אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני באמת לא מבין את פלאמיני...
עזב קבוצה גדולה שמשחקת כ"כ יפה בשביל קבוצה בונקריסטית מגעילה בליגה האיטלקית?!?! :?
אז עוד קצת כסף... כדורגל משחקים בשביל לשחק לא בשביל הכסף.
באמת לא מובן....
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בוא נגיד את זה ככה, כסף כבר יש לו, אז למה ללכת לשחק כדורגל מגעיל?
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז מה? ליגת העאלק ממשיכה לשבור שיאים? בית"ר מפסידה לבני יהודה ונתניה מנצחת ופתאום יש תחושה של תחרות בליגה? 6 נקודות הפרש 3 מחזורים לסוף. :haha: :haha:
אתמול הייתה ישיבת המייסדים הראשונה של הפועל קטמון שבה הייתה פגישה עם המאמן ועוזרו, וקבלת החלטות לגבי עלות המנייה שנה הבאה, והחלטות לדבי זהות המאמן וזהות המועדון בשנה הבאה.
עוד לא נראה דבר כזה בכדורגל, יושבים כ 200 איש מבוגרים וצעירים והם מחליטים כיצד הם רוצים לראות את הקבוצה בשנה הבאה- מדהים! בלי להתלהם, בלי צעקות מטופשות, דיון מסודר עם הרבה הסברים של המאמן על העונה שהייתה, תענוג!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:אז מה? ליגת העאלק ממשיכה לשבור שיאים? בית"ר מפסידה לבני יהודה ונתניה מנצחת ופתאום יש תחושה של תחרות בליגה? 6 נקודות הפרש 3 מחזורים לסוף. :haha: :haha:
אתמול הייתה ישיבת המייסדים הראשונה של הפועל קטמון שבה הייתה פגישה עם המאמן ועוזרו, וקבלת החלטות לגבי עלות המנייה שנה הבאה, והחלטות לדבי זהות המאמן וזהות המועדון בשנה הבאה.
עוד לא נראה דבר כזה בכדורגל, יושבים כ 200 איש מבוגרים וצעירים והם מחליטים כיצד הם רוצים לראות את הקבוצה בשנה הבאה- מדהים! בלי להתלהם, בלי צעקות מטופשות, דיון מסודר עם הרבה הסברים של המאמן על העונה שהייתה, תענוג!!
העיקר שדמאיו ימשיך להתבכיין בכל כלי תקשורת אפשרי, קבוצות פותחות רגליים שבני יהודה לא תירד, רק בליגה המוסלמית קבוצה שלא ניצחה פתאום כל העונה מנצחת 6 משחקים רצוף. הלוואי שבית"ר יפסידו גם בגביע, חבל שנתניה לא תזכה באליפות, אבל זה מוכיח עד כמה שהאליפות של בית"ר היא עלובה.

סחטיין על הישיבה של קטמון, נראה כמה זמן זה יחזיק מעמד עם הישיבות האלה, אחרי הכל זה לא כיכר העיר העתיקה באתונה, ובכל זאת צריך שיהיו 2-3 אנשים שיקבלו את ההחלטות.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

Instrumedley כתב:
kawkaz כתב:לא ידעתי שהוא כבר הוצג במילאן :wow:
אולי גם עניין אותו המעבר לקבוצה יותר מפוארת ומכובדת כמו מילאן, למרות שזה כבר לא כזה משנה, כי הם ירדו מגדולתם בשנים האחרונות.
ומה הוא מחפש בליגה האיטלקית?? נתן עונה גדולה באנגליה ועוזב, מי יודע איך הוא יסתדר שם.
לא הייתי מספיד את מילאן כל כך מהר.
מדובר באחד המועדנים המפוארים ביותר באירופה.
ירדו מגדולתם בשנים האחרונות?
שכחת כנראה מי לקח את ליגת האלופות בשנה שעברה... (או ב-2003...)
אז נכון שהעונה מילאן מקרטעת קצת, אבל תסמוך על מיסטר ברלוסקוני - הסיפור יהיה שונה בשנה הבאה.
אמנם הם מצליחים להתעלות באירופה, אך הליגה האיטלקית היא הלחם והחמאה שלהם ושל ברלוסקוני.
הם צריכים לעבור שינוי רחב היקף, בכדי להתחרות עונה הבאה על התארים. כל הבסיס שלהם כבר מזמן עבר את גיל המשחק ההגיוני, למרות שיש להם עתיד ורוד אם יצליחו לעשות את השינויים הדרושים, ולהוסיף לקאקה, פירלו ופאטו את הנוסחה המתאימה.
תמונה תמונה
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

