אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי Mari »

חחחח
זקפה זו מילה מדעית... נמנעתי מלהשתמש במילים גסות יותר :lol:

זה ממש מצחיק לגלות איך גברים מתכננים את כל המגעים האלה, כל מה שקורה כביכול במקרה ובצורה לא מתכוננת.
אני מעריכה שאחד הדברים שבאמת הכי חשובים הם לזרום, וגם אם באמת כל מה שעושים נעשה בתכנון מראש - לא להראות את זה. דברים מאולצים מדי הם קיטצ'יים. קיטצ'יות בד"כ הורסת. אם רוצים להתנשק למשל, ומגיעים למצב של נגיעה בשיער/מה שלא יהיה - רק שלא יברח לכם המבט של "עכשיו אני צריך לגעת בשיער שלה ואז לנשק אותה". המקריות והזרימה תהפכנה הכל למשהו טבעי יותר. וזה הכי מדליק.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

Mari כתב:
liordavidlior כתב: באשר למגע:

לגברים שבינינו - קרה לכם פעם שמישהי שהייתם דלוקים עליה הניחה עליכם יד? נניח שהיא הייתה מניחה יד על הירך שלכם. אתם מכירים את התחושה - זרם חם עובר לכם בדם, אתם מרגישים את הלב דופק חזק יותר, התשוקה אליה עולה. הדבר הזה עובד בצורה כימית / ביולוגית אינסטנקטיבית.
אל תלך סחור-סחור... אתה יכול להגיד זקפה, נו... :lol:

:lol:
:lol:
חזק ביותר!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

תראי, יש אנשים ברי-מזל שנולדו עם אינטלגנציה רגשית גבוהה וזה בא להם בטבעיות בלי לחשוב בכלל. יש לי חבר כזה - זה פשוט מדהים עד כמה הוא מבוקש הטלפון שלו מקבל לפחות 7 שיחות ו12 smsים ביום מבחורות שרוצות אותו.

לדאבונינו, לא כל הגברים ניחנו בכישרון טבעי כזה. וזה חבל - כי יש אנשים מדהימים וגברים שהם משכמם ומעלה שפשוט לא הולך להם כי אצלהם זה לא כל-כך טבעי. בגלל זה גם רואים לפעמים גברים שהם פשוט חרא של אנשים אבל מוצפים בנשים. סקס-אפיל הוא לא סלקטיבי.

זה לא כל-כך מאולץ הדברים האלה, מישהו עם קצת טקט יכול לעשות את זה באופן טבעי לחלוטין; אפילו בלי המבט של: "עכשיו אני צריך לגעת בשיער שלה ואז לנשק אותה" :D .
בסופו של דבר - האישה תכיר מי הבן-אדם באמת לא משנה כמה טכניקות הוא ניסה בהתחלה. אבל כדי ליצור תשומת לב, כדי לקרב, לפעמים צריך את זה... ואת יודעת מה? אין בזה שום דבר רע. זה לא רמאות או משהו.

וכמובן - אסור לעולם לגלות לאישה את השימוש בטכניקות. זה יהרוס הכל.
מבמה זו אני קורא לכל נשות הפורום: לא להפיץ מידע יקר זה ברבים! זה יהרוס לאנשינו הרבה דברים שנבנו בעמל! :jester:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

לא טענתי שזה רע, פשוט ציינתי שאולי כדאי להסוות את הטכניקות האלה, כך שלא תתפסנה כ'טכניקות' אלא כמשהו טבעי יותר.
וזה דווקא נחמד בדיעבד לגלות את הדברים הללו... ולצחוק על זה ביחד... בסיטואציות מאוד מסוימות. :D
liordavidlior
דרימיסט-על

Mari כתב:לא טענתי שזה רע, פשוט ציינתי שאולי כדאי להסוות את הטכניקות האלה, כך שלא תתפסנה כ'טכניקות' אלא כמשהו טבעי יותר.
וזה דווקא נחמד בדיעבד לגלות את הדברים הללו... ולצחוק על זה ביחד... בסיטואציות מאוד מסוימות. :D
תראי, גברים ממאדים נשים מנוגה, לא? (או שזה ההיפך?) אנחנו חושבים בצורה פרקטית, חותרים לשורה התחתונה ואתן אוהבות את ההתרחשות, את התהליך, את ההתאהבות. אם גבר היה טבעי במלוא מובן המילה זה היה הולך ככה:

1. גבר רואה בחורה יפת תואר ויפת מראה עוברת ברחוב (AKA "כוסית"), ברגע שהוא רואה אותה הוא יודע ישר שהוא מת להשכיב אותה. הגבר יפנה לבחורה ויאמר: "בואנה, את פצצה לא נורמאלית. בשניה שראיתי אותך ידעתי שאני רוצה לזיין אותך - שוב ושוב ושוב. לא מעניין אותי מה האופי שלך, מה את רוצה בתמורה, אני אעשה הכל כדי להשיג את מבוקשי".

