מצעד אלבום העשור של YtseJammers Israel - ההרשמה
-
- דרימיסט-על
Re: מצעד אלבום העשור של YtseJammers Israel - ההרשמה
זה מה קוראים אותו דמוקרטיה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Hell's Chicken
- דרימיסט מתקדם
הנה העשירייה שלי:
Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence
Ayreon - The Human Equation
Porcupine Tree - In Absentia
Shooglenifty - The Arms Dealer's Daughter
אינפקציה - בכיף
Opeth - Ghost Reveries
Orphaned Land - Mabool
System of A Down - Toxicity
Wicked Wisdom - Wicked Wisdom
הדורבנים - לוי
בשביל התחרות, ניסיתי לגוון קצת בסגנונות ולא לקחת רק פרוגרסיב-מטאל, למרות שבקלות אפשר
עוד כמה אלבומים שממש שווה להקשיב להם:
Arik Mongrain - Fates - אמן גיטרה מדהים, בעצם הוא דיי משתמש בגיטרה ככלי הקשה.
Christina Aguilera - Back to Basics - אחת הקולות הטובים שיש לעולם הזה באלבום שהוא מן פופ-ג'ז כזה...
Eddie Vadder - Into The Wild - אחרי שתקראו את הספר או תראו את הסרט (מה שאני עשיתי) הוא הרבה, הרבה יותר יגע בכם... (זה הפסקול של הסרט)
Katy Perry - One of The Boys - אני ממש אוהב את הסגנון של הבחורה הזאת...
Ambeon - Fate of A Dreamer - כששמעתי את האלבום פעם ראשונה אז שמעתי אותו ישר פעם שנייה ושלישית. אז תקשיבו לו.
Kamelot - The Black Halo - אלבום מעולה, להקת פאוור מטאל מצוינת... אני חושב שיש פה אלמנטים פרוגיים גם...
Infected Mushroom - I'm The Supervisor - אין לי יותר מדיי מה להגיד. אינפקטד אדירים.
היו לי עוד כמה אלבומים שרציתי לכתוב... אבל... בסוף חשבתי שבטח אנשים מכירים כבר ואין לי יותר מדיי על מה להמליץ...
אחלה רעיון, שיהיה בהצלחה לכולם
אוי קצת איחרתי. :/
לא נורא.
Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence
Ayreon - The Human Equation
Porcupine Tree - In Absentia
Shooglenifty - The Arms Dealer's Daughter
אינפקציה - בכיף
Opeth - Ghost Reveries
Orphaned Land - Mabool
System of A Down - Toxicity
Wicked Wisdom - Wicked Wisdom
הדורבנים - לוי
בשביל התחרות, ניסיתי לגוון קצת בסגנונות ולא לקחת רק פרוגרסיב-מטאל, למרות שבקלות אפשר

עוד כמה אלבומים שממש שווה להקשיב להם:
Arik Mongrain - Fates - אמן גיטרה מדהים, בעצם הוא דיי משתמש בגיטרה ככלי הקשה.
Christina Aguilera - Back to Basics - אחת הקולות הטובים שיש לעולם הזה באלבום שהוא מן פופ-ג'ז כזה...
Eddie Vadder - Into The Wild - אחרי שתקראו את הספר או תראו את הסרט (מה שאני עשיתי) הוא הרבה, הרבה יותר יגע בכם... (זה הפסקול של הסרט)
Katy Perry - One of The Boys - אני ממש אוהב את הסגנון של הבחורה הזאת...
Ambeon - Fate of A Dreamer - כששמעתי את האלבום פעם ראשונה אז שמעתי אותו ישר פעם שנייה ושלישית. אז תקשיבו לו.

Kamelot - The Black Halo - אלבום מעולה, להקת פאוור מטאל מצוינת... אני חושב שיש פה אלמנטים פרוגיים גם...
Infected Mushroom - I'm The Supervisor - אין לי יותר מדיי מה להגיד. אינפקטד אדירים.

היו לי עוד כמה אלבומים שרציתי לכתוב... אבל... בסוף חשבתי שבטח אנשים מכירים כבר ואין לי יותר מדיי על מה להמליץ...
אחלה רעיון, שיהיה בהצלחה לכולם

אוי קצת איחרתי. :/
לא נורא.
- MrReD
- שגריר האופת'
ההרשמה כבר נסגרה וגם עברנו לשלב הבא אז אנחנו לא יכולים לקלוט את ההרשמה שלך. מצטער.