Mars Volter כתב:yyzboy1928 כתב:וואלה טל, לא יודע מה איתך, אבל אני מאודדדד מרוצה לחיות בישראל..
אז לא התקבלתי לקצונה.. אבל העיקר שיש לי את החברים שלי כאן שאני כל כך אוהב, את המשפחה, את החיים כאן, את מקומות הבילוי שלי, את החיים בצמידות לתל אביב, את החברים מהצבא, את היציאות של שישי לנמל תל אביב, את הים כאן, דיזינגוף סנטר בפעם בכמה זמן עם חברים טובים, את ההופעות הטובות שזה תמיד מרגיש יותר מיוחד שזה כאן..
לא יודע מה איתך, אבל יש הרבה דברים שעושים אותי לחיות בישראל.. ואני מאמין, שגם מקום העבודה הוא מקום שבו ארוויח את לחמי כמו שבשבדיה ובלונדון מרוויחים את לחמם.. באמת שלא צריך את ההטפות שלך בנוגע לאיכות החיים בישראל..
ג'יימי, אני אשאל אותך שאלה שאני שואל הרבה אנשים שאומרים לי שהם לא מבינים למה אני לא רוצה לגור בארץ -
תן לי 5 סיבות לגור בארץ, שאין במקום אחר (לדוגמא, דיזנגוף סנטר זה קצת בעייתי, כי יש מרכזי קניות במקומות אחרים), מבלי להזכיר את המילים "יהדות" ו/או "אנטישמיות".
1. חממת היי-טק מהגדולות בעולם ואני בא ואומר לך את זה מבפנים ואחד שבא משם(מילואימניקים, קבלנים אצלנו וכו'). מה שמביא מקומות עבודה עם כסף מכובד.
2. את החברים שלי, אין בשום מקום אחר. כמה קיצ'י, כמה נכון.. יש לי כאן מאות אנשים שלא הייתי מחליף בשום מקום אחר בעולם.
3. המשפחה שלי כאן. כולם כולל כולם. למה שאני אגור בגולה רחוק מהמשפחה??
4. המדינה שהתרגלתי אליה. מבחינת הערים, הנופים, מקומות הבילוי שלי בשבתות וכו'.
5. ים המלח. אני צריך את ים המלח פעם בחצי שנה למען בריאות העור. לא חס וחלילה מחלת עור, אלא משהו הגייני נקרה לזה. קצת בוץ, מסאז'ים, ספא, גופרית וכו'. וזה שעה וחצי נסיעה מהבית.
תשמע, הסיבה האנטישמית היא סיבה הכרחית רן. לא אוהבים אותי בחו"ל. ברגע שכולנו נגלה מכאן, השואה בהחלט יכולה לחזור על עצמה.. ההיסטוריה מראה לאורך כלללל השנים שהעולם לא אוהב את היהודים מסיבות אנטישמיות. מהאינקוויזיציה בספרד ב1492, ועד השואה שהתרחשה במלחמת העולם השניה לפני 70 שנה, שבה נהרגו 6 מיליון איש וכאן אני מקווה שלא יצוצו לי מכחישי שואה.
אגדל כאן את ילדי, כי אני מאמין שהמדינה הזאתי תגיע למסלול יותר מתוקן מעכשיו. אני בנאדם מאוד אופטימי.. מאוד.. אופטימיות שהשתלמה לי המון בעבר וישתלם לי בעתיד. החיים שלי נבנים כאן. אני רוצה שילדי יתחנכו בארץ ישראל כי אני מאמין בחינוך בישראל. מרגיש בטוח. תגידו שאני לא מבין ועיוור ומעדיף להתעלם מהזבל במדינה.. אני לא אגיד שאין זבל.. יש, אבל לכל מדינה יש את החסרונות שלה. למה עכשיו באתונה טוב?? השריפות שם זה סבבה? בפריז כמעט כל הזמן הסטודנטים עושים הפגנות ברחובות שמסכנות אנשים.. זה כן בטוח?? וואלה טוב לי כאן.. למה לעזוב?? הבאתי סיבות, אבל אני לא צריך.. מספיק שטוב לי.. שהממורמרים יעזבו את המדינה ויחפשו את עצמם בחו"ל.. אני אשלח להם את כל הטוב שיהיה להם שם ושלא היה להם כאן..
המצב בממשל לא צריך להפריע.. רק לא לקחת קשה, ותראו איך החיים שלכם במדינה יהיו הכי טובים שיכולים להיות..