אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
למה נראה לי שכל הקטע עם החצאיות הזה זה פשוט לעשות דווקא לכל השאר?
זה כמו הפריקונים בני 12 ששמים ניטים ושחור בעיניים כדי לעשות דווקא ל"ממסד"...
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

MrReD כתב:יחס שווה אמיתי זה בדיוק שלא תצטרך להשתלב בחברה כמו רובוט כדי לקבל אותו.
מאוד מסכים איתך אלי, אני האחרון שיהיה בעד קונפורמיסטיות כתנאי קבלה. מצד שני, כמו שהבחור מעלי אמר, אתה לא יכול שלא לחשוב שכל עניין הלבוש במצד הגאווה, זה סוג של קונפורמיזם בעצמו.
זה כבר נהיה כ"כ נפוץ להתלבש למצעד הגאווה בצורה מיוחדת, שזה כבר לא מיוחד. :haha:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:
מאוד מסכים איתך אלי, אני האחרון שיהיה בעד קונפורמיסטיות כתנאי קבלה. מצד שני, כמו שהבחור מעלי אמר, אתה לא יכול שלא לחשוב שכל עניין הלבוש במצד הגאווה, זה סוג של קונפורמיזם בעצמו.
תגידו לי כולכם עם הפה ההומופובי הגדול שלכם- מישהו ממכם היה במצעד הגאווה בירושלים? ואם מישהו אומר לי שהוא היה במצעד בתל אביב שיפסיק כי אין ביניהם שום קשר!
המצעד בתל אביב הוא מגעיל ומבייש, הוא פשוט מצעד זימה מכוער שגם אני לא אוהב מה שהולך בו.
בירושלים מעולם לא היה מצעד עם אנשים חצי ערומים, ואף אחד לא מתלבש ומתנהג פרובוקטיבית! הקהילה ההומו-לסבית בירושלים היא מתחשבת ומבינה, בניגוד כמו תמיד, לצד העומד כנגדה, ובניגוד למה שהרבה אנשים בארץ חושבים!  
אז בבקשה לא להשליך מהמצעד בתל אביב לירושלים כי זה פשוט לא נכון, וזה מרגיז! אם אתם רוצים להביע דעתכם על משהו לפחות תהיו קודם כל בטוחים שמה שאתם אומרים הוא נכון ולא הרעל שהעדה החרדית והימין הקיצוני שופך יום יום באוזן שלכם.

וג'יימי- מה הקשר? למה אתה סתם דוחף כאן שתי דמויות (רעות ככל שתחשוב שהן ואני מסכים איתך ברוב הדברים) שלא קשורות לעניין? אתה חושב שאם תיתן לי קונטרה מהצד הערבי אז זה יכפר על מעשיהם של שתי הנבלות האלה? נו באמת ג'יימי אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה, ואתה יודע שאני לא מצדד במעשים איומים של הצד הערבי באותה מידה.
לי יותר קשה לראות שני "יהודים" חובשי כיפה שבאמתלה של קידוש השם מבצעים מעשים נוראיים כנגד אנשים חפים מפשע. פשוט רוע טהור!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

זה לא קשור לקונפורמיות או לנונקונפורמיות. 2 תנאים לשווין אמיתי הם פלורליזם וסובלנות. בין אם מישהו הומו רוצה להסתובב ברחוב עם שמלה מלאה בנצנצים או להראות בביגוד קונפורמי. אני עדיין נותן יחס שווה לשניהם.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

MrReD כתב:זה לא קשור לקונפורמיות או לנונקונפורמיות. 2 תנאים לשווין אמיתי הם פלורליזם וסובלנות. בין אם מישהו הומו רוצה להסתובב ברחוב עם שמלה מלאה בנצנצים או להראות בביגוד קונפורמי. אני עדיין נותן יחס שווה לשניהם.
רגע ומטאליסטים בפסטיבלים באירופה עם חצאיות סקוטיות זה בסדר? :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

זה אסור כי זה גורם לעיוורון מלא ולרפלקס הקאה עד שהמעיים יצאו.
תמונה
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

ufomatan כתב:תשמעו- רוב האנשים יודעים כאן מה דעתי אז לא נכנס לזה עכשיו.
בכל מקרה הומואים או לא הומואים- כל פעולה של הטרוריסטים בן גביר ומרזל היא לא מקובלת. שניהם שייכים לארגון טרור שמוכר למדינת ישראל אשר מתעלמת מהחוק שהיא עצמה העבירה כנגדם.
בן גביר ומרזל הם אחד הייצוגים של הרוע במדינה שלנו שצריך לעקור אותו מהשורש. שניהם צריכים להיות מאחורי סורג ובריח בתא מבודד למשך שאר החיים שלהם. הם פרובוטקורים אלימים, אנשים שהסיתו והצליחו בהסתה לרצח ראש ממשלה, הסתה לפגיעה באנשים חפים מפשע. עבריינים בשם דת הזוייה שהם המציאו והם מנסים לשייך את כל העם כאן לכת הביזארית שלהם.
אז לא משנה מה עושים או לא עושים ההומואים, לבן גביר ומרזל אין זכות אחת במדינה הזאת!
ואם היפותטית מי שהיה מציע רעיון כזה לא היה בן-גביר ומרזל?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

וואו, אני אומר A ומתווכחים איתי על B.
אני רק אמרתי באופן כללי על הומוסקסואלים (בלי קשר לעיר שבהם הם גרים) שזו נקודה מעניינת: מה הם בעצם רוצים מהמצעד הזה? מבחינה חוקית, להומואים פה יש פרבילגיות שאין להומואים במדינות אחרות (ואין סיבה להתגאות בזה - ככה זה צריך להיות). אני אשמח אם מישהו יפרט לי על איזושהי רדיפה על רקע מיני בארץ. חוץ מחתונה ברבנות (שאני לא יודע כמה הומואים באמת כ"כ רוצים את זה) יש להם הכל בבחינת חוקים מדינתיים, בלי קשר לחוקים על רקע דתי.
ומי שיגיד לי שזה יום כזה של "לחגוג את המיניות" שלהם, סבבה. איך חוגגים מיניות? ממה שאני מכיר מיניות זה דבר אינטימי שאם אתה רוצה "לחגוג" אותו אתה עושה את זה עם בנאדם אחד, מקסימום שניים :D. למה כ"כ דחוף לאנשים להודיע לכל העולם שהם X או Y? בוא נעשה גם מצעד סאדו ונוציא גם את אלה "מהארון". אם הומואים הם כאחד האדם, אז למה לעשות מצעד?
לא ברור לי איך יצאתי הומופוב מהסיפור הזה, אבל למען הסר ספק - אני בעד שהומואים יוכלו לגדל ילדים, להתחתן ברבנות, להקים משפחה ולהיקבר כמו כולם.
תמונה
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

Mars Volter כתב:וואו, אני אומר A ומתווכחים איתי על B.
אני רק אמרתי באופן כללי על הומוסקסואלים (בלי קשר לעיר שבהם הם גרים) שזו נקודה מעניינת: מה הם בעצם רוצים מהמצעד הזה? מבחינה חוקית, להומואים פה יש פרבילגיות שאין להומואים במדינות אחרות (ואין סיבה להתגאות בזה - ככה זה צריך להיות). אני אשמח אם מישהו יפרט לי על איזושהי רדיפה על רקע מיני בארץ. חוץ מחתונה ברבנות (שאני לא יודע כמה הומואים באמת כ"כ רוצים את זה) יש להם הכל בבחינת חוקים מדינתיים, בלי קשר לחוקים על רקע דתי.
ומי שיגיד לי שזה יום כזה של "לחגוג את המיניות" שלהם, סבבה. איך חוגגים מיניות? ממה שאני מכיר מיניות זה דבר אינטימי שאם אתה רוצה "לחגוג" אותו אתה עושה את זה עם בנאדם אחד, מקסימום שניים :D. למה כ"כ דחוף לאנשים להודיע לכל העולם שהם X או Y? בוא נעשה גם מצעד סאדו ונוציא גם את אלה "מהארון". אם הומואים הם כאחד האדם, אז למה לעשות מצעד?
לא ברור לי איך יצאתי הומופוב מהסיפור הזה, אבל למען הסר ספק - אני בעד שהומואים יוכלו לגדל ילדים, להתחתן ברבנות, להקים משפחה ולהיקבר כמו כולם.
כמה שאני מסכים איתך, בכל מה שאמרת.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:
Mars Volter כתב:
תגידו לי כולכם עם הפה ההומופובי הגדול שלכם- מישהו ממכם היה במצעד הגאווה בירושלים? ואם מישהו אומר לי שהוא היה במצעד בתל אביב שיפסיק כי אין ביניהם שום קשר!
המצעד בתל אביב הוא מגעיל ומבייש, הוא פשוט מצעד זימה מכוער שגם אני לא אוהב מה שהולך בו.
בירושלים מעולם לא היה מצעד עם אנשים חצי ערומים, ואף אחד לא מתלבש ומתנהג פרובוקטיבית! הקהילה ההומו-לסבית בירושלים היא מתחשבת ומבינה, בניגוד כמו תמיד, לצד העומד כנגדה, ובניגוד למה שהרבה אנשים בארץ חושבים!  
אז בבקשה לא להשליך מהמצעד בתל אביב לירושלים כי זה פשוט לא נכון, וזה מרגיז! אם אתם רוצים להביע דעתכם על משהו לפחות תהיו קודם כל בטוחים שמה שאתם אומרים הוא נכון ולא הרעל שהעדה החרדית והימין הקיצוני שופך יום יום באוזן שלכם.

וג'יימי- מה הקשר? למה אתה סתם דוחף כאן שתי דמויות (רעות ככל שתחשוב שהן ואני מסכים איתך ברוב הדברים) שלא קשורות לעניין? אתה חושב שאם תיתן לי קונטרה מהצד הערבי אז זה יכפר על מעשיהם של שתי הנבלות האלה? נו באמת ג'יימי אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה, ואתה יודע שאני לא מצדד במעשים איומים של הצד הערבי באותה מידה.
לי יותר קשה לראות שני "יהודים" חובשי כיפה שבאמתלה של קידוש השם מבצעים מעשים נוראיים כנגד אנשים חפים מפשע. פשוט רוע טהור!
כמו שאמרתי אחי, לא קשור.. אני מסכים איתך ששניהם הם כולערות ואני מסכים איתך.. אבל אני אשמח לראות דעות שלך כנגד הלאום הערבי שהם מתחילים בפרובוקציה כזאת או אחרת.. :roll: .. כמו הביקור של ראאד סאלח באוניברסיטת חיפה שבוע שעבר.. זאת לא פרובוקציה? :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:
ufomatan כתב:
Mars Volter כתב:

כמו שאמרתי אחי, לא קשור.. אני מסכים איתך ששניהם הם כולערות ואני מסכים איתך.. אבל אני אשמח לראות דעות שלך כנגד הלאום הערבי שהם מתחילים בפרובוקציה כזאת או אחרת.. :roll: .. כמו הביקור של ראאד סאלח באוניברסיטת חיפה שבוע שעבר.. זאת לא פרובוקציה? :roll:
אני אמרתי שזה לא? אני אומר ש"עניי עירך קודמים" בהקשר אחר לגמרי כמובן. לא אכפת לי יותר מדי מראאד סלאח כי הוא לא מנסה ל"ייצג" את הדת היהודית כמו ששני הנבלות האלה חושבים שהם עושים.

בקשר למצעד- כמו שאמרתי בהרבה דיונים קודמים שהיו בשנים קודמות על הנושא- אני אישית לא חושב שצריך מצעד כדי להכריז- "אנחנו כאן" אבל העובדה היא שבירושלים הקהילה הזאת מושפלת ונרמסת ברגל גסה. היא לא מתוקצבת בכלל על ידי העירייה בניגוד להחלטות בג"צ, וזו עבירה לא רק על זכויות בסיס של ארגון הבית הפתוח, אלא עבירה של עיריית ירושלים על החוק, הומואים מרגישים בושה להסתובב יחד בציבור, ועד לפני כמה שנים היה מאוד קשה למצוא מסעדות ובארים שיקבלו שני גברים מחזיקים ידיים והיו צריכים להסוות את הזהות המינית שלהם כדי להיכנס ולבלות- זה שוויון?
בירושלים לדעתי יש את כל הלגיטימציה לצעוד, הרי זו עיר הבירה של המדינה ולכן כמו שמרזל ובן גביר יכולים לצעוד בבירה, כך גם יכול ויצעד מצעד הגאווה. הרי אני לא מנסה לבטל תהלוכות של הימין הקיצוני בירושלים בטענה שזה פוגע בציבור שלם של שמאלנים נכון?
תהלוכות כמו שבן גביר ומרזל רוצים לעשות בערים ערביות רואים רק במצעדים ניאו-נאצים בארה"ב כאשר הם צועדים בהפגנתיות בשכונות יהודיות - בדיוק אחד לאחד מה שהנבלות רוצים לעשות. להשוות את זה למצעד הגאווה זו בורות מבחינתי.
ירושלים חברים לא שייכת לחרדים, ולא לערבים, היא שייכת לכל תושבי ירושלים שרובם אני מזכיר לכם חילונים! לחרדים אין טאבו על ירושלים ולכן הם לא יחליטו מה יצעד כאן. הסיבות שלהם טובות להם בלבד, לא רוצים לראות -תישארו בגטאות שבניתם לעצמך ותעזבו את שאר האוכלוסייה בעיר לחיות את חייה!
אני מכיר אישית את הבחור שנדקר לפני כמה שנים במצעד בירושלים וזה מבחינתי היה הקש ששבר את גב הגמל ביחס שלי לאוכלוסייה החרדית בעיר. ההסתה כל שנה היא בלתי נסבלת! החרדים חושבים שהם מעל החוק והם יכולים לאיים על כל מי שמתנגד לדעתם- מבחינתי אין יותר גרוע מזה.
כפייה דתית אגרסיבית ומאיימת... אוי זה מזכיר לי מדינה כלשהי שנמצאת בחדשות הרבה לאחרונה .... צבע ירוק לא?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מזל טוב לג'ון ברקו (אין קשר לאייל) שנבחר להיות היו"ר החדש של הפרלמנט האנגלי. ברקו בין היתר יהודי וגם אוהד של ארסנל (תמכתי במועמדות שלו גם בלי קשר לכך) :D

תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

טל, שאלה לידע הכללי - למה התפקיד מקביל בארץ? יו"ר הכנסת או משהו עם אשכרה סמכויות?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Mars Volter כתב:טל, שאלה לידע הכללי - למה התפקיד מקביל בארץ? יו"ר הכנסת או משהו עם אשכרה סמכויות?
יו"ר הכנסת עם אשכרה סמכויות.

ברשותכם, אביא טור של בני ציפר:
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=2

אני מאד מזדהה עם הדברים האלה
שטיפת מוח אדירה גורמת לנו להאמין שאנחנו יהודים או ישראלים יהודים, ושמטרתנו בעולם היא להיות יהודים או ישראלים יהודים אותנטיים, ויש כביכול סט של אביזרים שעושה את היהודי הישראלי למה שהוא. ושאי שימוש בסט האביזרים הזה עושה אותה לסוטה מהנורמה. יהודי ישראלי צריך למשל להיות נאמן למדינת ישראל ולהכיר בכך שהיא זו שנותנת לו את הזכות להתקיים על פני האדמה. יהודי ישראלי צריך להגיד תודה למדינה שלו , ובתמורה לזה שהיא נתנה לו את הזכות להתקיים, היהודי ישראלי אמור לשרת את המדינה בכך שישתתף באקטיוויות או בפאסיוויות בדיכוי שיטתי של העם הגר בשכנותו הקרובה. אם הוא מסרב להשתתף במשחק הזה שנכפה עליו או מסרב לכלליו, זה לא שהורגים אותו, אבל חייו נעשים קשים ללא נשוא.

אני למשל, חושב שהמדינה הישראלית לא עשתה בשבילי שום דבר מיוחד שמדינה אחרת לא היתה עושה בשבילי. ושהיותי יהודי ישראלי היא בעיקר פרי של מקריות, מפני שהורי, בשעתם, היו יכולים להגר לארץ אחרת ואז הייתי נולד צרפתי או אמריקאי או קנדי. בכל מקרה, מה שחשוב הוא לא מה שאנחנו, אלא מה אנחנו עושים מעצמנו מתוך בחירה חופשית ותוך כדי הפעלת התבונה שלנו.

