Mari כתב:לא טענתי שזה רע, פשוט ציינתי שאולי כדאי להסוות את הטכניקות האלה, כך שלא תתפסנה כ'טכניקות' אלא כמשהו טבעי יותר.
וזה דווקא נחמד בדיעבד לגלות את הדברים הללו... ולצחוק על זה ביחד... בסיטואציות מאוד מסוימות.

תראי, גברים ממאדים נשים מנוגה, לא? (או שזה ההיפך?) אנחנו חושבים בצורה פרקטית, חותרים לשורה התחתונה ואתן אוהבות את ההתרחשות, את התהליך, את ההתאהבות. אם גבר היה טבעי במלוא מובן המילה זה היה הולך ככה:
1. גבר רואה בחורה יפת תואר ויפת מראה עוברת ברחוב (AKA "כוסית"), ברגע שהוא רואה אותה הוא יודע ישר שהוא מת להשכיב אותה. הגבר יפנה לבחורה ויאמר: "בואנה, את פצצה לא נורמאלית. בשניה שראיתי אותך ידעתי שאני רוצה לזיין אותך - שוב ושוב ושוב. לא מעניין אותי מה האופי שלך, מה את רוצה בתמורה, אני אעשה הכל כדי להשיג את מבוקשי".
2. גבר רואה בחורה יפהפיה על הבר, שומע אותה מדברת וצוחקת ומתאהב בה. הגבר מגיע אל הבחורה, מתיישב לידה ואומר לה במילים האלה: "תראי, ראיתי אותך מרחוק ושמעתי אותך ואני חייב לומר שהתאהבתי בך קשות. אני רוצה אותך בכל מאודי, אני מוכן להעניק לך מה שתרצי, לקחת אותך לאן שתרצי רק שתתני לי אהבה ותאהבי אותי כמו שאני אוהב אותך".
בשני המקרים זה לא ילך (ולכל הרומנטיקנים הפנטזיונרים: כן, גם בשני).
ולמה? כי מי שרוצה להשיג נשים צריך לדבר בשפה של נשים. ושפה של נשים מורכבת מאופי וטון דיבור, מגע, ריח, מבט ועוד כהנה וכהנה. הגבר לא יכול ל"הוציא" את זה מטבעו - טבעו שונה! יש תהום פעורה בין נשים לגברים; לוגית, זה מפתיע איך קטבים כ"כ רחוקים נמשכים. אבל זה חלק מקיומנו בעולם וצריך להתמודד עם זה במקום להתלונן על זה. הלוואי ואתן הייתן המחזרות ואנו המחוזרים - אז היה לנו הרבה יותר קל ולכן קשה ללמוד את שפת הגברים (בעצם, לכן לא היה קשה

). בעולם האמיתי זה הפוך; ותעשו לי טובה, נשים לא יודעות להתחיל עם גברים. הם פשוט נותנות לעיתים רמזים עבים לגבר שיתחיל איתן. ברור, תמיד יש יוצאי דופן אך אני מדבר על הכלל. פה מגיעה ההתבוננות, להכיר את השפה הזו, להתנסות בה ולשפר את המקצועיות בה. זה דורש הרבה נפילות (אוי, כמה נפילות), אבל מה לעשות - רק כך לומדים. ומי שמקבל שיעור מעביר לחבר'ה
תאמינו לי, להומואים הרבה יותר קל

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"