Mari כתב:למרות שמטרת האשכול אינה להשוות בין רודס למור, קשה קצת להתייחס למור מבלי לערוך השוואה בין שניהם, במיוחד לאור העובדה שהיכרותי הראשונית עם דרים הייתה לאחר שרודס נהיה חלק ממנה.
אני חושבת שלדרים בתקופתו של מור אכן היה סאונד מאוד ייחודי ויפה, אבל נראה לי שמור כיוצר וכקלידן לא ממש בלט בלהקה (בהשוואה לרודס כמובן), ואני לא מתייחסת כרגע לשירים בודדים כמו SDV. אני לא בטוחה כמה מהסאונד הזה שהם יצרו אכן היה בזכותו. הוא היה טוב, וטוב שהיה, אבל יש לי תחושה שהוא לא באמת עלה בקנה אחד עם השלישיה הבסיסית של הלהקה. לא בטוחה כמה הם היו מתקדמים ומשתנים אם הוא היה נשאר.
יש אמת בדבריך...
לדעתי רודס של סינס וסיקס דגריז זה לא אותו רודס של שני האלבומים האחרונים, בשניים הראשונים הוא היה מדהים ובאמת לקח את הלהקה לכיוונים אחרים שאני מאד מאד אהבתי, בשניים האחרונים הוא כאילו עושה תחרות עם עצמו ומנסה לחדש בכוח. ממש לא אוהב את זה (השיא זה להרוג את הסולו של SCARRED בCHAOS IN MOTION).
יכול להיות שגם מור היה נשאב לסגנון אחר ופחות יפה, לך תדע... אני רק יודע שבOSI האחרון הוא עשה עבודה מדהימה, אחד הדיסקים היותר טובים מהשנים האחרונות, וזה לא דומה בכלל למה שהוא עשה בתקופת דרים...