אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי MrReD »

yyzboy1928 כתב:זה מה שאני מתכוון לעשות.. לתת קצת ספייס עכשיו.. להראות אדישות..

אבל אני רוצה לשלוח לה הודעה או שפעם הבאה שניפגש להגיד לש"במחשבה שניה אחרי שקראתי את מה ששלחתי לך, אני חושב שבאמת הגזמתי.. חשוב לי לרגש אותך ולהעלות לך חיוך בימים האלה.. כנראה שהרחקתי לכת עם זה.." או משו בסגנון..
אל תשלח לה הודעה על זה כי אז היא תחשוב שאתה יותר מדי אובססיבי על זה..
פעם הבאה שתפגוש אותה תגיד לה שלא התכוונת להרחיק לכת ושזאת סתם הייתה החלטה ספונטנית.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

yyzboy1928 כתב:זה מה שאני מתכוון לעשות.. לתת קצת ספייס עכשיו.. להראות אדישות..

אבל אני רוצה לשלוח לה הודעה או שפעם הבאה שניפגש להגיד לש"במחשבה שניה אחרי שקראתי את מה ששלחתי לך, אני חושב שבאמת הגזמתי.. חשוב לי לרגש אותך ולהעלות לך חיוך בימים האלה.. כנראה שהרחקתי לכת עם זה.." או משו בסגנון..
זה גם מה שאני הייתי אומר .
אבל אחי - אתה לא צריך להצטער על זה . והיא לא יכולה להאשים אותך בדבר כזה , כי אתה היית 100% , במקרה שלה - טוב הגזמת קצת אבל אתה לא צריך להתבעס על זה - הכוונות שלך היו טובות .
אני גם לא מבין איך זה בדיוק יכול להלחיץ .. :(

בכל אופן שלח לה את מה שאתה חושב לשלוח לה .
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

עוזרי הודעה כזו יכולה מאוד להחליץ , זו חתיכת הודעה שמביעה המון וכנראה שהיא עדיין לא במקום שאתה נמצא מבחינת הרגש שלה וזה קצת יכול להלחיץ דברים כאלה.
לדעתי אתה לא צריך לשלוח לה את ההודעה כדי לא להראות אובססיבי ולחוץ מיזה . פעם הבאה שתדברו תגיד לה כבדרך אגב "תקשיבי לגבי ההודעה הזו אני מצטער אם זה הלחיץ אותך , זו לא היתה הכוונה פשוט רציתי לגרום לך לחייך קצת ולשפר לך את המצב רוח , ואני לא רוצה שזה ירחיק אותך ממני עכשיו"

תראה ג'יימי לגבי ההודעה היא מאוד יפה , רומנטית , מרגשת והכל ובאמת היו לך כוונות מאוד טובות וההיתה בסדר גמור אבל עכשיו אתה יודע שכנראה היא לא מספיק בשלה בשביל דברים כאלה אז תן לה את הזמן אתה יכול לשלוח לה הודעות יותר סולדיות כמו "בוקר טוב ויום מקסים " "מתגעגע " ודברים בסגנון שהם יותר קטנים ומתוקים מאשר הצהרות אהבה בומבסטיות וגם זה במינון ולא יותר מדי, היא כנראה מסוג הבחורות שצריכות קצת יותר מרחב וזה מובן . ואת השיר המקסים שכתבת לה באמת עדיף שתשמור להזדמנות אחרת ותחכה איתו קצת כי אז זה באמת ילחיץ אותה .
בסופו של דבר גם אם ההודעות שלך הלחיצו אותה קצת היא תבין איזה בחור מקסים ומשקיען יש לה .

בקיצור יהיה טוב אל תדאג :love:
mess whit the best , die like the rest
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ג'יימי הגזמת עם ההודעה ששלחת לה (אני מקווה שזה משהו שכתבת מעצמך ולא עצה גרועה שמישהו שמומחה בשליחת SMS לבחורות נתן לך). אתה ממש לא צריך לרדוף אחרי הבחורה ולהשקיע בה , מה גם שנראה שאתם לא משדרים על אותו הגל. גם ככה אתה בקושי מתראה איתה ואי אפשר ממש לפתח ככה קשר וזה די בזבוז זמן עבורך. כדאי לך לעבור הלאה ולמצוא מישהי רצינית שתוכל לפגוש אותה בתדירות יותר גבוהה ולפתח משהו.
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

