עזב קבוצה גדולה שמשחקת כ"כ יפה בשביל קבוצה בונקריסטית מגעילה בליגה האיטלקית?!?!

אז עוד קצת כסף... כדורגל משחקים בשביל לשחק לא בשביל הכסף.
באמת לא מובן....
העיקר שדמאיו ימשיך להתבכיין בכל כלי תקשורת אפשרי, קבוצות פותחות רגליים שבני יהודה לא תירד, רק בליגה המוסלמית קבוצה שלא ניצחה פתאום כל העונה מנצחת 6 משחקים רצוף. הלוואי שבית"ר יפסידו גם בגביע, חבל שנתניה לא תזכה באליפות, אבל זה מוכיח עד כמה שהאליפות של בית"ר היא עלובה.ufomatan כתב:אז מה? ליגת העאלק ממשיכה לשבור שיאים? בית"ר מפסידה לבני יהודה ונתניה מנצחת ופתאום יש תחושה של תחרות בליגה? 6 נקודות הפרש 3 מחזורים לסוף.![]()
![]()
אתמול הייתה ישיבת המייסדים הראשונה של הפועל קטמון שבה הייתה פגישה עם המאמן ועוזרו, וקבלת החלטות לגבי עלות המנייה שנה הבאה, והחלטות לדבי זהות המאמן וזהות המועדון בשנה הבאה.
עוד לא נראה דבר כזה בכדורגל, יושבים כ 200 איש מבוגרים וצעירים והם מחליטים כיצד הם רוצים לראות את הקבוצה בשנה הבאה- מדהים! בלי להתלהם, בלי צעקות מטופשות, דיון מסודר עם הרבה הסברים של המאמן על העונה שהייתה, תענוג!!
אמנם הם מצליחים להתעלות באירופה, אך הליגה האיטלקית היא הלחם והחמאה שלהם ושל ברלוסקוני.Instrumedley כתב:לא הייתי מספיד את מילאן כל כך מהר.kawkaz כתב:לא ידעתי שהוא כבר הוצג במילאן![]()
אולי גם עניין אותו המעבר לקבוצה יותר מפוארת ומכובדת כמו מילאן, למרות שזה כבר לא כזה משנה, כי הם ירדו מגדולתם בשנים האחרונות.
ומה הוא מחפש בליגה האיטלקית?? נתן עונה גדולה באנגליה ועוזב, מי יודע איך הוא יסתדר שם.
מדובר באחד המועדנים המפוארים ביותר באירופה.
ירדו מגדולתם בשנים האחרונות?
שכחת כנראה מי לקח את ליגת האלופות בשנה שעברה... (או ב-2003...)
אז נכון שהעונה מילאן מקרטעת קצת, אבל תסמוך על מיסטר ברלוסקוני - הסיפור יהיה שונה בשנה הבאה.
אני לא מסכים בגלל ששיטות משחק שונות פירושם כמויות שערים שונות שלא מראה על רמת הקבוצה, הרבה שערים נכבשים בmoney time או נגד קבוצות שאצלהם הליגה כבר נגמרה. אם יש שוויון נקודות "בית" פנימי בין הקבוצות מאוד הגיוני, זה מראה מה הם השיגו אחד נגד השני ולא נגד קבוצות לא חשובות. הרבה יותר הוגן מהפרש שערים.טל רודס כתב:הפרש השערים היא שיטה טובה, כי היא מתגמלת אותך על מה שעשית עונה שלמה מבחינה הגנתית והתקפית, אין משהו יותר הוגן מזה.
לעשות משחק זה רעיון נחמד (שאברם ניסה לרכוב עליו ולגנוב שוב דעת), אבל אז קבוצות כמו צ'לסי שמרמות כל העונה וגונבות גולים עם התחת ,דחיקות מהקו ,ואופסייד, יכולות חס וחלילה לגנוב אליפות במקרה של שוויון נקודות. אני בעד הפרש השערים.
