת האלה! הם גנבו לנו את המדינה, הם דרסו את המוסר ואת דו הקיום שהיה בבסיסה של הקמת המדינה ומגילת העצמאות.
יש כאן משהו גדול יותר וחושב עוד יותר שלא נתתי את הדעת עליו עד עכשיו, מעניין אותי מה חושבים כאן אנשים (אם בכלל עוד טורחים לקרוא את מה שאני כותב

):
איך קרה שיהודי ארה"ב שרובם תומך בימין ימינה, והימין ה"ציוני" בארץ הולך יד ביד בשיתוף פעולה ובהרבה מימון עם הכנסייה האוונגליסטית בארה"ב?
איך יכול להיות שאנשים שטוענים שהם יהודים דתיים מאמינים, עושים יד אחת עם כנסייה מופרעת והזוייה מעין כמוה, שכל מטרתה היא להבעיר אש גדולה בירושלים ובישראל.
הרי אותם אוונגליסטים מצהירים שהתמיכה שלהם בישראל היא בגלל נבואות אחרית הימים. הם מאמינים שאחרי שעם ישראל יתקבץ בארץ ישראל ויבנה את בית המקדש השלישי על חורבות הר הבית, יקום האנטי קרייסט ותתחיל מלחמת גוג ומגוג שבסופה ישארו רק המאמינים האמיתיים האוונגליסטים.
יש כאן חמדנות של אנשי הימין, יש כאן שיתוף פעולה עם גורם שבאמת מאמין ומחכה ופועל כדי שכולנו נמות על מזבח בית המקדש השלישי, רק כדי שהם יראו את הגאולה שלהם. איך זה מסתדר עם אותה דת יהודית מוסרית ויפיפיה שהימין מתפאר בה?
המסקנה שלי היא אחת- אותם אנשי ימין הזויים הולכים עם מי שיביא להם כסף. הם לא באמת אנשי אידיאולוגיה ואנשי דת, הם צבועים ושקרנים, אנשים אלימים שרוצים בגירושו של העם הפלסטיני וטיהורו של הגזע היהודי גם מעובדים זרים, גם מאתיופים, וכל מי שהוא לא יהודי תכלס!
מי שהולך יד ביד עם הכנסייה האוונגליסטית, לוקח ממנה כספים, משתמש בה כדי לשנות את הממשל בארה"ב לטובת הפשעים של מדינת ישראל בשטחים, הוא בעצמו יוצא כנגד עצם קיומה של מדינת ישראל בעתיד.
אותם אוונגליסטים כמו שציינתי קודם מעוניים לראות את ארץ ישראל עולה בלהבות, הם מעוניים לראות את ירושלים נקרעת במלחמה אובדנית שכזו, כי זו הנבואה שלהם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!