הבורות שנשפכת מהדברים שלך מרתיחה אותי.Osirus כתב:מתן, אחת הסיבות שקשה להגיד משהו נגד ניסים זאב הוא שהבן-אדם די מוציא את עצמו כליצן חצר יותר מאשר אדם רציני, ללא ספק ההשתלחות חסרת המטרה שלו ב"מועדון לילה" תרמה לתדמית הזאת, וקשה לקחת הסתות של טיפוס כמוהו ברצינות
חוץ מכך, רוב ההתבטאויות באו לרוב ממנו, אלי ישי ושלמה בניזרי, והן לא נתפסות כפסיקות הלכתיות, שהיו נחשבות לכך אם היו באות מהמר"ן עובדיה יוסף
אני כמו שוקרון, נגעל מחלקה של ההומוסקסואליות הגברית אך עדיין לא מסיט לרצח, אבל עדיין היו דברים שהרתיחו אותי
לדוגמא:
1.הפרובוקטיביות של מצעד הגאווה, וההחלטה הלא נבונה לצעוד בירושלים
2.הצעתו של איתי פנקס לקרוא לרחובות בת"א על שמותיהם של עמוס גוטמן, מגנוס הירשפלד והארווי מילק, במקרה עמוס גוטמן היה יכול להיות מובן, כי הוא נחשב בזמנו לבמאי מוערך, מגנוס הירשפלד? אפשר להתפשר בגלל המחקרים, אבל הארווי מילק? מה הקשר? מחט לתחת? אולי היה פעיל לזכויות ההומואים, אבל חסר כל תרומה לחברה הישראלית ולמדינה, וזה חברים, לנפנף בנטייה המינית, אולי גם נקים רחוב על שם ליאון מהאח הגדול?
מצעד הגאווה בירושלים הוא לא פרובוקטיבי! מי שמנסה לטעון שכן הוא טועה ומטעה במכוון אנשים.
"ההחלטה הלא נבונה" לצעוד בירושלים? מה? מאיפה אתה מעיז לומר לאוכלוסייה של אזרחים שומרי חוק שאסור לה לצעוד בעיר הבירה שלה? ממש דמוקרטיה למופת אנחנו, שהחרדים קובעים מי יצעד בירושלים ומי לא. די כבר עם השטויות האלה, נאמס לי ללכת על קליפות ביצים ליד כל אדם שלא חושב לברר דברים עד הסוף ויורה שטויות מהמותן! היית במצעד או בקרבתו כדי לעמוד מאחורי מה שאתה אומר?
מצעד הגאווה בירושלים הוא לא פרובוקציה, הוא לא "החלטה לא נבונה", להיפך! הוא מצדיק את עצמו כל שנה מחדש, הוא מראה לכל הארץ כמה חוסר פתיחות וסובלנות יש בירושלים ובישראל! כמה אנשים כאן לא מוכנים לחיות בשקט ליד מי ששונה מהם.
אייי כמה צביעות נשפכת מאנשים, אנשים "פלורליסטים" בלי להבין את המשמעות של המילה.
לאנשים האלה יש זכויות בדיוק כמוך וכמוני. הם לא פוגעים בך בשום צורה ולכן לך אין שום זכות לומר להם איפה מותר להם לחיות ולהפגין ואיפה לא! ברגע שתבין את זה אולי תבין את המהות של הדמוקרטיה ושל החיים במדינה מתוקנת.