אני לא כ"כ מסכים שהוא רק הזכיר אותם בקטנה. מילים כמו shame on them וכיו"ב - thems fighting woirds כמאמר באגס באני.Greenburger כתב:הוא הזכיר את בלאברמאות' רק בקטנה, לא האשים אותם בהכל.Nimitzion כתב:האמת? אני לא כל כך מבין מה רוצים מבלאברמאות' (בהקשר הזה אני מתכוון).
הם בסה"כ דיווחו על עובדה והיא ש- MP הגיש summons. הם אפילו הפנו בלינק לידיעה המקורית שכל אחד יוכל לקרוא ולהחליט.
MP מרגיש שכולם עלו עליו (אולי אפילו כנראה לא בצדק) אז מה הוא עושה? יורה בשליח. כולם מחרים מחזיקים אחריו כי הכני נוח להאשים צד שלישי - אפשר לחשוב שהם אלה שהגישו את המסמך לביהמ"ש.
זה קצת כמו שכל מיני אנשים פונים לעורכי דין על מנת לממש זכויות שלהם, לתבוע וכיו"ב. כל הגרידיות והסחי של אנשים יוצא ואת מי מאשימים? את עורכי הדין.
ואני אומר - זה היה מקצוע מצוין אם לא היו כל הלקוחות המגעילים האלה
ומה זה רק דיווחו על עובדה? אולי זו פעולה קטנה אבל גם היא הוציאה דברים מהקשרם והציגו את הסיטאוציה באור מסויים. ואיך שלא יהיה סה"כ פורטנוי צודק שהוא אמר שזה דברים פרטיים שהיו צריכים להישאר עניינם הבלעדי של הלהקה ולאף אחד (כולל בלאברמאות') אין מקום לחטט בהם.
זה גם נראה לי chicken shit move מצדו לומר "כן נכון זה היה מזמן וזה אבל מי שבעצם אשם זה העיתונאים המלוכלכים האלה. איך הם העיזו לספר את העובדה שהגשתי תביעה נגד החברים ב- DT אישית". ומי צריך להתבייש? המדווח לא זה שהגיש תביעה חלילה וחס.
מהלך קלאסי של מישהו שמחפש שעיר לעזאזל לכל הרגשות השליליים שמסתובבים כאן. הרי גם אלה שכועסים על MP לא מרגישים נוח עם לכעוס עליו (חוץ מטל אולי

אל תבינו לא נכון אני לא חושב שהם מלאכים או משהו אבל הם סה"כ עושים עבודה ומדווחים. עבודה מלוכלכת ומסריחה ואולי גם בזויה (אם כי כל עבודה מכבדת את בעליה עלאק) אבל אם יש לי לבחור כאן את הגדול מבין שני evils , ממש לא בטוח שהייתי רץ להצביע דווקא עליהם ולא על MP.