ועוד משהו, היא נראית לי די אחת ששומרת הכל בפנים..
איך אני יכול לגרום לה לפחות לדבר איתי ולהבין אם היא מעוניינת בי או לא?
אני יודע שזה נשמע מפונק, אבל איך אפשר לגרום לה לעשות את הצעד הראשון?
אין בעד מה ידידי.WannaBeGuitarPro כתב:שוב תודה.. אתה ממש עוזר לי
ועוד משהו, היא נראית לי די אחת ששומרת הכל בפנים..
איך אני יכול לגרום לה לפחות לדבר איתי ולהבין אם היא מעוניינת בי או לא?
אני יודע שזה נשמע מפונק, אבל איך אפשר לגרום לה לעשות את הצעד הראשון?
תעדכן!WannaBeGuitarPro כתב:טוב..
יום שישי אני אמור לראות אותה.
נראה איך ייתגלגלו העניינים.
אני מקווה שהפעם ייקרה משהו.. לפחות משהו קטן שייראה לי שיש תקווה/סיכוי למשהו בינינו.
צודק. הסיבה שהצעתי את זה היא כי הוא כבר אמר את הדברים שרצה להגיד - אז היא כבר יודעת מה הוא חושב עליה, ועכשיו רק מחפשת חיזוק אם זה היה נכון או להיפך לראוצ שזה נאמר רק עקב שיכרות. אז מכאן הצעתי לחזק את דבריו כשהוא צלול. אבל מלבד זאת מסכים איתך.liordavidlior כתב:ראשונה אני לא מסכים איתך ולד וכבר אמרתי את זה קודם. לא טוב להתחיל עם מישהי בצורה כזו לדעתי. הרשמיות הורגת כל סיכוי.
אם אישה שואלת אותך איך היא נראית/ השיער נראה - תמיד, אבל תמיד תפרגן לה ותבטא שהיא נראת טוב ותספורת מגניבה וכו'... אישה ששואלת שאלה שכזאת (וגם גבר מדי פעם) - לא מחפשת את דעתך הכנה אלא מחפשת פירגון, תמיכה ואהדה! בדיוק היה לנו דיון ארוך בבלוג של ידידה בדיוק בנושא הזה - כך שדברי אלה הם בעצם מה שאותה אישה אמרה בעצמה. אז תזכוראני לא יודע מה אתה עושה ומה לא, כך שאני לא יכול להתייחס קונקרטית...
אני רואה חשיבות ב:
1. שנינות, הומור וטיפה עוקצנות - בלי עוקצנות אתה תהיה "בן אדם מקסים" אבל לא אובייקט משיכה (כמה זה היה קורה לי...). לא להיות ליצן מדי! בנושאים רציניים (כמו אם היא שואלת אותך איך היא נראית, איך השיער וכו') תהיה רציני.
צודק!!! כשאמרתי רציני, התכוונתי להחמיא לה, אבל בארשת פנים רצינית; שכמה שהוא צריך להיות מצחיק ועוקצני (אולי ציני), כשזה מגיע למראה הוא צריך לתת חוות דעת מחמיאה - ובהבעה רצינית על פניו. שתדע שהוא אכן מתכוון לכך ולא שוב צוחק.Carpe Diem כתב:אם אישה שואלת אותך איך היא נראית/ השיער נראה - תמיד, אבל תמיד תפרגן לה ותבטא שהיא נראת טוב ותספורת מגניבה וכו'... אישה ששואלת שאלה שכזאת (וגם גבר מדי פעם) - לא מחפשת את דעתך הכנה אלא מחפשת פירגון, תמיכה ואהדה! בדיוק היה לנו דיון ארוך בבלוג של ידידה בדיוק בנושא הזה - כך שדברי אלה הם בעצם מה שאותה אישה אמרה בעצמה. אז תזכור
כמה שעות לפני כן, חזרנו ביחד מאימון טניס והיא הזכירה לי שהיא עוד חייבת לי נשיקה בגלל שהיא הבטיחה לי את זה כשהייתי שיכור.. (וזה דווקא אחד הדברים שלא זכרתי מאותו יום שישי)
נתן לי חומר למחשבה..
יש לכם משהו להגיד?
I disagreeCarpe Diem כתב:עידן, עם הציניות שלך עוד תהרוס את זה למר בחור
מסוכן להשאיר תגובות שכאלה מבלי איזהשהו המשך חיובי כמו: "סתם! בטח שזה אומר משהו, בלה בלה בלה..."
אל תלך סחור-סחור... אתה יכול להגיד זקפה, נו...liordavidlior כתב: באשר למגע:
לגברים שבינינו - קרה לכם פעם שמישהי שהייתם דלוקים עליה הניחה עליכם יד? נניח שהיא הייתה מניחה יד על הירך שלכם. אתם מכירים את התחושה - זרם חם עובר לכם בדם, אתם מרגישים את הלב דופק חזק יותר, התשוקה אליה עולה. הדבר הזה עובד בצורה כימית / ביולוגית אינסטנקטיבית.
מסכימה, יש בזה משהו... במגע ה'תמים' הזה כביכול ששולח רמזים.עכשיו, המטרה שלך זה ליצור כמה שיותר מגע. נגיעה בשיער ברמה של להבריש את השיער של הבחורה בידך (לא ברמת ליטוף), מבחינתי זו נגיעה אינטימית! הקרקפת היא סוג של נקודת-ג'י מסוימת אצל בנות, לא יודע למה. אתה רוצה להלהיט נשיקה? תתחיל לאט, ואז תחב את ידך בשיער הבחורה ותראה אותה מוצפת תשוקה לפתע. אם הגעת למצב שאתה מבריש את שערה בידך - לא נשאר אלא ליצור נשיקה (כן, עד-כדי כך). טוב, זה גם תלוי בסיטואציה - כל עוד זה לא בצחוק.
כשאני אומר מגע, אני לא מתכוון למגע אינטימי, כי זה מלחיץ. בהתחלה לא להגיע לירך, לישבן, לבטן (ולא צריך לומר חזה וכאלה). בקטנות - טפיחה על הראש בצחוק, כשאתה רוצה להראות לה משהו אחוז בכתפה ותצביע, אם אתם הולכים אחד ליד השני הגעתם לכביש והיא תלבטת אם לעבור תמשוך אותה בידך (למתקדמים - תפוס אותה במותניים) ותחצו. תמיד תמצא תירוץ לגעת בה. שוב - זה עובד פלאים.