אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
חתוליס
נעם

Re: למען גלעד שליט!!!

שליחה על ידי חתוליס »

:shrug:
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

זה מה שיעזור להחזיר את גלעד....? :shrug:
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני יודע... מה זה משנה?!
זה יכול להזיק??
סבבה, תתעצלו... :roll:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

למה בעצם? השחרור של גלעד שליט שווה כל מחיר?

שיפרטו את פרטי העיסקה, ואז אני אצביע בעד או נגד.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

מסכים עם ניר, אני חושב שהקטע הזה של "צריך לשחרר את גלעד שליט בעד כל מחיר!" זה מוגזם. נכון, הוא בן אדם והכל, אבל גם לשיחרור של המחבלים יש מחיר.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

יותר עמוק מזה! העם בחר בביבי - אז ביבי קובע, לא ה-SMS.
עיליי, סליחה על הקטילה, אבל אפשר להפציץ במסרונים על עוד 5000 נושאים יותר חשובים מגלעד, ואף אחד לא עושה את זה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

שונא לדבר פוליטיקה, אבל השחרור שלו לא שווה כל מחיר...
הוא לא שווה שחרור רוצחים שיחזרו לעסוק בטרור ולרצוח עוד ישראלים בכדי להראות שהם "עדיין בכושר".
אם זה המחיר לשקט אז עדיף ככה.... עם כל הכבוד לגלעד ולמשפחתו.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

טוב, עידן, בבקשה תאחד את זה לאשכול פוליטיקה/אקטואליה...
אני רואה שזה לא יגיע למקום שציפיתי שאליו הוא יגיע.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Mars Volter כתב:יותר עמוק מזה! העם בחר בביבי - אז ביבי קובע, לא ה-SMS.
עיליי, סליחה על הקטילה, אבל אפשר להפציץ במסרונים על עוד 5000 נושאים יותר חשובים מגלעד, ואף אחד לא עושה את זה.
העם בחר בלבני, לא בביבי. ביבי עשה דיל מסריח עם החרדים וקנה את השלטון בכסף.

חוץ מזה, מה אתם מופתעים? לא רחוק היום שיבחרו ראש ממשלה בישראל באמצעות SMS.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Plaschkes »

טל רודס כתב:
Mars Volter כתב:יותר עמוק מזה! העם בחר בביבי - אז ביבי קובע, לא ה-SMS.
העם בחר בלבני, לא בביבי.
^

This. :cheers:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

תמונה

תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הצעת חוק שתשיג בדיוק את ההיפך ממה שהיא רוצה להשיג. אלכוהול זה רק מגיל 21 במדינת ישראל אבל להחזיק רובה ולהרוג אנשים זה מותר כבר בגיל 18.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מה הם בדיוק חושבים? שחיילים שייצאו הביתה אחרי שהם קרעו את התחת במשך שבועות, לא ישתו אלכוהול?? כאילו מה??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כולם מתעסקים כאן בשטויות. אלכוהול מגיל 21 זה מבורך, ובכלל לטעמי זה סם מסוכן שצריך להוציא אל מחוץ לחוק.
בקשר לגלעד שליט- תפסיקו עם התמימות הזאת. חמאס לא ירד במילימטר מהדרישות שלו, ואנחנו מולכים שולל אחרי ספינים של ממשלה מרושעת ופושעת.
אם לא מוכנים לשלם את המחיר אז צריך לבוא לציבור ולומר- לא מוכנים לשלם, ולא להתחיל להריץ ספינים ושקרים כאילו יש איזה משאר ומתן שמתקדם לאיפושהו.
גלעד שליט לא יראה אור יום עד שהממשלה שלנו תיכנע לגמרי לדרישות חמאס, וכולנו יודעים את זה כבר מממשלת אולמרט.

חוץ מזה אני מבין שלאף אחד אין מה לומר על מה שכתבתי ביום שישי- חבל מאוד. עצימת עיניים הפך דבר שבשגרה לעם בישראל, עם שרואה רק את עצמ ואת טובתו האישית בלי קשר את מי הוא רומס בדרך ובאיזו צורה- איכס :puke:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אין שום קשר הגיוני בין הבעיות שעליהן מדובר לבין הפתרון שמוצע בהצעת החוק הזו.

בסרטון שמצורף שם ביבי מדבר על ילדים ביסודי ועד גיל 17, למרות שהחוק כבר עכשיו בכלל לא מתיר מכירת אלכוהול לילדים בגיל הזה, אז הפתרון שהם מציעים זה לעלות את הגיל? רבאק, אתם רואים בסטטיסטיקה שכבר עכשיו אין לגיל הפורמלי משמעות, מה העלאה של הרף תיתן? רק עוד קבוצה של אנשים בגילאי 18-21 שעכשיו גם היא תאלץ לעבור על החוק.

