דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

שליחה על ידי Mars Volter »

uribreitman כתב:גרעין המעריצים צריך לשדר מסר ברור ללהקה: אתם משעממים, אתם ממוחזרים, אתם רקובים מבפנים, אתם חייבים להתרענן.
ביום שבו גרעין המעריצים של דרים יכתיב ללהקה אפשר לסגור את הבאסטה מבחינתי. הלהקה לא עובדת אצלנו ואנחנו לא עובדים אצלה. זה שדרים יודעים מה המעריצים אוהבים, לא אומר שהם בהכרח בונים אלבום או אפילו שיר על האינפורמציה הזו.
כן, יש מיחזור, כן אני גם מרגיש ש"שמעתי את השיר הזה כבר" ב-2-3 האלבומים האחרונים. אני אישית עדיין אוהב את זה, ואני לא מרגיש שעובדים עליי בעיניים או משהו. גם אם הם יודעים שזה ממוחזר, זה מין הסכם לא כתוב בינינו - הם מוכרים, אני קונה.

דר"א, אני לא השתלחתי בך ולכן אני לא ארגיש צבוע שאומר - כל הכבוד שבאת והגבת.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
Crimson Epitaph
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Crimson Epitaph »

uribreitman כתב:אם מישהו מעצבן אתכם בתוכן הביקורות שלו, לא יעזור הרבה אם תגידו ש"הוא השטן" או שהוא "מתוסכל". גם לא יעזור הרבה אם תתעלמו ממנו בגלל שהוא לא נעים לקריאה. האמת היא הרבה יותר פשוטה: הלהקה שאתם מעריצים אותה, נרקבת לאיטה. היא מוכרת לכם את אותה סחורה משומשת שוב ושוב, ואתם משלמים עליה כאילו היא חדשה לגמרי.
חשבת ברצינות שכשכתבתי "אורי ברייטמן הוא השטן!!!!!111 :party:" כתבתי את זה ברצינות? חשבתי שהסימני קריאה והאחדים (והסמיילי) זה רמז לזה שאני צוחק מכל הקטע שיורדים על הביקורת שלך.

אני מסכים איתך במובנים מסויימים, החומר הזה באמת לא טוב כמו החומרים הישנים שלהם, יחד עם זאת זה האלבום הכי טוב שלהם מאז 6Doit, ושירים כמו בסט אוף טיימס, קאונט אוף טאסקני, וויד'ר וניימטר טו ריממבר הם כולם ברמה גבוהה יותר מכמעט כל מה שהם עשו מאז שש מעלות של סערה פנימית.

אני אישית לא "משתעמם" מהמוזיקה, אני גם לא "מתלהב" מהמוזיקה החדשה שלהם, אבל זה באמת נראה בביקורות שלך כאילו אתה בא מראש עם מוד קטילה, זה באמת מרגיש כאילו לא נתת להם הזדמנות.

(ואגב, אם נפגעת ממה שכתבתי אני מתנצל).
uribreitman
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי uribreitman »

DivineComedy כתב:אורי, אני מסכים עם עם כמה מהנקודות שאתה מעלה, אבל אני חושב שאתה לוקח את זה לקיצוניות... לפטר אנשי להקה? אם יש משהו שלא חסר שם זה כשרון (נגינה). לא יבוא שום דבר חיובי אם תפטר את רודס או מיונג. אתה יכול לבוא ולטעון שרמת הכתיבה ירדה ושהם ממחזרים. וכאשר שומעים את AROP הם אכן ממחזרים ולדעתי זה אחד השירים החלשים שלהם בעשור האחרון. אבל יש הרבה נקודות אור באלבום החדש, מה שמפריע לי שאתה כל כך עסוק בזה שהם תקועים, שאתה לא ממש מתיחס עניינית לאלבום.

