אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי ufomatan »

Osirus כתב:מתן, אחת הסיבות שקשה להגיד משהו נגד ניסים זאב הוא שהבן-אדם די מוציא את עצמו כליצן חצר יותר מאשר אדם רציני, ללא ספק ההשתלחות חסרת המטרה שלו ב"מועדון לילה" תרמה לתדמית הזאת, וקשה לקחת הסתות של טיפוס כמוהו ברצינות

חוץ מכך, רוב ההתבטאויות באו לרוב ממנו, אלי ישי ושלמה בניזרי, והן לא נתפסות כפסיקות הלכתיות, שהיו נחשבות לכך אם היו באות מהמר"ן עובדיה יוסף

אני כמו שוקרון, נגעל מחלקה של ההומוסקסואליות הגברית אך עדיין לא מסיט לרצח, אבל עדיין היו דברים שהרתיחו אותי

לדוגמא:
1.הפרובוקטיביות של מצעד הגאווה, וההחלטה הלא נבונה לצעוד בירושלים

2.הצעתו של איתי פנקס לקרוא לרחובות בת"א על שמותיהם של עמוס גוטמן, מגנוס הירשפלד והארווי מילק, במקרה עמוס גוטמן היה יכול להיות מובן, כי הוא נחשב בזמנו לבמאי מוערך, מגנוס הירשפלד? אפשר להתפשר בגלל המחקרים, אבל הארווי מילק? מה הקשר? מחט לתחת? אולי היה פעיל לזכויות ההומואים, אבל חסר כל תרומה לחברה הישראלית ולמדינה, וזה חברים, לנפנף בנטייה המינית, אולי גם נקים רחוב על שם ליאון מהאח הגדול?
הבורות שנשפכת מהדברים שלך מרתיחה אותי.
מצעד הגאווה בירושלים הוא לא פרובוקטיבי! מי שמנסה לטעון שכן הוא טועה ומטעה במכוון אנשים.
"ההחלטה הלא נבונה" לצעוד בירושלים? מה? מאיפה אתה מעיז לומר לאוכלוסייה של אזרחים שומרי חוק שאסור לה לצעוד בעיר הבירה שלה? ממש דמוקרטיה למופת אנחנו, שהחרדים קובעים מי יצעד בירושלים ומי לא. די כבר עם השטויות האלה, נאמס לי ללכת על קליפות ביצים ליד כל אדם שלא חושב לברר דברים עד הסוף ויורה שטויות מהמותן! היית במצעד או בקרבתו כדי לעמוד מאחורי מה שאתה אומר?
מצעד הגאווה בירושלים הוא לא פרובוקציה, הוא לא "החלטה לא נבונה", להיפך! הוא מצדיק את עצמו כל שנה מחדש, הוא מראה לכל הארץ כמה חוסר פתיחות וסובלנות יש בירושלים ובישראל! כמה אנשים כאן לא מוכנים לחיות בשקט ליד מי ששונה מהם.
אייי כמה צביעות נשפכת מאנשים, אנשים "פלורליסטים" בלי להבין את המשמעות של המילה.
לאנשים האלה יש זכויות בדיוק כמוך וכמוני. הם לא פוגעים בך בשום צורה ולכן לך אין שום זכות לומר להם איפה מותר להם לחיות ולהפגין ואיפה לא! ברגע שתבין את זה אולי תבין את המהות של הדמוקרטיה ושל החיים במדינה מתוקנת.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

יפה מאוד. מסכים עם כמעט כל מילה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

המאמר הזה מדהים בנכונותו. במיוחד בנוגע לזה שהמיעוט כופה את דיעותיו ומצליח. לתשומת לה אמיתי שלא אוהב הכללות (בצדק) אבל בסוף המיעוט גם יכליל אותו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

לא נכנסתי לפורום מאז המקרה.

