אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #15 כתב: אני מקווה שליברפול תצליח להוציא משם לפחות שער חוץ אחד, מצטער טל וכל אוהדי ארסנל, בתור אוהד מנצ'סטר אני חייב לאחל להם את זה.
אתה "אוהד" מנצ'סטר אבל אין לך הרבה ידע בכדורגל אנגלי. ליברפול ומנצ'סטר זאת היריבות הכי גדולה שקיימת באנגליה, אז איך אוהד מנצ'סטר מאחל לליברפול הצלחה..... :yuck:

ANYWAY

חזרתי עם יאיר מאולפן ליגת האלופות, היינו אורחיו של אבי מלר המקסים. הגענו לפני תחילת השידור לאולפנים בתל אביב, שם דיברנו קצת עם מלר וגם עם נדב יעקובי שהתלהב מחולצות הארסנל שלנו והשתאה מחולצת הסנדרוס שלי. אחרי זה מלר עשה לנו סיור מודרך ויפה בכל חדרי האולפנים, מהאולפן השידור ועד חדר הלוויינים שם קולטים את כל המשחקים LIVE. האולפן היום היה משעשע, מערכון מצוין של מודי בר און בתחילת השידור וגם הפינה של יעל בן דב הייתה מוצלחת עם האייטם על הפנדל בגביע ההונגרי וגם באלאק.

כדורגל:

מבחינת כדורגל הרי שאפשר להיות מאוכזבים כי שוב בפעם המי יודע כמה , קבוצה באה ועושה בונקר באמירויות ומצליחה להבקיע ממצב אחד. אם ארסן ונגר לא מפנים ומפיק לקחים אנחנו נישאר בסוף העונה הזאת בלי תארים. הבעיה של ונגר היא שהוא שמרן ודובק בדרך שלו ויהי מה. הוא רואה שאבואה רק מזיק והורס מתחילת העונה אך עדיין פותח איתו כקשר ימני למרות שזה מסרס לארסנל את משחק האגפים. הוא רואה שקולו טורה כבר לא פוגע חודשיים ובכל משחק גול אחד לפחות באשמתו (בורו,צ'לסי,בולטון וגם היום במקום לתקוף את הכדור הוא נותן לג'רארד לעבור אותו כמו מים, סאניה היה מתקל בלי לפחד), ועדיין שם את טורה כמגן ימני. עכשיו אני אמנם לא מאמן כדורגל, אבל שחקנים צריכים לשחק בעמדות הטבעיות שלהם ואם הניסויים לא עובדים כל כך הרבה פעמים ואם שחקנים לא בכושר טוב, הם לא צריכים לשחק. יש לך את אבואה בסגל? תן לו מגן ימני בהרכב, אתה לא סומך עליו? תן לג'סטין הויט, אבל למה לקולו טורה?!
במחצית הראשונה לא היה הרבה כדורגל, ואן פרסי בישל אמנם אבל היה חלש מאד ובצדק הוחלף במחצית על ידי וולקוט שהוסיף רעננות. במחצית השנייה שליטה מוחלטת של ארסנל, עם מספר מצבים מצוינים - אחד הגול שבנדטנר הציל עבור ליברפול וכמובן הפנדל הכל כך ברור על אלכסנדר חלב שעשה פשוט פריצה פנומנאלית ,כאשר קויט עושה לו הורדת זקיף בתוך הרחבה אל מול עיניו של השופט. אם זה לא פנדל אז אפשר לסגור את הענף. הפנדל הוא לא תירוץ לעובדה שלא ניצחנו אבל שוב בפעם המי יודע כמה העונה השופטים דופקים את ארסנל.

לסיכום: ליברפול של היום ממש הגעילה, לידה קבוצות כמו מילאן נראות אטרקטיביות. אי אפשר לזכות בתארים אם סופגים גולים מטופשים כמעט בכל משחק. ארסן ונגר השנה בסדרת החלטות פשוט שערורייתיות, והוא לא מוכן להודות בטעויות שלו השנה, חבל, כי ארסנל משלמת את המחיר. היה ברור שלא יהיה קל מול ליברפול בצמד המפגשים ושער החוץ שלהם הוא חשוב, אבל אני מאמין שאפשר לעשות את זה בגומלין, גם באנפילד מול הקהל הטוב ביותר באירופה.

