לאור העובדה שאני בדילמה קשה ביותר, ומאחר שתמיד מצויין לכתוב פעם ראשונה בפורום שעה שאתה אמור ללמוד למבחן, החלטתי לשתף אתכם בסוגיה הבאה:
אני רוצה לקנות כמה דיסקים (בין היתר את הראשון של אגורה, ועוד שניים של ספסטיק אינק) ב-Cdbaby.com שהוא פחות או יותר, אם הבנתי נכון, מאגד בתוכו שלל אמנים עצמאיים שמקבלים מהאתר את הכסף כמעט במלואו (אני חושב שבצ'ק שבועי!). אם כך, המטרה נהדרת, המצפון ה"הורדתי" (אם קיים) נרגע קצת, אז מה הבעייה? החנות מאפשרת שלוש אפשרויות שונות למשלוח: א. דיסק עם קופסא. ב. דיסק ללא קופסא. ג. מפ3ים. והרי הקטסטרופה! עד שבחרתי את הדיסקים שאני רוצה לקנות (שאני מניח שמי כמוכם יודע שהוא תהליך שיכול לקחת שבועות!), מציבים בפני שלל אפשרויות (מספר הדיסקים בחזקת מספר הדיסקים

אם נמנע מכם דיון בתהייה הקיומית בין דיסק עם קופסא אל מול דיסק בלי קופסא, האפשרות האחרונה - מפ3ים, נורא קורצת! המחיר יותר זול (כ-10 דולר לדיסק), אין דמי משלוח (די זולים בחנות הזו, אבל עדיין מדובר בכ2-3 דולר לדיסק) ונראה שזה העתיד. מצד שני, אוסף הדיסקים הנפלא שלי, התחושה הנהדרת של לפתוח דיסק חדש מקשים עלי לבחור באופציה הזו.
אני מניח שלכם יש בעידן האי-טיונז, והמפ3ים באמזון דילמות דומות. מה אתם אומרים?