ההבדל במחיר הוא כמובן כי איכות ה- MP3 פחות טובה מאיכות דיסק, וגם כי אתה בסופו של דבר לא מקבל דיסק עם מדבקה עליו וכמובן לא מקבל חוברת. במצב של הדולר היום , 14 דולר לדיסק זה מאד זול בהשוואה למחירים שרצים בחנויות בארץ (90 שקל לאלבום מטאל) גם אם אתה מוסיף משלוח. ואגב אני שמח שנכנסת לליזר-סידי, חנות מאד רצינית ויש להם גם המון מבצעים. המשלוחים שם סבירים מאד, 2 דיסקים זה 9 דולר משלוח, 3 דיסקים זה 10.5 דולר משלוח, ממליץ בחום!!!טל: לדעתי הבדל העלויות משמעותי ביותר. למרות שלא ניתן להזמין באמאזון MP3, אם אין לך כרטיס אשראי ארה"בי (מה שאני מבין שעתיד להשתנות בחודשים הקרובים) - שם למשל יש את הדיסק החדש של ריברסייד במחיר של כ-14 דולר לדיסק, ואילו במחיר של 8 דולר לדיסק MP3. אם תוסיף ל-14 דולר כך משלוח, תקבל פער משמעותי ביותר! נכנסתי לאתר של lazercd. קודם כל, לא הכרתי אותו, אז תודה על הלינק - נראית חנות ממש רצינית! לא הצלחתי למצוא שם את מחירי המשלוח. האם האם סבירים?
אגב, במקרה של CDBABY עצמם, מדובר במשהו קצת שונה. כאן הרצון לתגמל אמנים פחות מוכרים. כעת, אם היה אפשר להוריד את המוסיקה, ולשלוח להם כסף בדואר, אז הייתי שוקל לעשות זאת. אולם מאחר וזה נראה לי קצת תמוה (לא כל אמן יקבל את זה בהבנה) זו דרך להעביר להם כסף (90 אחוז מהקנייה) בלי שום קשר לנושא המרצנדייז עצמו.
במקרה של CDBABY זה באמת עניין אחר לפי מה שאתה מציין. יש היום לא מעט להקות שמאפשרות לשלם להן ב- Paypal כמו למשל ריאן פרמנטר (הקלידן של Eyestrings) שאפשר להזמין את כל הדיסקים שלו ושל הלהקה דרך האתר האישי שלו ולשלם ב- Paypal.