לגבי ליגת העאלק (אחלה שם אגב, אהבתי) אין ספק שבית"ר אלופה ואין טעם למרוח את הסיפור העלוב הזה יותר בגלל שבית"ר הפסידה שלושה משחקים... 6 נקודות? 3 מחזורים לסיום? תזכרו שלבית"ר יש 4, ואחד מהם מול הרצליה, שעם כל הכבוד על התיקו הפוקסיונרי בקרית שמונה, לא תהווה יריב. בית"ר לקחה את האליפות עוד לפני שהעונה הזאת התחילה בכלל, וכל העונה הזאת היה חיזיון עיניים עם כדורגל רע. חבל. טוב אבל לראות את נתניה בצמרת, ואת סכנין וקרית שמונה קורעות את הליגה...

בקשר למקרה ההפסד הטכני - כבר אמרתי את דעתי. פשוט בושה וחרפה להתאחדות. מילא אם הם חושבים שנתינת ניצחון טכני להרצליה זה טעות, אז שישנו את העונש בחוקה. מה יקרה בפעם הבאה? פעם הבאה אלה יהיו שתי קבוצות צמרת שנאבקות על האליפות ואז פתאום הפתחת נקודות והפסד טכני יראו כמו עונש הולם. פשוט מגעיל, כל יושבי הראש של קבוצות התחתית... איזה מסר אתה מעביר לשחקנים? שהם לא יכולים להשאיר ת'קבוצה בליגה לבד והם צריכים מתנות מההתאחדות? שהם ירדו ליגה בגלל שהעונש לא נכון? ומה קרה כל העונה שהקבוצות האלה שיחקו על הפנים? על זה לא מגיע להם לרדת ליגה?! פשוט משגע ת'שכל.

בכל מקרה, במקום לראות את ים השידורים היום, אני חורש פה למגן במתמטיקה. אני מניח שאני אנזל פה ושם לטלויזיה לראות מה קורה. יום טוב אנשים =]
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מחזור דרמטי מאד באיטליה, אינטר עושה תיקו, רומא מנצחת וסוגרת את הפער בטבלה לנקודה אחת בלבד מחזור אחד לסיום. מילאן מפסידה ופיורנטינה מנצחת וכעת פיורנטינה במקום הרביעי עם 2 נק' יתרון על הרוסונרי. לפי מה שהבנתי תיקו לא יספיק לפיורנטינה במחזור הבא כי מה שקובע זה המאזן הפנימי בין הקבוצות (שיטה מטופשת ביותר). נקווה לנצחון של פיורנטינה במחזור האחרון ושמילאן לא תנצח, רק כדי לראות את הפרצוף של פלאמיני האפס כאשר יצטרך לשחק בעונה הבאה בגביע אופ"א (אינשאללה!!!)..

באנגליה מחזור דרמטי מאין כמוהו, פולהאם ניצלת ברגע האחרון מירידה אחרי קאמבק מרשים מאד במחזורים האחרונים והיום מנצחת את פורטסמות' בחוץ 1:0, אין ספק שמגיע לה להישאר. סיטי מושפלת בבורו 8:1 !!!, ארסנל מנצחת בחוץ את סנדרלנד עם גול יפה של וולקוט, ואברם עושה תיקו מול בולטון בבית (תענוג!!!). ברכות ליונייטד על אליפות פרמיירליג עשירית
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אכן ברכות לשדים האדומים, שסוף סוף מסיימים את הפארסה הזו וזוכים באליפות בצדק רב!
כל הכבוד לוויגאן שנלחמה כמעט עד הסיום ולא נתנה למנצ'סטר את המשחק על מגש של כסף.
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

למה שיטה מטופשת??? שיטת ההפרש שערים הכי דפוקה לדעתי.
השיטה הכי הוגנת אגב לקביעת אליפות (במקרה של מקום 1-2) היא משחק (או שניים) שקובעים את האליפות (נראה לי שבאיטליה יש את זה)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפרש השערים היא שיטה טובה, כי היא מתגמלת אותך על מה שעשית עונה שלמה מבחינה הגנתית והתקפית, אין משהו יותר הוגן מזה.
לעשות משחק זה רעיון נחמד (שאברם ניסה לרכוב עליו ולגנוב שוב דעת), אבל אז קבוצות כמו צ'לסי שמרמות כל העונה וגונבות גולים עם התחת ,דחיקות מהקו ,ואופסייד, יכולות חס וחלילה לגנוב אליפות במקרה של שוויון נקודות. אני בעד הפרש השערים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

