אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי WannaBeGuitarPro »

שוב תודה.. אתה ממש עוזר לי :)
ועוד משהו, היא נראית לי די אחת ששומרת הכל בפנים..
איך אני יכול לגרום לה לפחות לדבר איתי ולהבין אם היא מעוניינת בי או לא?
אני יודע שזה נשמע מפונק, אבל איך אפשר לגרום לה לעשות את הצעד הראשון?
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

WannaBeGuitarPro כתב:שוב תודה.. אתה ממש עוזר לי :)
ועוד משהו, היא נראית לי די אחת ששומרת הכל בפנים..
איך אני יכול לגרום לה לפחות לדבר איתי ולהבין אם היא מעוניינת בי או לא?
אני יודע שזה נשמע מפונק, אבל איך אפשר לגרום לה לעשות את הצעד הראשון?
אין בעד מה ידידי.

זה לא מפונק, אבל היא לא תעשה את הצעד הראשון בד"כ (במיוחד אם אתה אומר שהיא שומרת הכל בפנים). נשים כ"כ שונות אחת מהשניה, שאני לא יכול לתת לך תשובה החלטית... אתה אמור לתת לה קודם לשים לב יותר לנוכחותך (ע"י מה שכבר כתבתי קודם).

כעיקרון, מבנה שיחה מומלץ עם אישה הוא לדבר כמה שפחות. תשאל אותה שאלות כל הזמן - שאלות פתוחות ולא כן / לא. עדיין, אתה חייב להשתתף בשיחה כל דבר שהיא אומרת תוסיף משהו על עצמך בנושא ותמשיך לשאלה הבאה. אתה אמור להיות היזם שלה להיפתח. אם היא עדיין עונה בתמציתיות וכאילו מנסה לדבר כמה שפחות, תספר לה משהו קטן על עצמך - משהו מאוד אישי. דברים כאלה יוצרים יחסי גומלין וייתכן ופתאום גם היא תיפתח. תישאר מצחיק ושנון אבל כשאתה מספר את זה- תהיה רציני לגמרי.
תראה ייתכן שגם אח"כ היא לא תיפתח עד הסוף - יש נשים שפשוט כאלה וצריך הרבה זמן להוציא את זה מהן. אתה תצטרך לדבר הרבה במקרה הזה. אבל תשדל לא להגיע לשתיקה הדדית מביכה. קח בחשבון שאתה לא חייב להוציא ממנה הכל לפני שאתה עושה צעד. לפעמים הבחורה תיפתח דווקא אחרי הנשיקה, אחרי שבירת הקרח. לפעמים אפילו אחרי זה לא וזה יקח עוד הרבה זמן, אבל תשאר בשלך. ועדיין אל תשכח להמשיך לשאול.
הבחורה האחרונה שיצאתי איתה (השבוע) הייתה כזאת.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

טוב..
יום שישי אני אמור לראות אותה.
נראה איך ייתגלגלו העניינים.
אני מקווה שהפעם ייקרה משהו.. לפחות משהו קטן שייראה לי שיש תקווה/סיכוי למשהו בינינו.
liordavidlior
דרימיסט-על

WannaBeGuitarPro כתב:טוב..
יום שישי אני אמור לראות אותה.
נראה איך ייתגלגלו העניינים.
אני מקווה שהפעם ייקרה משהו.. לפחות משהו קטן שייראה לי שיש תקווה/סיכוי למשהו בינינו.
תעדכן!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

liordavidlior כתב:ראשונה אני לא מסכים איתך ולד וכבר אמרתי את זה קודם. לא טוב להתחיל עם מישהי בצורה כזו לדעתי. הרשמיות הורגת כל סיכוי.
צודק. הסיבה שהצעתי את זה היא כי הוא כבר אמר את הדברים שרצה להגיד - אז היא כבר יודעת מה הוא חושב עליה, ועכשיו רק מחפשת חיזוק אם זה היה נכון או להיפך לראוצ שזה נאמר רק עקב שיכרות. אז מכאן הצעתי לחזק את דבריו כשהוא צלול. אבל מלבד זאת מסכים איתך.

