אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- נעם
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: למען גלעד שליט!!!
למה בעצם? השחרור של גלעד שליט שווה כל מחיר?
שיפרטו את פרטי העיסקה, ואז אני אצביע בעד או נגד.
שיפרטו את פרטי העיסקה, ואז אני אצביע בעד או נגד.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- NamelessATM
- דרימיסט-על
מסכים עם ניר, אני חושב שהקטע הזה של "צריך לשחרר את גלעד שליט בעד כל מחיר!" זה מוגזם. נכון, הוא בן אדם והכל, אבל גם לשיחרור של המחבלים יש מחיר.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
יותר עמוק מזה! העם בחר בביבי - אז ביבי קובע, לא ה-SMS.
עיליי, סליחה על הקטילה, אבל אפשר להפציץ במסרונים על עוד 5000 נושאים יותר חשובים מגלעד, ואף אחד לא עושה את זה.
עיליי, סליחה על הקטילה, אבל אפשר להפציץ במסרונים על עוד 5000 נושאים יותר חשובים מגלעד, ואף אחד לא עושה את זה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
שונא לדבר פוליטיקה, אבל השחרור שלו לא שווה כל מחיר...
הוא לא שווה שחרור רוצחים שיחזרו לעסוק בטרור ולרצוח עוד ישראלים בכדי להראות שהם "עדיין בכושר".
אם זה המחיר לשקט אז עדיף ככה.... עם כל הכבוד לגלעד ולמשפחתו.
הוא לא שווה שחרור רוצחים שיחזרו לעסוק בטרור ולרצוח עוד ישראלים בכדי להראות שהם "עדיין בכושר".
אם זה המחיר לשקט אז עדיף ככה.... עם כל הכבוד לגלעד ולמשפחתו.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
טוב, עידן, בבקשה תאחד את זה לאשכול פוליטיקה/אקטואליה...
אני רואה שזה לא יגיע למקום שציפיתי שאליו הוא יגיע.
אני רואה שזה לא יגיע למקום שציפיתי שאליו הוא יגיע.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
העם בחר בלבני, לא בביבי. ביבי עשה דיל מסריח עם החרדים וקנה את השלטון בכסף.Mars Volter כתב:יותר עמוק מזה! העם בחר בביבי - אז ביבי קובע, לא ה-SMS.
חוץ מזה, מה אתם מופתעים? לא רחוק היום שיבחרו ראש ממשלה בישראל באמצעות SMS.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
^טל רודס כתב:העם בחר בלבני, לא בביבי.Mars Volter כתב:יותר עמוק מזה! העם בחר בביבי - אז ביבי קובע, לא ה-SMS.
This.

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הצעת חוק שתשיג בדיוק את ההיפך ממה שהיא רוצה להשיג. אלכוהול זה רק מגיל 21 במדינת ישראל אבל להחזיק רובה ולהרוג אנשים זה מותר כבר בגיל 18.Plaschkes כתב:אגב, תודה רבה לביבי ומר אהרונוביץ' על הצעת החוק המטופשת הזאת.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מה הם בדיוק חושבים? שחיילים שייצאו הביתה אחרי שהם קרעו את התחת במשך שבועות, לא ישתו אלכוהול?? כאילו מה??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
כולם מתעסקים כאן בשטויות. אלכוהול מגיל 21 זה מבורך, ובכלל לטעמי זה סם מסוכן שצריך להוציא אל מחוץ לחוק.
בקשר לגלעד שליט- תפסיקו עם התמימות הזאת. חמאס לא ירד במילימטר מהדרישות שלו, ואנחנו מולכים שולל אחרי ספינים של ממשלה מרושעת ופושעת.
אם לא מוכנים לשלם את המחיר אז צריך לבוא לציבור ולומר- לא מוכנים לשלם, ולא להתחיל להריץ ספינים ושקרים כאילו יש איזה משאר ומתן שמתקדם לאיפושהו.
גלעד שליט לא יראה אור יום עד שהממשלה שלנו תיכנע לגמרי לדרישות חמאס, וכולנו יודעים את זה כבר מממשלת אולמרט.
חוץ מזה אני מבין שלאף אחד אין מה לומר על מה שכתבתי ביום שישי- חבל מאוד. עצימת עיניים הפך דבר שבשגרה לעם בישראל, עם שרואה רק את עצמ ואת טובתו האישית בלי קשר את מי הוא רומס בדרך ובאיזו צורה- איכס
בקשר לגלעד שליט- תפסיקו עם התמימות הזאת. חמאס לא ירד במילימטר מהדרישות שלו, ואנחנו מולכים שולל אחרי ספינים של ממשלה מרושעת ופושעת.
אם לא מוכנים לשלם את המחיר אז צריך לבוא לציבור ולומר- לא מוכנים לשלם, ולא להתחיל להריץ ספינים ושקרים כאילו יש איזה משאר ומתן שמתקדם לאיפושהו.
גלעד שליט לא יראה אור יום עד שהממשלה שלנו תיכנע לגמרי לדרישות חמאס, וכולנו יודעים את זה כבר מממשלת אולמרט.
חוץ מזה אני מבין שלאף אחד אין מה לומר על מה שכתבתי ביום שישי- חבל מאוד. עצימת עיניים הפך דבר שבשגרה לעם בישראל, עם שרואה רק את עצמ ואת טובתו האישית בלי קשר את מי הוא רומס בדרך ובאיזו צורה- איכס

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אין שום קשר הגיוני בין הבעיות שעליהן מדובר לבין הפתרון שמוצע בהצעת החוק הזו.