עד היום חשבתי שמכבי חיפה גרועה עד שראיתי את מכבי ת"א :haha:
חבל שלא ניצחנו אבל היה משחק טוב
נערך לאחרונה על ידי DivineComedy ב א' מאי 11, 2008 10:58 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טל רודס כתב:הפרש השערים היא שיטה טובה, כי היא מתגמלת אותך על מה שעשית עונה שלמה מבחינה הגנתית והתקפית, אין משהו יותר הוגן מזה.
לעשות משחק זה רעיון נחמד (שאברם ניסה לרכוב עליו ולגנוב שוב דעת), אבל אז קבוצות כמו צ'לסי שמרמות כל העונה וגונבות גולים עם התחת ,דחיקות מהקו ,ואופסייד, יכולות חס וחלילה לגנוב אליפות במקרה של שוויון נקודות. אני בעד הפרש השערים.
אני לא מסכים בגלל ששיטות משחק שונות פירושם כמויות שערים שונות שלא מראה על רמת הקבוצה, הרבה שערים נכבשים בmoney time או נגד קבוצות שאצלהם הליגה כבר נגמרה. אם יש שוויון נקודות "בית" פנימי בין הקבוצות מאוד הגיוני, זה מראה מה הם השיגו אחד נגד השני ולא נגד קבוצות לא חשובות. הרבה יותר הוגן מהפרש שערים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מזל טוב למנצ'סטר על האליפות הצודקת, למרות שאני לא מסכים שויגן נלחמה, להיפך כל המחצית השנייה הם שיחקו לרוחב, בלי באמת לסכן את השער של היונייטד, והשער השני היה מפתיחת רגליים ברורה של שחקני ויגן שפשוט עמדו והסתכלו על גיגס נכנס וכובש- אז שלא יעבדו עלינו שהליגה האנגלית יותר ספורטיבית.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא מסכים בגלל ששיטות משחק שונות פירושם כמויות שערים שונות שלא מראה על רמת הקבוצה, הרבה שערים נכבשים בmoney time או נגד קבוצות שאצלהם הליגה כבר נגמרה. אם יש שוויון נקודות "בית" פנימי בין הקבוצות מאוד הגיוני, זה מראה מה הם השיגו אחד נגד השני ולא נגד קבוצות לא חשובות. הרבה יותר הוגן מהפרש שערים.
בעיה של קבוצות בונקריסטיות . אני בעד כדורגל התקפי ולכן שיטת הפרש שערים היא מוצדקת מאד. הליגה נמשכת לאורך 38 משחקים ולא רק 3-4 מחזורים אחרונים, כך שזאת השיטה הכי מוצדקת. בית פנימי לא מוכיח שום דבר, שנה שעברה ארסנל הייתה מקום ראשון בבית פנימי בין 4 הגדולות ועדיין סיימה מקום שלישי.
מזל טוב למנצ'סטר על האליפות הצודקת, למרות שאני לא מסכים שויגן נלחמה, להיפך כל המחצית השנייה הם שיחקו לרוחב, בלי באמת לסכן את השער של היונייטד, והשער השני היה מפתיחת רגליים ברורה של שחקני ויגן שפשוט עמדו והסתכלו על גיגס נכנס וכובש- אז שלא יעבדו עלינו שהליגה האנגלית יותר ספורטיבית.
וויגאן נלחמו ועוד איך והיו להם לא מעט מצבים טובים. הפנדל שיונייטד קיבלו היה די גבולי ומתנה מהשופט, אבל השער השני פתיחת רגליים? נו באמת, גיגס קיבל מסירה יפה בין שני מגנים ובעט פנימה.