2. גבר רואה בחורה יפהפיה על הבר, שומע אותה מדברת וצוחקת ומתאהב בה. הגבר מגיע אל הבחורה, מתיישב לידה ואומר לה במילים האלה: "תראי, ראיתי אותך מרחוק ושמעתי אותך ואני חייב לומר שהתאהבתי בך קשות. אני רוצה אותך בכל מאודי, אני מוכן להעניק לך מה שתרצי, לקחת אותך לאן שתרצי רק שתתני לי אהבה ותאהבי אותי כמו שאני אוהב אותך".

בשני המקרים זה לא ילך (ולכל הרומנטיקנים הפנטזיונרים: כן, גם בשני).

ולמה? כי מי שרוצה להשיג נשים צריך לדבר בשפה של נשים. ושפה של נשים מורכבת מאופי וטון דיבור, מגע, ריח, מבט ועוד כהנה וכהנה. הגבר לא יכול ל"הוציא" את זה מטבעו - טבעו שונה! יש תהום פעורה בין נשים לגברים; לוגית, זה מפתיע איך קטבים כ"כ רחוקים נמשכים. אבל זה חלק מקיומנו בעולם וצריך להתמודד עם זה במקום להתלונן על זה. הלוואי ואתן הייתן המחזרות ואנו המחוזרים - אז היה לנו הרבה יותר קל ולכן קשה ללמוד את שפת הגברים (בעצם, לכן לא היה קשה ;) ). בעולם האמיתי זה הפוך; ותעשו לי טובה, נשים לא יודעות להתחיל עם גברים. הם פשוט נותנות לעיתים רמזים עבים לגבר שיתחיל איתן. ברור, תמיד יש יוצאי דופן אך אני מדבר על הכלל. פה מגיעה ההתבוננות, להכיר את השפה הזו, להתנסות בה ולשפר את המקצועיות בה. זה דורש הרבה נפילות (אוי, כמה נפילות), אבל מה לעשות - רק כך לומדים. ומי שמקבל שיעור מעביר לחבר'ה :)

תאמינו לי, להומואים הרבה יותר קל :zipped:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מרינה קרעת אותי :haha: , ליאור אני אוהב את ההודעות המושקעות שלך!

ליאור, אתה צריך לקחת את הדברים ביותר קלות ולזרום, ולא לחשוב יותר מדי ולתכנן לפני שאתה מתחיל עם בחורות. אין חוקים באיך להתחיל עם בחורה, ומשהו שילהיב בחורה אחת יכול לא להלהיב בחורה אחרת, לכן תהיה קליל, וגם אם לא הלך לך עם כמה בחורות, תאמין עדיין שיילך לך עם הבאה שתגיע!
liordavidlior
דרימיסט-על

טל רודס כתב:מרינה קרעת אותי :haha: , ליאור אני אוהב את ההודעות המושקעות שלך!

ליאור, אתה צריך לקחת את הדברים ביותר קלות ולזרום, ולא לחשוב יותר מדי ולתכנן לפני שאתה מתחיל עם בחורות. אין חוקים באיך להתחיל עם בחורה, ומשהו שילהיב בחורה אחת יכול לא להלהיב בחורה אחרת, לכן תהיה קליל, וגם אם לא הלך לך עם כמה בחורות, תאמין עדיין שיילך לך עם הבאה שתגיע!
תודה!

תראו, יכול להיות שנתתי רושם מוטעה של "לתכנן הכל מראש", "לחשוב לפני כל צעד". זה לא ככה - אתם צודקים צריך להיות הכי זורם שיש ולקחת הכל בקלות. ונכון, כל בחורה היא שונה. אבל ישנם עקרונות מנחים, קווים כלליים שיש לכל (או לפחות לרוב) הבנות במשותף, שאם נטמיע אותם בטבע שלנו, נגרום להם לזרום בטבעיות - הכל יהיה יותר קל. זה כמו עולה חדש שמנסה להטמיע את התרבות של הארץ שאליה הגיע - הוא בהתחלה חושב על דברים, מתבונן על התרבות והניואנסים עד שהוא מגיע לשלב שהדברים טמועים בו ויוצאים בלי לחשוב, זורמים. זו המטרה שאליה התכוונתי.
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי WannaBeGuitarPro »

