למה נראה לי שכל הקטע עם החצאיות הזה זה פשוט לעשות דווקא לכל השאר?MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
זה כמו הפריקונים בני 12 ששמים ניטים ושחור בעיניים כדי לעשות דווקא ל"ממסד"...
למה נראה לי שכל הקטע עם החצאיות הזה זה פשוט לעשות דווקא לכל השאר?MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
מאוד מסכים איתך אלי, אני האחרון שיהיה בעד קונפורמיסטיות כתנאי קבלה. מצד שני, כמו שהבחור מעלי אמר, אתה לא יכול שלא לחשוב שכל עניין הלבוש במצד הגאווה, זה סוג של קונפורמיזם בעצמו.MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
תגידו לי כולכם עם הפה ההומופובי הגדול שלכם- מישהו ממכם היה במצעד הגאווה בירושלים? ואם מישהו אומר לי שהוא היה במצעד בתל אביב שיפסיק כי אין ביניהם שום קשר!Mars Volter כתב:מאוד מסכים איתך אלי, אני האחרון שיהיה בעד קונפורמיסטיות כתנאי קבלה. מצד שני, כמו שהבחור מעלי אמר, אתה לא יכול שלא לחשוב שכל עניין הלבוש במצד הגאווה, זה סוג של קונפורמיזם בעצמו.MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
זה כבר נהיה כ"כ נפוץ להתלבש למצעד הגאווה בצורה מיוחדת, שזה כבר לא מיוחד.
רגע ומטאליסטים בפסטיבלים באירופה עם חצאיות סקוטיות זה בסדר?MrReD כתב:זה לא קשור לקונפורמיות או לנונקונפורמיות. 2 תנאים לשווין אמיתי הם פלורליזם וסובלנות. בין אם מישהו הומו רוצה להסתובב ברחוב עם שמלה מלאה בנצנצים או להראות בביגוד קונפורמי. אני עדיין נותן יחס שווה לשניהם.
ואם היפותטית מי שהיה מציע רעיון כזה לא היה בן-גביר ומרזל?ufomatan כתב:תשמעו- רוב האנשים יודעים כאן מה דעתי אז לא נכנס לזה עכשיו.
בכל מקרה הומואים או לא הומואים- כל פעולה של הטרוריסטים בן גביר ומרזל היא לא מקובלת. שניהם שייכים לארגון טרור שמוכר למדינת ישראל אשר מתעלמת מהחוק שהיא עצמה העבירה כנגדם.
בן גביר ומרזל הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו בהסתה לרצח ראש ממשלה, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אז לא משנה מה עושים או לא עושים ההומואים, לבן גביר ומרזל אין זכות אחת במדינה הזאת!
כמה שאני מסכים איתך, בכל מה שאמרת.Mars Volter כתב:וואו, אני אומר A ומתווכחים איתי על B.
אני רק אמרתי באופן כללי על הומוסקסואלים (בלי קשר לעיר שבהם הם גרים) שזו נקודה מעניינת: מה הם בעצם רוצים מהמצעד הזה? מבחינה חוקית, להומואים פה יש פרבילגיות שאין להומואים במדינות אחרות (ואין סיבה להתגאות בזה - ככה זה צריך להיות). אני אשמח אם מישהו יפרט לי על איזושהי רדיפה על רקע מיני בארץ. חוץ מחתונה ברבנות (שאני לא יודע כמה הומואים באמת כ"כ רוצים את זה) יש להם הכל בבחינת חוקים מדינתיים, בלי קשר לחוקים על רקע דתי.
ומי שיגיד לי שזה יום כזה של "לחגוג את המיניות" שלהם, סבבה. איך חוגגים מיניות? ממה שאני מכיר מיניות זה דבר אינטימי שאם אתה רוצה "לחגוג" אותו אתה עושה את זה עם בנאדם אחד, מקסימום שניים. למה כ"כ דחוף לאנשים להודיע לכל העולם שהם X או Y? בוא נעשה גם מצעד סאדו ונוציא גם את אלה "מהארון". אם הומואים הם כאחד האדם, אז למה לעשות מצעד?
לא ברור לי איך יצאתי הומופוב מהסיפור הזה, אבל למען הסר ספק - אני בעד שהומואים יוכלו לגדל ילדים, להתחתן ברבנות, להקים משפחה ולהיקבר כמו כולם.
