אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי TheLight »

אויש נו, אם באמת יש משהו מעצבן זה שכשסופסוף מצאתי מישהו עם אותו טעם במוזיקה, ספרים [עזבו, מצאתי מישהו שקורא בקרית גת!!], גר קרוב, קרבי, מצחיק, חכם ובדיוק הטעם שלי...

הוא מוקפץ לעזה. ועוד בסילבסטר. -.-"

אגב, 2009 שמח לכולם :cheers:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
איזה בעסה.............. ממש טרגדיה יוונית...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

יופי, היום הוא נכנס לעזה.
ורב סרן רועי רוזנר, המ"פ שנהרג היום היה המפקד שלו בגדוד חרוב.

וכן, למי שתוהה, אני בשלבים מתקדמים של התקף לב... :(
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

גם אני אהיה בסרט הזה עוד מעט... בערך..
שיחזור הביתה בשלום!
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

dreams of theaters כתב:
liordavidlior כתב:הנה משהו לדיון (אני רוצה בעיקר השתתפות של הבנות כמובן) ואני אנסה לפרט כמה שיותר:

במסגרת חוק לימודיי היכרתי בחורה שלומדת איתי בכמה שיעורים באוניברסיטה. יצא לי לדבר איתה קצת במקרה (לא התלהבתי ממנה ממש, אבל גם לא סלדתי ממנה). אחרי השיעור התחלנו קצת לדבר (ביוזמתה), וזה נמשך גם יום למחרת באינטנסיביות. זה היה בערך לפני שבועיים-שלושה. לאט לאט יצא לנו לדבר יותר ויותר, ועם הזמן היא התחילה לעניין אותי יותר. גם היה ניכר בהחלט שהיא מעוניינת, עוד מהפעם הראשונה שדיברנו. רביעי שעבר הזמנתי אותה לצאת ויצאנו לאיזה מסעדת-שרצים טובה שהיא הכירה ומשם המשכנו לנורמה ג'ין. בנורמה התנשקנו בלהט דקות ארוכות וטיילנו קצת אחרי. היה מאוחר (3 בלילה) ומשם חתכנו איש לביתו.
הערת ביניים: ב"בטיול" שלאחרי היא לפתע אמרה ללא קשר לכלום, ש"רק שאני אדע" שהיא די מקובעת רגשית. לא הבנתי מה זה אומר ושאלתי לפשר הדבר אך היא התחמקה והעדיפה לא לפרט. עד סוף השבוע לא יצא לנו להפגש, אך שמרנו על קשר טלפוני (אסמסי, האמת).
ראשון השבוע יצאנו לאיזה הופעה של להקה לא ממש מוכרת לי ("סולימה") עם חברה שלה והיה נחמד. אח"כ המשכנו רק שנינו לבר השכונתי שלה ומשם אליה הבייתה, ראוי לציון - בלי היסוסים ובלי משחקים, בטבעיות. פלוס בעיניי. ישנתי אצלה אותו לילה, לאחר שבלילה עצמו לא שכבנו אבל עשינו פחות או יותר הכל חוץ מסקס, וניכר היה כי היא מרוצה מאוד. פידבק אחרי פידבק. למחרת נפרדנו בחיוך רחב.
מאז השתנו מעט פני הדברים. אתמול ושלשום נפגשתי איתה במהלך הלימודים כרגיל, אך הבחנתי בשפת הגוף שלה ריחוק משהו. תיכננו ללכת להופעה של היהודים השבוע ולאיזה פויקה שלא צלח תיכנונו, אבל בסה"כ לא היה נראה לי משהו חשוד יותר מדי. היום, לאחר שיעור משותף נוסף ליוויותי אותה לאוטובוס, כשאני מתחיל להרגיש יותר ויותר לא בנוח עם הריחוק הסמוי הזה שמרחף מעלינו. רציתי לבדוק את הנושא, אז בעומדינו בתחנה ניסיתי לחבק אותה וליטפתי קצת את שיערה, ולאחר שיחה מגמתית מצדה של: "לא נראה לי שאני רוצה ללכת להופעה כי בלה בלה בלה" ו"הפויקה לא יצא לפועל" וכו', בעודי מבריש את השיער שלה היא אומרת לפתע: "תפסיק, זה לא נעים לי". אחרי מבט תמוה שלי, התחילה שיחת פרידה מצידה, שתימצותה: " אני מצטערת, אבל יצאתי מקשר לא מזמן והוא עדיין טבוע בתוכי. הגוף שלי רוצה את הקשר איתך אבל הרגש לא מניח לי. אני מרגישה קצת חוטאת לבחור הקודם כשאני איתך וכשקמתי איתך בבוקר הרגשתי קצת צבועה. אני רוצה את הקשר באמת אבל לא יכולה להתעלם מהרגש. בגלל זה אמרתי לך בלילה הראשון שאני מקובעת רגשית". זה לא היה חד צדדי לחלוטין, זה כלל כמה שאלות הבהרה ממני, אבל זו השורה התחתונה של השיחה. סיימתי את השיחה בנימה כללית של: אני מבין, זו בחירה שלך, טוב שאמרת לי את זה מוקדם וישירות בלי ללכת סחור סחור.
אני רוצה עוד להוסיף לתמונה הכללית, שמדובר בבחורה אסרטיבית ויוזמת, בעל מודעות עצמית גבוהה, אחת שלא משחקת משחקים (כמעט - אי אפשר בלי), ושהיה ברור לי כשמש בצהריים שהיא חושקת בי מהרגע הראשון. אני אישית פיתחתי כלפיה רגש בהדרגתיות, רגש שלא היה קיים בתחילה ולאט לאט הפציע והתחזק. עיקר ההתעניינות שלה בי לדבריה, היא העניין הרב שהיא מוצאת בשיחה איתי ושיש כימיה ממש טובה בינינו. מסכים עם כל מילה. במישור הפיזי לא הייתה בעיה גם כן, שוב מעדותה עצמה.
אז שאלתי אליכם(ן) היא כזאת כמובן: יש למישהו רעיון מסוים של מה התפקשש? כי אני לא ממש קונה את ההסבר הזה.