היום הייתי אצלה בבית.
היה ממש נחמד.
אחר כך יצאנו לטייל ועשיתי כאילו אני זורק אותה לכביש.
היא:"איזה חבר טוב אתה (בקול מתוחכם)"
אני:"חבר?"
היא:"טוב נו.. ידיד.
ואז היא פלטה (ודי התביישה) משהו בסגנון של: אתה מעדיף שזה יהיה חבר?"
ואז הייתה דממה די מביכה.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

:haha: :haha: :haha:

שמה, אני לא חושב שאתה באמת זקוק לרעיונות וטיפים של ליאור.
בינתיים נראה שביצעת את הטריגר הראשוני והיא עושה צעדים ברורים לכיוונך... אז עכשיו אתה תיקח יוזמה...
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

WannaBeGuitarPro כתב:היום הייתי אצלה בבית.
היה ממש נחמד.
אחר כך יצאנו לטייל ועשיתי כאילו אני זורק אותה לכביש.
היא:"איזה חבר טוב אתה (בקול מתוחכם)"
אני:"חבר?"
היא:"טוב נו.. ידיד.
ואז היא פלטה (ודי התביישה) משהו בסגנון של: אתה מעדיף שזה יהיה חבר?"
ואז הייתה דממה די מביכה.
מה, לא ענית לה שכן?! ;)
Music Is The Energy Of Life!
liordavidlior
דרימיסט-על

טוב, נגמרו התירוצים, נגמרו הסיפורים, בפעם הבאה אתה תוקף . חלוץ מותניך בחור צעיר! שעת הש' הגיעה! :knight:

וחסר לך שאתה משתפן! אנחנו נעשה עליך שמיכה בפורום! :twisted:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

היית צריך לנצל את ההזדמנות אז, אבל פשוט תגיד לה "זוכרת ששאלת אותי אם הייתי מעדיף להיות חבר? אז כן" ותעשה את הצעד.
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

MrReD כתב:היית צריך לנצל את ההזדמנות אז, אבל פשוט תגיד לה "זוכרת ששאלת אותי אם הייתי מעדיף להיות חבר? אז כן" ותעשה את הצעד.
:no: :no: :no:
חולק נמרצות! לא להגדיר - לזרום, ספונטניות! צריך להגיע למצב ששניכם ביחד, מדברים, אינטימיות ואז בשעת הכושר ליזום נשיקה. מה נגזר מזה היא תבין לבד. הכל רק לא רשמיות והגדרות.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

למה שזה יהיה פורמלי? פשוט להגיד את זה וזהו. ואחרי שהוא אמר אז כבר לעשות הצעד לחברות (נשיקות, מזמוזים, ושאר המשחקים XD)
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

MrReD כתב:למה שזה יהיה פורמלי? פשוט להגיד את זה וזהו. ואחרי שהוא אמר אז כבר לעשות הצעד לחברות (נשיקות, מזמוזים, ושאר המשחקים XD)
לדעתי, ברגע שהוא אומר שהוא רוצה להיות חבר שלה הוא כבר מגדיר את הקשר. הגדרה = פורמאליות.
להתחיל עם נשיקה שתביא לנקודת מפנה. לגעת ברגש קודם. אח"כ אפשר לדבר על חברות ועל אופי הקשר. בד"כ הכי טוב הוא זה להתחיל עם קשר ורק אחרי תקופה לדבר על אופי הקשר, לוודא ש-2 הצדדים באותו ראש. אבל לדעתי - לחתור לנשיקה בלי להזכיר את עניין החברות.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

לדעתי גם השיטה שלי וגם שלך טובות. :cheers:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

liordavidlior כתב:
MrReD כתב:היית צריך לנצל את ההזדמנות אז, אבל פשוט תגיד לה "זוכרת ששאלת אותי אם הייתי מעדיף להיות חבר? אז כן" ותעשה את הצעד.
:no: :no: :no:
חולק נמרצות! לא להגדיר - לזרום, ספונטניות! צריך להגיע למצב ששניכם ביחד, מדברים, אינטימיות ואז בשעת הכושר ליזום נשיקה. מה נגזר מזה היא תבין לבד. הכל רק לא רשמיות והגדרות.
מסכימה לחלוטין!
הגדרות פורמאליות ומילים שלא עומדים מאחוריהן מעשים - לא שוות הרבה.
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

טל רודס כתב:מרינה קרעת אותי :haha: , ליאור אני אוהב את ההודעות המושקעות שלך!

מריאנה! :evil:

:lol: :lol: :lol:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מריאנה, טעות שלי!!! מזמין אותך לפאולנר על חשבוני :cheers:
liordavidlior
דרימיסט-על

מישהו ראה פה יותר מדי הישרדות... :idea:

חחחחח סתאאאאאם... :jester:
שלח תגובה