אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי Plaschkes »

וביומיות בסדיר נראה לך שלא תתבאס מימי ראשון? תתבאס כמו גדול.

כמוני. :cry:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אני היחיד שלא התבאס בימי ראשון? באמת!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

וואי זה נדיר עידן ... הלוואי וכולם היו כמוך .
אגב שביזות יום א' זה לא רק בצבא , אני מגלה על עצמי ששביזות יום א' זה גם באזרחות , כמובן לא באותו קושי כמו בצבא , אבל בהחלט יש .
פשוט כל עניין השבוע החדש , יש משהו מעצבן בזה , עוד פעם לחזור לעבוד אחרי שנחים בשבת .

ולענייננו - לשלם עוד חשבון לבזק בינלאומי של 110 שקל .
לפני כ-3 או 4 חודשים עשיתי עוד אינטרנט , וביטלתי אותו באמצעות הטלפון אחרי חודש . אלא מה - שנציג השירות לא היה אחראי מספיק לבטל , ולמרות שאמר לי
בביטחון מלא : "האינטרנט שלך מבוטל " , מסתבר שהצטברו להם 330 שקל !! :irked:
אין לי גם עם מי לדבר . התקשרתי לנציגות של בזק והם מבחינתם לא רואים שום התקשרות מצידי , אין שום הודעת ביטול ... :shrug: מה אני יכול לעשות במקרה כזה ?
הדבר היחיד שנותר לי זה לשלוח תלונה למחלקת תלונות הציבור . נקווה שמשם תבוא הישועה .

מוסר השכל - תוודאו שבאמת ביטלתם שירות מסויים כדי שלא תחוייבו סתם .
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

זה הכל עניין של מה אתה עושה ביום ראשון. אם זה משהו כיף, לא תתבאס, ולא משנה באיזה מסגרת אתה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

DivineComedy כתב:זה הכל עניין של מה אתה עושה ביום ראשון. אם זה משהו כיף, לא תתבאס, ולא משנה באיזה מסגרת אתה.
נכון.
אני מקוה לעשות משהו משמעותי ומעניין בסדיר.
מה אתה עושה פלשקס?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

זוכרים את החבר מהעמוד הקודם?
זהו, החלטתי שאי אפשר לנהל איתו שיחות במסן.
משאלה של כמה כל אחד קיבל בבגרות בהיסטוריה, אחרי רבע שעה הוא הפך לבן אדם הכי מציק בעולם וחסמתי אותו :|
כולה אני צוחק איתו על זה שקיבלתי יותר מימנו, בצורה שזה ברור שאני סתם צוחק איתו
(
אמרת שתקבל יותר
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
לוזר
לאלאלאלאללאלאלאלא
!@!@!@!@
)

פתאום הוא מתחיל להביא לי תירוצים למה הוא קיבל פחות, להגיד "נו מה אתה אידיוט?" וכל מיני שאלות ריגשי כאלה, הוא מתחיל להתעצבן... נמאס כבר, עם אף אחד אחר שאני מדבר איתו לא קורה שהוא כל כך אטום :x
וזהו. דברים כאלה מרגיזים אותי. :)
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

נראה לי שהפעם גם לך יש חלק בזה, רן..
יש אנשים שלא מבינים צחוק ואם רוצים להמשיך לשמור על קשר איתם צריך להתנהג בהתאם. אצלי במסנג'ר יש כמה אנשים שאני צריך ממש להיכנס לstate of mind מסוים בשבילם
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

אוי נו, במציאות אני בן אדם מאוד ציני ומי שמכיר אותי יודע את זה... זה לא שהוא לא מכיר אותי, הוא יודע מי אני וככה גם כל החברים שלי.
הוא מבין את הצחוק שלי, הרי לא 'סתם' נעשים חברים... S:
וזה לא קשור ללשמור על קשר, אני שומר איתו על קשר בסדר גמור (רק אתמול הוא בא אלי), וזה לא שכל הזמן אני בא ושולח לו הודעות לא רציניות. הוא שאל אותי כמה קיבלתי, שאלתי אותו כמה הוא, שלחתי בצחוק את ההודעה שרשמתי למעלה ומזה זה התפתח לזה שהוא ניהיה לי ריגשי ועצבני ומסיים את השיחה.
כאילו, מה קרה?

