לדעתי אני חושב קודם כל שהחרדים צריכים לחנך את הילידם שלהם לחינוך יותר מתון .
יוצא לי להתקל בכל מיני מצבים שגורמים לי לא לאהוב את הציבור הזה , בעיקר בגלל שהם לא מקבלים את השונה , הם חונכו כך - כמו שילד ראוה פעם ראשונה דבר חדש ,זה עדיין זר להם , הם לא מקבלים אותי - בתור עובר אורח דנראה קצת שונה - עם קוקו . הבהיה הזו מפריעה לי . אתמול משהו אחר גרם לי לחשוב אחרת על הציבור הזה - מעבר לנוקשות הזאת , מעבר לאי - קבלת השונה , ומעבר לזה שהם משתלטים על העיר ( ואני אומר את זה ברגשות מעורבים כי ממש ליד הבית שלי מתגוררים להם בת דודה שלי ובעלה שהם חרדים ) , אתמול במקרה הגעתי לרכס שועפט , שכונה חרדית , אחרי שהאוטובוס לא עצר לי בתחנה , והייתי צריך לעשות כברת דרך . אז ראיתי חרדי בערך בגיל 17 ככה מחכה לו שם . ואמרתי לו : למה הם לא יכולים לעצור , למה ההתקמצנות הזו ? אז הוא אמר לי : אתה לא יכול לדעת , צריך לדון כל אדם לכף זכות , ואני חושב שכשהוא הוא אמר את זה הוא בעצם אמר מילה טובה על הציבור החרדי , שמעבר להתפרעויות שלהם ( שנשלטת בידי קומץ) , חשוב לזכור שהחרדי האמיתי - יכבד אותך . קומץ האנשים שהפגינו שם , אני בטוח שאלו חבר'ה קיצוניים שהורסים את כל הייצוגיות של החרדים . כך לא אמור להתנהג אדם שמאמין בדרך התורה .
אני מצטט את מה שאוריאל כתב - +1 :
המפוחלץ הנוצץ כתב:הבעיה של החרדים זה שהם אולי מקפידים על קלה כבחמורה בבן אדם למקוםטל רודס כתב:"אלפי חרדים מפגינים נגד פתיחת החניון בירושלים"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1497810
אבל בנוגע לבן אדם לחברו אם הוא לא חבר (חילוני)הוא יכול להרשות לעצמו להלחם בדרכים לא ישרות(חילול השם)
ולומרות כל זה על תישכחו שכולנו ניזונים מהתקשורת ואני די בטוח שלא כל החרדים כאלה
הרי יש חרדים שהם אנשים טובים (כמה ארגוני חסד יש להם) ויש אפילו מיעוט שמשרת בצבא
ויש חרדים שעובדים אם חילונים (יש קצת פתיחות)
בקיצור די לשנוא! כולנו יהודים כולנו בני אדם