אני לא יודע מה אתה עושה ומה לא, כך שאני לא יכול להתייחס קונקרטית...
אני רואה חשיבות ב:
1. שנינות, הומור וטיפה עוקצנות - בלי עוקצנות אתה תהיה "בן אדם מקסים" אבל לא אובייקט משיכה (כמה זה היה קורה לי...). לא להיות ליצן מדי! בנושאים רציניים (כמו אם היא שואלת אותך איך היא נראית, איך השיער וכו') תהיה רציני.
אם אישה שואלת אותך איך היא נראית/ השיער נראה - תמיד, אבל תמיד תפרגן לה ותבטא שהיא נראת טוב ותספורת מגניבה וכו'... אישה ששואלת שאלה שכזאת (וגם גבר מדי פעם) - לא מחפשת את דעתך הכנה אלא מחפשת פירגון, תמיכה ואהדה! בדיוק היה לנו דיון ארוך בבלוג של ידידה בדיוק בנושא הזה - כך שדברי אלה הם בעצם מה שאותה אישה אמרה בעצמה. אז תזכור :)
Music Is The Energy Of Life!
liordavidlior
דרימיסט-על

Carpe Diem כתב:אם אישה שואלת אותך איך היא נראית/ השיער נראה - תמיד, אבל תמיד תפרגן לה ותבטא שהיא נראת טוב ותספורת מגניבה וכו'... אישה ששואלת שאלה שכזאת (וגם גבר מדי פעם) - לא מחפשת את דעתך הכנה אלא מחפשת פירגון, תמיכה ואהדה! בדיוק היה לנו דיון ארוך בבלוג של ידידה בדיוק בנושא הזה - כך שדברי אלה הם בעצם מה שאותה אישה אמרה בעצמה. אז תזכור :)
צודק!!! כשאמרתי רציני, התכוונתי להחמיא לה, אבל בארשת פנים רצינית; שכמה שהוא צריך להיות מצחיק ועוקצני (אולי ציני), כשזה מגיע למראה הוא צריך לתת חוות דעת מחמיאה - ובהבעה רצינית על פניו. שתדע שהוא אכן מתכוון לכך ולא שוב צוחק.
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

טוב..
אז אתמול בערב (כרגיל) נפגשנו כל החברה ואני עם הגברת (זה הכינוי שלה)..
לא יודע מה להגיד... לפי שיחות איתה קשה להחליט אם היא מעוניינת..
אבל:
כמה שעות לפני כן, חזרנו ביחד מאימון טניס והיא הזכירה לי שהיא עוד חייבת לי נשיקה בגלל שהיא הבטיחה לי את זה כשהייתי שיכור.. (וזה דווקא אחד הדברים שלא זכרתי מאותו יום שישי)
נתן לי חומר למחשבה..
יש לכם משהו להגיד?
liordavidlior
דרימיסט-על

כמה שעות לפני כן, חזרנו ביחד מאימון טניס והיא הזכירה לי שהיא עוד חייבת לי נשיקה בגלל שהיא הבטיחה לי את זה כשהייתי שיכור.. (וזה דווקא אחד הדברים שלא זכרתי מאותו יום שישי)
נתן לי חומר למחשבה..
יש לכם משהו להגיד?
:party: :party: :party:
אחי! היא רומזת לך בעדינות שיש לך מצב איתה! אתה בכיוון הנכון!!! :yes:

ספר מה היה יום שישי, נסה לפרט במקומות שנראים לך חשובים.
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

אממ.. בכללי בהתחלה הייתי יותר עם כולם ולא רק איתה..
דיברתי עם כמה חברים.
בשלב מסויים של הערב הגענו לאיזשהו פארק וכולם התחילו לדבר..
אני החלטתי לבדוק.. אממ.. אני אפילו לא יודע מה רציתי לבדוק בזה,
אבל בכל מקרה, פשוט הלכתי כמה צעדים אחורה התיישבתי,
והופ! היא עוזבת את החבורה באה ומתחילה לדבר איתי.
זאת גם רמיזה מסויימת?
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מה פתאום. היא סתם במקרה השתעממה.
אל תתייחס.

^ ציניות...
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

עידן, עם הציניות שלך עוד תהרוס את זה למר בחור :)
מסוכן להשיאיר תגובות שכאלה מבלי איזהשהו המשך חיובי כמו: "סתם! בטח שזה אומר משהו, בלה בלה בלה..."

