אתה "אוהד" מנצ'סטר אבל אין לך הרבה ידע בכדורגל אנגלי. ליברפול ומנצ'סטר זאת היריבות הכי גדולה שקיימת באנגליה, אז איך אוהד מנצ'סטר מאחל לליברפול הצלחה.....ilai fields #15 כתב: אני מקווה שליברפול תצליח להוציא משם לפחות שער חוץ אחד, מצטער טל וכל אוהדי ארסנל, בתור אוהד מנצ'סטר אני חייב לאחל להם את זה.

ANYWAY
חזרתי עם יאיר מאולפן ליגת האלופות, היינו אורחיו של אבי מלר המקסים. הגענו לפני תחילת השידור לאולפנים בתל אביב, שם דיברנו קצת עם מלר וגם עם נדב יעקובי שהתלהב מחולצות הארסנל שלנו והשתאה מחולצת הסנדרוס שלי. אחרי זה מלר עשה לנו סיור מודרך ויפה בכל חדרי האולפנים, מהאולפן השידור ועד חדר הלוויינים שם קולטים את כל המשחקים LIVE. האולפן היום היה משעשע, מערכון מצוין של מודי בר און בתחילת השידור וגם הפינה של יעל בן דב הייתה מוצלחת עם האייטם על הפנדל בגביע ההונגרי וגם באלאק.
כדורגל:
מבחינת כדורגל הרי שאפשר להיות מאוכזבים כי שוב בפעם המי יודע כמה , קבוצה באה ועושה בונקר באמירויות ומצליחה להבקיע ממצב אחד. אם ארסן ונגר לא מפנים ומפיק לקחים אנחנו נישאר בסוף העונה הזאת בלי תארים. הבעיה של ונגר היא שהוא שמרן ודובק בדרך שלו ויהי מה. הוא רואה שאבואה רק מזיק והורס מתחילת העונה אך עדיין פותח איתו כקשר ימני למרות שזה מסרס לארסנל את משחק האגפים. הוא רואה שקולו טורה כבר לא פוגע חודשיים ובכל משחק גול אחד לפחות באשמתו (בורו,צ'לסי,בולטון וגם היום במקום לתקוף את הכדור הוא נותן לג'רארד לעבור אותו כמו מים, סאניה היה מתקל בלי לפחד), ועדיין שם את טורה כמגן ימני. עכשיו אני אמנם לא מאמן כדורגל, אבל שחקנים צריכים לשחק בעמדות הטבעיות שלהם ואם הניסויים לא עובדים כל כך הרבה פעמים ואם שחקנים לא בכושר טוב, הם לא צריכים לשחק. יש לך את אבואה בסגל? תן לו מגן ימני בהרכב, אתה לא סומך עליו? תן לג'סטין הויט, אבל למה לקולו טורה?!
במחצית הראשונה לא היה הרבה כדורגל, ואן פרסי בישל אמנם אבל היה חלש מאד ובצדק הוחלף במחצית על ידי וולקוט שהוסיף רעננות. במחצית השנייה שליטה מוחלטת של ארסנל, עם מספר מצבים מצוינים - אחד הגול שבנדטנר הציל עבור ליברפול וכמובן הפנדל הכל כך ברור על אלכסנדר חלב שעשה פשוט פריצה פנומנאלית ,כאשר קויט עושה לו הורדת זקיף בתוך הרחבה אל מול עיניו של השופט. אם זה לא פנדל אז אפשר לסגור את הענף. הפנדל הוא לא תירוץ לעובדה שלא ניצחנו אבל שוב בפעם המי יודע כמה העונה השופטים דופקים את ארסנל.
לסיכום: ליברפול של היום ממש הגעילה, לידה קבוצות כמו מילאן נראות אטרקטיביות. אי אפשר לזכות בתארים אם סופגים גולים מטופשים כמעט בכל משחק. ארסן ונגר השנה בסדרת החלטות פשוט שערורייתיות, והוא לא מוכן להודות בטעויות שלו השנה, חבל, כי ארסנל משלמת את המחיר. היה ברור שלא יהיה קל מול ליברפול בצמד המפגשים ושער החוץ שלהם הוא חשוב, אבל אני מאמין שאפשר לעשות את זה בגומלין, גם באנפילד מול הקהל הטוב ביותר באירופה.
(תמונות מהאולפן אני אעלה מחר).