טל , למה אתה כל כך שלילי לגבי הקשר הזה . טוב להם ביחד והוא אוהב אותה .
נכון שההודעה היתה קצת מוגזמת במיוחד בשלב הזה שהיא עדיין לא בטוחה בקשר שלהם כמוהו כנראה . אז הוא עשה טעות קטנה וקצת הלחיץ את הילדה , לא כזה אסון גדול , הוא יתגבר על זה .
אבל מיפה ועד ללסיים את הקשר יש הבדל גדול. אז הוא לא רואה אותה כל יום מה לעשות ככה זה קשרים בצבא מתרגלים למרחק.
זה לא שהוא הולך להתחתן איתה מחר שהוא צריך שהיא תהיה קרובה אליו כל הזמן .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא שלילי, אני פשוט ריאלי. ג'יימי בחור טוב וכנה, ולכן לא מגיע לו להתאכזב ולבזבז את זמנו היקר. דעתי על הקשרים האלה שרואים אחד את השני פעם בחודש, שזה בזבוז זמן מוחלט. איזה מין קשר זה לראות פעם בחודש? מה שחשוב העיקר זה להגיד "יש לי חבר/ה"? (מזכיר לי כל מיני פרחות בצבא שטוענות שיש להן חבר בגולני שהן רואות אותו פעם ב-28 יום...הן גרות באשקלון, הוא גר בקריית שמונה, איזה קשר משהו משהו...) . ולכן מאחר וג'יימי יכול למצוא לעצמו משהו טוב יותר ובזמינות גבוהה יותר, דברים כאלה צריך לחתוך בזמן ולהמשיך הלאה.
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

אבל מה לעשות שהוא אוהב דווקא אותה .
שנהם כרגע בצבא , וככה זה מערכות יחסים בצבא וזה לא בהכרח אומר שזה נועד לכישלון , שנהם עדיין צעירים "(גם בגיל גם בפזם) עם הזמן התנאים שלהם ישתפרו והם יוכלו להיפגש יותר ואחרי שהיא תשתחרר יהיה להם הרבה יותר קל במידה והקשר יחזיק מעמד עד אז ואין שום סיבה שלא אם יש בינהם אהבה גדולה ואמיתית.

אני מבינה את מה שאתה אומר אבל אל תשכח שהם נמצאים בשלב שונה בחיים זה לא ששנהם כבר משוחררים והתחילו את החיים שלהם והם מחפשים קשר יותר רציני ומבוסס . הם בסך הכל עוד ילדים בצבא .

אני מכירה הרבה מערכות יחסים שבזמן הצבא ניפגשו פחות בגלל כל מיני אילוצים אבל אחר כך זה הסתדר והם חיים ביחד באושר ועושר
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

תודה רבה לכולכם..

מיטל, אכן את צודקת.. אנחנו עדיין לא משדרים על אותו הגל.. אין לי בעיה לחכות עם זה.. אבל לא יודע.. הכל מוזר לי..
כל פעם שאנחנו נפגשים.. זה באמת נראה כאילו זה מתקדם לכיוון שאני רוצה שזה יתקדם.. אבל שהיא בצבא בשטח וכל זה, זה שונה לגמרי.. מאוד מאוד מאוד מאוד אדיש.. ולפעמים זה 5 דקות מדברים וזהו.. היא מנתקת ולא חוזרת.. לא יודע. דברים כאלה משביזים.. היא מאוד אדישה.. אין לה מה לספר, אין לה מה לחדש, ואני מרגיש שוואלה, רק אני מדבר איתה בטלפון וזה די חד צדדי בעיניין.. היא אדישה בעיניין.. כבר לא אומרת שהיא מתגעגעת, משו אדיש כזה.. לא יודע מה להרגיש לגבי זה.. כאילו מצד אחד, שנפגשים זה נראה כאילו יש לזה כיוון אחד.. לרק טוב.. אבל מצד שני, שהיא שם בצבא בשטח, זה שונה.. היא מאוד אדישה.. בקושי מדברת.. מנתקת מהר.. יש לה הרבה עבודה.. אבל לא כל הזמן אני מאמין.. אבל היא מתקשרת.. אולי זה אומר משו לא יודע.. בגלל זה ההודעות האלה.. כדי כאילו להוסיף איזשהו עיניין.. כי אני מרגיש שזה מאבד מעצמו רק בגלל שהיא בשטח והאדישות שלה.. אבל זה שונה לגמרי שאנחנו נפגשים.. כאילו אני מדבר עם בנאדם אחר בטלפון, ונפגש עם מישהי אחר.. והיא לא ממש אדישה כמו שהיא משדרת שאני נפגש איתה.. לא יודע מה לחשוב..