אגב, כל הכבוד לבערסה הלוזרית שהובילה בבית 2:0, חטפה שוויון תוך 4 דקות ושער הפסד בדקה ה-90, כל הכבוד לרייקארד שבמשחק הבית האחרון של בארסה העונה, מתבזה מול האוהדים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ראיתי את השער השני ושני המגינים של ויגן הסתכלו על גיגס ולא עשו כלום. די כבר עם ההתחסדות הזאת. קבוצה עם מנג'ר שהוא אוהד יונייטד לא יקחו ליונייטד אליפות.
בארסה כבר לא קבוצה, היא חבורה של שחקנים שמתים להיפטר אחד מהשני, אז לא מפתיע אותי שהם הפסידו שוב. מה לעשות?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את השער השני ושני המגינים של ויגן הסתכלו על גיגס ולא עשו כלום. די כבר עם ההתחסדות הזאת. קבוצה עם מנג'ר שהוא אוהד יונייטד לא יקחו ליונייטד אליפות.
אתה נשמע כמו מנחם גנץ העיתונאי "הדגול" שמסקר את הליגה האיטלקית, שטוען שאתמול היו דרמות באיטליה ובאנגליה מכרו משחקים, איזה בולשיט טהור. גם בולטון מכרו משחק אתמול ב-1:1 מול צ'לסי? גם פורטסמות' מכרו מול פולהאם? גם בלקבורן מכרו מול בירמינגהאם? שטויות במיץ ירקות. יונייטד הזיעה אתמול וכבשה בקושי רב שערים, פנדל וגול שני בדקה ה-81. אם התוצאה הייתה 5:0 אז אולי היה אפשר להגיד משהו על זה שוויגאן נתנו ליונייטד את המשחק, אבל זה אנגליה לא איטליה ובוודאי שלא ישראל.

מזכיר לי שהייתי עם אח שלי במשחק של ראשל"צ מול אחי נצרת בשישי האחרון ואיזה אוהד אידיוט של ראשל"צ צועק למאמן של אח"י נצרת ,"מה אתם מתאמצים, תפתחו את הרגליים, נשארתם כבר בליגה"... רק בישראל מצפים שקבוצה שהבטיחה את מקומה בליגה תפתח רגליים לקבוצה אחרת (וזה גם קורה בליגת העל, אחרת לא יכול להיות איך בני יהודה שלא ניצחה כל העונה, פתאום מנצחת 6 משחקים רצופים).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
אתה נשמע כמו מנחם גנץ העיתונאי "הדגול" שמסקר את הליגה האיטלקית, שטוען שאתמול היו דרמות באיטליה ובאנגליה מכרו משחקים, איזה בולשיט טהור. גם בולטון מכרו משחק אתמול ב-1:1 מול צ'לסי? גם פורטסמות' מכרו מול פולהאם? גם בלקבורן מכרו מול בירמינגהאם? שטויות במיץ ירקות. יונייטד הזיעה אתמול וכבשה בקושי רב שערים, פנדל וגול שני בדקה ה-81. אם התוצאה הייתה 5:0 אז אולי היה אפשר להגיד משהו על זה שוויגאן נתנו ליונייטד את המשחק, אבל זה אנגליה לא איטליה ובוודאי שלא ישראל.

מזכיר לי שהייתי עם אח שלי במשחק של ראשל"צ מול אחי נצרת בשישי האחרון ואיזה אוהד אידיוט של ראשל"צ צועק למאמן של אח"י נצרת ,"מה אתם מתאמצים, תפתחו את הרגליים, נשארתם כבר בליגה"... רק בישראל מצפים שקבוצה שהבטיחה את מקומה בליגה תפתח רגליים לקבוצה אחרת (וזה גם קורה בליגת העל, אחרת לא יכול להיות איך בני יהודה שלא ניצחה כל העונה, פתאום מנצחת 6 משחקים רצופים).
אתה יודע מה- כל כך לא מעניינת אותי הליגה הזאת, שממש לא משנה לי מי אלופה (למרות שאני תמיד אעדיף את ארסנל על כל השאר) אני רק ציינתי מה שראיתי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

"אברם עובד כבר על הספין הבא"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 8&fid=2605
:haha:
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

מי יקח את הצ'מפיונס ליג ב- 21/5 חברים?

אני מאמין שקבוצתי היקרה תלך עד הסוף, שכן, יונייטד אינה שבעה מהאליפות אשר הושגה באופן מעורר התפעמות (יחס שערים מדהים שמלמד על דבקות במשחק התקפי ופתוח).
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בעיניי הכל עדיף על מנצ'סטר.
אני בעד צ'לסי.

ריאלית? 50:50
שלח תגובה