התקדמת מהר מדי.
אולי ה "אני מקובעת רגשית" אם היית מצליח להוציא ממנה מה זה אומר היה נותן לך נורת אזהרה ש -עכשיו היא איתך והיא רוצה להיות איתך אבל היא גם לא מזמן נפרדה ממישהו ולכן - לאט לאט... אבל ממש ממש לאט...
בוא נגיד ככה... אם הייתה נשאר על תקן של -פוטנציאל למשהו אבל עכשיו אנחנו יוצאים קצת מבלים קצת נהנים בקטנה כאילו אנחנו רק ידידים ומושך את כל הקטע הזה לאורך של משהו כמו חודשיים עד שהייתם מגיעים לפעם הזאת שהיא הזמינה אותך אליה אז ,עכשיו עדיין הייתם ביחד... והסיבה היא מכיוון שגרמתם לעצמכם למצות את ה"מקסימום" (לא שיש באמת מקסימום בקשר אבל בסיטואציה בה אתם הייתם אז ללכת אליה לישון אצלה זה כאילו כבר המקסימום) בקיצור גרמתם לעצמכם להגיע למקסימום מהר מדי...
אני יכול להבטיח לך שלה רע ממה שקרה היא לא רצתה שזה יהיה ככה והיא בטח יודעת יותר ממך עכשיו שהיא מיהרה יותר מדי איתך...

אגב ג'ימי... סליחה שהגעתי באיחור... הייתי מגיב גם על הסיפורים שלך.... לא נורא... לפחות היה מעניין כדי להעביר את השעמום...
1. זה ג'יימי :cheers: .
2. ריקי??????? :haha: :haha: :haha: :haha: או קרן :( .