בעיה של קבוצות בונקריסטיות . אני בעד כדורגל התקפי ולכן שיטת הפרש שערים היא מוצדקת מאד. הליגה נמשכת לאורך 38 משחקים ולא רק 3-4 מחזורים אחרונים, כך שזאת השיטה הכי מוצדקת. בית פנימי לא מוכיח שום דבר, שנה שעברה ארסנל הייתה מקום ראשון בבית פנימי בין 4 הגדולות ועדיין סיימה מקום שלישי.אני לא מסכים בגלל ששיטות משחק שונות פירושם כמויות שערים שונות שלא מראה על רמת הקבוצה, הרבה שערים נכבשים בmoney time או נגד קבוצות שאצלהם הליגה כבר נגמרה. אם יש שוויון נקודות "בית" פנימי בין הקבוצות מאוד הגיוני, זה מראה מה הם השיגו אחד נגד השני ולא נגד קבוצות לא חשובות. הרבה יותר הוגן מהפרש שערים.
וויגאן נלחמו ועוד איך והיו להם לא מעט מצבים טובים. הפנדל שיונייטד קיבלו היה די גבולי ומתנה מהשופט, אבל השער השני פתיחת רגליים? נו באמת, גיגס קיבל מסירה יפה בין שני מגנים ובעט פנימה.מזל טוב למנצ'סטר על האליפות הצודקת, למרות שאני לא מסכים שויגן נלחמה, להיפך כל המחצית השנייה הם שיחקו לרוחב, בלי באמת לסכן את השער של היונייטד, והשער השני היה מפתיחת רגליים ברורה של שחקני ויגן שפשוט עמדו והסתכלו על גיגס נכנס וכובש- אז שלא יעבדו עלינו שהליגה האנגלית יותר ספורטיבית.
אתה נשמע כמו מנחם גנץ העיתונאי "הדגול" שמסקר את הליגה האיטלקית, שטוען שאתמול היו דרמות באיטליה ובאנגליה מכרו משחקים, איזה בולשיט טהור. גם בולטון מכרו משחק אתמול ב-1:1 מול צ'לסי? גם פורטסמות' מכרו מול פולהאם? גם בלקבורן מכרו מול בירמינגהאם? שטויות במיץ ירקות. יונייטד הזיעה אתמול וכבשה בקושי רב שערים, פנדל וגול שני בדקה ה-81. אם התוצאה הייתה 5:0 אז אולי היה אפשר להגיד משהו על זה שוויגאן נתנו ליונייטד את המשחק, אבל זה אנגליה לא איטליה ובוודאי שלא ישראל.ראיתי את השער השני ושני המגינים של ויגן הסתכלו על גיגס ולא עשו כלום. די כבר עם ההתחסדות הזאת. קבוצה עם מנג'ר שהוא אוהד יונייטד לא יקחו ליונייטד אליפות.
אתה יודע מה- כל כך לא מעניינת אותי הליגה הזאת, שממש לא משנה לי מי אלופה (למרות שאני תמיד אעדיף את ארסנל על כל השאר) אני רק ציינתי מה שראיתי.טל רודס כתב:אתה נשמע כמו מנחם גנץ העיתונאי "הדגול" שמסקר את הליגה האיטלקית, שטוען שאתמול היו דרמות באיטליה ובאנגליה מכרו משחקים, איזה בולשיט טהור. גם בולטון מכרו משחק אתמול ב-1:1 מול צ'לסי? גם פורטסמות' מכרו מול פולהאם? גם בלקבורן מכרו מול בירמינגהאם? שטויות במיץ ירקות. יונייטד הזיעה אתמול וכבשה בקושי רב שערים, פנדל וגול שני בדקה ה-81. אם התוצאה הייתה 5:0 אז אולי היה אפשר להגיד משהו על זה שוויגאן נתנו ליונייטד את המשחק, אבל זה אנגליה לא איטליה ובוודאי שלא ישראל.ראיתי את השער השני ושני המגינים של ויגן הסתכלו על גיגס ולא עשו כלום. די כבר עם ההתחסדות הזאת. קבוצה עם מנג'ר שהוא אוהד יונייטד לא יקחו ליונייטד אליפות.
מזכיר לי שהייתי עם אח שלי במשחק של ראשל"צ מול אחי נצרת בשישי האחרון ואיזה אוהד אידיוט של ראשל"צ צועק למאמן של אח"י נצרת ,"מה אתם מתאמצים, תפתחו את הרגליים, נשארתם כבר בליגה"... רק בישראל מצפים שקבוצה שהבטיחה את מקומה בליגה תפתח רגליים לקבוצה אחרת (וזה גם קורה בליגת העל, אחרת לא יכול להיות איך בני יהודה שלא ניצחה כל העונה, פתאום מנצחת 6 משחקים רצופים).