:)
Music Is The Energy Of Life!
liordavidlior
דרימיסט-על

תראה, אני אומר לך אין אני רואה את זה:
אקסיומה - הבחורה זוכרת טוב-טוב מה אמרת לה בבר. היא בחורה. לנשים יש זיכרון שפשוט לא יאומן למהלכים רגשיים אז דבר כזה קל וחומר שהיא זוכרת. וכל פעם שהיא רואה אותך היא נזכרת בזה שנית. וזה מטריף אותה, כי היא מתה לדעת אם התכוונת לזה או לא. אמרתי לך - נשים מתות על אי הוודאויות האלה; זה מטריף אותן והן מהרהרות בזה בלי הרף. תחשוב שאם בחורה הייתה אומרת לך דבר כזה בבר, כמה היית חושב על זה, לא משנה כמה שיכורה היא הייתה. עכשיו קח את זה ותכפיל את זה בהרבה - זו הכמות שהיא חושבת על זה! או כמו שאמרה דפנה (והעוגיות): "כי אני נערה ואני מבינה שלאכול סרטים זה להיות אישה". אוי, זה משפט כל-כך מדויק...

עכשיו היא רואה אותך באור שונה - זה פעל לטובתך. גם אם היא סתם השתעממה - היא עברה לשבת לידך! אתה יותר "מעניין" אותה! וזה טוב שהיא מרגישה נינוחה לצדך. בחורה שהייתה שומעת את מה שאמרת לה בבר והיא לא הייתה בקטע הייתה נרתעת ממך קצת, בטח לא מתקרבת אליך יותר. זאת ועוד, היא הזכירה את הקטע בבר בעצמה! ועוד אמרה שהיא לא שכחה את הנשיקה שהיא חייבת לך!!! אחי, אתה בהחלט על המסלול. מה שנשאר לך הוא כבר לא לנסות למשוך אותה, אלא פשוט לא לדפוק את זה.

מומלץ:
1. לשחק על הקטע של האי-וודאות הזה. לשדר לה מצד אחד שאתה רוצה בקרבתה ומצד שני להתרחק. לסירוגין - כל הזמן, רק לא להגזים עם זה. מטרתך היא איכשהו (ואולי תנסה לארגן חבר שיעזור לך בזה) לגרום לשניכם להיות לבד ולשוחח. ליצור אינטימיות. שהיא תדע להפריד אותך (במחשבתה) משאר הקבוצה.
2. לשדר יותר ויותר ביטחון עצמי: תתחיל לעשות הכל מעט לאט יותר - ללכת יותר לאט, לדבר יותר לאט, תנועות יותר איטיות. זה כלי עצמתי, זה מקרין הרבה ביטחון עצמי. אה, ותלך זקוף.
3. מגע. מגע. מגע. מגע. מגע. זו ידידי, העצה הטובה ביותר שתקבל אי-פעם בנושא יחסים. מגע=חיבור. אני לא יודע איך זה ביניכם, אבל מה שאתה צריך לעשות זה לגעת בה כמה שיותר. אמרתי זאת קודם ואני אומר זאת שוב כדי להדגיש עד כמה קריטי ונפלא הכלי הזה. לא מגע אינטימי, אלא תשדל בקטנות. שהמגע שלך לא יהיה זר לה - Its all downhill from there. אולי אני ארחיב על זה יותר בהזדמנות.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Carpe Diem כתב:עידן, עם הציניות שלך עוד תהרוס את זה למר בחור :)
מסוכן להשאיר תגובות שכאלה מבלי איזהשהו המשך חיובי כמו: "סתם! בטח שזה אומר משהו, בלה בלה בלה..."

:)
I disagree
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

קודם כל, לגבי התגובה של עידן,
אני יכול להבין למה רשמת את זה,
מהצד זה אולי נראה כ"כ שקוף אבל לדעתי היו יכולות להיות מליון סיבות לזה.. לא בהכרח שהיא "דלוקה" עליי.
ובקשר לליאור.. שהפך לאחורנה ליועץ בענייני זוגיות שלי :P
אמ... לשחק לה בשיער נכנס תחת ההגדרה של מגע?
אני אקח לתשומת ליבי את כל מה שכתבת לי.
נראה לי שבל"ג בעומר אני אנסה לדבר איתה קמת יותר ברצינות ואנסה לברר עוד איך היא מרגישה כלפיי.
ואני אשמח אם תרחיב את הפוסט.. כל פעם אני לומד משהו חדש :P
ו.. אפשר דוגמה לאיך אני משדר לה מצד אחד שאני רוצה בקרבתה ומצד שני להתרחק?
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי jesters_tear82 »

איך אני אוהבת לקרוא את הדיונים פה, מסקרן לקרוא את הצד הגברי :)

ליאור באמת מומחה :yes: צודק בקשר לזה שבחורות מנתחות כל תזוזה שלכם,
ויש לנו זכרון נהדר ובלתי סלחני כשזה מגיע לכל מילה שיוצאת מבחור שאנחנו מעוניינות בו.