ריקי זה אחד הדברים מהיותר הזויים שהיו לי בחיים, אם לא הכי הזוי. סיפור שילווה אותי כל חיי נראה לי. מיום ליום אני מבין את הפאטליות של הסיפור. הוא דפקה לי את השכל ועכשיו אם בחורה לא נראת מיליארד דולר אני אפילו לא מתקרב אליה.

ת'אמת בדיוק אתמול התנשקתי עם מישהי מאז קרן :roll: . היא משלנו!!!!!!! שומעת דרים. אבא שלי חולה דרים ופינק פלויד. אז כן, היא גם אוהבת דרים והיא מכירה הרבה שירים שלהם.
הגשמתי חלום, התנשקתי עם בחורה שברקע סינס אוף א ממורי שאשכרה היא אוהבת ומכירה. חמודה מאוד. בת17, נראת טוב. חמודה מאוד. מוצאת חן בעיניי. נראה לאיפה זה יגיע.
הגיל קטן, אבל היא לא מתנהגת בכלל כמו בת17, היא גם לא נראת בת 17 אלא הייתי נותן לה 19 בהחלט.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי jesters_tear82 »

כל הכבוד ג'יימי!
ובהצלחה עם הבחורונת - יש לכם התחלה קסומה (להתנשק לצלילי סינס :love:)

תדווח לנו איך הולך ;)
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהצלחה ג'יימי, עכשיו אתה צריך לעשות את שאר הדברים איתה כשברקע SCENES, תאמין לי זה איכות :D
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

תוידע לכולם. אעדכן בהתאם ;)
dreams of theaters
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי dreams of theaters »

חחח ג'יימי מזל טוב... אבל לתת לך המלצה חמה חמה על הדרך...

Don't think too much!!!

פשוט תן לדברים לזרום ולקרות בלי לחשוב מה אח"כ ומה היה ומה לא טוב ומה כן טוב!

בהצלחה!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אל תדאג אחי, יש ניסיון ברפרטואר.

תודה :cheers:
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

בהצלחה ג'יימי , אז האתר היכרויות (כרגיל.. ) לא עשה את העבודה , אלא אתה בסופו של דבר :)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

:cheers: .
העיקר זורמת מטאלית. זה חשוב :cheers:
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

במהלך הזמן אני מתחיל להבין יותר ויותר דברים על זוגיות . ובהקשר להודעה שלך - אדם חייב לדעת מי הוא ומה הוא רוצה שתהיה בבן/ת הזוג שלו . לדעתי עד שאת/ה לא תדע/י מי את/ה ומה אתה דורש מעצמך , ועד שלא תעצב את האישיות שלך - אתה לא תדע מי איך צריכה להיות בת הזוג שלך . בגיל ה-20+ מתחילים להבין יותר דברים לעומקם , את/ה מתחיל לדעת דברים על עצמך עד כדי הבנה עומקית ושורשית לפרטי פרטים , ולכן לדעתי קשה לדעת יותר מי מתאימה לך ( ואני יודע שיש כאלו שלא יסכימו איתי אבל זה כבר עניין אחר) .

לגבי קריטריון המוזיקה (והמטאל כמו שאמרת) - אני אישית חושב שזה קריטריון חשוב בבת הזוג שלי , אם משהו כמו זה תופס חלק חשוב מהחיים שלך ( ושל עוד רבים מכאן אני מאמין) אז זה הקריטריון הזה מחייב .