הם חושבים שהגבלות זו הדרך למנוע אלימות, הם לא מבינים שזה רק יעלה את המרמור, יעלה את אחוז האנשים שיצרכו סמים קלים, וכמובן יעלה את כמות האנשים שיחשבו כפורעי חוק.

אני לא מבין איך הם לא מבינים שהפתרון הוא אכיפה נכונה ואולי מוגברת של החוקים הנוכחיים, במקום זה הם פשוט מציעים הצעות חוק פופוליסטיות וחסרות מחשבה שפשוט מועתקות בלי בושה מארה״ב, שעם כל הכבוד, היא לא בדיוק הדוגמה הכי טובה למדינה ללא בעיות אלימות, סמים או שתיה בקרב בני נוער.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

עם כל האמפתיה וההזדהות אני לא חושב שהשיקול של ביבי צריך להיות כמה פקסים או אסמסים או וואטאבר הוא יקבל מהציבור.
אז אני לא אשלח כרגע שום דבר.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ביבי כבר שחרר את שייח יאסין, למי ששכח.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Plaschkes כתב:אין שום קשר הגיוני בין הבעיות שעליהן מדובר לבין הפתרון שמוצע בהצעת החוק הזו.

בסרטון שמצורף שם ביבי מדבר על ילדים ביסודי ועד גיל 17, למרות שהחוק כבר עכשיו בכלל לא מתיר מכירת אלכוהול לילדים בגיל הזה, אז הפתרון שהם מציעים זה לעלות את הגיל? רבאק, אתם רואים בסטטיסטיקה שכבר עכשיו אין לגיל הפורמלי משמעות, מה העלאה של הרף תיתן? רק עוד קבוצה של אנשים בגילאי 18-21 שעכשיו גם היא תאלץ לעבור על החוק.

הם חושבים שהגבלות זו הדרך למנוע אלימות, הם לא מבינים שזה רק יעלה את המרמור, יעלה את אחוז האנשים שיצרכו סמים קלים, וכמובן יעלה את כמות האנשים שיחשבו כפורעי חוק.

אני לא מבין איך הם לא מבינים שהפתרון הוא אכיפה נכונה ואולי מוגברת של החוקים הנוכחיים, במקום זה הם פשוט מציעים הצעות חוק פופוליסטיות וחסרות מחשבה שפשוט מועתקות בלי בושה מארה״ב, שעם כל הכבוד, היא לא בדיוק הדוגמה הכי טובה למדינה ללא בעיות אלימות, סמים או שתיה בקרב בני נוער.
ורמת האלימות תפחת משמעותית! אני לא מכיר מסטול שהולך מכות, ואני מעדיף חברה סטלנית מחברה שיכורה ואלימה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

Plaschkes כתב: אני לא מבין איך הם לא מבינים שהפתרון הוא אכיפה נכונה ואולי מוגברת של החוקים הנוכחיים, במקום זה הם פשוט מציעים הצעות חוק פופוליסטיות וחסרות מחשבה שפשוט מועתקות בלי בושה מארה״ב, שעם כל הכבוד, היא לא בדיוק הדוגמה הכי טובה למדינה ללא בעיות אלימות, סמים או שתיה בקרב בני נוער.
מיותר לציין שאחת הבעיות הקשות בארץ היא המחסור באכיפה יעילה. זה נכון לגבי המון דברים - החל מעישון בפאבים ועד לנהיגה נכונה ודברים גדולים אף יותר.
נכון, העלאת הרף בתאוריה אמורה להפחית את השתיה בקרב צעירים. ייתכן כי הדבר יעזור במעט. אבל אני גם כן חושבת שהחוק יגרור קבוצה גדולה יותר של צעירים שעוברים על החוק וצורכים אלכוהול.
מיותר כמו כן לציין, שבעיית האלימות בקרב צעירים בארץ (וגם לא צעירים..) לא בהכרח קשורה לצריכת האלכוהול.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

במתמטיקה פשוטה, אני לא רואה איך העלאת הגיל המותר לשתיה מ18 ל21 תשפיע על אנשים בני 17 ומטה, בהם הממשלה מתמקדת.

וגם לדעתי רמת האלימות לא תפחת משמעותית, אם בכלל... זה שאנשים משתמשים באלכוהול כתירוץ למעשים אלימים לא אומר שאם הם לא ישתו הם לא יבצעו אותם, הם פשוט ימצאו תירוץ אחר... וזאת מעבר לעובדה שאני מאוד בספק אם החוק הזה ישפיע על כמות השתייה של אותם אנשים שבמילא אין להם בעיה לרצוח, לאנוס, להכות וכו'.
תמונה

תמונה
שלח תגובה