ולך דלוק יקר: כן - אם היא מזכירה לך שהיא חייבת לך נשיקה תאמין לי שהיא רוצה ! (חחח אני פעם אמרתי
משהו דומה למישהו בסוף הדייט הראשון ככה שבדייט השני הוא כבר ידע בדיוק מה לעשות :twisted: )
ואם היא באה לשבת לידך זה לא חובה אבל אם נקשר את זה לנשיקה אז די הגיוני שהיא בקטע.
לשחק לה בשיער זה לא מזיק, אבל נראה לי שהכוונה הייתה יותר למגע אינטימי .. עור לעור וכאלה..
או כך אני רואה זאת. אתה צריך להיות קשוב לה אבל לא להגזים כי אז זה טיפה מלחיץ על ההתחלה.

והעיקר להיות טבעי ואמיתי ולהנות אחד מחברת השניה :love: (כלומר לא לשנות לגמרי את ההתנהגות
בגלל שפתאום אתה מעוניין ביותר מידידות).. שיהיה בהצלחה !
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

סחה עליך ליאור.. נשמע שהנך בחור בעל ניסיון רב במין השני..

נהנה לקרוא את עצותך לאחרים.. כתוב מאמרים לכאן מפעם לפעם
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
liordavidlior
דרימיסט-על

דבר ראשון, תודה על המחמאות! אני לא ממש ראוי להם; בכל זאת, הסנדלר הולך יחף... אם לא הייתי שחור הייתי מסמיק :oops:

באשר למגע:

לגברים שבינינו - קרה לכם פעם שמישהי שהייתם דלוקים עליה הניחה עליכם יד? נניח שהיא הייתה מניחה יד על הירך שלכם. אתם מכירים את התחושה - זרם חם עובר לכם בדם, אתם מרגישים את הלב דופק חזק יותר, התשוקה אליה עולה. הדבר הזה עובד בצורה כימית / ביולוגית אינסטנקטיבית.
מחקרים הראו, שאצל נשים הדבר הזה עוצמתי פי 2 בממוצע! משמע - נגיעה בה, יצירת מגע, אשכרה עוזרת לה להתאהב בך ולהימשך אליך עשרות מונים. זה כל-כך חשוב, אין לי מילים לתאר כמה. אני זוכר כמה פעמים שבהם הבחורה שהייתה איתי פתאום "נפתחה" לאחר שיצרתי מגע. זה עובד כמו קסם והרבה אנשים לא מודעים לזה. צריך רק לדעת להבחין.

עכשיו, המטרה שלך זה ליצור כמה שיותר מגע. נגיעה בשיער ברמה של להבריש את השיער של הבחורה בידך (לא ברמת ליטוף), מבחינתי זו נגיעה אינטימית! הקרקפת היא סוג של נקודת-ג'י מסוימת אצל בנות, לא יודע למה. אתה רוצה להלהיט נשיקה? תתחיל לאט, ואז תחב את ידך בשיער הבחורה ותראה אותה מוצפת תשוקה לפתע. אם הגעת למצב שאתה מבריש את שערה בידך - לא נשאר אלא ליצור נשיקה (כן, עד-כדי כך). טוב, זה גם תלוי בסיטואציה - כל עוד זה לא בצחוק.
כשאני אומר מגע, אני לא מתכוון למגע אינטימי, כי זה מלחיץ. בהתחלה לא להגיע לירך, לישבן, לבטן (ולא צריך לומר חזה וכאלה). בקטנות - טפיחה על הראש בצחוק, כשאתה רוצה להראות לה משהו אחוז בכתפה ותצביע, אם אתם הולכים אחד ליד השני הגעתם לכביש והיא תלבטת אם לעבור תמשוך אותה בידך (למתקדמים - תפוס אותה במותניים) ותחצו. תמיד תמצא תירוץ לגעת בה. שוב - זה עובד פלאים.
זה לא רק בקטע הכימי / ביולוגי, אלא כך היא מרגישה נינוחות במגע שלך, כך הנשיקה - המגע שמהווה את נק' המהפך יזרום בטבעיות. וזו מילת המפתח להתעסקות עם נשים - לזרום בטבעיות. לא להיות רשמי.