עוד דבר לגבי הלהקות האחרות בתחום שחידשו בטירוף בשנים האחרונות, אני אשמח לשמוע איפה הלהקות האלה ומה השמות שלהם. אם בוחנים את תחום הפרוג מטאל נטו, חוץ מRiverside ו Indukti לא שמעתי שום חידוש מטורף בחמש שש השנים האחרונות (מאז שדרים בעיניי לא בשיאם)
בתחום הפרוג-מטאל, אני חושב שואנדן פלאס הוציאה אלבום שלוקח את רוב האלבומים של דרים בשנים האחרונות - Christ 0.
שמעתי דברים של Emperor שהם ללא ספק מתקדמים לא פחות מדרים, ולפעמים קצת יותר.
Blotted Science הוציאו את Dementia (קיצרתי את השם המלא), לדעתי אלבום יוצא מגדר הרגיל.
מיינד'ס איי הוציאו את הוריקן של ג'נטלמן, שנמצא באותה רמה כמו סינס פרום או ממורי.
דיסאילושן הוציאו את splendor (שוב, שם מקוצר) שחזק לא פחות מכל אלבום קלאסי של דרים.
האלבום האחרון של מסטודון (crack the syke) פשוט מדהים, למרות שהוירטואוזיות המטורפת ממנו והלאה.
האלבומים של planet-x יותר מעניינים וחדשניים מכל מה שדרים עשתה בשנים האחרונות.
סליפיטיים גורילה מיוזיאום משלבת בין פרוג, מטאל וסגנונות נוספים בצורה חסרת-תקדים, ועוקפת הרבה מאוד להקות מיינסטרים בסיבוב.
להקת טו-מרה (To-Mera) עושה פרוג-מטאל הרבה יותר מעניין, מסוגנן ואלגנטי מדרים, למרות שהיא לא מפורסמת בכלל (שני האלבומים שלה - מעולים).
להקת טוויסטד אינטו פורם (Twisted into Form) עשתה יופי של פרוג-מטאל אוונגארדי, יותר מעניין מדרים וגם מאוד מגוון.
להקת אנאקספקט (Unexpect) עושה פרוג-מטאל אוונגארדי פנומנלי לחלוטין, חוויה ייחודית ביותר.
להקת Sikth עושה פרוג-מטאל אוונגארדי עם השפעות של פאנק וראפ, האלבום השני והאחרון שלהם מאוד מיוחד.
גם להקת Cynic חזרה עם האלבום Traced into air שהיה משב-רוח מרענן בז'אנר הפרוג-מטאלי, למרות שהוא קצר מאוד.
האלבום של ביונד דיילייט, For The Love Of Art And The Making, מרתק ומיוחד בהשוואה לכל מה שדרים עשתה ב-10 השנים האחרונות.
+++++++++++++
אורי ברייטמן
mitkadem.co.il
uribreitman@gmail.com
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

קשה לי להמשיך ולקרוא את הדוגמאות שציינת כאן, כשהראשונה היא ונדן פלאס... - יותר טובים מדרים??
זו להקה שכל ההוויה שלה היא מחווה למוסיקה של דרים. כל השירים שלהם נשמעים די דומים אחד לשני ומזכירים סגנון מאוד מאוד ספציפי של דרים.

אני לא מבינה למה אתה מתעקש לשכנע אותנו שאנחנו טועים...
אוקיי, אתה לא מרוצה ממהלך העניינים במהלקה, כתבת על זה את הביקורת שלך.. מה יותר מזה? למה לחזור ולחפור ולהעמיד אותנו על 'טעותנו'?
אין טעם לשכנוע... כל אחד מאיתנו ימשיך להאזין למה שהוא אוהב ומוצא לנכון להאזין לו.
יתרה מזאת - עם כל ההתמחזרות של דרים, ועם כל התחושה שהם מזמן עברו את שיאם - זו אחת הלהקות הבודדות שהסאונד שלהן כובש אותי וגורם לי להרגיש משהו שלא מורגש עם שום להקה אחרת. כנראה שעוד נשאר להם מעט כישרון...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

קודם כל סבבה של השקעה, אורי, יש פה כמה שאני לא מכיר ואני בהחלט אנסה.