איום ונורא מה שנהיה מהמדינה הזאת. רוצחים אנשים רק בגלל שהלכו בדרך שהם מאמינים בה. עוד מעט ירצחו אנשים רק בגלל שהם מגדלים תרנגולת חומה ולא לבנה. מה זה האי שפיות הזאתי?? כל החרידים למינהן, כל בנאדם שתרם במקצת להסתה נגד הומואים, מצידי עזר לאותו פרזיט שירה באקדח שלו באותו הלילה. אני כאילו לא מסוגל להבין. למה אי אפשר לקבל במדינה הזאתי את הקהילה הגאה? אנשים טובים, לא פוגעים באיש, לא מזיקים לאף אחד. מה שהם בסך הכל רוצים, זה לחיות בדרך שלהם, עם בני אותו המין, להביא איתם ילדים, להתחתן בצורה שיכירו בהם במדינה, ופשוט לחיות בשקט ולא בפחד מבלי שיבואו אותם המסיתים ימח שמם וזכרם שיקללו או שירביצו. הם מזוהמים?? הם מצוערים? הם חמאסניקים?? ממש לא!!! מדובר באנשים כמוני כמוכם(ואני לא מאמין שאמרתי את המשפט הזה. זה רק מראה עד כמה האנשים כאן בישראל פרמיטיבים).
ואני לא מבין למה הומואים צרכים להגעיל אותכם? למה זה צריך לעניין אתכם מה הם עושים ומה לא? ואם ראיתם ברחוב זוג הומואים או לסביות ברחוב מתנשקים. תתנהגו ב-די-ו-ק כמו שאתם רואים גבר ואישה מתנשקים. תקבלו את זה. זאת הדרך שלהם.

ד"א, המקום נימצא ברחוב נחמני רוטשילד שמה. יוצא לעיתים קרובות לעבור שמה עם קו 70(צחנה מרכזית, דרך רוטשילד, לונדון מיניסטור, בני ברק) ומשומה בתחנה של נחמני, תחנה לפני ותחנה אחרי תמיד עולים שמה חרידים. בשעות מסוימות מדובר בכמויות. אני יודע שיש שמה ישיבה תיכונית של חובשי כיפה סרוגה, אבל הכמות הזאתי מחשידה בצורה שיש שמה עוד משהו חוץ מהישיבה התיכונית. אולי ישיבת אנדרגראונד של חרידים מזרם כזה או אחר. שאני נוסע על הקו הזה, אני על מדים. אז זה מגיע למצב שהחרדים בוהים בי כאילו באתי מהירח. נראה לי קצת חשוד.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

עצומה הקוראת לסילוק עומר ברגותי מאוניברסיטת תל אביב. נא לקרוא ולחתום במידה והנכם מסכימים עם הכתוב.

אחד הפעילים ההרסניים ביותר שקוראים לחיסולה של מדינת ישראל הוא הפלשתינאי עומר ברגותי, המועמד לדוקטורט באוניברסיטת תל אביב.

לכבוד
אוניברסיטת תל אביב
לרקטור, נשיא, חבר הנאמנים, ידידים,
הנדון: עומר ברגותי (מעומד לדוקטורט)

אדונים נכבדים,
בעולם שבו רבבות אנשים פועלים נמרצות כדי להכפיש את שמה ולהביא לדה-לגיטימציה של מדינת ישראל, אנחנו רוצים להביא לידיעתכם שאחד הפעילים ההרסניים ביותר הוא עומר ברגותי, הקשור לאוניברסיטת תל אביב כמועמד לדוקטורט.
השמצותיו מבוססות במידה ניכרת על חצאי אמת, התעלמות סלקטיבית מעובדות רלבנטיות ושקרים בוטים. את דבריו הארסיים הוא מפיץ בכל העולם דרך מאמרים בכתבי עת שונים, בבלוגים באינטרנט וגם במסגרת הרצאות בפורומים בין-לאומיים. ברור שאדם זה הוא אויב ישראל.
עוד נתון מעניין שאמור לעניין את אוניברסיטת תל אביב הוא העובדה שמר ברגותי הינו חבר מייסד של הקמפיין הפלשתינאי לחרם אקדמי ותרבותי על ישראל, ועל נושא זה הוא שם דגש רב בפניות שלו לקהילה הבין-לאומית.
דווקא על אוניברסיטת תל אביב הוא כתב (באתר קאונטרפאנץ'): שאוניברסיטת תל אביב מסרבת להודות שהיא עומדת על כפר (שיח מוניס) אשר טוהר אתנית. חלק מהמחלקות של האוניברסיטה קשורות לממסד הצבאי והמודיעין הישראלי.
אנחנו תוהים לגבי המוכנות של אוניברסיטת תל אביב להעניק לאויב ישראל הזה את האמצעים להשגת דוקטורט (בתחום של אתיקה!). כאזרחים של מדינת ישראל אנחנו חשים אכזבה שמוסד אקדמי, אשר נתמך בחלקו מהמסים שלנו, רואה לנכון לאפשר לאדם כזה להשתמש בשרותיה ואמצעיה. כמו כן אנו בטוחים שתורמים בחוץ לארץ היו נדהמים לדעת כיצד כספם מנוצל על ידיכם.