(תמונות מהאולפן אני אעלה מחר).
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עם נדב יעקובי:
תמונה

האולפן לפני תחילת שידור
תמונה

באולפן
תמונה

האולפן בזמן כתבה
תמונה

עם אבי מלר היקר
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

טל, לגבי מה שאמרתי, אני בעד שלמנצ'סטר תיהיה את הדרך הכי קלה שאפשר לקבל בליגת האלופות, וזה אומר להיפטר מארסנל, צ'לסי ובארסה.
ודי נעלבתי שקראת לי "אוהד" כי אני אוהד מנצ'סטר מגיל 0, זה שהידע שלי בכדורגל אנגלי הוא לא גדול כמו שלך (או רבע ממנו) לא הופך אותי ל"אוהד".

לגבי התמונות והביקור שלך באולפן, ממש אדיר שיצא לך להיות שם! מה עשית בשביל להיכנס?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה זה קשור דרך קלה או לא? מי שטוען שהוא אוהד מנצ'סטר יונייטד מגיל 0 (שזה אומר שכנראה בבית שלו אהדו מנצ'סטר לפני כן), אמור לדעת מבחינה בסיסית שיש יריבות עצומה בין מנצ'סטר יונייטד לליברפול, בשביל זה לא צריך להיות מומחה לליגה אנגלית או חצי מומחה, מספיק להיות אוהד מגיל 0. מי שאוהד מנצ'סטר, לעולם לא יאחל או ייחל להצלחה של ליברפול. זה בערך כמו שאוהד ארסנל יאחל לטוטנהאם הצלחה.

איך הגעתי לאולפן? אני בקשר ומכיר את אבי מלר דרך פורום כדורגל שאני כותב בו קבוע.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז התחת של אברם לא עזר לו אתמול מה? :haha:
גם התחת של ונגר לא היה משהו... אני חושב שארסנל הכשילה את עצמה כי יהיה לה מאוד קשה לנצח במגרש הביתי של ליברפול מול כל האוהדים שלה.
בקשר לפנדל- אני לא ממש בטוח עד עכשיו שזה היה פנדל ברור כל כך, כי אכן הייתה נגיעה בשחקן של ארסנל אבל הוא עשה הצגת נפילה כל כך לא משכנעת שאפילו השופט שעמד מטר מאחוריו לא קנה את זה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל, נגיעה? קאוט עשה לחלב הורדת זקיף, פנדל ברור וגם כרטיס אדום לקאוט שהיה אחרון בדרך לשער. חוץ מזה זה הרס את אחד הסלאלומים הכי גדולים שנראו אי פעם בכדורגל העולמי, על שטח כל כך קטן , חלב הצליח להעביר חצי מליברפול ולהיכנס בצורה סוחפת לרחבה. הוא לא פחות טוב ממסי,פוזאיניו ושאר אלה שהתקשורת עושה להם יחסי ציבור. לא סתם הוא השחקן האהוב עליי ביותר בארסנל.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הפריצה הייתה משובחת והוא שחקן גדול, אבל למרות שרציתי שארסנל תנצח, אני לא חושב שהפנדל היה ברור- הוא אכן נגע לו ביד, אבל חלב עשה את עבודת הנפילה בעצמו במקום פשוט לבעוט חזק לשער!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הפנדל לא היה כל כך ברור.. אבל השערורייה האמיתית היא השחקן של ארסנל (שאני לא זוכר את שמו) שפשוט מנע לקבוצתו שער סנטימטר מקו השער.
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

בנדטנר.. באמת מנע גול די בטוח :haha:
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

kawkaz כתב:בנדטנר.. באמת מנע גול די בטוח :haha:
גול ברור, הוא עצר את הגול על הקו ולא היה אף אחד מאחוריו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

1:1 בין ארסנל לליברפול, שליטה מוחלטת של ארסנל ברוב המשחק.
טל, לא אכפת לי מ"העבר" של מנצ'סטר וליברפול במשחק הליגה הזה, אני רוצה שארסנל וצ'לסי יפסידו נקודות בדיוק כמו שאתה רוצה שמנצ'סטר וצ'לסי יפסידו.
השדר אמר שזוהי סופה של האליפות של ארסנל השנה... אני ממש לא מסכים, הכל יכול לקרות בשישה משחקים, יש למנצ'סטר משחק נגד צ'לסי וארסנל שהמשחקים האלה יכולים להפוך לגמרי את הטבלה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

את האליפות ארסנל לא הפסידה היום אלא הפסידה כאשר לאדוארדו נשברה הרגל והשופט נתן לבירמינגהאם פנדל שלא היה בדקה ה-93, התיקו הזה התחיל את שרשרת איבוד הנקודות הלא יאומן של ארסנל. שוב פעם היונייטד תיקח אליפות, וזה עדיף על פני התחת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ריאל מדריד הצליחה לחלץ תיקו ממיורקה אתמול בעיקר בגלל שופט עלוב שפשוט עשה הכל כדי שריאל לא יפסידו את המשחק. גם נבדל שלא היה ונשרק והיה נגמר ב90% שער, גם שער חוקי או פנדל ברור שלא נשרקו לטובת מיורקה. בכלל מיורקה הגיעה לאינספור מצבים ולא הצליחה לנצל אותם.
ארסנל שוב לא מסתדרת עם ההגנה של ליברפול ולאט לאט מוציאה את עצמה מהמירוץ לאליפות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