באשר להערה של להיות טבעי ואמיתי - לעולם אל תשקר! לנשים יש אינטואיציה ברמות שלא מהעולם הזה! אל תשחק עם זה בחיים, הן יקלטו אותך ישר! כמו ההבדל בראיה בין נץ לאדם כך ההבדל באינטואיציה בין אישה לגבר.
אני לא אומר לא להיות אמיתי, להיפך, אבל אם עד עכשיו היא תפסה אותך כידיד אתה חייב להציג את עצמך בצורה שונה במקצת ע"מ שהיא תתפוס אותך אחרת. לשנות את נקודת המבט שלה עליך. לשדר גבר מושך, לא גבר נחמד (ואני לא אומר לא להיות נחמד).

לגבי דוגמא של קרוב / רחוק. תראה, אני לא יכול להיות ספיציפי מדי, קח את הדוגמאות שלי ותפתח אותן - אל תתקבע על ביצוע של אחד לאחד. אני מנסה להעביר עיקרון. כך גם תוכל להשתפר! רוצה דוגמא? אתה כבר עשית את זה בלי לדעת אפילו ידידי: כשהתרחקת מהקבוצה. היית קרוב אליה, עם כל החבר'ה והתרחקת. היא אוהבת את חברתך ולכן הלכה אחריך. תמשיך ככה, אבל מעט - כי אני רואה שהביצה כבר הולכת לבקוע :D
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

liordavidlior כתב: באשר למגע:

לגברים שבינינו - קרה לכם פעם שמישהי שהייתם דלוקים עליה הניחה עליכם יד? נניח שהיא הייתה מניחה יד על הירך שלכם. אתם מכירים את התחושה - זרם חם עובר לכם בדם, אתם מרגישים את הלב דופק חזק יותר, התשוקה אליה עולה. הדבר הזה עובד בצורה כימית / ביולוגית אינסטנקטיבית.
אל תלך סחור-סחור... אתה יכול להגיד זקפה, נו... :lol:
עכשיו, המטרה שלך זה ליצור כמה שיותר מגע. נגיעה בשיער ברמה של להבריש את השיער של הבחורה בידך (לא ברמת ליטוף), מבחינתי זו נגיעה אינטימית! הקרקפת היא סוג של נקודת-ג'י מסוימת אצל בנות, לא יודע למה. אתה רוצה להלהיט נשיקה? תתחיל לאט, ואז תחב את ידך בשיער הבחורה ותראה אותה מוצפת תשוקה לפתע. אם הגעת למצב שאתה מבריש את שערה בידך - לא נשאר אלא ליצור נשיקה (כן, עד-כדי כך). טוב, זה גם תלוי בסיטואציה - כל עוד זה לא בצחוק.
כשאני אומר מגע, אני לא מתכוון למגע אינטימי, כי זה מלחיץ. בהתחלה לא להגיע לירך, לישבן, לבטן (ולא צריך לומר חזה וכאלה). בקטנות - טפיחה על הראש בצחוק, כשאתה רוצה להראות לה משהו אחוז בכתפה ותצביע, אם אתם הולכים אחד ליד השני הגעתם לכביש והיא תלבטת אם לעבור תמשוך אותה בידך (למתקדמים - תפוס אותה במותניים) ותחצו. תמיד תמצא תירוץ לגעת בה. שוב - זה עובד פלאים.
מסכימה, יש בזה משהו... במגע ה'תמים' הזה כביכול ששולח רמזים.

ליאור, אתה אומר דברים נכונים, אבל למה בסיסמאות? 'נשים אוהבות... בחורות מתות על זה...' קצת משעשע לקרוא את הדברים האלה מפרספקטיבה נשית. אתם ממש מחברים נוסחאות לגבינו, מה? :lol:
נערך לאחרונה על ידי Mari ב ש' מאי 17, 2008 4:06 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
liordavidlior
דרימיסט-על

משהו קטנטן ששכחתי להוסיף:

ל"ג בעומר הוא זמן מושלם לעשות את הצעד הגורלי. לשבת מול האש זה כמו לשבת מול הים.
שב איתה מול המדורה, תארגן איכשהו שתישארו לבד (אולי חבר'ה שיעזרו), תן לה לשבת בחיקך או לשכב עליך, אם אתה יודע לנגן אז גיטרה תוסיף לך המון (אצלי זה נרגילה 8-) ) ומשם הדרך כבר קצרה ובטוחה :) .
liordavidlior
דרימיסט-על

מריאנה, אני לא אגרר לשפת הרחוב המלוכלכת שלך! :zipped:

:haha:
שלח תגובה