קודם כל הבזיון של ערוץ 2 יזכר לעד! הפרסומות בווליום מטורף באמצע המשחק, באמצע הדיבור של השדרים. הפרסומות הבלתי נפסקות לכל האורך פשוט הוציאו את החשק לראות כדורגל!
מנצ'סטר שיחקה טוב מחצית אחת, בשנייה צ'לסי עלו עליהם בכמה דרגות, והיו צריכים לנצח מהרבה מאוד מצבים של 100% שער.
אני לא חושב שהיה משחק לא טוב- היה משחק טוב, קצבי ע הרבה מצבים עד ההארכה. שם כבר הכל הפך לקרב אחד גדול בלי קשר לכדורגל.
אני לא מסכים עם השליליות של כולם נגד גרנט- הוא הוכיח שהוא מבין כדורגל, הוא מבין את המשחק. החילופים שלו היו טובין ומועילים לאורך כל המשחקים האחרונים (למרות שחשבתי ששבצ'נקו יכול לשחק במשחק גמר) והוא הביא את צ'לסי להישג היסטורי יותר ממה שמוריניו עשה בכל השנים שלו. מיכאל בלאק פרח, ואפילו דרוגבה שהתנגד לאברם בהתחלה התחיל להראות את מה שהוא יודע לעשות- חבל שבגמר זה לא עבד.
העונה הזאת בשבילי היא אחת העונות הכי מגעילות בספורט, ואני ארצה לשכוח אותה מהר מאוד!!
גם דאבל לבית"ר, גם דאבל למנצ'סטר, גם אליפות בהליכה לריאל מדריד, גם הפועל מחוץ לפיינל פור, גם קליבלנד עפו, גם וושינגטון עפו, קטמון לא עלתה, הפועל סאסייונה כן עלתה- מה עוד יקרה השנה? חולון יקחו אליפות? זה הכי גרוע מכולם!! דיי עם הסיוט של עונה הזאת!!!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!