שלא תבין לא נכון, זה לא שעכשיו יהיה מזה ריב ענק ועצום, כמו שאני מכיר את עצמי החסימה תרד ונמשיך לדבר סבבה, וזה לא שתמיד הוא לא מבין את הבדיחות שלי, אבל יש שיחות (כמו מה שקרה בעמוד הקודם ומה שהיום) שהוא פשוט מרגיז אותי בזה שהוא פתאום משנה מצב רוח ומפסיק את השיחה בגלל משהו אידיוטי.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מנהל חדש שעושה שינויים מעצבנים!!!! :irked:
במקום ללמוד 45 דקות כל שיעור, הוא שינה לשעה....
זה אומר שאנחנו לומדים 6 שעות ביום במקום 5 וחצי, זה אומר שאנחנו לומדים 3 שעות רצוף, הפסקה של חצי שעה ועוד 3 שעות :evil:
פיטר את הסגן מנהל שלו שכולם אהבו, הוא המורה/"מבוגר" הכי נחמד בבית ספר, והוא פיטר אותו!!
חוזרים הביתה ביום ארוך ב-16:15 במקום ב- 15:30!!
:irked:
שונא אותו!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ilai fields #7 כתב:מנהל חדש שעושה שינויים מעצבנים!!!! :irked:
זה אומר שאנחנו לומדים 6 שעות ביום במקום 5 וחצי, זה אומר שאנחנו לומדים 3 שעות רצוף, הפסקה של חצי שעה ועוד 3 שעות :evil:
פיטר את הסגן מנהל שלו שכולם אהבו, הוא המורה/"מבוגר" הכי נחמד בבית ספר, והוא פיטר אותו!!
שונא אותו!
שמח לשמוע (לפחות על עניין השעות). אתה עוד תודה לו בצבא, באוניברסיטה ובכל מקום אחר בעולם שבו לומדים בדיוק ככה.
עד מתי 140 ימי חופש בשנה?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

תכלס עילי , עשית ממנו מפלצת .
נכון שזה מעצבן , אבל זה לא כזה ביג דיל . הפרשי הזמן שלכם די קטנים .
מה שכן -אתם יכולים לומר להם לפצל את ההפסקה שתתפרש לפרקי זמן קטנים יותר .
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ממש לא... בשנים עברו ההפקה הייתה 20 דקות! זה ממש לא הספיק.. חצי שעה זאת הפסקה טובה!
אבל מה?... 3 שעות רצופות של לימודים? אין בנאדם שעושה את זה.
עכשיו תגידו לי "באוניסרסיטה עושים 5 שעות רצוף!"... מה אכפת לי? אני לא באוניברסיטה, אני בתיכון, אני לא יכול לשבת 3 שעות וללמוד, ואני בטוח ש- 99.9% מהאנשים בבית ספר גם לא יצליחו.
אני לא באוניברסיטה ולא בצבא, אז כרגע לא מעניין אותו מה קורה באוניברסיטה או בצבא.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

פשוט גועל נפש. המדינה הזאת הופכת אותי לאט לאט לאנטישמי. :puke:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

מה גועל נפש מה הקשר?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

ilai fields #7 כתב: אני לא באוניברסיטה ולא בצבא, אז כרגע לא מעניין אותו מה קורה באוניברסיטה או בצבא.
אתה יודע שכל דבר שאתה לומד עכשיו בבית-הספר, למעט שיעורי "חברה" כאלו ואחרים, הם למעשה מקפצה לאוניברסיטה, ועל-פי ההישגים שלך בהם (בין היתר) תוכל לבחור את המקום בו תחליט ללמוד ואת המקצוע אותו תלמד?
אני מצטער עילי שאני נשמע תקיף, אבל אני פשוט בשלב כזה בחיים שכל יום אני נותן לעצמי 2 סטירות: הראשונה היא שלא הבנתי את חשיבות הבגרויות, והשניה שלא הבהירו לי אותה.
תמונה
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