על אלבום אחד אני מסכים איתך מהרשימה הזאת, For the Love of Art and the Making של Beyond Twilight (לא דיילייט אגב), באמת יצירה מיוחדת ואיכותית.
Christ 0 נחמד, להקה שנולדה מלחקות את דרים ולא ממש התעלתה על זה, סליפיטיים וטו-מרה נחמדים, ויש שם כמה משעממים שלא יכולתי לשמוע יותר ופעמיים (למשל מיינז איי). ויש כמה שאני לא מכיר ואנסה. בפרוג אני מאוד בררן וקשה לי מאוד לאהוב פרוג בינוני, ויש שם כמה בינוניים מאוד.

דרים עושים את מה שהם יודעים טוב, עדיין יש המון אנשים שאוהבים אותן ומגלים אותם. אני לא מסכים עם הפידבק ההפוך שצריך לקרות, תכלס דרים לא חייבים כלום לאף אחד, שיעשו מה שטוב להם. אני לא אוהב את כל הפאנבויז שדורשים... אין להם שום זכות לדרוש. לא אוהבים, זכות הקנייה (או החוסר קנייה) נמצא בצד שלהם.

תכל'ס דרים כמה שהם ירדו בשנים האחרונות, אני עדיין לא רואה להקה שמתקרבת אליה, אולי חוץ מ Riverside שהיו להם כמה יציאות מעולות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא מבינה למה אתה מתעקש לשכנע אותנו שאנחנו טועים...
אוקיי, אתה לא מרוצה ממהלך העניינים במהלקה, כתבת על זה את הביקורת שלך.. מה יותר מזה? למה לחזור ולחפור ולהעמיד אותנו על 'טעותנו'?
אין טעם לשכנוע... כל אחד מאיתנו ימשיך להאזין למה שהוא אוהב ומוצא לנכון להאזין לו.
יתרה מזאת - עם כל ההתמחזרות של דרים, ועם כל התחושה שהם מזמן עברו את שיאם - זו אחת הלהקות הבודדות שהסאונד שלהן כובש אותי וגורם לי להרגיש משהו שלא מורגש עם שום להקה אחרת. כנראה שעוד נשאר להם מעט כישרון...
דרים עושים את מה שהם יודעים טוב, עדיין יש המון אנשים שאוהבים אותן ומגלים אותם. אני לא מסכים עם הפידבק ההפוך שצריך לקרות, תכלס דרים לא חייבים כלום לאף אחד, שיעשו מה שטוב להם.
אני עדיין לא רואה להקה שמתקרבת אליה
הלהקה נמצאת ב"חוד החנית" מסיבה פשוטה, כי אנשים עדיין נהנים לשמוע את המוזיקה, לקנות את האלבומים שלהם, ולמלא אולמות בהופעות שלהם. יכול להיות שאותך זה לא מעניין כבר, אבל המעריצים מצביעים באוזניים, ברגליים ובעיקר בכיס (למרות מליוני הורדות מהאינטרנט).

בסופו של דבר, עם כל הכבוד (ובכנות, יש הרבה), אתה מבקר מטעם עצמך, ומרשה לעצמך להשתלח פעם אחרי פעם, כאילו שאתה נציג הפרוג עלי אדמות, ובלעדיך אין מושיע. רד אל העם, ובמקום לצעוק שההמון טיפש, תעשה משהו יותר מועיל עם הזמן שלך, את ההמון עם זה לא ממש מעניין שהוא טיפש, טוב לו ועם זה הוא חי.
:yes:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