השופט אתמול במשחק של מאיורקה-ריאל היה פשוט מתחת לכל ביקורת, אין לי ספק שהוא קיבל כסף ממישהו בריאל מדריד (ידוע שבספרד מותר לשחד קבוצות שיתאמצו יותר, אבל כנראה שגם השופטים משוחדים). נקווה לנצחון היום של ויאריאל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ריאל שיחקו לא פחות טוב, לפחות עד ההרחקה.
הטעות היחידה של השופט אתמול היה הקראטה של סרגיו ראמוס שהיה צריך להיות פנדל או שער.
סה"כ לריאל הגיע תיקו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למרות שרונלדו כבש עוד שער בדקה ה-8 ויונייטד הובילה, היא בסופו של דבר חילצה תיקו 2:2 בחוץ מול בורו, בתנאי מזג אוויר קשים. מישהו אמר שלתחת אין השפעה על משחקי היונייטד? :D פרט לכך שוידיץ' פצוע למשחקים הקרובים, גם פרדיננד נפצע היום במשחק וההגנה של היונייטד נראתה מאד SHAKY. את רומא אני מאמין שהם יעברו עם היתרון 2:0 מהמשחק הראשון זה צריך להספיק. ביום ראשון הבא הם מארחים את ארסנל, אני האמת לא כל כך איכפת לי כרגע מהמשחק הזה ויותר איכפת לי מהצ'מפיונס ליג ביום שלישי, כי זה הדבר היחיד שבאמת נשאר לארסנל סיכוי לזכות בו, ונקווה שליברפול המגעילה תודח מהמפעל. לא יכול להיות ששנה אחרי שנה, הבונקר המגעיל של בניטז ידיח קבוצות איכותיות יותר מהמשך הטורניר.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

איי מנצ'סטר, אני אמרתי כל היום שהם יפסידו כי בד"כ שהם משחקים יום אחרי ארסנל וצ'לסי הם מאבדים נקודות.
מתוך שלושת הקבוצות שרצות לאליפות (כן, אני מחשיב את ארסנל כי אני חושב שיש להם עוד סיכוי) למנצ'סטר יש את המשחקים הכי קשים, כמובן...
משחק בית נגד ארסנל, משחק חוץ נגד בלקבורן, משחק חוץ נגד צ'לסי, משחק בית נגד ווסטהאם ומשחק חוץ נגד וויגן.
ארסנל פוגשים את מנצ'סטר בחוץ, את רדינג בבית, את דרבי בחוץ, את אברטון בבית ואת סנדרלנד בחוץ, בהחלט משחקים קלים.
צ'לסי פוגשים את וויגן בבית, את אברטון בחוץ, את מנצ'סטר בבית, את ניוקאסל בחוץ ואת בולטון בבית, גם, משחקים קלים.
כ"כ מעצבן אותי שמנצ'סטר לא יכלו לשמור על הפער!!!!!! :evil: :evil:
נראה איך הם יתפקדו במאני טיים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

כרגע שלושת הראשונים בליגה האנגלית הפוכים במקום ממה שהייתי רוצה, לצ'לסי ומנצ'סטר נשארו משחקים קשים, למן יו קצת יותר קשים. כולי תפילה שבוע הבא לטובת ארסנל, הייתי מת שוונגר ייקח את האליפות אבל אם לא אז לפחות צ'לסי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ארסנל לא תיקח את האליפות לצערי, כך שאני מקווה שזאת תהיה יונייטד. רק זה חסר לנו שהתחת יזכה באליפות עם כל הגולים העצמיים והכישופים על משקופי השערים בקרמלין. ארסנל אמנם יכולה לנצח שבוע הבא באולד חרא, אבל זה עדיין לא ישנה כלום לדעתי.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בא לי שצ'לסי יקחו, סתם לצחוקים.
זאת תהיה הבדיחה הכי מצחיקה של העשור.. נגיד:
שודד:"תביא ת'כסף או שאני דוקר אותך!"
אני:"רגע רגע, שמעת שצ'לסי לקחו אליפות?"
שודד:"פחחחחחחחח אהאאהאה חחחח WTF אין מצב חחח יא שקרן, מה באמת?! פחחחחחחחחחחח"
שודד:"רגע, אז מה דיברנו קודם? טוב סע בבטחה הביתה."
תמונה