Mars Volter כתב:
ilai fields #7 כתב:מנהל חדש שעושה שינויים מעצבנים!!!! :irked:
שונא אותו!
שמח לשמוע (לפחות על עניין השעות). אתה עוד תודה לו בצבא, באוניברסיטה ובכל מקום אחר בעולם שבו לומדים בדיוק ככה.
עד מתי 140 ימי חופש בשנה?
איפה לומדים ככה? 3 שעות ברצף בלי הפסקה זה לא מקובל. לא בצבא ולא באוניברסיטה. להיפך, באוניברסיטה אחרי שעה וחצי כבר קשה להחזיק בחלק מהשיעורים, בייחוד כשהחומר מסובך. עילי, בכל זאת מומלץ להתרגל להפסקות יותר קצרות.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אולי זה היה בצבא שלי, אבל בקורסים שאני עשיתי (חובשים + מדריכי חובשים) היה שעתיים + 15 דקות. שזה אולי פחות קשה, אבל מנצל את הזמן באותה צורה.
אתה לא חושב ש: 45-10-45-20 (מה שהיה לי בביה"ס) זה קצת חפיף?
תמונה
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

להירדם סופסוף ב6 בבוקר, להתעורר מטלפון ב10 וחצי בבוקר ולא להצליח לחזור לישון.
לנסות לישון שוב ב21:00, כשב21:30 מתקשרים שוב ומעירים אותי. שוב שברו לי את השינה.

אני עייפה ולא מצליחה לישון. פלאפונים ארורים!!!!!!!!!1 :evil:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מה שהיה בבית ספר שלי עד לפני שנה שעברה זה: 45-5-45-5-45-20-65-45-5-45 (לא כולל יום ארוך שזה + שעה וחצי למידה שבאמצע הפסקה של 5 דק').
זה היה הסדר יום..
שנה שעברה, שהמנהל החדש נכנס זה היה ככה: 45-10-65-20-45-5-45-5-45-10-45 (לא כולל יום ארוך שזה שעה וחצי למידה שאם המורה נחמד באותו יום הוא נותן 5 דקות הפסקה).
Mars Volter כתב:
ilai fields #7 כתב: אני לא באוניברסיטה ולא בצבא, אז כרגע לא מעניין אותו מה קורה באוניברסיטה או בצבא.
אתה יודע שכל דבר שאתה לומד עכשיו בבית-הספר, למעט שיעורי "חברה" כאלו ואחרים, הם למעשה מקפצה לאוניברסיטה, ועל-פי ההישגים שלך בהם (בין היתר) תוכל לבחור את המקום בו תחליט ללמוד ואת המקצוע אותו תלמד?
אני מצטער עילי שאני נשמע תקיף, אבל אני פשוט בשלב כזה בחיים שכל יום אני נותן לעצמי 2 סטירות: הראשונה היא שלא הבנתי את חשיבות הבגרויות, והשניה שלא הבהירו לי אותה.
אתה לא נשמע תקיף, ידעתי שיבואו תגובות כאלה :)
אני לא רואה איך לשבת בכיתה וללמוד 3 שעות יכין אותי למה שקורה באוניברסיטה אם אני עוד לא חושב על השלב הזה אפילו...
אני מאמין שאני אסתגל למה שקורה באוניברסיטה אבל אני לא חושב שבתיכון צריך לעשות את זה!
תמונה
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

Mars Volter כתב:אולי זה היה בצבא שלי, אבל בקורסים שאני עשיתי (חובשים + מדריכי חובשים) היה שעתיים + 15 דקות. שזה אולי פחות קשה, אבל מנצל את הזמן באותה צורה.
אתה לא חושב ש: 45-10-45-20 (מה שהיה לי בביה"ס) זה קצת חפיף?
זה דווקא נשמע לי די בסדר. אתה מגיע לשיעור יותר מפוקס. נשמע לי עדיף על שעתיים כשבעצם כל החצי שעה האחרונה, חצי מהאנשים כבר לא מקשיבים. כמובן שזה תלוי בשיעור, במורה, באנשים, בחומר הלימוד וכו', אבל באופן כללי מעל שעה שעה ורבע השיעור רק הולך ונהיה פחות אפקטיבי לדעתי.
שלח תגובה