כיף לדבר עם בת/בן הזוג שלך על מוזיקה וכל שכן על מטאל :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לדעת מי אתה רוצה שתהיה בת הזוג שלך נחמד... אבל באהבה כמו באהבה אי אפשר לתכנן דברים ובסוף אתה תתאהב במישהי שבכלל לא ציפית. זה נכון שיש את המיפוי הבסיסי שאתה מגבש לעצמך, דברים מכריעים ששונים אצל כל אחד ועליהם לא מתפשרים.
ויש עוד עניין שמגלים כשיש לך חברים שמתקרבים לגיל שלושים ולא מצאו אהבה - המבחר יורד מאוד ככל שמתקרבים ל30, ונוטים יותר ויותר להתפשר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
dreams of theaters
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי dreams of theaters »

זה נשמע קצת מוזר מה שאתה אומר... כי מהלוגיקה שלך שעם הזמן מתפשרים אז בסופו של דבר אתה אומר שמגיע השלב שבוא מתפשרים על האהבה... :roll:

אני לא חושב שמישהו או מישהיא באמת בונה לעצמו/ה בסיס של מה הוא/היא רוצה בבת/בן זוג שלו/ה... זה יותר מישהו או משיהיא שבונה לעצמו/ה מה לא מקובל עליו/ה בחיים שלו/ה ככה שבחורה או בחור שלא עונה לקריטריונים האלו בכלל לא נכנס/ת למעגל ההיכרות איתו/ה בכלל... (או נכנס/ת אך לא כאופציה)

אבל באהבה לא מתפשרים אחרי שמכירים אחד את השני ורואים שאת מה שלא אוהבים אין בבן/ת זוג אז לומדים לאהוב את מה שלא היה איכפת לך מהם (אתם יודעים למה אני מתכוון...) ובעיקר - אוהבים!
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

אהבה מפשרה - קיים הרבה, בהחלט. זה לא פשרה של בעסה, זו פשוט רצון לאהבה לא ממומש, או חרדה מפני עתיד לבד, שמביא את הרגשות להתאהב יותר מבמצב אחר. די נאיבי לחשוב שאהבה זה כמו בסרטים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני שמח שאני לא הייתי צריך לחוות את זה, אבל אנשים שמתקרבים ועוברים את ה30, ולא מצאו אהבה, לפעמים מתפשרים ל מנת לא למצוא את עצמם לבד. אישית אני חושב שבכל גיל אפשר למצוא אהבה, אבל התנאים משתנים והקושי מתגבר ככל שמזדקנים.
זה נשמע קיטשי ודפוק, אבל הרבה מהטובים או מהטובות נתפסים, נכון שזה לא מוחלט ואני לא רוצה להכליל, אבל אני רואה אנשים שיוצאים עם חברים שלי, שבאמת לפעמים אחרי בחינה קצרה, אבל מבין למה הם/הן אחרי 30 ועדיין לבד.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

אתם מחזירים אותי לתקופה של הצבא, אני שירתתי עם סטודנטיות, והייתה לנו מישהי שם שכבר נהייתה ממש נואשת להתחתן וזה ממש שורש הרע.
זה לא טוב להגיע לגיל או למצב כזה שבו מוכנים להתפשר אפילו על מישהו שלא אוהב בחזרה.
יש לי גם חברה תמימה שכן חושבת שאהבה זה ממש כמו בסרט והיא ממש (ואני מתכוונת ממש) בררנית. וגם זה לא טוב.
אני חושבת שיש עקרונות מסויימים שאנשים מחפשים בבן הזוג שלהם, אבל אי אפשר ליצור דמות של "הבן זוג המושלם" בראש וללכת ולחפש את זה בלי טיפת יכולת של פשרה. זה פשוט לא קיים.
בסופו של דבר שזה מגיע לזה אני חושבת שבן זוג ראוי הוא אדם שבאמת אוהבים והאהבה היא הדדית. ומעל לכל חייבת להיות כימיה ואהבות משותפות. בסופו של דבר זה אמור להיות משהו חיובי, שמחזק את שני האנשים. יש דברים שאי אפשר להתפשר עליהם, ובלעדיהם הקשר לא יהיה חזק ויציב.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

בדרך כלל בררנות עולה ביחס ישיר לאטרקטיביות של הבורר. כמה בנאלי ככה נכון.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

לא נראה לי שהבנתי אותך עד הסוף. הסבר?
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly