אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: :haha: יש מצב!!!!
מתי מכבי משחקים נגד בארסה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ilai fields #15 כתב::haha: :haha: :haha: יש מצב!!!!
מתי מכבי משחקים נגד בארסה?
מחר.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הייתי שם גם את ההשוואה בין מוריס לחציל אבל זה יותר מדי כבר :haha: :haha:
בכל מקרה היום פורסם שסמי בכר (או בחר אלופה בניב שלנו) הולך לשפוט את הפועל מול עפולה ביום שני. כנראה שאיגוד הכדורסל ואיגוד השופטים לא מצליחים להבין מהטעויות שלהם, או שהם מושפעים משיקולים זרים שלא קשורים לכדורסל. רק לפני שבוע שמתי כאן קישור לטור של טוד וורניק שאמר שהודח מהאיגוד בגלל שהוא הוכיח שהקלטת שערך איגוד השופטים הייתה מוטה על מנת לא לפגוע בבכר, ועכשיו הם מכשירים את השרץ להמשך העונה.
מבחינתי הפועל לא צריכה לעלות לפרקט גם המחיר של פיינל פור, והאוהדים שלנו שייסעו למשחק צריכים להראות את המחאה שלהם בצורה ברורה שאנחנו לא נסבול את השחיתות הזאת!
לצערי עד עכשיו לא שומעים את התגובה של הנהלת הפועל, אבל כפי שדני קליין הסביר לנו בתחילת העונה, הנהלת הפועל ירושלים לא מתכוונת ולא ביקשה מהאיגוד לפסול את בכר מפחד מחשבונאות של שופטים אחרים שהם חברים של בכר.
עד מתי העסקונה תמשך בליגה שלנו?
ונסיים במשפט שצעקו אוהדי אשקלון במשחק האחרון מולנו: "השופטים הרסו את הליגה"

אההה ושכחתי משהו נוסף- היום זיכו את ויל ביינום מכל אשמה, איזה כיף שיש לקבוצה מדינה, בתי משפט, ומשטרה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3527144,00.html
בושה וחרפה!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הסיפור עם סמי בכר זה פשוט שיא הבזיון. לדעתי ירושלים לא צריכה לעלות למשחק אלא אם כן איגוד הכדורסל מחליף את השופט. הרי הם יודעים שהשופט הזה יצר שערורייה בגמר הפיינל פור שנה שעברה ועם 2 שריקות גבוליות נתן למכבי את האליפות, אז בשביל מה סתם ליצור את החיכוך המחודש הזה?

לגבי ויל ביינום, אחרי שכולם כבר החליטו שמכבי מעיפה אותו (מבחינה מקצועית היא בהחלט צריכה) בגלל עבירת המשמעת הזאת, בסוף ההר הוליד וואחד עכבר!

אגב בריל אני מתפלא שלא ציינת אבל יוסי "המלאך" מקבל בסופו של דבר עסקת טיעון !
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לא הזכרתי את זה כי העסקת טיעון שלו מורידה לו רק עבירות שלא קשורות למקרה החזיז. בקשר לזריקה של החזיז הוא הסכים להודות בזריקה והעונש יהיה בידיו של השופט.
אז עד שהשופט לא יחליט אני לא אוכל להגיב...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:הייתי שם גם את ההשוואה בין מוריס לחציל אבל זה יותר מדי כבר :haha: :haha:
בכל מקרה היום פורסם שסמי בכר (או בחר אלופה בניב שלנו) הולך לשפוט את הפועל מול עפולה ביום שני. כנראה שאיגוד הכדורסל ואיגוד השופטים לא מצליחים להבין מהטעויות שלהם, או שהם מושפעים משיקולים זרים שלא קשורים לכדורסל. רק לפני שבוע שמתי כאן קישור לטור של טוד וורניק שאמר שהודח מהאיגוד בגלל שהוא הוכיח שהקלטת שערך איגוד השופטים הייתה מוטה על מנת לא לפגוע בבכר, ועכשיו הם מכשירים את השרץ להמשך העונה.
מבחינתי הפועל לא צריכה לעלות לפרקט גם המחיר של פיינל פור, והאוהדים שלנו שייסעו למשחק צריכים להראות את המחאה שלהם בצורה ברורה שאנחנו לא נסבול את השחיתות הזאת!
לצערי עד עכשיו לא שומעים את התגובה של הנהלת הפועל, אבל כפי שדני קליין הסביר לנו בתחילת העונה, הנהלת הפועל ירושלים לא מתכוונת ולא ביקשה מהאיגוד לפסול את בכר מפחד מחשבונאות של שופטים אחרים שהם חברים של בכר.
עד מתי העסקונה תמשך בליגה שלנו?
ונסיים במשפט שצעקו אוהדי אשקלון במשחק האחרון מולנו: "השופטים הרסו את הליגה"

אההה ושכחתי משהו נוסף- היום זיכו את ויל ביינום מכל אשמה, איזה כיף שיש לקבוצה מדינה, בתי משפט, ומשטרה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3527144,00.html
בושה וחרפה!!
בושה וחרפה מה שנהייה עם הכדורסל..

ובקשר לביינום, ראינו כולנו את המערכון בארץ נהדרת.. 8-)
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

למה הכדורסל הפך להיות מושחט? זה באמת מעצבן אותי!!
אני לא ראיתי את המערכון על וויל ביינום בארץ נהדרת, יש מצב לקישור?

מכבי הפסידו לבארסה בחוץ, מה שהיה משחק די צמוד נגמר בהפרש 11 לבארסה, מצפים למשחק 3 בארץ.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #15 כתב:למה הכדורסל הפך להיות מושחט? זה באמת מעצבן אותי!!
אני לא ראיתי את המערכון על וויל ביינום בארץ נהדרת, יש מצב לקישור?

מכבי הפסידו לבארסה בחוץ, מה שהיה משחק די צמוד נגמר בהפרש 11 לבארסה, מצפים למשחק 3 בארץ.
הכדורסל תמיד היה מושחת ברמת האיגוד :haha: :haha: :haha: :haha: רק שלאחרונה רמת השיפוט בארץ ירדה בצורה מטורפת, בכלל השיפוט באירופה נהיה בדיחה, ובארץ הוא נגוע בשיקולים זרים של השופטים.

ההפסד של מכבי בחוץ לא מפתיע יותר מדי, אני חושב שמכבי בטוחה בניצחון שלה בארץ אז אתמול פשוט שיחקו בהילוך שני. אני מקווה שבארסה תפתיע ארץ, אבל אני לא אופטימי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

באזילה אתמול תפס יום מטורף עם 34 נקודות, כאשר לאורך כל העונה הוא עם ממוצע של 8.8 נקודות למשחק!!! מאז בולוניה עם קרלטון מאיירס אני לא זוכר אותו בכושר קליעה כזה. ברצלונה סה"כ קבוצה אפורה שבנוייה הרבה על הגנה, אתמול בבית השופטים נתנו להם לשמור חזק, ומה גם שמכבי לא ניצלו מומנטומים שהיו להם במשחק. אחד הרגעים ההזויים היה כשהיה עוד 10 שניות לסיום הרבע והיה צלצול פתאום שהטעה את הלפרין אז הוא זרק סתם את הכדור מחצי מגרש, כשעוד היה בעצם 10 שניות לסיום הרבע :haha:

אני מאמין שמכבי בבית תעבור אותם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אתמול גם עם שיפוט ביתי שנתן לדרק שארפ עבירה שלא הייתה, מכבי לא הצליחה לנצח את בני השרון ואפי הוכיח לכולם מי המאמן הכי טוב בארץ, ומי הקבוצה הכי טובה ואיכותית בארץ.
למרות שהמשחק עצמו לא היה כדורסל איכותי (זה היה לנו אחרי במשחק המדהים של דלאס מול פיניקס) בני השרון הראתה למכבי שתכלס אפקט יד אליהו הולך ונעלם. כל עוד נמשיך לשחק פיינל פורים במגרש הזה האפקט שלו מול קבוצות הצמרת ילך ויעלם, ועוד ועוד קבוצות יצליחו לנצח את מכבי שם.
אישית להפועל ירושלים, שאם תגיע לפיינל פור זה יהיה מהמקום הרביעי, זה היה ניצחון חשוב של בני השרון כי לנו עדיף לפגוש אותם בחצי גמר אחרי שכבר הצלחנו להתמודד איתם השנה לא רע.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בסוף של דבר הצדק ניצח, שארפ קיבל 3 זריקות שהוא לא היה צריך לקבל, החטיא את האחרונה (מי היה מאמין ששארפ יחטיא עונשין ועוד במצב כזה?) , סוויפ של בני השרון על מכבי, אני בהחלט הייתי שמח לראות את אפי לוקח השנה אליפות, מגיע לו!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בסוף של דבר הצדק ניצח, שארפ קיבל 3 זריקות שהוא לא היה צריך לקבל, החטיא את האחרונה (מי היה מאמין ששארפ יחטיא עונשין ועוד במצב כזה?) , סוויפ של בני השרון על מכבי, אני בהחלט הייתי שמח לראות את אפי לוקח השנה אליפות, מגיע לו!
מגיע? :haha: :haha: :haha: :haha: לא בבית ספרנו. תשאל את בכר למי מגיע?
בכל מקרה אני אשמח אם אפי יקח אליפות השנה, כי באמת הוא מאמן ענק שמוביל בפעם השנייה קבוצה למקום הראשון בליגה לקראת הסוף. אני מקווה שהם ישמרו את המקום הראשון עד הסוף כמו שאפי עשה עם הפועל ירושלים בעונת 99, אבל השנה לא יהיה צ'ורה ולא תהיה פיצה :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

:haha: השאלה מי ישפוט בגמר, עושה רושם שלא משנה מה, תמיד השופטים ינסו להציל את מכבי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את המשחק של עפולה-ירושלים, כל הכבוד לעפולה על הנצחון, כל הביקורות לדן שמיר על ההפסד (אחרי המשחק הוא עוד מנסה להאשים את סמי בכר). המקום הרביעי של ירושלים בכלל לא מובטח, שבוע הבא כמדומני היא מתארחת בנוקיהו, ואשקלון עוד יכולה בסופו של דבר לעבור אותה בטבלה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אנחנו עושים חולצות למשחק הבא- "ירושלים לא תרד" :haha: :haha: :haha:
עלוב פשוט עלוב מה שקרה אתמול- מאמן מפגר הורג את הקבוצה שלנו מחזור אחרי מחזור- שילך לרוסיה ויעזוב אותנו בשקט. בשביל הגביע הזה אנחנו צריכים לסבול מחרא של כדורסל כל העונה? אז שילך הגביע הזה לקיבינימט!
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

לא רוצה להיות שחצן או משהו, אבל אני אמרתי שבגמר בני השרון תפגוש את הפועל חולון כבר מתחילת העונה. שום דבר עדיין לא סגור, אבל פתאום התסריט שלי מתחילת העונה מתחיל להתממש... בכל מקרה, תצוגה עלובה נוספת של החברה שלנו ובעיקר של המאמן העלוב שלנו... אני כבר סידרתי לעצמי מאמנים לשנה הבאה בליגה:

מכבי ת"א - צביקה שרף? אפשרי, אבל אני במקומם הייתי הולך על מאמן אחר. אין לי ממש מושג מי, כי בלאט כבר לא יחזור לכאן, אבל מישהו טיפה יותר יצירתי משרף וטיפה יותר אמין מקטש.

הפועל ירושלים - זוכרים את דרוקר? הוא לקח זבל ועשה ממנו זהב. אבל מעניין מה יקרה שהזהב של ארקדי יהיה התקציב שלו לעונת כדורסל? יכול להיות מעניין. לא רוצה לראות מאמן טוב כמוהו חוזר לליגה העלובה שלנו, אבל בסכומים שי-ם מרשה לעצמה להביא מאמן אפשר גם אותו להחזיר. יהיה שילוב רומנטי במיוחד אחרי הזכייה ביול"ב ב-2004.

חולון - דורסן בעלים מדהים, אבל בתור מאמן הוא נפילה, ואני מקווה שהוא מבין את זה. ניהול משחק כושל וטעויות ברגעים מכריעים גררו את הקבוצה שלו להפסידים מיותרים. בכל מקרה, הוא צריך מאמן ישראלי שלא מפחד מכלום, כריזמטי ויצירתי. סגל טוב כבר יש, אבל עם שיפוצים קטנים, תאמינו או לא - אבל יהיה מעניין לראות עם האווירה המטורפת בעולם הפחים איך מר ארז אדלטשטיין ישתלב.

לגבי בני השרון? אפי בונה שם משהו טוב, תנו לו צ'אנס, הוא מאמן מהלב. אם לא השנה, אז בדרך הזאת, ועם הפיינל פור המגוחך, ואולי אפילו בלעדיו (3-0 על מכבי, בכל זאת) השרונים עוד יכולים לקחת אליפות.

סתם זריקות מהשרוול, אבל יכול להיות מעניין. קיצר, אם מכבי תעבור את ברצלונה, יש לנו סיכוי לדגדג במשך שלושה רבעים, אם לא, או שננצח או שנקבל 30 הפרש כבר במחצית. בכל מקרה, המשחק המעניין של החמזור הקרוב: בני השרון נגד חולון. הגמר שלי לעונה הזאת לפחות.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DwAs כתב:לא רוצה להיות שחצן או משהו, אבל אני אמרתי שבגמר בני השרון תפגוש את הפועל חולון כבר מתחילת העונה. שום דבר עדיין לא סגור, אבל פתאום התסריט שלי מתחילת העונה מתחיל להתממש... בכל מקרה, תצוגה עלובה נוספת של החברה שלנו ובעיקר של המאמן העלוב שלנו... אני כבר סידרתי לעצמי מאמנים לשנה הבאה בליגה:

מכבי ת"א - צביקה שרף? אפשרי, אבל אני במקומם הייתי הולך על מאמן אחר. אין לי ממש מושג מי, כי בלאט כבר לא יחזור לכאן, אבל מישהו טיפה יותר יצירתי משרף וטיפה יותר אמין מקטש.

הפועל ירושלים - זוכרים את דרוקר? הוא לקח זבל ועשה ממנו זהב. אבל מעניין מה יקרה שהזהב של ארקדי יהיה התקציב שלו לעונת כדורסל? יכול להיות מעניין. לא רוצה לראות מאמן טוב כמוהו חוזר לליגה העלובה שלנו, אבל בסכומים שי-ם מרשה לעצמה להביא מאמן אפשר גם אותו להחזיר. יהיה שילוב רומנטי במיוחד אחרי הזכייה ביול"ב ב-2004.

חולון - דורסן בעלים מדהים, אבל בתור מאמן הוא נפילה, ואני מקווה שהוא מבין את זה. ניהול משחק כושל וטעויות ברגעים מכריעים גררו את הקבוצה שלו להפסידים מיותרים. בכל מקרה, הוא צריך מאמן ישראלי שלא מפחד מכלום, כריזמטי ויצירתי. סגל טוב כבר יש, אבל עם שיפוצים קטנים, תאמינו או לא - אבל יהיה מעניין לראות עם האווירה המטורפת בעולם הפחים איך מר ארז אדלטשטיין ישתלב.

לגבי בני השרון? אפי בונה שם משהו טוב, תנו לו צ'אנס, הוא מאמן מהלב. אם לא השנה, אז בדרך הזאת, ועם הפיינל פור המגוחך, ואולי אפילו בלעדיו (3-0 על מכבי, בכל זאת) השרונים עוד יכולים לקחת אליפות.

סתם זריקות מהשרוול, אבל יכול להיות מעניין. קיצר, אם מכבי תעבור את ברצלונה, יש לנו סיכוי לדגדג במשך שלושה רבעים, אם לא, או שננצח או שנקבל 30 הפרש כבר במחצית. בכל מקרה, המשחק המעניין של החמזור הקרוב: בני השרון נגד חולון. הגמר שלי לעונה הזאת לפחות.
כמה דברים בתגובה:
מכבי תל אביב תחתים את צביקה שרף אם הוא עובר את ברצלונה מחר וזה 100%.

להפועל שנה הבאה לא יהיה שקל מארקדי וטוב שכך! הוא כבר אמר לקליין שהוא לא יתמוך שנה הבאה בקבוצה, דבר שיחזיר אותנו לפרופורציות ולא יתן למאמנים מגלומנים להחתים שחקנים במאות אלפי דולרים כשהם לא שווים חצי מזה.
בכל מקרה אפי הוא המועמד המועדף כרגע, ולכן הוא גם לא חתם בבני השרון כבר עכשיו. אני לא חושב שדרוקר יחזור לארץ, ואני לא בטוח כמה הוא יצליח בהפועל שוב.

בקשר לחולון- דורסמן כבר אמר שהוא יחפש מאמן לעונה הבאה

בקשר לבני השרון- יש להם בעייה קשה- אין להם קהל בכלל, וקבוצה בלי קהל יש לה בעייה לבסס מסורת. מי יחגוג את האליפות איתם? אוהדי מכבי? או שאקוניס יביא עוד פעם ילדים מבתי ספר שלא יודעים מה זה כדורסל רק כדי להוכיח שיש קהל?

השנה אני מקווה שבני השרון יקחו אליפות ואם לא אז מכבי (כמובן רק אם הפועל לא תהיה בתמונה) וזה רק בגלל שאני לא יוכל לסבול לראות את חולון לוקחים אליפות אחרי מה שהם עשו השנה. אני בתחילת השנה מאוד עודדתי את חולון ורציתי בהצלחתם אבל לא יכול להיות שהם יתנו גיבוי לאוהדים החוליגנים שלהם במקום לטפל בבעייה.
יש לנו אחלה ליגה, אבל לצערי זה נראה כאילו הוא תסתיים בדיוק כמו שאר העונות האחרונות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל אין סיכוי שחולון יקחו אליפות, הם אמנם משחקים מלהיב ואתלטי אבל ניהול המשחק שם שכונתי לחלוטין.

מכבי עלתה לפיינל 4, בעונה כל כך חלשה שמוכיחה גם את חולשת היורוליג. המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוהה של כדורסל אבל מכבי הראתה הרבה תשוקה ונלחמה , ובעיקר הודות לניהול משחק טוב של שרף ,ניצחה את הספרדים.
אך לא הכדורסל בלט בערב הזה, כי אם תצוגת שיפוט הכי הזויה שנראתה באירופה בשנים האחרונות, שריקות על "משיכה", מתי ראיתם שופט שורק את זה? עבירות שצריכות להישרק שלא נשרקו ולהיפך, הרחקות הזויות של שחקנים, בושה ליורוליג שזאת רמת השיפוט בה.
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

באמת שיפוט הזוי... ההרחקות לפי החוק היבש מוצדקות, השאלה עכשיו היא אם המורחקים יוכלו לשחק נגד סיינה...

אבל מה שאני לוקח איתי מהמשחק הזה זה הדאנק של ביינום על איליסובה, לא רואים דברים כאלה כל יום..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לפי מה ששמעון מזרחי אמר אחרי המשחק, לא לקחו מהם את כרטיסי השחקן של השחקנים, אז נראה לו שהם יוכלו לשחק בחצי הגמר.
שלח תגובה