אנחנו חושבים שכדי להתמודד עם המצב קיימות שלוש אפשרויות:
1. קיום של דיונים כנים בין מר ברגותי ועם אנשי הסגל האוניברסיטה, בעלי ידע רחב בנושא של הסכסוך הישראלי-ערבי, אשר נאמנים לרעיון של מדינת ישראל כמדינת היהודים שמעניקה זכויות שווים לכל אזרחיה ואשר שואפת לשלום עם כל האנשים באזור בתוך גבולות בטוחים, כדי להשפיע עליו לראות את כל הנושא הישראלי-ערבי באופן הוגן יותר. סביר להניח שאתיקה, אם זה אכן מה שהוא לומד, אמורה ללמד אותו יושר אינטלקטואלי לפחות.
2. למצוא את הדרכים לתבוע אותו בגין השמצות, דיבה ומטרות כוזבות כדי להיות מעומד לדוקטורט ועל כל עילה אפשרית אחרת.
3. פשוט להכריז על נתוק כל קשר עם מר עומר ברגותי וגם נתוק מכל אלה שהמליצו עליו ותומכים בו, אשר מצטופפים בפרוזדורי הקמפוס.

בכבוד רב,
החתומים
http://www.atzuma.co.il/petition/expelo ... ti/1/1000/

מה שנראה צבוע, שהוא לומד על אוניברסיטה שקמה על חורבות שייח מוניס ""הכבושה"" לדעת העדה הפלסטינית, על אף שחולקה לנו ב47 באו"ם.

אני בכל זאת, חתמתי.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

בהחלט טור יפה.
מדכא במיוחד להבין עד כמה הוא נכון.
וכמו ששוקרון אמר, גם אני מסכים כמעט עם כל מה שכתוב שם..

ניר, לא הבנתי את החלק האחרון של המשפט שכתבת. אשמח להסבר.
כאילו.. המיעוט כבר הכליל אותי מזמן.. אני מודע לעובדה.. אבל למה את מפנה את תשומת ליבי לעניין?
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

נכון לא הייתי ברור.

הכוונה היא לזה שאתה תמיד מתלונן שמכלילים, ובצדק, אבל מצד שני המיעוט הזה (שעל פיו מכלילים) הוא ששולט ברחוב, בדעת קהל, שולט ברוב. לכן אני טוען שבאיזשהו מקום ההכללה היא במקום, כי את המיעוט אנחנו לא נתקן, אבל הרוב הוא זה שלא עושה מספיק, בסופו של דבר הרבה אשמה יש גם באותו הרוב השקט. והמיעוט מנצח.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

אני חושב שהאשמה מוטלת על כולם באותה מידה.
ואולי הרוב (בתקווה שהם באמת הרוב) במגזר החרדי, אפילו פחות אשם, בגלל שכל אחד שם מסכן את עצמו ברגע שהוא יחליט לצאת נגד זה.