קמתי בבוקר והתיישבתי לכתוב את הטקסט הזה מול החלון הפונה אל שורת בתים עתיקה במינכן. המחשבה הראשונה שעלתה בלבי היתה שהייתי יכול להחליט להיוולד בדירה הזאת במינכן ולחיות חיים מאושרים וטובים ושכל הקשקוש הזה שרק בארץ ישראלי יהודי יכול להרגיש טוב הוא רעיון שהומצא כדי להמשיך ולתת כוח ופרנסה לחונטה של פוליטיקאים ואנשי צבא ישראלים נוכלים שמנפנפים בדגל של "מדינה יהודית" כדי להמשיך ולהישאר בשלטון. העובדה המשמחת היא שלאט לאט הרבה מאוד צעירים ישראלים יהודים מבינים את השקר שבדבר ועוזבים את הארץ ועוברים למקומות שהם יכולים לחיות בהם כאנשים חופשיים באמת. לצערי, בשבילי זה כבר אבוד.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אחד הפוסטים המצויינים ביותר של ציפר!!
זה אדם שיש לו חופש מחשבתי יותר מאשר לרוב הישראלים. היכולת שלו לעשות self reflection בצורה אוביקטיבית מעוררת הערכה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אני לא חושב שקראתי/שמעתי מישהו מזקק את הדיעה שלי על הזיקה למדינה הזו בצורה כ"כ מדוייקת.
תודה לך על זה טל.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הבעיה היא החד צדדיות של הדברים, אני מסכים עם רובם, אבל חושב שהוא מעלים חלק מרכזי במהות של הארץ הזאת לכולנו.
אני חושב שבלי הארץ הזאת רובנו היינו או לא קיימים (אלו שהגיעו מאירופה) או תחת שלטון מוסלמי קשה (אלו שהגיעו מתימן, מרוקו, עיקר, אירן, אתיופיה וכו') אז אני לא מאמין ב"היהודי הנודד" הזה.
להיוולד יהודי זה "עונש" לא קל. השנאה ליהודים בעולם מכל הצדדים איסלאם ונצרות, לא עברה עדיין. האירופאים בתוכם לא רוצים אותנו אצלם בדיוק כמו שלא רצו לפני מלחמת העולם השנייה. שלא לדבר על האיסלאם שהוקצן בצורה נוראית.
אז מה תגיד כשיבואו לחסל אותך? אני לא מרגיש יהודי?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

זעם על מועמדות השופט דרורי לעליון: 'גזען ורשע'

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3735903,00.html

בלי קשר לזה שהבחור דתי, הפסוק דין הזה שמעורר מחלוקת פשוט מדהים בכמה שהוא הזוי. לא ייאמן אבל קראתי חלקים גדולים ממנו. הבן אדם פגע בבחורה, גרר אותה 20 מטר על מכסה המנוע שלו, עצר, היא נפלה, קיבלה מכה פונתה לבית חולים, הנאשם הודה בכל, והוא לא הורשע!!! כמה הזויים אפשר להיות? ה"שופט" הזה צריך להעיף אותו מהמערכת, בטח לא לתת לו פרס.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

שמע, אין לי מה לומר.... חשבתי שאתה סתם נטפל אליו כי הוא דתי אבל אחרי שקראתי קצת את פסק הדין אני ממש לא מבין מה קורה פה...הוא נפל על המוח??!! למה הפרקליטות לא ערערה מייד על ההחלטה שלו?
זה באמת הזוי... מגיע לו הדחה מיידית ולבחור הדורס כלא.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

השופט דרורי, המכהן בבית המשפט המחוזי בירושלים, דן לפני שלוש שנים בעניינו של חרדי שדרס קופאית. האברך עזב חנות מבלי ששילם וכאשר הקופאית נעמדה מול מכוניתו בניסיון למנוע ממנו לברוח - הוא נסע בכל מקרה ופגע בה בכוונה. השופט החליט לא להרשיע את האברך, שהודה במעשים, מחשש שרישום פלילי יפגע בתקוותו להתמנות לבית הדין הרבני. בפסק הדין, שהשתרע על פני 321 עמודים, הסביר השופט כי האברך חזר בתשובה וביקש מחילה, כפי שדרש הרמב"ם.
גם גנב, גם דרס וגם רוצה להתמנות לבית הדין הרבני. בן אדם שעושה כאלה דברים לא צריך להגיע לעמדת כוח. פשוט בושה וחרפה להעלים עין מהמעשים שביצע "כי הוא רוצה להתמנות לבית הדין הרבני".
אה כן, והעובדה שהוא חזר בתשובה וביקש מחילה כי הרמב"ם ביקש הופכת אותו לאדם ישר והגון ומחפרת באופן מיידי על כל המעשים שלו. :doh: :shrug:

והטענה שהמעשה היטיב עם הבחורה כי עכשיו היא השתלבה בחברה הישראלית??
אה, יפה, לא ידעתי שצריך להיאנס, לעבור תאונה, או שיסקלו אותך באבנים על מנת להשתלב בחברה פה ולקבל יחס שווה.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
שלח תגובה