אני לא חושב שהוא היחיד שיש לו מנדט לעשות דברים בעולם, ארה"ב נחלשת משנה לשנה ומעשור לעשור. לגבי הנשיא האמריקאי הגרוע ביותר מאז הובר, אפשר להתווכח בנפרד, אני לא חושב שבוש הוא הנשיא האמריקאי הגרוע ביותר, פשוט נוח לכולם לצחוק ולהשמיץ אותו. מה אובמה הספיק לעשות בפוליטיקה? בקושי היה סנאטור וכבר נהיה נשיא. אין לו נסיון, הוא נאיבי מדי, פזיז ומספר ההחלטות המועט שהוא קיבל היו רעות מאד גם לארה"ב וגם למדינות אחרות בעולם (לדוגמא הבזיון שעשה עם ביטול הצבת הטילים בפולין וצ'כיה וההתרפסות בפני הרוסים).חוצמזה טל, כאחד שלמד את הנושא ויכול לקרוא מפות פוליטיות, אני חושב שגם אתה יכול להודות שהוא היחיד שיש לו מנדט כרגע לעשות דברים בעולם. ואל תשכח שהוא מחליף את הנשיא האמריקאי הגרוע ביותר מאז הובר.
מה זה אומר ניסיון עולמי? לאיזה נשיא אמריקאי היה את זה לפני שנכנס לבית הלבן? אה סליחה, ג'ורג' בוש חילק מתנות לסעודים לסעודים כשהיה יו"ר 3 חברות נפט (למתעניינים - הוא הרס את שלושתן גם יחד). בהחלט בחור מנוסה.
מילא הוא היה מסיים קדנציה, מביא לשלום איפשהו ובאמת עם הישגים, אבל לתת לו פרס נובל אחרי פחות משנה בתפקיד, זה פשוט בדיחה! אני עדיין בודק אם לא מדובר במתיחה של יגאל שילון ואם מושון לא יקפוץ פתאום מאחורי הפודיום