באמת אין עוד שום סיבה לריב לריק. אני חושב שאני מבין מה קורה כאן. אורי ברייטמן (אנא תקן אותי אם אני טועה) הוא "הרפתקן". הוא חייב כל הזמן לחקור מחוזות חדשים במוזיקה ולא מוכן להסתפק באותו החומר למשך יותר מאלבום אחד/שתיים... כל הזמן מחפש חידושים והפתעות. יש עוד כמה אנשים כאלה בפורום (גם גם לא באותה הרמה) והם אותה הקבוצה שלא ממש מרוצה מכל האלבומים האחרים של דרים. לעומתם, יש כאלה שיכולים להנות מאותו החומר כמה פעמים. הם לא מחפשים שדרים תמציא את עצמה מחדש, אלא שהיא תמשיך לעשות את מה שהיא עושה בצורה טובה.
אני באופן אישי בהחלט מעדיף את דרים של עד 2000 אבל אני נהנה לשמוע חלק מהשירים החדשים שלהם שאני חושב לטובים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אני חושב שהחלוקה הזו לא ממצה.
כולם רוצים שדרים "יחקרו מחוזות חדשים", אבל יש את אלו שגם יהיה להם טוב עם הוצאות שלאו דווקא מחדשות באופן "רדיקלי" או לא כי מוזיקלית זה עדיין "עושה להם את זה". ואז יש את אלו שחייבים את "החידוש המתמיד".
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

חחחחחחח אתם הורגים אותי. חבל להיכנס ולדוש בדברים שחזרו על עצמם גם לפני שנתיים וגם באוקטבריום. אני מכבד את הדעה של אורי שחושב שהלהקה כבר בסופה, ואני מכבד את דעתם של שאר חברי הפורום ששמעו את האלבום ונהנו ממנו. אני אישית עוד לא שמעתי את האלבום אבל יודע דבר אחד:

הדעה הכי חשובה היא הדעה שלי

נהניתי מהמוזיקה? ייפי! לא נהניתי? לא נורא. יש מספיק להקות שאפשר לנסות.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

YtseJam כתב:אני חושב שהחלוקה הזו לא ממצה.
כולם רוצים שדרים "יחקרו מחוזות חדשים", אבל יש את אלו שגם יהיה להם טוב עם הוצאות שלאו דווקא מחדשות באופן "רדיקלי" או לא כי מוזיקלית זה עדיין "עושה להם את זה". ואז יש את אלו שחייבים את "החידוש המתמיד".
אוקי קיבלתי. עשיתי חלוקה נורא נורא גסה לצורך העניין. :)
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

וואו, איזה דיון סוער! :haha:
אורי, כמו רובנו פה, אני מסכים איתך באופן חלקי שהלהקה התחילה למחזר קצת בשנים האחרונות ושהיא עברה את השיא.
אבל אני חושב שאתה ישר קוטל!
TCOT הוא אחד השירים היותר טובים שדרים הוציאו! מאוד מתקרב לרמה של SFAM ו- I&W.

עידן כתב שהוא התפוצץ מצחוק מהעובדה שאתה חושב שפורטנוי צריך לסגור את הבאסטה ולהביא נגנים חדשים! :haha:
עידן, אני איתך!
לפטר את ג'יימס?!?! הוא הפנים של הלהקה! הוא הוציא את הלהקה מתקופה מאוד שחורה (יחסית) של WDADU שהוא החליף את דומיניצ'י!
רודס לא מורגש?! :haha:
הבנאדם שינה את פני הלהקה ולפי דעתי הוא שינה לטובה!
הוא הביא לנו את יצירת המופת SFAM שאני חושב שאם הוא לא היה מגיע הם לא היו מוציאים אלבום כזה.
ועל פטרוצ'י ומיונג... אי אפשר לדבר, הם הקימו את הלהקה ואני לא רואה שום מעריץ, שום מעריך, שם בנאדם שמכיר את הלהקה ומכבד אותם שיסכים עם דעה כזאת!
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

uribreitman כתב:היי חבר'ה,

שמי אורי ברייטמן.

