בכל מקרה, זה פשוט אשכול Off topic כללי, לכל הודעה שת'כלס אין לה מקום בשום מקום אחר. זיוני שכל באופן כללי, Shout outs באמצע הלילה לחיפוש אנשים, וברבורים שת'כלס אף אחד לא יבין אבל אתה חייב לכתוב אותם איפשהו.
אשכולילה
-
Plaschkes
- פלשקס
- יצירת קשר:
Re: אשכולילה
אני דווקא עברתי על כולו ממש לא מזמן.
בכל מקרה, זה פשוט אשכול Off topic כללי, לכל הודעה שת'כלס אין לה מקום בשום מקום אחר. זיוני שכל באופן כללי, Shout outs באמצע הלילה לחיפוש אנשים, וברבורים שת'כלס אף אחד לא יבין אבל אתה חייב לכתוב אותם איפשהו.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
יש!! אגרררר בחחחח בזזזזזז בעההההה!
אהה איזה אשכול גאוני...
אהה איזה אשכול גאוני...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
Plaschkes
- פלשקס
- יצירת קשר:
לישון.
ולשתות.
זה כאילו שיש פה סמיילי לכל דבר שאני עושה!
ולשתות.
זה כאילו שיש פה סמיילי לכל דבר שאני עושה!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
liordavidlior
- דרימיסט-על
פלאשקס, אם כל מעשיך יכולים לבוא לידי ביטוי בסמיילים פה, הייתי אומר שחיי המעשה שלך לא מגוונים במיוחד (עם כל הכבוד לארסנל הסמיילים המגניב פה) 
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אז בואו ואספר לכם איך אנחנו הדוסים חוגגים את חג השבועות הלא הוא חג מתן תורה.
זה מתחיל עם תפילה חגיגית בערב ולאחריה סעודה עצבנית וחגיגית. (חלוקות הדעות לגבי חלבי או בשרי) ואז לאחר הארוחה.... מסיבה מטורפת אל תוך הלילה... סתם. מרתון מטורף של לימוד שנמשך כל הלילה עד הבוקר כאשר הספרדים נוהגים לקרוא משהו שנקרא תיקון ליל שבועות שזה בעצם חתיכת זוהר רציני שלוקח כל הלילה לקרוא. האשכנזים נוהגים סתם ללמוד מה שבא.
עם הזריחה-תפילת שחרית מרוממת ולאחריה לישון עד הצהריים. קמים. אוכלים סעודה חגיגית שהרוב נוהגים לעשות אותה חלבית.
אח"כ הילדים המעצבנים נוהגים לעשות מלחמות מים - ולאחרונה גם ביצים. בקרוב המתכון השלם לעוגה...
נשמע כיף, לא...?
זה מתחיל עם תפילה חגיגית בערב ולאחריה סעודה עצבנית וחגיגית. (חלוקות הדעות לגבי חלבי או בשרי) ואז לאחר הארוחה.... מסיבה מטורפת אל תוך הלילה... סתם. מרתון מטורף של לימוד שנמשך כל הלילה עד הבוקר כאשר הספרדים נוהגים לקרוא משהו שנקרא תיקון ליל שבועות שזה בעצם חתיכת זוהר רציני שלוקח כל הלילה לקרוא. האשכנזים נוהגים סתם ללמוד מה שבא.
עם הזריחה-תפילת שחרית מרוממת ולאחריה לישון עד הצהריים. קמים. אוכלים סעודה חגיגית שהרוב נוהגים לעשות אותה חלבית.
אח"כ הילדים המעצבנים נוהגים לעשות מלחמות מים - ולאחרונה גם ביצים. בקרוב המתכון השלם לעוגה...
נשמע כיף, לא...?
-
liordavidlior
- דרימיסט-על
שוקי יא דוס טרור! מרביץ תורה בפורום, אה?
תיקון ליל שבועות באמת מיוחד. אבל ב-3 בלילה כבר די!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
Plaschkes
- פלשקס
- יצירת קשר:
דוגרי.liordavidlior כתב:פלאשקס, אם כל מעשיך יכולים לבוא לידי ביטוי בסמיילים פה, הייתי אומר שחיי המעשה שלך לא מגוונים במיוחד (עם כל הכבוד לארסנל הסמיילים המגניב פה)
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני רק ממלא את יעודי....liordavidlior כתב:שוקי יא דוס טרור! מרביץ תורה בפורום, אה?
ובאמת התיקון נהיה די כבד באיזה שהוא שלב, וגם אם כבר שרדתי אותו אז בתפילה אני דופק חרופ רציני... אז נראה לי שהשנה אני אשאר בישיבה ואלמד נושאים מעניינים.
-
Dreamer
- דרימיסט מתחיל
או שאתה יכול ללמוד איתי קצת לשינוי...
תכלס, למה לא? יש לך בעיה עם בנות שלומדות תורה???
אנחנו יכולים ללמוד משו מעניין לשנינו ובכך גם לקיים את מצוות שבועות.
תכלס, למה לא? יש לך בעיה עם בנות שלומדות תורה???
אנחנו יכולים ללמוד משו מעניין לשנינו ובכך גם לקיים את מצוות שבועות.
"The way your Heart sounds makes all the difference. It's what decides if you'll endure the pain that we all feel. The way your heart beets makes all the difference. In learning to live. Spread before you is your soul. So forever hold the dreams within our hearts"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אחלה נקודה אבל פעם הבאה את יכולה פשוט לשלוח אסמס....
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
שבועות זה חג משמין
.. יותר מידיי גבינות..
אבא שלי הולך לבית הכנסת ללמוד תורה בערב שבועות.. מה שאומר, המווווווון שקט בערב שבועות.. לפעמים בערבי שבועות אנחנו חוזרים ביחד הביתה.. אני מיציאה, הוא מלימוד תורה
בהצלחה ללומדים תוירה.. וכמו שנאמר "אם אין קמח אין תורה" ואל תשכח
"דרך ארץ קדמה לתורה!!"
אבא שלי הולך לבית הכנסת ללמוד תורה בערב שבועות.. מה שאומר, המווווווון שקט בערב שבועות.. לפעמים בערבי שבועות אנחנו חוזרים ביחד הביתה.. אני מיציאה, הוא מלימוד תורה
בהצלחה ללומדים תוירה.. וכמו שנאמר "אם אין קמח אין תורה" ואל תשכח
"דרך ארץ קדמה לתורה!!"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה מבית דתי? איזה מגניב! אולי תנסה פעם ללכת עם אבא? 
-
liordavidlior
- דרימיסט-על
הלו הלו! התחלת לשדל!?avrahamshuk כתב:אתה מבית דתי? איזה מגניב! אולי תנסה פעם ללכת עם אבא?
"זהירות מסיונריות לפניך"
-
bents
- דרימיסטית מתקדמת
תדגיש שזה הצד של הבניםavrahamshuk כתב:אז בואו ואספר לכם איך אנחנו הדוסים חוגגים את חג השבועות הלא הוא חג מתן תורה.
נשמע כיף, לא...?
שבועות, מממ...בגדים חדשים [אני שונאת בגדים, אבל שבועות זה משו מיוחד! ויש לי שמלהלה חדשה
אוכלים קצת בבית כי זה טעים, ואז הולכים בצער רב ויגון קודר לאולפנא [בצפר נו] ללוזוכרת מה, ואז עד הבוקר לומדים דברים מעניינים וזה.
השנהההה, הסדר משתנה!
נו מור בצפר! קלוללווו...אפשר לשבת ללמוד עם אבא
אבל יש לי שמלה חדשה וזה העיקר. ואמא הכינה לי אוכל טעים טעים. וזהו(:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
חחח למה הוא לא יכול להחליט בעצמו? מה הבעיה בלהציע לעשות משהו שונה? מישהו מרגיש מאויים? או שזה רק אתה ליאור??liordavidlior כתב:הלו הלו! התחלת לשדל!?avrahamshuk כתב:אתה מבית דתי? איזה מגניב! אולי תנסה פעם ללכת עם אבא?
"זהירות מסיונריות לפניך"
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אין כמו סובלנות כלפי השונה, אבל יש לזכור גם שהרוב בפורום לא הכי קרוב לנושא בליבו, אז אנא גם אתם, אממ, תתחשבו ואת המיסיונריות מזן זה אולי תשמרו לשיחות באמצעים אחרים. זה דיי חורה לעין, אפילו לאשכולילה! 
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
ולנושא אחר,
למישהו כאן יש פייסבוק?
אני שוקל לפתוח. עושים שם עוד משהו חוץ מלהוסיף חברים לרשימה?
למישהו כאן יש פייסבוק?
אני שוקל לפתוח. עושים שם עוד משהו חוץ מלהוסיף חברים לרשימה?
War does not determine who is right - only who is left