כמו שאמרתי אחי, לא קשור.. אני מסכים איתך ששניהם הם כולערות ואני מסכים איתך.. אבל אני אשמח לראות דעות שלך כנגד הלאום הערבי שהם מתחילים בפרובוקציה כזאת או אחרת..ufomatan כתב:תגידו לי כולכם עם הפה ההומופובי הגדול שלכם- מישהו ממכם היה במצעד הגאווה בירושלים? ואם מישהו אומר לי שהוא היה במצעד בתל אביב שיפסיק כי אין ביניהם שום קשר!Mars Volter כתב:מאוד מסכים איתך אלי, אני האחרון שיהיה בעד קונפורמיסטיות כתנאי קבלה. מצד שני, כמו שהבחור מעלי אמר, אתה לא יכול שלא לחשוב שכל עניין הלבוש במצד הגאווה, זה סוג של קונפורמיזם בעצמו.MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
זה כבר נהיה כ"כ נפוץ להתלבש למצעד הגאווה בצורה מיוחדת, שזה כבר לא מיוחד.
המצעד בתל אביב הוא מגעיל ומבייש, הוא פשוט מצעד זימה מכוער שגם אני לא אוהב מה שהולך בו.
בירושלים מעולם לא היה מצעד עם אנשים חצי ערומים, ואף אחד לא מתלבש ומתנהג פרובוקטיבית! הקהילה ההומו-לסבית בירושלים היא מתחשבת ומבינה, בניגוד כמו תמיד, לצד העומד כנגדה, ובניגוד למה שהרבה אנשים בארץ חושבים!
אז בבקשה לא להשליך מהמצעד בתל אביב לירושלים כי זה פשוט לא נכון, וזה מרגיז! אם אתם רוצים להביע דעתכם על משהו לפחות תהיו קודם כל בטוחים שמה שאתם אומרים הוא נכון ולא הרעל שהעדה החרדית והימין הקיצוני שופך יום יום באוזן שלכם.
וג'יימי- מה הקשר? למה אתה סתם דוחף כאן שתי דמויות (רעות ככל שתחשוב שהן ואני מסכים איתך ברוב הדברים) שלא קשורות לעניין? אתה חושב שאם תיתן לי קונטרה מהצד הערבי אז זה יכפר על מעשיהם של שתי הנבלות האלה? נו באמת ג'יימי אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה, ואתה יודע שאני לא מצדד במעשים איומים של הצד הערבי באותה מידה.
לי יותר קשה לראות שני "יהודים" חובשי כיפה שבאמתלה של קידוש השם מבצעים מעשים נוראיים כנגד אנשים חפים מפשע. פשוט רוע טהור!
אני אמרתי שזה לא? אני אומר ש"עניי עירך קודמים" בהקשר אחר לגמרי כמובן. לא אכפת לי יותר מדי מראאד סלאח כי הוא לא מנסה ל"ייצג" את הדת היהודית כמו ששני הנבלות האלה חושבים שהם עושים.yyzboy1928 כתב:כמו שאמרתי אחי, לא קשור.. אני מסכים איתך ששניהם הם כולערות ואני מסכים איתך.. אבל אני אשמח לראות דעות שלך כנגד הלאום הערבי שהם מתחילים בפרובוקציה כזאת או אחרת..ufomatan כתב:תגידו לי כולכם עם הפה ההומופובי הגדול שלכם- מישהו ממכם היה במצעד הגאווה בירושלים? ואם מישהו אומר לי שהוא היה במצעד בתל אביב שיפסיק כי אין ביניהם שום קשר!Mars Volter כתב:מאוד מסכים איתך אלי, אני האחרון שיהיה בעד קונפורמיסטיות כתנאי קבלה. מצד שני, כמו שהבחור מעלי אמר, אתה לא יכול שלא לחשוב שכל עניין הלבוש במצד הגאווה, זה סוג של קונפורמיזם בעצמו.MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
זה כבר נהיה כ"כ נפוץ להתלבש למצעד הגאווה בצורה מיוחדת, שזה כבר לא מיוחד.
המצעד בתל אביב הוא מגעיל ומבייש, הוא פשוט מצעד זימה מכוער שגם אני לא אוהב מה שהולך בו.
בירושלים מעולם לא היה מצעד עם אנשים חצי ערומים, ואף אחד לא מתלבש ומתנהג פרובוקטיבית! הקהילה ההומו-לסבית בירושלים היא מתחשבת ומבינה, בניגוד כמו תמיד, לצד העומד כנגדה, ובניגוד למה שהרבה אנשים בארץ חושבים!
אז בבקשה לא להשליך מהמצעד בתל אביב לירושלים כי זה פשוט לא נכון, וזה מרגיז! אם אתם רוצים להביע דעתכם על משהו לפחות תהיו קודם כל בטוחים שמה שאתם אומרים הוא נכון ולא הרעל שהעדה החרדית והימין הקיצוני שופך יום יום באוזן שלכם.