כתבתי ביקורות מאוד מחניפות על דרים ת'יאטר באתר "mitkadem.co.il", בעיקר מהתקופה המעניינת שלהם (1992-1999) אבל מה שקורה בשנים האחרונות זה פשוט חרפה. האלבום החדש שלהם נשמע בדיוק כמו קודמיו, לפעמים תוך שילוב קטעים מועתקים מן האלבומים הקודמים, בלי שום בושה.

דרים תיאטר היתה פעם להקה שהובילה את הפרוגרסיב מטאל. האלבום החדש מוכיח שהם מסתמכים על כך שהקהל שלהם רוצה שוב מאותו דבר בדיוק, ובגלל הקיבעון הזה - כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר, וכבר אי אפשר להבחין בין החומר החדש לחומר הישן.

כמעט לכל להקה יש תקופה שבה היא מתחילה לחזור על עצמה, לרוב מסיבות מסחריות, בתוספת עייפות החומר, הזדקנות, סדר עדיפויות שונה (משפחה, ילדים) ותהליכים נוירולוגיים שרק מדע המוח יכול לזהות במדויק. זה טבעי לגמרי, ואין שום סיבה שהתהליך הזה יפסח על להקה מצליחה ומפורסמת כמו דרים.

מישהו כתב שאני "מתוסכל" וצריך לפרוש מכתיבת ביקורות. זה די משעשע, כי אני כותב ביקורת מחמיאות על עשרות להקות שהקליטו אלבומים חדשים ממש לאחרונה. התסכול ממני והלאה. ההיפך הוא הנכון: אין לי שום חשק לכתוב ביקורת על האלבום החדש, ולו בגלל שכל תהליך הקטילה הוא מאוס ומשעמם.

מצחיק שאף אחד כאן לא מזכיר שגם כתבתי ביקורות מאוד מחמיאות גם על הדיוידי שהלהקה הוציאה לפני שנים ספורות (בודוקאן וכו'), כי יש הבדל גדול מאוד בין הופעה חיה ובין אלבום אולפן שאמור להציג חומר מוסיקלי חדש ומעניין.

אם מישהו מעצבן אתכם בתוכן הביקורות שלו, לא יעזור הרבה אם תגידו ש"הוא השטן" או שהוא "מתוסכל". גם לא יעזור הרבה אם תתעלמו ממנו בגלל שהוא לא נעים לקריאה. האמת היא הרבה יותר פשוטה: הלהקה שאתם מעריצים אותה, נרקבת לאיטה. היא מוכרת לכם את אותה סחורה משומשת שוב ושוב, ואתם משלמים עליה כאילו היא חדשה לגמרי.

כן, לדעתי "עננים שחורים" הוא גרוע בדיוק כמו "כאוס סיסטמטי". כן, לדעתי החבר'ה האלה צריכים לפרוש מעשיית אלבומים, ולהתמקד בהופעות שם הם טובים. כן, לדעתי הם פשוט לא מסוגלים לכתוב טקסט ראוי לשמו ("בסט אוף טיימס" זה קיטש טהור, ברמה של בי"ס תיכון). כן, אני משוכנע שהסולן שלהם מזיק להם (למה לא להחליף אותו?), וקשה לו להגיש טקסט בצורה מעניינת.

אם מישהו כאן כותב דברים כמו "חסר לו שאני אפגוש אותו בהופעה", אז זה כבר מתחת לכל ביקורת. איומים פיזיים על בני-אדם הם מעשה פלילי, ולא צריך ללכת רחוק עד דודו טופז כדי להבין איפה זה עלול להסתיים.

