הוא מוקפץ לעזה. ועוד בסילבסטר. -.-"
אגב, 2009 שמח לכולם

1. זה ג'יימיdreams of theaters כתב:liordavidlior כתב:הנה משהו לדיון (אני רוצה בעיקר השתתפות של הבנות כמובן) ואני אנסה לפרט כמה שיותר:
במסגרת חוק לימודיי היכרתי בחורה שלומדת איתי בכמה שיעורים באוניברסיטה. יצא לי לדבר איתה קצת במקרה (לא התלהבתי ממנה ממש, אבל גם לא סלדתי ממנה). אחרי השיעור התחלנו קצת לדבר (ביוזמתה), וזה נמשך גם יום למחרת באינטנסיביות. זה היה בערך לפני שבועיים-שלושה. לאט לאט יצא לנו לדבר יותר ויותר, ועם הזמן היא התחילה לעניין אותי יותר. גם היה ניכר בהחלט שהיא מעוניינת, עוד מהפעם הראשונה שדיברנו. רביעי שעבר הזמנתי אותה לצאת ויצאנו לאיזה מסעדת-שרצים טובה שהיא הכירה ומשם המשכנו לנורמה ג'ין. בנורמה התנשקנו בלהט דקות ארוכות וטיילנו קצת אחרי. היה מאוחר (3 בלילה) ומשם חתכנו איש לביתו.
הערת ביניים: ב"בטיול" שלאחרי היא לפתע אמרה ללא קשר לכלום, ש"רק שאני אדע" שהיא די מקובעת רגשית. לא הבנתי מה זה אומר ושאלתי לפשר הדבר אך היא התחמקה והעדיפה לא לפרט. עד סוף השבוע לא יצא לנו להפגש, אך שמרנו על קשר טלפוני (אסמסי, האמת).
ראשון השבוע יצאנו לאיזה הופעה של להקה לא ממש מוכרת לי ("סולימה") עם חברה שלה והיה נחמד. אח"כ המשכנו רק שנינו לבר השכונתי שלה ומשם אליה הבייתה, ראוי לציון - בלי היסוסים ובלי משחקים, בטבעיות. פלוס בעיניי. ישנתי אצלה אותו לילה, לאחר שבלילה עצמו לא שכבנו אבל עשינו פחות או יותר הכל חוץ מסקס, וניכר היה כי היא מרוצה מאוד. פידבק אחרי פידבק. למחרת נפרדנו בחיוך רחב.
מאז השתנו מעט פני הדברים. אתמול ושלשום נפגשתי איתה במהלך הלימודים כרגיל, אך הבחנתי בשפת הגוף שלה ריחוק משהו. תיכננו ללכת להופעה של היהודים השבוע ולאיזה פויקה שלא צלח תיכנונו, אבל בסה"כ לא היה נראה לי משהו חשוד יותר מדי. היום, לאחר שיעור משותף נוסף ליוויותי אותה לאוטובוס, כשאני מתחיל להרגיש יותר ויותר לא בנוח עם הריחוק הסמוי הזה שמרחף מעלינו. רציתי לבדוק את הנושא, אז בעומדינו בתחנה ניסיתי לחבק אותה וליטפתי קצת את שיערה, ולאחר שיחה מגמתית מצדה של: "לא נראה לי שאני רוצה ללכת להופעה כי בלה בלה בלה" ו"הפויקה לא יצא לפועל" וכו', בעודי מבריש את השיער שלה היא אומרת לפתע: "תפסיק, זה לא נעים לי". אחרי מבט תמוה שלי, התחילה שיחת פרידה מצידה, שתימצותה: " אני מצטערת, אבל יצאתי מקשר לא מזמן והוא עדיין טבוע בתוכי. הגוף שלי רוצה את הקשר איתך אבל הרגש לא מניח לי. אני מרגישה קצת חוטאת לבחור הקודם כשאני איתך וכשקמתי איתך בבוקר הרגשתי קצת צבועה. אני רוצה את הקשר באמת אבל לא יכולה להתעלם מהרגש. בגלל זה אמרתי לך בלילה הראשון שאני מקובעת רגשית". זה לא היה חד צדדי לחלוטין, זה כלל כמה שאלות הבהרה ממני, אבל זו השורה התחתונה של השיחה. סיימתי את השיחה בנימה כללית של: אני מבין, זו בחירה שלך, טוב שאמרת לי את זה מוקדם וישירות בלי ללכת סחור סחור.
אני רוצה עוד להוסיף לתמונה הכללית, שמדובר בבחורה אסרטיבית ויוזמת, בעל מודעות עצמית גבוהה, אחת שלא משחקת משחקים (כמעט - אי אפשר בלי), ושהיה ברור לי כשמש בצהריים שהיא חושקת בי מהרגע הראשון. אני אישית פיתחתי כלפיה רגש בהדרגתיות, רגש שלא היה קיים בתחילה ולאט לאט הפציע והתחזק. עיקר ההתעניינות שלה בי לדבריה, היא העניין הרב שהיא מוצאת בשיחה איתי ושיש כימיה ממש טובה בינינו. מסכים עם כל מילה. במישור הפיזי לא הייתה בעיה גם כן, שוב מעדותה עצמה.
אז שאלתי אליכם(ן) היא כזאת כמובן: יש למישהו רעיון מסוים של מה התפקשש? כי אני לא ממש קונה את ההסבר הזה.
התקדמת מהר מדי.
אולי ה "אני מקובעת רגשית" אם היית מצליח להוציא ממנה מה זה אומר היה נותן לך נורת אזהרה ש -עכשיו היא איתך והיא רוצה להיות איתך אבל היא גם לא מזמן נפרדה ממישהו ולכן - לאט לאט... אבל ממש ממש לאט...
בוא נגיד ככה... אם הייתה נשאר על תקן של -פוטנציאל למשהו אבל עכשיו אנחנו יוצאים קצת מבלים קצת נהנים בקטנה כאילו אנחנו רק ידידים ומושך את כל הקטע הזה לאורך של משהו כמו חודשיים עד שהייתם מגיעים לפעם הזאת שהיא הזמינה אותך אליה אז ,עכשיו עדיין הייתם ביחד... והסיבה היא מכיוון שגרמתם לעצמכם למצות את ה"מקסימום" (לא שיש באמת מקסימום בקשר אבל בסיטואציה בה אתם הייתם אז ללכת אליה לישון אצלה זה כאילו כבר המקסימום) בקיצור גרמתם לעצמכם להגיע למקסימום מהר מדי...
אני יכול להבטיח לך שלה רע ממה שקרה היא לא רצתה שזה יהיה ככה והיא בטח יודעת יותר ממך עכשיו שהיא מיהרה יותר מדי איתך...
אגב ג'ימי... סליחה שהגעתי באיחור... הייתי מגיב גם על הסיפורים שלך.... לא נורא... לפחות היה מעניין כדי להעביר את השעמום...