מתי מכבי משחקים נגד בארסה?
מחר.ilai fields #15 כתב:![]()
![]()
יש מצב!!!!
מתי מכבי משחקים נגד בארסה?
בושה וחרפה מה שנהייה עם הכדורסל..ufomatan כתב:הייתי שם גם את ההשוואה בין מוריס לחציל אבל זה יותר מדי כבר![]()
![]()
בכל מקרה היום פורסם שסמי בכר (או בחר אלופה בניב שלנו) הולך לשפוט את הפועל מול עפולה ביום שני. כנראה שאיגוד הכדורסל ואיגוד השופטים לא מצליחים להבין מהטעויות שלהם, או שהם מושפעים משיקולים זרים שלא קשורים לכדורסל. רק לפני שבוע שמתי כאן קישור לטור של טוד וורניק שאמר שהודח מהאיגוד בגלל שהוא הוכיח שהקלטת שערך איגוד השופטים הייתה מוטה על מנת לא לפגוע בבכר, ועכשיו הם מכשירים את השרץ להמשך העונה.
מבחינתי הפועל לא צריכה לעלות לפרקט גם המחיר של פיינל פור, והאוהדים שלנו שייסעו למשחק צריכים להראות את המחאה שלהם בצורה ברורה שאנחנו לא נסבול את השחיתות הזאת!
לצערי עד עכשיו לא שומעים את התגובה של הנהלת הפועל, אבל כפי שדני קליין הסביר לנו בתחילת העונה, הנהלת הפועל ירושלים לא מתכוונת ולא ביקשה מהאיגוד לפסול את בכר מפחד מחשבונאות של שופטים אחרים שהם חברים של בכר.
עד מתי העסקונה תמשך בליגה שלנו?
ונסיים במשפט שצעקו אוהדי אשקלון במשחק האחרון מולנו: "השופטים הרסו את הליגה"
אההה ושכחתי משהו נוסף- היום זיכו את ויל ביינום מכל אשמה, איזה כיף שיש לקבוצה מדינה, בתי משפט, ומשטרה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3527144,00.html
בושה וחרפה!!
הכדורסל תמיד היה מושחת ברמת האיגודilai fields #15 כתב:למה הכדורסל הפך להיות מושחט? זה באמת מעצבן אותי!!
אני לא ראיתי את המערכון על וויל ביינום בארץ נהדרת, יש מצב לקישור?
מכבי הפסידו לבארסה בחוץ, מה שהיה משחק די צמוד נגמר בהפרש 11 לבארסה, מצפים למשחק 3 בארץ.
מגיע?טל רודס כתב:בסוף של דבר הצדק ניצח, שארפ קיבל 3 זריקות שהוא לא היה צריך לקבל, החטיא את האחרונה (מי היה מאמין ששארפ יחטיא עונשין ועוד במצב כזה?) , סוויפ של בני השרון על מכבי, אני בהחלט הייתי שמח לראות את אפי לוקח השנה אליפות, מגיע לו!
כמה דברים בתגובה:DwAs כתב:לא רוצה להיות שחצן או משהו, אבל אני אמרתי שבגמר בני השרון תפגוש את הפועל חולון כבר מתחילת העונה. שום דבר עדיין לא סגור, אבל פתאום התסריט שלי מתחילת העונה מתחיל להתממש... בכל מקרה, תצוגה עלובה נוספת של החברה שלנו ובעיקר של המאמן העלוב שלנו... אני כבר סידרתי לעצמי מאמנים לשנה הבאה בליגה:
מכבי ת"א - צביקה שרף? אפשרי, אבל אני במקומם הייתי הולך על מאמן אחר. אין לי ממש מושג מי, כי בלאט כבר לא יחזור לכאן, אבל מישהו טיפה יותר יצירתי משרף וטיפה יותר אמין מקטש.
הפועל ירושלים - זוכרים את דרוקר? הוא לקח זבל ועשה ממנו זהב. אבל מעניין מה יקרה שהזהב של ארקדי יהיה התקציב שלו לעונת כדורסל? יכול להיות מעניין. לא רוצה לראות מאמן טוב כמוהו חוזר לליגה העלובה שלנו, אבל בסכומים שי-ם מרשה לעצמה להביא מאמן אפשר גם אותו להחזיר. יהיה שילוב רומנטי במיוחד אחרי הזכייה ביול"ב ב-2004.
חולון - דורסן בעלים מדהים, אבל בתור מאמן הוא נפילה, ואני מקווה שהוא מבין את זה. ניהול משחק כושל וטעויות ברגעים מכריעים גררו את הקבוצה שלו להפסידים מיותרים. בכל מקרה, הוא צריך מאמן ישראלי שלא מפחד מכלום, כריזמטי ויצירתי. סגל טוב כבר יש, אבל עם שיפוצים קטנים, תאמינו או לא - אבל יהיה מעניין לראות עם האווירה המטורפת בעולם הפחים איך מר ארז אדלטשטיין ישתלב.
לגבי בני השרון? אפי בונה שם משהו טוב, תנו לו צ'אנס, הוא מאמן מהלב. אם לא השנה, אז בדרך הזאת, ועם הפיינל פור המגוחך, ואולי אפילו בלעדיו (3-0 על מכבי, בכל זאת) השרונים עוד יכולים לקחת אליפות.
סתם זריקות מהשרוול, אבל יכול להיות מעניין. קיצר, אם מכבי תעבור את ברצלונה, יש לנו סיכוי לדגדג במשך שלושה רבעים, אם לא, או שננצח או שנקבל 30 הפרש כבר במחצית. בכל מקרה, המשחק המעניין של החמזור הקרוב: בני השרון נגד חולון. הגמר שלי לעונה הזאת לפחות.