זה כמו משטרת הצניעות שהייתה להם פעם.. הם היו מפרקים מכות גם גברים וגם נשים שהיו מסתובבים ברחובות שם אם לא היית בא להם טוב בעין.. איכשהו זה די נעלם, אבל אתה מבין מה אני מנסה להגיד, לפעמים אתה פשוט מעדיף להתרחק מהסכנה ולהתחפר במערה שלך..
אנחנו לעומת זאת, לא ממש מסתכנים..

הכללת החרדים כולם כאשמים היא אפשרית, בתנאי שאתה מכניס גם אותך ואותי לאותה הכללה..
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ידידי- משמרת הצניעות שהייתה פעם? לאיפה אתה חושב שהיא נעלמה? היא לא! היא חיה וקיימת ובועטת כמו פעם.
מלבדה כבר הוקמו כמה פלוגות חרדיות שמטרתם השחתה של רכוש ותליית פשקווילים מסיתים.

בכלל יש לי הרגשה כבר כמה שנים, ואני באמת מתעניין קורא ומקשיב להרבה דעות ורואה הרבה שינויים במדינה שלנו, שלחיות היום בירושלים זה לראות את המצב של מדינת ישראל מהנקודה הכי ברורה שלה. בלי מסכות, בלי התיפיפות ובלי מתווכים- המציאות כאן מכה לך בפנים יום אחרי יום. לכן אני עדיין גר בה עם כל הקשיים וכל הדכאונות שלפעמים נכנסים אליהם.
יש לי הרגשה (ואני מקווה שהיא לא נכונה) שהרבה אנשים בארץ מנסים "להבין" את שורשיהם של כל הסכסוכים מבית ומחוץ, אבל כל עוד לא מגיעים ורואים בעיניים ומרגישים את השנאה ואת הבורות של אותם אנשים (ערבים ויהודים כאחד) לא מצליחים באמת להבין על איזה חבל דק אנחנו צועדים כמדינה.
בסופו של יום עתידה של המדינה ושל העם שלנו יקבע בירושלים- אם תרצו ואם לא. אז הגיע הזמן להבין שכל עוד ירושלים תישאר חשוכה, החושך לאט לאט יתפשט לשאר הארץ, והקרע יהיה עמוק וקשה.
תקנו אותי אם אני טועה.... אני פתוח להצעות :whistle:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

עדיין לא מבין איך האשכול הזה לא נתן ייחוס לכך שהיום פינו משפחה פלסטינית מבית בשכונה במזרח ירושלים בגלל שימין קיצוני טען שמדובר בבית השייך לו.. זייף מסמכים והלך איתם לבית משפט. תהליך של שנים על גבי שנים ובסוף זכו בבית שבכלל לא שייך להם. אם היה מדובר באנשים מן היישוב, אנשים נורמלים, ניחה הייתי מאמין להם שכן הבית שלהם, גם אני מאמין שהוא לא היה מנסה להחזיר את הבית הזה חזרה אלא להגיע להסכם בגלל שאנשים גרים שם וגם לא היה זורק להם את כל חפציהם לרחוב בצורה חסרת כל מוסר. אבל מדובר בימין הקיצוני הזה, שאני מתעב מאוד, אלא עם הפיאות הארוכות והכיפה הסרוגה הענקית, השפת דיבור שלהם וכל זה. מפחיד אותי בכללל לראות אנשים כאלה.. משפחה של 50 איש נזרקו מביתם לרחוב בזכות זיוף מסמכים זה איום ונורא. רק הימין הקיצוני מהסוג הזה שעוקר עצי זית עושה את זה.

איום ונורא מה שנהיה מהאנשים האלה. גם החרידים וגם הם מתחילים להפחיד אותי.. איפה המשטרה?????
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

זה לא אישי ג'יימי אבל לא מצאתי משפט אחד שאני יכול להגיב עליו בכלל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ufomatan כתב:ידידי- משמרת הצניעות שהייתה פעם? לאיפה אתה חושב שהיא נעלמה? היא לא! היא חיה וקיימת ובועטת כמו פעם.
מלבדה כבר הוקמו כמה פלוגות חרדיות שמטרתם השחתה של רכוש ותליית פשקווילים מסיתים.