בסרטון שמצורף שם ביבי מדבר על ילדים ביסודי ועד גיל 17, למרות שהחוק כבר עכשיו בכלל לא מתיר מכירת אלכוהול לילדים בגיל הזה, אז הפתרון שהם מציעים זה לעלות את הגיל? רבאק, אתם רואים בסטטיסטיקה שכבר עכשיו אין לגיל הפורמלי משמעות, מה העלאה של הרף תיתן? רק עוד קבוצה של אנשים בגילאי 18-21 שעכשיו גם היא תאלץ לעבור על החוק.
הם חושבים שהגבלות זו הדרך למנוע אלימות, הם לא מבינים שזה רק יעלה את המרמור, יעלה את אחוז האנשים שיצרכו סמים קלים, וכמובן יעלה את כמות האנשים שיחשבו כפורעי חוק.
אני לא מבין איך הם לא מבינים שהפתרון הוא אכיפה נכונה ואולי מוגברת של החוקים הנוכחיים, במקום זה הם פשוט מציעים הצעות חוק פופוליסטיות וחסרות מחשבה שפשוט מועתקות בלי בושה מארה״ב, שעם כל הכבוד, היא לא בדיוק הדוגמה הכי טובה למדינה ללא בעיות אלימות, סמים או שתיה בקרב בני נוער.
בסרטון שמצורף שם ביבי מדבר על ילדים ביסודי ועד גיל 17, למרות שהחוק כבר עכשיו בכלל לא מתיר מכירת אלכוהול לילדים בגיל הזה, אז הפתרון שהם מציעים זה לעלות את הגיל? רבאק, אתם רואים בסטטיסטיקה שכבר עכשיו אין לגיל הפורמלי משמעות, מה העלאה של הרף תיתן? רק עוד קבוצה של אנשים בגילאי 18-21 שעכשיו גם היא תאלץ לעבור על החוק.
הם חושבים שהגבלות זו הדרך למנוע אלימות, הם לא מבינים שזה רק יעלה את המרמור, יעלה את אחוז האנשים שיצרכו סמים קלים, וכמובן יעלה את כמות האנשים שיחשבו כפורעי חוק.
אני לא מבין איך הם לא מבינים שהפתרון הוא אכיפה נכונה ואולי מוגברת של החוקים הנוכחיים, במקום זה הם פשוט מציעים הצעות חוק פופוליסטיות וחסרות מחשבה שפשוט מועתקות בלי בושה מארה״ב, שעם כל הכבוד, היא לא בדיוק הדוגמה הכי טובה למדינה ללא בעיות אלימות, סמים או שתיה בקרב בני נוער.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
עם כל האמפתיה וההזדהות אני לא חושב שהשיקול של ביבי צריך להיות כמה פקסים או אסמסים או וואטאבר הוא יקבל מהציבור.
אז אני לא אשלח כרגע שום דבר.
אז אני לא אשלח כרגע שום דבר.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ביבי כבר שחרר את שייח יאסין, למי ששכח.
-
- בריל!
ורמת האלימות תפחת משמעותית! אני לא מכיר מסטול שהולך מכות, ואני מעדיף חברה סטלנית מחברה שיכורה ואלימהPlaschkes כתב:אין שום קשר הגיוני בין הבעיות שעליהן מדובר לבין הפתרון שמוצע בהצעת החוק הזו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Mari
- דרימיסטית-על
מיותר לציין שאחת הבעיות הקשות בארץ היא המחסור באכיפה יעילה. זה נכון לגבי המון דברים - החל מעישון בפאבים ועד לנהיגה נכונה ודברים גדולים אף יותר.Plaschkes כתב: אני לא מבין איך הם לא מבינים שהפתרון הוא אכיפה נכונה ואולי מוגברת של החוקים הנוכחיים, במקום זה הם פשוט מציעים הצעות חוק פופוליסטיות וחסרות מחשבה שפשוט מועתקות בלי בושה מארה״ב, שעם כל הכבוד, היא לא בדיוק הדוגמה הכי טובה למדינה ללא בעיות אלימות, סמים או שתיה בקרב בני נוער.
נכון, העלאת הרף בתאוריה אמורה להפחית את השתיה בקרב צעירים. ייתכן כי הדבר יעזור במעט. אבל אני גם כן חושבת שהחוק יגרור קבוצה גדולה יותר של צעירים שעוברים על החוק וצורכים אלכוהול.
מיותר כמו כן לציין, שבעיית האלימות בקרב צעירים בארץ (וגם לא צעירים..) לא בהכרח קשורה לצריכת האלכוהול.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
במתמטיקה פשוטה, אני לא רואה איך העלאת הגיל המותר לשתיה מ18 ל21 תשפיע על אנשים בני 17 ומטה, בהם הממשלה מתמקדת.
וגם לדעתי רמת האלימות לא תפחת משמעותית, אם בכלל... זה שאנשים משתמשים באלכוהול כתירוץ למעשים אלימים לא אומר שאם הם לא ישתו הם לא יבצעו אותם, הם פשוט ימצאו תירוץ אחר... וזאת מעבר לעובדה שאני מאוד בספק אם החוק הזה ישפיע על כמות השתייה של אותם אנשים שבמילא אין להם בעיה לרצוח, לאנוס, להכות וכו'.
וגם לדעתי רמת האלימות לא תפחת משמעותית, אם בכלל... זה שאנשים משתמשים באלכוהול כתירוץ למעשים אלימים לא אומר שאם הם לא ישתו הם לא יבצעו אותם, הם פשוט ימצאו תירוץ אחר... וזאת מעבר לעובדה שאני מאוד בספק אם החוק הזה ישפיע על כמות השתייה של אותם אנשים שבמילא אין להם בעיה לרצוח, לאנוס, להכות וכו'.