וג'יימי- מה הקשר? למה אתה סתם דוחף כאן שתי דמויות (רעות ככל שתחשוב שהן ואני מסכים איתך ברוב הדברים) שלא קשורות לעניין? אתה חושב שאם תיתן לי קונטרה מהצד הערבי אז זה יכפר על מעשיהם של שתי הנבלות האלה? נו באמת ג'יימי אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה, ואתה יודע שאני לא מצדד במעשים איומים של הצד הערבי באותה מידה.
לי יותר קשה לראות שני "יהודים" חובשי כיפה שבאמתלה של קידוש השם מבצעים מעשים נוראיים כנגד אנשים חפים מפשע. פשוט רוע טהור!.. כמו הביקור של ראאד סאלח באוניברסיטת חיפה שבוע שעבר.. זאת לא פרובוקציה?
יו"ר הכנסת עם אשכרה סמכויות.Mars Volter כתב:טל, שאלה לידע הכללי - למה התפקיד מקביל בארץ? יו"ר הכנסת או משהו עם אשכרה סמכויות?
שטיפת מוח אדירה גורמת לנו להאמין שאנחנו יהודים או ישראלים יהודים, ושמטרתנו בעולם היא להיות יהודים או ישראלים יהודים אותנטיים, ויש כביכול סט של אביזרים שעושה את היהודי הישראלי למה שהוא. ושאי שימוש בסט האביזרים הזה עושה אותה לסוטה מהנורמה. יהודי ישראלי צריך למשל להיות נאמן למדינת ישראל ולהכיר בכך שהיא זו שנותנת לו את הזכות להתקיים על פני האדמה. יהודי ישראלי צריך להגיד תודה למדינה שלו , ובתמורה לזה שהיא נתנה לו את הזכות להתקיים, היהודי ישראלי אמור לשרת את המדינה בכך שישתתף באקטיוויות או בפאסיוויות בדיכוי שיטתי של העם הגר בשכנותו הקרובה. אם הוא מסרב להשתתף במשחק הזה שנכפה עליו או מסרב לכלליו, זה לא שהורגים אותו, אבל חייו נעשים קשים ללא נשוא.
אני למשל, חושב שהמדינה הישראלית לא עשתה בשבילי שום דבר מיוחד שמדינה אחרת לא היתה עושה בשבילי. ושהיותי יהודי ישראלי היא בעיקר פרי של מקריות, מפני שהורי, בשעתם, היו יכולים להגר לארץ אחרת ואז הייתי נולד צרפתי או אמריקאי או קנדי. בכל מקרה, מה שחשוב הוא לא מה שאנחנו, אלא מה אנחנו עושים מעצמנו מתוך בחירה חופשית ותוך כדי הפעלת התבונה שלנו.
קמתי בבוקר והתיישבתי לכתוב את הטקסט הזה מול החלון הפונה אל שורת בתים עתיקה במינכן. המחשבה הראשונה שעלתה בלבי היתה שהייתי יכול להחליט להיוולד בדירה הזאת במינכן ולחיות חיים מאושרים וטובים ושכל הקשקוש הזה שרק בארץ ישראלי יהודי יכול להרגיש טוב הוא רעיון שהומצא כדי להמשיך ולתת כוח ופרנסה לחונטה של פוליטיקאים ואנשי צבא ישראלים נוכלים שמנפנפים בדגל של "מדינה יהודית" כדי להמשיך ולהישאר בשלטון. העובדה המשמחת היא שלאט לאט הרבה מאוד צעירים ישראלים יהודים מבינים את השקר שבדבר ועוזבים את הארץ ועוברים למקומות שהם יכולים לחיות בהם כאנשים חופשיים באמת. לצערי, בשבילי זה כבר אבוד.
גם גנב, גם דרס וגם רוצה להתמנות לבית הדין הרבני. בן אדם שעושה כאלה דברים לא צריך להגיע לעמדת כוח. פשוט בושה וחרפה להעלים עין מהמעשים שביצע "כי הוא רוצה להתמנות לבית הדין הרבני".השופט דרורי, המכהן בבית המשפט המחוזי בירושלים, דן לפני שלוש שנים בעניינו של חרדי שדרס קופאית. האברך עזב חנות מבלי ששילם וכאשר הקופאית נעמדה מול מכוניתו בניסיון למנוע ממנו לברוח - הוא נסע בכל מקרה ופגע בה בכוונה. השופט החליט לא להרשיע את האברך, שהודה במעשים, מחשש שרישום פלילי יפגע בתקוותו להתמנות לבית הדין הרבני. בפסק הדין, שהשתרע על פני 321 עמודים, הסביר השופט כי האברך חזר בתשובה וביקש מחילה, כפי שדרש הרמב"ם.