בכל מקרה, זה פשוט אשכול Off topic כללי, לכל הודעה שת'כלס אין לה מקום בשום מקום אחר. זיוני שכל באופן כללי, Shout outs באמצע הלילה לחיפוש אנשים, וברבורים שת'כלס אף אחד לא יבין אבל אתה חייב לכתוב אותם איפשהו.
אז בואו ואספר לכם איך אנחנו הדוסים חוגגים את חג השבועות הלא הוא חג מתן תורה.
זה מתחיל עם תפילה חגיגית בערב ולאחריה סעודה עצבנית וחגיגית. (חלוקות הדעות לגבי חלבי או בשרי) ואז לאחר הארוחה.... מסיבה מטורפת אל תוך הלילה... סתם. מרתון מטורף של לימוד שנמשך כל הלילה עד הבוקר כאשר הספרדים נוהגים לקרוא משהו שנקרא תיקון ליל שבועות שזה בעצם חתיכת זוהר רציני שלוקח כל הלילה לקרוא. האשכנזים נוהגים סתם ללמוד מה שבא.
עם הזריחה-תפילת שחרית מרוממת ולאחריה לישון עד הצהריים. קמים. אוכלים סעודה חגיגית שהרוב נוהגים לעשות אותה חלבית.
אח"כ הילדים המעצבנים נוהגים לעשות מלחמות מים - ולאחרונה גם ביצים. בקרוב המתכון השלם לעוגה...
נשמע כיף, לא...?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
liordavidlior כתב:פלאשקס, אם כל מעשיך יכולים לבוא לידי ביטוי בסמיילים פה, הייתי אומר שחיי המעשה שלך לא מגוונים במיוחד (עם כל הכבוד לארסנל הסמיילים המגניב פה)
liordavidlior כתב:שוקי יא דוס טרור! מרביץ תורה בפורום, אה?
תיקון ליל שבועות באמת מיוחד. אבל ב-3 בלילה כבר די!
אני רק ממלא את יעודי.... (סתם כי זה נראה שיש לו כיפה...)
ובאמת התיקון נהיה די כבד באיזה שהוא שלב, וגם אם כבר שרדתי אותו אז בתפילה אני דופק חרופ רציני... אז נראה לי שהשנה אני אשאר בישיבה ואלמד נושאים מעניינים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
או שאתה יכול ללמוד איתי קצת לשינוי...
תכלס, למה לא? יש לך בעיה עם בנות שלומדות תורה???
אנחנו יכולים ללמוד משו מעניין לשנינו ובכך גם לקיים את מצוות שבועות.
"The way your Heart sounds makes all the difference. It's what decides if you'll endure the pain that we all feel. The way your heart beets makes all the difference. In learning to live. Spread before you is your soul. So forever hold the dreams within our hearts"
שבועות זה חג משמין .. יותר מידיי גבינות..
אבא שלי הולך לבית הכנסת ללמוד תורה בערב שבועות.. מה שאומר, המווווווון שקט בערב שבועות.. לפעמים בערבי שבועות אנחנו חוזרים ביחד הביתה.. אני מיציאה, הוא מלימוד תורה
בהצלחה ללומדים תוירה.. וכמו שנאמר "אם אין קמח אין תורה" ואל תשכח
avrahamshuk כתב:אז בואו ואספר לכם איך אנחנו הדוסים חוגגים את חג השבועות הלא הוא חג מתן תורה.
זה מתחיל עם תפילה חגיגית בערב ולאחריה סעודה עצבנית וחגיגית. (חלוקות הדעות לגבי חלבי או בשרי) ואז לאחר הארוחה.... מסיבה מטורפת אל תוך הלילה... סתם. מרתון מטורף של לימוד שנמשך כל הלילה עד הבוקר כאשר הספרדים נוהגים לקרוא משהו שנקרא תיקון ליל שבועות שזה בעצם חתיכת זוהר רציני שלוקח כל הלילה לקרוא. האשכנזים נוהגים סתם ללמוד מה שבא.
עם הזריחה-תפילת שחרית מרוממת ולאחריה לישון עד הצהריים. קמים. אוכלים סעודה חגיגית שהרוב נוהגים לעשות אותה חלבית.
אח"כ הילדים המעצבנים נוהגים לעשות מלחמות מים - ולאחרונה גם ביצים. בקרוב המתכון השלם לעוגה...
נשמע כיף, לא...?
תדגיש שזה הצד של הבנים
שבועות, מממ...בגדים חדשים [אני שונאת בגדים, אבל שבועות זה משו מיוחד! ויש לי שמלהלה חדשה ], המוןןןן לבן, ואוכל.
אוכלים קצת בבית כי זה טעים, ואז הולכים בצער רב ויגון קודר לאולפנא [בצפר נו] ללוזוכרת מה, ואז עד הבוקר לומדים דברים מעניינים וזה.
השנהההה, הסדר משתנה!
נו מור בצפר! קלוללווו...אפשר לשבת ללמוד עם אבא בעצם, לא, הוא לא מדבר איתי כבר שבוע. חבל, אני אוהבת ללמוד איתו גמרא.
אבל יש לי שמלה חדשה וזה העיקר. ואמא הכינה לי אוכל טעים טעים. וזהו(:
אין כמו סובלנות כלפי השונה, אבל יש לזכור גם שהרוב בפורום לא הכי קרוב לנושא בליבו, אז אנא גם אתם, אממ, תתחשבו ואת המיסיונריות מזן זה אולי תשמרו לשיחות באמצעים אחרים. זה דיי חורה לעין, אפילו לאשכולילה!