כמוני.

נכון.DivineComedy כתב:זה הכל עניין של מה אתה עושה ביום ראשון. אם זה משהו כיף, לא תתבאס, ולא משנה באיזה מסגרת אתה.
)אמרת שתקבל יותר
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
לוזר
לאלאלאלאללאלאלאלא
!@!@!@!@
שמח לשמוע (לפחות על עניין השעות). אתה עוד תודה לו בצבא, באוניברסיטה ובכל מקום אחר בעולם שבו לומדים בדיוק ככה.ilai fields #7 כתב:מנהל חדש שעושה שינויים מעצבנים!!!!![]()
במקום ללמוד 45 דקות כל שיעור, הוא שינה לשעה....
זה אומר שאנחנו לומדים 6 שעות ביום במקום 5 וחצי, זה אומר שאנחנו לומדים 3 שעות רצוף, הפסקה של חצי שעה ועוד 3 שעות![]()
פיטר את הסגן מנהל שלו שכולם אהבו, הוא המורה/"מבוגר" הכי נחמד בבית ספר, והוא פיטר אותו!!
חוזרים הביתה ביום ארוך ב-16:15 במקום ב- 15:30!!
![]()
שונא אותו!
אתה יודע שכל דבר שאתה לומד עכשיו בבית-הספר, למעט שיעורי "חברה" כאלו ואחרים, הם למעשה מקפצה לאוניברסיטה, ועל-פי ההישגים שלך בהם (בין היתר) תוכל לבחור את המקום בו תחליט ללמוד ואת המקצוע אותו תלמד?ilai fields #7 כתב: אני לא באוניברסיטה ולא בצבא, אז כרגע לא מעניין אותו מה קורה באוניברסיטה או בצבא.
איפה לומדים ככה? 3 שעות ברצף בלי הפסקה זה לא מקובל. לא בצבא ולא באוניברסיטה. להיפך, באוניברסיטה אחרי שעה וחצי כבר קשה להחזיק בחלק מהשיעורים, בייחוד כשהחומר מסובך. עילי, בכל זאת מומלץ להתרגל להפסקות יותר קצרות.Mars Volter כתב:שמח לשמוע (לפחות על עניין השעות). אתה עוד תודה לו בצבא, באוניברסיטה ובכל מקום אחר בעולם שבו לומדים בדיוק ככה.ilai fields #7 כתב:מנהל חדש שעושה שינויים מעצבנים!!!!![]()
במקום ללמוד 45 דקות כל שיעור, הוא שינה לשעה....
זה אומר שאנחנו לומדים 6 שעות ביום במקום 5 וחצי, זה אומר שאנחנו לומדים 3 שעות רצוף, הפסקה של חצי שעה ועוד 3 שעות![]()
פיטר את הסגן מנהל שלו שכולם אהבו, הוא המורה/"מבוגר" הכי נחמד בבית ספר, והוא פיטר אותו!!
חוזרים הביתה ביום ארוך ב-16:15 במקום ב- 15:30!!
![]()
שונא אותו!
עד מתי 140 ימי חופש בשנה?
אתה לא נשמע תקיף, ידעתי שיבואו תגובות כאלהMars Volter כתב:אתה יודע שכל דבר שאתה לומד עכשיו בבית-הספר, למעט שיעורי "חברה" כאלו ואחרים, הם למעשה מקפצה לאוניברסיטה, ועל-פי ההישגים שלך בהם (בין היתר) תוכל לבחור את המקום בו תחליט ללמוד ואת המקצוע אותו תלמד?ilai fields #7 כתב: אני לא באוניברסיטה ולא בצבא, אז כרגע לא מעניין אותו מה קורה באוניברסיטה או בצבא.
אני מצטער עילי שאני נשמע תקיף, אבל אני פשוט בשלב כזה בחיים שכל יום אני נותן לעצמי 2 סטירות: הראשונה היא שלא הבנתי את חשיבות הבגרויות, והשניה שלא הבהירו לי אותה.
זה דווקא נשמע לי די בסדר. אתה מגיע לשיעור יותר מפוקס. נשמע לי עדיף על שעתיים כשבעצם כל החצי שעה האחרונה, חצי מהאנשים כבר לא מקשיבים. כמובן שזה תלוי בשיעור, במורה, באנשים, בחומר הלימוד וכו', אבל באופן כללי מעל שעה שעה ורבע השיעור רק הולך ונהיה פחות אפקטיבי לדעתי.Mars Volter כתב:אולי זה היה בצבא שלי, אבל בקורסים שאני עשיתי (חובשים + מדריכי חובשים) היה שעתיים + 15 דקות. שזה אולי פחות קשה, אבל מנצל את הזמן באותה צורה.
אתה לא חושב ש: 45-10-45-20 (מה שהיה לי בביה"ס) זה קצת חפיף?