אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:לא הבנת אותי אני חושב.... מה שרציתי לשאול זה האם דוקא בארץ תרבות הריאליטי דוחה את ניר ולא הריאליטי של ארצות הברית נגיד? כי נראה לי שאותי זה דוחה באותה מידה.
אהה הבנתי אותך. אני אגיד לך מה, מבחינתי ריאלטי זה לא בהכרח תרבות נחותה. הרי בסופו של דבר מה שקובע זה מה שהמפיקים, עורכים וכותבים רוצים להביע ולהציג לקהל שלהם. הריאלטי בארה"ב נגוע ומגעיל כמו אצלינו אבל שם אפשר למצוא כמה נקודות אור בגלל המגוון הרחב.
למשל- את הישרדות האמריקאית ראיתי באדיקות כמעט עד העונה האחרונה מכיוון שלדעתי זו הייתה טלויזיה חדשנית ומתאגרת, כמו משחק שח גדול עם אנשים בסביבה עויינת, אבל לאט לאט זה הפך למשהו מחליא ומגוחך כי אי אפשר כבר לחדש כלום וכולם משתמשים באותם טריקים מלוכלכים. בסופו של דבר זה מסתכם ב"אדם לאדם זאב" וזהו.
לעומת העונות הראשונות בארה"ב התוכנית הישראלית של הישרדות הייתה מגוחכת וגועלית כבר מהפתיחה, וזה מה שמגעיל אותי בטלויזיה בארץ- לוקחים פורמט טוב ובבחירה רעה של משתתפים מצליחים להרוס אותה. הרי מי ה"גיבור" של הישרדות הישראלית? דן מנו. איש שכבר בדיבור הראשון שלו אתה מבין איזה גועל נפש מופיע מול העיניים שלך. אדם יהיר ושחצן, מכור לקול של עצמו, שימכור את אמא שלו בשביל להרוויח עוד שנקל ועוד 2 דקות בטלויזיה.
הריאליטי היחיד שאני רואה בצורה קבועה זה המירוץ למליון האמריקאי, זו פשוט תוכנית מצויינת שלא נגועה כמעט מכיוון שאין יותר מדי טקטיקה ולכלוך. היא מבוססת גם על יכולות ניווט, יכולות חשיבה, יכולות פיזיות והרבה הרבה מזל. בצורה הזאת גם רואים הרבה מאוד ארצות רחוקות שלא חשבתי עליהם כיעדים לטיול ופתאום הם מאוד קורצים לי. פשוט תוכנית מוצלחת שאני מקווה שהגרסה הישראלית שלה, שעומדת לעלות בקרוב, לא תשחט את הפורמט. זו תוכנית שהייתי משתתף בה בלי למצמץ- נראה כמו כיף חיים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני מסכים מאוד עם מתן.
אני הייתי חובב גדול של הישרדות האמריקאי ושל המרוץ למיליון.
מה רואים בארץ? את הישראלי המכוער בהתגלמותו הופך לגיבור לאומי. זה פשוט מחליא!!! ברמות הכי גבוהות!! בארץ מנציחים את ההתנהגות הגועלית והכל כך אופיינית לישראלים. בארה"ב את האנשים האלה שונאים (בדרכם המתלקקת). אני לא אוהב את כל התכניות ריאליטי האמריקאיות, יש שם המון ג'אנק, אבל גם לפעמים הג'אנק הוא לפחות משעשע (כמו ניו יורק ניו יורק למי שראה), אתה רואה בשביל לצחוק על כמה אנשים שטחיים. אבל בארץ? האנשים האלה הם מושא הערצה, כמו שגם רואים פה בפורום לפעמים.
תקראו לי צבוע לא איכפת לי אבל גם האנשים שרואים את הזבל, יורד לי הכבוד אליהם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

צבוע?! למה צבוע? ברור שאם יש תוכנית שאני חושב שהיא ירודה ורדודה אז ההערכה שלי כלפי האנשים שצופים בה תפחת. אין פה שום צביעות. את הטלוויזיה האמריקאית אני לא רואה אז אין לי השקפה ברורה כלפיה, את הטלוויזיה הישראלית אני לא רואה כי יש לי השקפה ברורה כלפיה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כמו שאמרת ניר, I love new york וטעם האהבה אורים רק בשביל לצחוק על חבורת אנשים מפגרים שלא יודעים מה לעשות עם עצמם.
מסכים איתכם שבהישרדות האמריקאית ירדה קצת האיכות אבל עדין עשוי טוב.
תוכניות ריאליטי אישרליות כמו האח הגדול ומפרץ האהבה אלה הדברים הכי מטומטמים שראיצי בחיים שלי.. חברים שלי לא מפסיקים להלל ולשבח את הדיירים באח הגדול, זה פשוט מחליא אותי!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

מצטרפת לעמדה שלכם, אני לא יכולה לשמוע עוד על התכנית המזעזעת הזו!
:shrug:
אגב, עם השנים איכות התכניות המשודרות ירדה כ"כ, שאני חוטפת קריזה רק מלזפזפ בין הערוצים. זו גם הסיבה לכך שעם הזמן אני כמעט ולא מוצאת את עצמי מול הטלוויזיה... מעדיפה להשקיע זמן ומשאבים בדברים אחרים. כמו מוסיקה :love:
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

^
That is the reason I stopped watching Israeli TV totally a few years ago
And I filter out carefully what I watch from the US TV
When I'm in the US sometimes I just watch the TV shows that are on and it's not much better from what I see here
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

לפחות בתור דתי זה אף פעם לא היה קשה לי... מעולם לא הייתי מחובר באינפוזיה לטלוויזיה כי אבא שלי הוציא אותה מהבית כשהייתי קטן יחסית, ועכשיו כשגדלתי וראיתי למה זה הפך להיות אני די משוכנע שגם את הילדים שלי אני אחנך להמנע ככל האפשר מלבזבז את הזמן מול המכשיר הזה. מוזיקה זה בהחלט תחום יותר מעשיר... :D וגם קריאה.
איזה ילד ישראלי קורא היום ספרים??
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

למה אתה חושב שצריך להיות קשה?
אני שמח שאף אחד לא קיבל בשבילי את ההחלטה מה לראות ומה לא.
יש לי המון זכרונות נפלאים מתוכניות טלוויזיה שהייתי קטן.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אנשים ששומעים רק פרוג

get over yourselves
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

:haha:

לשכוח יומיים רצוף לשלוח מייל עם באגים לניר. :haha: :irked:
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

^ הו זה נחמד (מופנה להודעה של ניר)

כמובן שאי אפשר להכליל אבל מירב האנשים שיצא לי להכיר אשר שומעים רק פרוגרסיב, הם אנשים אנוכיים ויהירים שלא מוכנים לקבל אף דעה חוץ משלהם. עם כל הכבוד לפרוג הוא לא הסגנון הטוב היחיד שיש, אבל משום מה כאשר אנשים (נערים בדרך כלל) נחשפים אליו לראשונה אחרי מטאליקה או לינקין פארק וכד', בשבילם זה כמו נס ושבירת כל שיאי העולם, וחלקם יאמצו את הגישה שדיברתי עליה קודם. כנער השלב הזה עוד איכשהו מובן, אבל אני מכיר גם כמה אנשים בוגרים יותר עם הגישה הזאת..

שוב - אני לא מכליל, לא כולם ככה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

DivineComedy כתב:למה אתה חושב שצריך להיות קשה?
אני שמח שאף אחד לא קיבל בשבילי את ההחלטה מה לראות ומה לא.
יש לי המון זכרונות נפלאים מתוכניות טלוויזיה שהייתי קטן.
זה בדיוק העניין! גם אני גדלתי על תוכניות ממש מצויינות שיש לי מהם זכרונות מעולים, ולכן אחרי הרבה שנים של נתק כשהצצתי טיפה לא היה לי קשה לראות איזה רמה של זבל רץ שם.
יש הרבה אנשים שפשוט - מכורים. ולכן כתבתי קשה. כי אני מכיר המון כאלו שאם פתאום תקח להם את הטלוויזיה הם פשוט לא יידעו מה לעשות עם עצמם.

ולאשכול:
כידוע נשבר לי המסך של הנגן שלי והזמנתי מסך חדש מארה"ב והוא היה אמור להגיע עם סבתא של אריאלה שהגיעה לאחרונה. מה שקרה זה כך: אני הזמנתי את המסך ביום שישי, תוך יום הוא כבר הגיע עם שליח לבית של סבתא של אריאלה עוד לפני שבכלל הספקנו ליידע אותה על חבילה שאמורה להגיע אליה כי זה היה שבת. כמובן שלא היה לה מושג מה לעזאזל השליח רוצה ממנה בשבת אבל למרבה המזל היא לקחה את זה בכל מקרה. במוצאי שבת היא פתחה את החבילה כדי לראות מה זה.
המסך היה ארוז בתוך שקית פלסטיק אטומה הנמצאת בתוך קופסת קרטון כשהיא פתחה את הקרטון והגיעה לשקית היא פשוט לקחה מספריים וגזרה אותה. אבל לא רק את השקית. למי שראה מסך LCD מפורק אז יש לו מין רכיב BUS אלקטרוני רחב כזה כמו החוטים האפורים שבמחשב רק בצבע כתום והוא אמור להתחבר למכשיר ולהעביר את המידע למסך. אז היא פשוט גזרה אותו.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
או שהיא לא ממש הבינה מה היא עשתה, או שהיא פשוט התביישה לומר, בכל מקרה, היא פשוט הביאה לי את זה ככה בתוך הקופסה ואני כמובן בבית פתחתי בשמחה וקיבלתי שוק...
עכשיו הקטע שאני לא יכול להגיד לה את זה כי זה לא נעים בכל זאת היא עשתה לי טובה.... אבל לעזאזל, זה המון כסף!! ואין לי מסך!!!
מה עושים?!?!?!?!?!?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני לא יודע איפה הכלב שלי!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

:haha: :haha: :haha: לא יכלתי שלא לצחוק , מצטער לשמוע.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אם היית אומר לי את זה בפנים ברצינות שהייתי הורג אותך....
מצאנו אותו מוקדם יותר היום.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

סתם אחי , הכל ברוח טובה . העיקר שמצאת . ;)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

פאקינג יום הורים..
תמונה
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

גם לי יש היום :waiting:
אבל אני חנון למופת אז זה לא בעיה כל כך
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

פיי שרדתי, למרות שאבא שלי עצבני אחושרמוטה
תמונה
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

Ozerivarium כתב:סתם אחי , הכל ברוח טובה . העיקר שמצאת . ;)
רואים שאין לך חיית מחמד.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
שלח תגובה