חברים, קבלו בהבנה את העובדה שאני מאוכזב מאוד, ואני לא היחיד, ממפעל המיחזור שהקימה דרים ת'יאטר ב-10 השנים האחרונות. אני משוכנע שהם מפחדים להמציא את עצמם מחדש, ומסתפקים בחזרה עצמית בגלל שהקהל שלהם מת על זה. אל תרדו לפסים אישיים, כי זה לא ישנה כלום.

נ.ב.
מאז Images and Words עבר המון זמן. מה שריגש אותי אז אצל דרים, לא מרגש אותי היום. קיים ספק רב מאוד אם חברי הלהקה עצמם מתרגשים מן המוסיקה שהם עושים היום. ואם כן, אז זה באמת עצוב.
אני אוסיף עוד דברים שחבריי לפורום כבר אמרו. זה בהחלט לא מוסיף לך כבוד. אני אוהב לקרוא את הביקורות שלך, גם אם לדעתי הם טיפה עוברות גבול פלצני וכבר רשמתי את זה כאן.
וכמו שבריל אמר. זה יפה שאתה יודע לתת ביקורת חריפה לאלבום. וזאת זכותך וזו דעתך. וגם אמרתי את זה לחבר שלי שחושב בדיוק כמוך. הוא פשוט לא ידע להקשיב ולהפנים את מה שאמרתי לו. אז אני מקווה שאתה תפנים מה שאני אגיד לך.
לטובתך(וזה ממש לא מתוך איום) ולטובת השם הטוב שלך, אל תכתוב עוד סקירות על אלבומים חדשים של דרים. כי פשוט הגישה שאתה בא אל האלבום היא גישה שלילית לא בכוונה. כמובן, אם היית שלילי מלכתחילה לא היית רוצה לשמוע את האלבום. אבל יש בך כבר את הג'וק של דרים שנגמר להם הסוס ושם חוזרים על עצמם. אז גם אם דרים היו מוציאים אלבום קונספט משובח שבחיים לא שמעו וכל זה, אז גם שם היית מוצא לנכון לקטול. אני פשוט מכיר את זה טוב מלהקות אחרות. והדעה הזאתי לא באה מתוך חוסר אובייקטיביות למצב אלא באה מתוך אובייקטיביות מלאה והכרת המצב. הרבה שיבחו את האלבום האחרון של סליפנוט, אבל אני ממש לא אהבתי אותו. ואני די שומע אותם הרבה זמן. אבל לאט לאט אני מבין מאיפה זה. הגישה שלי, איך שאני בא לשמוע את האלבום, זאת לא הגישה הנכונה. במקום לבוא לשמוע מוסיקה בסגנון X, ומוסיקה נטו בסגנון הזה. אז הייתי יכול להנות.. אבל שאני בא לשמוע אלבום של סליפנוט, אז אני נחשל כאן באיזושהי נקודה. אני מקווה שהבנת כאן את הנקודה שלי ותפנים את זה אצלך. זה הכל תלוי בגישה.. ולמדתי את זה על בשרי לא רק מהדיסק של סליפנוט אלא על עוד הרבה חומרים ששמעתי בשנה-שנתיים אחרונים.. ואני גילתי את זה רק אחרי ששמעתי את האלבום האחרון של סליפנוט..
ואל תעלה לעצמך את סף הרגישות שאתה כאן. להשוות את הדברים האלה למעשה פלילי זה מפגר. אף אחד לא איים עליך כאן. אז אתה יכול להרגיע בעניין. שמור לעצמך את המוניטין ואת הכבוד ואל תרמוס אותם בהודעות כאלה. חבל שתפסיד את הקהל שלך כאן.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
uribreitman
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי uribreitman »

קראתי את כל התגובות, כולן טובות מאוד.
זה באמת עניין של אופי אישי - יש כאלה שחייבים שינוי ואתגרים כל הזמן, ויש כאלה שנהנים לקבל את אותו דבר, שוב ושוב.
צודק לגמרי מי שאומר שאם מישהו בא לקטול מתוך כוונה מוקדמת לקטול, אין טעם להאזין לו (כי זה צפוי מראש, נכון?).
הלוואי שיבוא יום ובו דרים ת'יאטר תפתיע לטובה את כל אלה שקוטלים אותה עכשיו - אני מחכה ליום הזה כבר הרבה מאוד זמן.
ולגמרי אין ספק שאם מישהו אוהב את דרים - אף אחד לא ישנה את דעתו, לא משנה מה.
המכירות של המופע בישראל מוכיחות שהלהקה הרבה יותר פופולרית ממה שכולנו חשבנו.