טל, בקשר למה שאמרת, היא יוצאת לקצונה למסלול קשר"גים.. אני מאמין שאחרי זה יהיה טוב.. החיים שלה יהיו קצת יותר קלים בתור קצינה אני מאמין.. ועד אז אני אתפזם, ואהיה כבר אחמש במתקן שאני משרת בו, עם הפריבילגיות שיש לאחמש וכל הדברים שבאים ביחד עם כל זה.. אז אני מאמין בעתיד, אם הקשר הזה יחזיק(ויש לי תחושה שזה יכול להחזיקק) אז אני אחכה לה.. אני מוכן לחכות לה.. יציאות לא משו בקקצ.. אבל אני מוכן לסבול.. לא שהיציאות שלה עכשיו יותר טובות(למען האמת יותר גרועות) אבל אני מאמין שאפשר לקחת את זה למקומות טובים.. ניתן לזה צ'אנס.. :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

אממ זה קצת מוזר מה שאתה מתאר. אולי זה נובע מיותר מדי יחס מצידך והיא קצת נלחצת מיזה יש בנות שצריכות קצת יותר ספייס.
תנסה אולי פחות להראות עניין והתלהבות כלומר להתקשר פחות , לחכות שהיא תעשה איזה צעד לכיוונך .
כמובן שאל תתעלם ממנה לגמרה כי אז היא תפרש את זה אחרת . אבל מה שנקרא תרגיע קצת תן לה קצת להתאמץ בשבילך ותראה מה יהיה ...
אם המצב ממשיך ונהיה בלתי ניסבל אתה יכול לשאול אותה ולהגיד שאתה מבין שהיא עסוקה והכל אבל ההיתה רוצה לפחות לדבר איתה בערב כמו שצריך אם אתם לא מתראים. וחוץ מיזה היא בצבא , טוחנת מסכנה מה כבר יהיה לה לספר לך ?
ולא יודעת שיש אנשים שבטלפון קצת קשה להביע רגשות כי נראה להם מרוחק מידי או שהיא בבסיס מוקפת באנשים ולא נח לה לנהל שיחות פרטיות שכולם לידה , או לא יודעת מה ..
בקיצור תמתמין בסבלנות תראה לאן זה מתפתח בנתיים זה נראה שהיא צריכה קצת ספייס אז תן לה אותו אבל לא יותר מדי שלא תברח בסוף..
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

מסכים איתך..
היא התקשרה מקודם שוב, אבל שוב.. 5 דקות.. לא היה לי זמן להגיד לה כלום..
מדברת כאילו אני איזה ידיד מצורע או משו כזה..
היא:"אז מחר אתה נוסע לאל"ל"
אני:"כן, זה יום אחד קצת יורים בבאפ לכיש והביתה"
......
היא:"אתה רוצה לצאת לאבטש הזה?"
אני:"תכלס לא יודע.. מצד אחד, זה יוצא על השבוע שאת יוצאת(עוד 3 שבועות) ומצד שני דווקא בא לי.. קצת שקט"
היא:" אז אנחנו נתראה עוד הרבה זמן"
היא:"אני עושה את השבת הזאת ויוצאת שבת הבאה.."
אני:"אהה מעולה, זה לא על האבטש.. אז נוכל להפגש בסופש הבא"
.........(משמע, שקט או מילמול אדיש כזה לא ברור..)

לא יודע.. זה ממש ממש אדיש.. אני שמח על זה שנוכל להפגש, והיא כלום.. כאילו, טוב הנה הוא צריך אותי אז אני אעשה לו טובה ואפגש איתו.. ככה זה.. פשוטו כמשמעו..

ואם היא רוצה, היא יכולה להיות לבד.. שהיא הייתה צריכה לדבר איתי על משו, היא ידעה לדבר.. ולהתקשר כמה ההודעה יפה(לא ההיא, כתבתי לה משו אחר, קצת יותר מעודן שבוע שעבר.. לפני מה שפרסמתי כן) ולהגיד..
אבל לא יודע.. האדישות שלה, הורגת אותי..
אולי אני סתם פרנויד.. אני מרגיש שהביטחון שלי ירד בגלל שהיא נלחצה על העיינין..נראה אני מסבן איתה עיניינים.. מקווה שתתקשר שוב..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

על זה נאמר , נשים - אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן

גם אני עומד במבחנים עם חברה שלי ( מירי ) , ואין מה לעשות ,צריך להקריב בשביל להמשיך בקשר .

מצטער שאני לא כזה קשור .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אליעד הבחורה שולחת לך רמזים , MOVE ON. יש עוד מספיק בחורות איכותיות שתוכל למצוא.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

כמו עלילה זה נשמע :

טל - השד :twisted:
מייטי - הפיה :peace:

למי יקשיב ג'יימי גיבורנו ?

מצטער ששוב אני לא קשור :D .
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

חח אני פשוט אופטימית מטיבעי . ואני לא חושבת שהוא צריך לוותר בכזו קלות על אהבה כל כך גדולה (אני גם בחורה אז אני יכולה להבין איך המח המעוות שלנו עובד לפעמים). אם הוא לא היה רציני כל כך כלפיה ההיתי אומרת לו לוותר על זה מיזמן אבל כן יש לו רגשות מאוד חזקים כלפיה.

בכל מקרה ג'יימי שלח אותה אלי לשיחה אני אסביר לה כמה דברים :)

האמת שהיא מתנהגת מאוד מוזר או שהיא מנסה באמת לרמוז לך איזה משהו או שהיא עדיין בקטע של לשחק מישחקים ואז זה די עצוב אם בשלב כזה היא עדין מרגישה את הצורך לשחק מישחקים טיפשיים כאלו, ויכול להיות שגם עובר עליה משהו או שהיא סתם במחזור :D או שהפרחות הקנאיות בבסיס מסיטות אותה ונותנות לה עצות גרועות לגבייך. וגם לפעמים אתה יודע אחרי פרק זמן מסויים ההתלהבות של ההתחלה יורדת והיא לא מרגישה את הצורך להצהיר על אהבתה כל הזמן ולהתקשר כל דקה .
בקיצור זה יכול להיות מליון דברים חוץ ממנה אף אחד לא יכול באמת לדעת מה זה אז ג'ימי פעם הבאה שאתם ניפגשים תראה איך היא מתנהגת ואתה יכול גם לשאול אותה להגיד לה שהיא מתנהגת קצת מוזר כשהיא בבסיס ואתה לא רוצה ללחוץ עליה או משהו אבל זה מוזר לך ולשאול אותה אם הבעיה היא שאתה יותר מידי מלחיץ אותה אז אפשר לשנות את זה או שזה משהו אחר ותדברו על זה .
ואם היא תגיד לך שזה כבר לא זה , זה לא אתה זה השכן וכו.. תגיד לה הפסד שלך ושיהיו לך חיים טובים. ויש הרבה בחורות טובות ואיכותיות שתוכל למצוא במקום אחר .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

האמת שהיא מתנהגת מאוד מוזר או שהיא מנסה באמת לרמוז לך איזה משהו או שהיא עדיין בקטע של לשחק מישחקים ואז זה די עצוב
ולכן לא נותרה לו ברירה אלא לחתוך את העניין ולסיים אותו.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

טל רודס כתב:אליעד הבחורה שולחת לך רמזים , MOVE ON. יש עוד מספיק בחורות איכותיות שתוכל למצוא.
קראתי פה את כל הסיפור, התגובות, ההצעות ואין לי מה להגיד, נראה לי שטל פגע בול!
זה נשמע אפילו יותר מסתם רמזים, לטעמי..
אבל בכל מקרה, ג'יימי, קח את זה בסבלנות, לא משנה מה תחליט לעשות :)
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי WannaBeGuitarPro »

למה לי לעזאזאל אין אף אחת?
איפה לעזאזל אני מוצא בחורות נורמאליות באיזור שלי?
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

ג'יימי, מהשיחה שרשמת פה ביניכם זה דווקא מראה שהיא לא אדישה, היא כל הזמן שאלה אותך דברים
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

זה בדיוק מה שרשמתי בסיכום ההודעה הקודמת שלי .
יכולות להיות הרבה סיבות , יכול להיות שהיא באמת מנסה לרמוז לו ויכול להיות שעובר עליה משהו לכן הוא חייב לברר את זה ישירות מולה !
אם היא לא פותחת את הנושא אז הוא ישאל אותה מה הענינים ולמה היא מתנהגת ככה .
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

meity כתב:זה בדיוק מה שרשמתי בסיכום ההודעה הקודמת שלי .
יכולות להיות הרבה סיבות , יכול להיות שהיא באמת מנסה לרמוז לו ויכול להיות שעובר עליה משהו לכן הוא חייב לברר את זה ישירות מולה !
אם היא לא פותחת את הנושא אז הוא ישאל אותה מה הענינים ולמה היא מתנהגת ככה .
+1
אסור להסיק מסקנות כאלה , המון דברים אנחנו מנפחים בראש כשמסתבר שהכוונה הייתה הפוכה . בקיצור - הם ידברו ונראה איך עלילות ג'יימי וקרן יתפתחו .
שלח תגובה