בכלל יש לי הרגשה כבר כמה שנים, ואני באמת מתעניין קורא ומקשיב להרבה דעות ורואה הרבה שינויים במדינה שלנו, שלחיות היום בירושלים זה לראות את המצב של מדינת ישראל מהנקודה הכי ברורה שלה. בלי מסכות, בלי התיפיפות ובלי מתווכים- המציאות כאן מכה לך בפנים יום אחרי יום. לכן אני עדיין גר בה עם כל הקשיים וכל הדכאונות שלפעמים נכנסים אליהם.
יש לי הרגשה (ואני מקווה שהיא לא נכונה) שהרבה אנשים בארץ מנסים "להבין" את שורשיהם של כל הסכסוכים מבית ומחוץ, אבל כל עוד לא מגיעים ורואים בעיניים ומרגישים את השנאה ואת הבורות של אותם אנשים (ערבים ויהודים כאחד) לא מצליחים באמת להבין על איזה חבל דק אנחנו צועדים כמדינה.
בסופו של יום עתידה של המדינה ושל העם שלנו יקבע בירושלים- אם תרצו ואם לא. אז הגיע הזמן להבין שכל עוד ירושלים תישאר חשוכה, החושך לאט לאט יתפשט לשאר הארץ, והקרע יהיה עמוק וקשה.
תקנו אותי אם אני טועה.... אני פתוח להצעות :whistle:
תראה כשאני הגעתי לארץ לפני שני עשורים ירושלים לא הייתה ירושלים של היום אבל גם תל אביב לא הייתה אותה העיר כמו היום.
פעם אם לא היית אוכל כשר היו מסתכלים עליך עקום. היום המצב שונה לגמרי.
תל אביב מקצינה (לטובה בעיניי) וגם ירושלים מקצינה (לרעה). זה קונפליקט והקצנה שתוביל למלחמה. מה שכן העתיד של המדינה נמצא בירושלים בגלל שתל אביב זאת בועה אחת, ובועות חושך כמו בירושלים נמצאים בכל מקום (פתח תקווה, חיפה אפילו רמת אביב). מדינת ההלכה היא בדרך, השאלה רק אם הפצצה תקדים אותה. בחיי אני לא יודע מה עדיף.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

avrahamshuk כתב:
yyzboy1928 כתב:עדיין לא מבין איך האשכול הזה לא נתן ייחוס לכך שהיום פינו משפחה פלסטינית מבית בשכונה במזרח ירושלים בגלל שימין קיצוני טען שמדובר בבית השייך לו.. זייף מסמכים והלך איתם לבית משפט. תהליך של שנים על גבי שנים ובסוף זכו בבית שבכלל לא שייך להם. אם היה מדובר באנשים מן היישוב, אנשים נורמלים, ניחה הייתי מאמין להם שכן הבית שלהם, גם אני מאמין שהוא לא היה מנסה להחזיר את הבית הזה חזרה אלא להגיע להסכם בגלל שאנשים גרים שם וגם לא היה זורק להם את כל חפציהם לרחוב בצורה חסרת כל מוסר. אבל מדובר בימין הקיצוני הזה, שאני מתעב מאוד, אלא עם הפיאות הארוכות והכיפה הסרוגה הענקית, השפת דיבור שלהם וכל זה. מפחיד אותי בכללל לראות אנשים כאלה.. משפחה של 50 איש נזרקו מביתם לרחוב בזכות זיוף מסמכים זה איום ונורא. רק הימין הקיצוני מהסוג הזה שעוקר עצי זית עושה את זה.

איום ונורא מה שנהיה מהאנשים האלה. גם החרידים וגם הם מתחילים להפחיד אותי.. איפה המשטרה?????
זה לא אישי ג'יימי אבל לא מצאתי משפט אחד שאני יכול להגיב עליו בכלל.
מה?
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:עדיין לא מבין איך האשכול הזה לא נתן ייחוס לכך שהיום פינו משפחה פלסטינית מבית בשכונה במזרח ירושלים בגלל שימין קיצוני טען שמדובר בבית השייך לו.. זייף מסמכים והלך איתם לבית משפט. תהליך של שנים על גבי שנים ובסוף זכו בבית שבכלל לא שייך להם. אם היה מדובר באנשים מן היישוב, אנשים נורמלים, ניחה הייתי מאמין להם שכן הבית שלהם, גם אני מאמין שהוא לא היה מנסה להחזיר את הבית הזה חזרה אלא להגיע להסכם בגלל שאנשים גרים שם וגם לא היה זורק להם את כל חפציהם לרחוב בצורה חסרת כל מוסר. אבל מדובר בימין הקיצוני הזה, שאני מתעב מאוד, אלא עם הפיאות הארוכות והכיפה הסרוגה הענקית, השפת דיבור שלהם וכל זה. מפחיד אותי בכללל לראות אנשים כאלה.. משפחה של 50 איש נזרקו מביתם לרחוב בזכות זיוף מסמכים זה איום ונורא. רק הימין הקיצוני מהסוג הזה שעוקר עצי זית עושה את זה.

גיימי לצערי הרב דבר כזה קורה כל חודש כמה פעמים, ולא רק במזרח ירושלים. זה תופס כותרות עכשיו כי העולם החליט לשים לב לזה, זה הכל.
ברגע שנתת לגיטימציה ליהודים שלתבוע את האדמה שלהם מלפני 100 שנה, ברגע זה יצרת חוק גזעני מכיוון שערבי תושב ירושלים לא יכול לבוא ולתבוע את ביתו שנלקח ממנו לפני 60 שנה.
אתה יכול גם להצטרף אלי לאבו דיס ולראות איך בנו חומה באמצע כפר וחתכו משפחות באמצע. תבוא ותראה איך "יהודים" רוכשים קרקעות במזרח ירושלים ומתעמרים באוכלוסייה לידם,רק כדי לדחוק אותם החוצה (מזכיר לי שיטה של אוכלוסייה אחרת בירושלים).

סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שוקרון, למה שלא תגיב? חלק מהסכמה או פשוט הדעה שלי לדעתך היא דעה של ילד מפגר??

לא יודע.. אני חושב שמעבר לפוליטיקה ושמאל צריך להיות בני אדם.. שראיתי בטלויזיה איך כל הציוד של המשפחה הערבית נימצאת על ריצפת הרחוב, הזדעזתי.. כמובן, זה בא מצד המשפחה שלקחה זכות על הבית. ואני רואה איך הם מגיבים בצורה מאוד גזענית בטלויזיה, אז זה מגעיל אותי האנשים האלה.. ומכאן אתה מבין למה הם עשו את מה שהם עשו במקום להגיע להסכם כמו בני אדם ולא חיות.

אנשים מתקשים להשלים בהקמה של מדינה פלסטינית עתידית. אז בונים מאחזים שמגב מפנים אותם תוך 10 דק'. אסור לתת לימין הקיצוני לגיטימציה, הם בלוק לקראת השלום העתידי.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

בנוגע להתחרדות שכונות חילוניות בירושלים. אם פתחת את זה בריל.

זה איום ונורא. בריל, בתור אקטיביסט אתה בתור ירושלמי צריך להתחיל להלחם בהתחרדות המסוכנת. מסוכנת לחופש הביטוי לחופש מדת.
להקים קבוצות קנייה חילוניות ולהתחיל להלחם על מבנים חילוניים שחרידים רוצים לקנות.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

אליעד, נניח ואני מסכים עם מה שאמרת. עדיין,
yyzboy1928 כתב:לקראת השלום העתידי.
הא?! :roll:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שמע, עתיד יכול להיות גם בעוד 1000 שנה.. אבל אי אפשר לעקב את זה יותר מידיי..

כרגע הכיוון נראה ברור.. אני לא רואה את זה לא קורה בעוד לפחות 10-15 שנה.
שלח תגובה