זה קצת מזכיר את פינק פלויד בזמנם - הם פתחו את הדלת עבור הרבה מאזינים לתוך עולם של מוסיקה הרפתקנית.
גם דרים עשו את אותו הדבר בשנות התשעים, והרבה להקות קמו על בסיס ההצלחה של דרים. זה אולי ההישג הכי גדול של דרים (עזרה לאחרים).
יש חובבי מוסיקה שעשו את ה-switch אל הלהקות החדשות, והשאירו את דרים מאחור (אני כזה).
יש כאלה שממשיכים לרקוד על שתי החתונות - גם להנות מדרים כפי שהיא (חוזרת על עצמה כי הקהל מבקש), וגם חוקרים מחוזות חדשים.

המסר היחיד שאני יכול להעביר לכם בלי להישמע פלצני, מתנשא, סנוב ו"אויב העם" באופן כללי - הוא זה: בבקשה אל תיתקעו רק על דרים.
צאו ותכירו להקות חדשות, תנו להן צ'אנס, חפשו כל הזמן קולות חדשים ורעננים.
ההנאה מגילוי להקה מחתרתית כלשהי, או גילוי של אלבום שכמעט אף אחד אחר לא מכיר בישראל, היא גדולה מכל אלבום של דרים.
+++++++++++++
אורי ברייטמן
mitkadem.co.il
uribreitman@gmail.com
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אם תצלול קצת לדיונים הרבים שבפורום, לדעתי תגלה שהרוב המוחלט של החברים פה שומעים הרבה יותר מרק את דרים.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אורי, אף אחד פה לא תקוע רק על דרים אני יכול להגיד לך שהאנשים פה שומעים מוזיקה מגוונת, הרבה להקות פרוג וגם סגנונות אחרים, כיאה לאנשים עם ראש מוסיקלי פתוח (במקביל ממשיכים להנות מדרים ת'יאטר).
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

דרים זו פשוט מן אהבה כזו... שלפעמים הופכת לשגרה, אבל זו לא סיבה לעזוב, כי בשום מקום אחר לא יהיה טוב באותה המידה.
:roll: :haha: :haha:
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נכון מאד. :love:
סמל אישי של משתמש
TOMERRR
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי TOMERRR »

uribreitman כתב: המסר היחיד שאני יכול להעביר לכם בלי להישמע פלצני, מתנשא, סנוב ו"אויב העם" באופן כללי - הוא זה: בבקשה אל תיתקעו רק על דרים.
צאו ותכירו להקות חדשות, תנו להן צ'אנס, חפשו כל הזמן קולות חדשים ורעננים.
ההנאה מגילוי להקה מחתרתית כלשהי, או גילוי של אלבום שכמעט אף אחד אחר לא מכיר בישראל, היא גדולה מכל אלבום של דרים.
אהבתי את הפסקה הזו :)
Moonmadness
סמל אישי של משתמש
arik100
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי arik100 »

בשמיעה ראשונה האלבום הזה אכזבה מרה בשבילי
אורי באמת צודק בזה שהם ממחזרים , אבל בנוסף גם לדעתי ממחזרים וגורעים

מקווה שאני לא טועה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

השימוש שלך במילה "טעות" מניחה שיש פה נכון ולא נכון. אין. זה עניין של טעם. אף אחד לא צודק ואף אחד לא טועה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה