אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

יפה, אז אנחנו מסכימים על הכל :)
חוץ מזה שאני דווקא הייתי רוצה שגרנט יצליח.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אז עברנו עונה קשה בליגת האלופות, מלאת תקוות ואכזבות אבל הערב כולנו נתרגש ביחד כשגמר ליגת האלופות ייצא לדרך!
לא משנה מי משחק, מי מאמן או מי ינצח. זהו אירוע גדול ומלא עוצמה! אני אישית מקווה למשחק פתוח וחיובי :yes:
אצפה במשחק אצל אחי, על גדות הכנרת, שתוי ומפצח גרעינים :haha:
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

עם כל הכבוד לכך שיש מאמן ישראלי בגמר ליגת האלופות, הנאמנות לקבוצה שלך היא מעל לכל.
כולי תקוה שמנצ'סטר יונייטד תנצח היום.
מגיע לה.
היא שיחקה את הכדורגל הטוב בעולם השנה.
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

נשמע אדיר קאוקז :cheers:

אני רואה את המשחק עם אמא שלי ודוד שלי שאני שותה לימונענע והם בירה :( :x
הדרך הטובה ביותר לסיים את היום המעצבן הזה שבו למדתי 4 שעות היסטוריה בבצפר (לקראת המתכונת) זה אם גמר ליגת האלופות שביד אחת כוס לימונענע וביד השניה גלידת פונץ' בננה :love:

ולסיום:
Go Manchester!!!!!!!!!!!!!!! KICK AVRAM'S HUGE ASS!!!!!!!!!
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אני נשארתי נאמן לקבוצתי האהובה, ריאל מדריד! כולי תקווה שבעונה הבאה נראה את הבלאנקוס מגיעים לשלבים הנוכחיים.
ובהחלט הגביע צריך לנסוע למנצ'סטר. השחקן הטוב בעולם ברשותה, המאמן מהטובים בעולם ושיטת המשחק מהמעניינות שיש.
ועילי, אתה לא יכול לכתוב דברים שאתה כותב בפורום של MP :P
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:haha: :haha: למה?
שהאנשים פה ידעו את מה שאני כותב שם ולהיפך :cheers:
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

גול כ"כ מטופש לחטוף בדקה ה-45, דקה כ"כ קריטית!!!!!!
אני כ"כ שונא שמנצ'סטר הולכים אחורה אחרי שהם מבקיעים גול :irked:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נמאס כבר מגרנט והתחת , כמה אפשר לסבול את האפס הזה?
מנצ'סטר במחצית שהיא צריכה להוביל 3:0 עם כדורגל גדול. גול נהדר של רונלדו, צ'לסי לא עושה כלום 45 דקות ואז בעיטה סתמית שפוגעת בגב של פרדיננד, מגיעה במקרה ללמפארד שמגלגל פנימה, איכס, איזה קבוצה מגעילה :puke:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מן יו חבורה של שחקנים מלוכלכים, זה לא ייאמן.
הם גם לא ממש עוברים את החצי עד עכשיו...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

נו חבל, צ'לסי היו יותר טובים... הנחתי שמן יו ייקחו את הפנדלים.
כל הכבוד לצ'לסי על עונה מצויינת.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :party: :party: :party:
אומנם מחצית שניה מנצ'סטר שיחקו גרוע אבל הפנדלים הוכיחו שלמנצ'סטר באמת היית עונה מדהימה ונהדרת והדאבל בהחלט מגיע להם!!!!!!!

יש מחר בצפר ומרוב האדרנלין אני לא יצליח להירדם! :D
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עונה מצוינת...... :puke: אבוי לעולם הכדורגל אם זאת קבוצה שמגיעה לגמר ליגת האלופות.
לגרנט היה כל כך הרבה מזל , כל העונה, ברגע הכי חשוב הוא נתן לקפטן שלו לבעוט, והקפטן שלו החליק. כמו בכל המשחקים המכריעים על תארים העונה, גרנט הפסיד (גמר הקרלינג, מאבק אליפות אליו הוא הגיע בפוקסים לא נגמרים, וליגת אלופות בה גולים עצמיים הביאו אותו עד הלום). כשגרנט מפסיד, הכדורגל בד"כ מנצח!
חבל אמנם שמנצ'סטר זכו פעם שנייה, כי מבחינתי אם היה אפשר ששתי הקבוצות יפסידו היום זה היה הכי טוב :-)
אבל בכך שגרנט הפסיד, נחסך מאיתנו קרנבל התשקורת בעיתונים ובטלויזיה למשך חודשים אחרונים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

כן כן עונה מצויינת, כשצ'לסי משחקת כדורגל ולא נלחצת, היא משחקת מצויין, בטח עם חומר השחקנים שיש לה. עם טבז ורונאלדו, מנצ'סטר היום שיחקו גרוע והוכיחו לי שהם בעצם מאוד רחוקים מקבוצות אירופיות גדולות. פרגוסון יודע אולי לבנות קבוצה ווגלות צעירים מעולים, אבל בניהול משחק הוא לא גאון.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מנצ'סטר שיחקו מצוין במחצית הראשונה, השוויון שהגיע משום מקום שינה את המומנטום במשחק. הכל היה נראה אחרת אם יונייטד הייתה שמה את ה-2:0. על יד אחת אתה בקושי יכול לספור את המשחקים שצ'לסי שיחקה בהם את ה"כדורגל התקפי" שגרנט מדבר עליו. בסופו של דבר, למרות ההפסד הטראגי במיוחד בגלל שהקפטן החטיא פנדל חשוב, הרי שרוב אוהדי צ'לסי (לא אוהדי אברם ולא הגלורי האנטרס) שמחים שהתחת לא הכתים את ההסטוריה שלהם, ומקווים שבעונה הבאה יהיה מאמן שכן מבין בכדורגל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שים לב שלא אמרתי אף מילה על גרנט... איפה שהוא לא יהיה, שיהיה לו בהצלחה. וגם לצ'לסי בלעדיו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם אם גרנט יפוטר מצ'לסי, הרי שהוא יקבל את כל הכסף שלו ל-3 השנים הבאות שיש לו בחוזה, משמע 10 מיליון פאונד - הילדים,הנכדים והנינים של גרנט מסודרים כבר לכל החיים, שיהיה לו לבריאות!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

לא הספקתי לראות את מחצית הראשונה אבל כולם אמרו לי שמנצ'סטר שלטה במחצית ההיא. במחצית השניה לגמרי הגיעה לצ'לסי לקחת.
היה גועל נפש של משחק, ועוד יותר מגעיל שלוקחים אליפות אירופה בפנדלים, ועוד מחדל מגעיל, מה ערוץ 2 המפגרים האלה תוקעים לנו פרסומות דקה אחרי שנגמר המשחק ולא מראים לנו את כל הדרמה, השמחה והבכי שאחרי גמר ליגת אלופות? פשוט מטומטמים.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

קודם כל הבזיון של ערוץ 2 יזכר לעד! הפרסומות בווליום מטורף באמצע המשחק, באמצע הדיבור של השדרים. הפרסומות הבלתי נפסקות לכל האורך פשוט הוציאו את החשק לראות כדורגל!
מנצ'סטר שיחקה טוב מחצית אחת, בשנייה צ'לסי עלו עליהם בכמה דרגות, והיו צריכים לנצח מהרבה מאוד מצבים של 100% שער.
אני לא חושב שהיה משחק לא טוב- היה משחק טוב, קצבי ע הרבה מצבים עד ההארכה. שם כבר הכל הפך לקרב אחד גדול בלי קשר לכדורגל.
אני לא מסכים עם השליליות של כולם נגד גרנט- הוא הוכיח שהוא מבין כדורגל, הוא מבין את המשחק. החילופים שלו היו טובין ומועילים לאורך כל המשחקים האחרונים (למרות שחשבתי ששבצ'נקו יכול לשחק במשחק גמר) והוא הביא את צ'לסי להישג היסטורי יותר ממה שמוריניו עשה בכל השנים שלו. מיכאל בלאק פרח, ואפילו דרוגבה שהתנגד לאברם בהתחלה התחיל להראות את מה שהוא יודע לעשות- חבל שבגמר זה לא עבד.
העונה הזאת בשבילי היא אחת העונות הכי מגעילות בספורט, ואני ארצה לשכוח אותה מהר מאוד!!
גם דאבל לבית"ר, גם דאבל למנצ'סטר, גם אליפות בהליכה לריאל מדריד, גם הפועל מחוץ לפיינל פור, גם קליבלנד עפו, גם וושינגטון עפו, קטמון לא עלתה, הפועל סאסייונה כן עלתה- מה עוד יקרה השנה? חולון יקחו אליפות? זה הכי גרוע מכולם!! דיי עם הסיוט של עונה הזאת!!! :yuck:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

מתן כל כך צודק לגבי ערוץ 2 - הם פשוט הגדישו את הסאה עם הפרסומות הבלתי נלאות הללו! כשהשיא היה בסוף ההתמודדות! במקום לראות את ההתרגשות ולחוש את האווירה באיצטדיון דוחפים פרסומות לטמפונים או השד יודע מה! פשוט ביזיון!
זה היה כל כך מעצבן שפשוט עברתי לערוץ הטורקי בשלב מסוים!

המשחק היה מצוין לטעמי! משחק בקצב אדיר! ובגלל צ'לסי, המשחק היה כמובן משחק של "חפירות"!
מנצ'סטר יונייטד הצליחה לכפות את המשחק ההתקפי שלה על זה של צ'לסי במחצית הראשונה והייתה צריכה לסיים אותה עם איזה שלישייה ברשתו של צ'ך.
וכמאמר הקלישאה - מה קורה כשלא מבקיעים? סופגים שער מטומטם של למפרד.
במחצית השנייה צ'לסי הצליחה לכפות את המשחק הישנוני שלה על יונייטד ופשוט הרדימה אותה (זאת המומחיות של גרנט)
אין ספק שגרנט הכין מערך משחק שעמד היטב במבחן התוצאה מול המערך של פרגוסון.
גרנט לא נבהל ולא נלחץ והווה יריב אסטרטגי שקול למקבילו הסקוטי.

כריסטיאנו רונאלדו הבקיע אמנם גול נהדר, ובצע כמה פעולות טובות במחצית הראשונה, אך מהמחצית השנייה והלאה - חושך! שהגיע לשיאו בבעיטת פנדל אינפנטילית שכמעט עלתה ליונייטד בגמר (בשביל מה כל הפוזה הזאת בבעיטת הפנדל... שיתבגר קצת!)
דידייה דרוגבה פשוט לא מסוגל להשתלט על עצמו, חמום מוח שכמותו!
ג'ון טרי, הטרגדיה של המשחק, האיש שהחזיק את צ'לסי בתמונה בכל כך הרבה מקרים, מעד והחליק על הדשא המזעזע במוסקבה. ההטעיה שלו הייתה מצוינת, אבל הגליץ' הלא רצוני גרם לכדור לסטות החוצה.
הטובים במשחק לטעמי היו הבלמים בשני הצדדים - וזה כשלעצמו סימן לכך שהיה לנו משחק טוב! או רע! (תלוי איך מסתכלים על זה...).

בקיצור אני שמח מאוד - כפי שחשבתי, קבוצתי ניצחה את צ'לסי בשני המאבקים הקובעים והוכיחה כי הייתה השנה הקבוצה הטובה בעולם!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תמונה
שלח תגובה