[רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: [רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה

שליחה על ידי ilai fields #7 »

יש מצב שאתה מעתיק הנה את העדכון? אני לא מצליח להיכנס לאתר...
תודה :)

וכן, מנהל הפורום של פורטנוי לא עזב בסוף.
ועד משהו מפי פורטנוי:
Everyone needs to chill out.
Stop feeding into this negative poison on the net...
I am legally NOT ALLOWED to speak of business matters, but I'm sure you realize there are two sides to every coin...
If I could openly talk about this stuff and expalin the REALITY of everything, I would love nothing more!!! But I am legally unable to discuss it...
In the meantime, life is bright and positive...I am happy and so are they....so shouldn't YOU be too???
Don't believe the hype...Carpe Diem!
MP
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אני צופה שכל הפרשיה הזאת תהפוך את יושבי הפורום לעורכי דין בצ'יק צ'אק.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עילי
Ronald S. Beinstock, an attorney for progressive metal giants DREAM THEATER, has contacted BLABBERMOUTH.NET to make it clear that there is currently "no pending litigation" between the current members of DREAM THEATER and the band's former drummer, Mike Portnoy.

Courthouse News Service reported on April 28 that Portnoy filed a document listing his former bandmates as defendants in which he claimed that they "wrongfully excluded" him from the group and were "wrongfully using the name of the band in connection with [their] recording of an album without the participation or consent of [Portnoy]." In addition, the document alleged that the defendants — John Petrucci (guitar), John Myung (bass), Jordan Rudess (keyboards), James LaBrie (vocals), along with associated companies Ytse Jam, Inc. and Infinity Tours, Inc. — were "wrongfully using the name of the band in connection with the promotion of live performances by the individual defendants, without the participation or consent of [Portnoy]."

In a letter to BLABBERMOUTH.NET dated earlier today (Tuesday, September 20) Bienstock wrote, "On or around April 27, 2011, Mr. Portnoy filed a 'Notice With Summons.' This document is not a formal complaint. Further, the document was never served on any of the named defendants, rendering it moot. There is no pending litigation between DREAM THEATER and Mr. Portnoy."
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

טל רודס כתב:עילי
Ronald S. Beinstock, an attorney for progressive metal giants DREAM THEATER, has contacted BLABBERMOUTH.NET to make it clear that there is currently "no pending litigation" between the current members of DREAM THEATER and the band's former drummer, Mike Portnoy.

Courthouse News Service reported on April 28 that Portnoy filed a document listing his former bandmates as defendants in which he claimed that they "wrongfully excluded" him from the group and were "wrongfully using the name of the band in connection with [their] recording of an album without the participation or consent of [Portnoy]." In addition, the document alleged that the defendants — John Petrucci (guitar), John Myung (bass), Jordan Rudess (keyboards), James LaBrie (vocals), along with associated companies Ytse Jam, Inc. and Infinity Tours, Inc. — were "wrongfully using the name of the band in connection with the promotion of live performances by the individual defendants, without the participation or consent of [Portnoy]."

In a letter to BLABBERMOUTH.NET dated earlier today (Tuesday, September 20) Bienstock wrote, "On or around April 27, 2011, Mr. Portnoy filed a 'Notice With Summons.' This document is not a formal complaint. Further, the document was never served on any of the named defendants, rendering it moot. There is no pending litigation between DREAM THEATER and Mr. Portnoy."
אז כנראה שזה אכן כך. הוא הגיש את ה- summons אבל לא המציא אותו לנתבעים. עכשיו זה יושב שם כמו מין חרב על הצוואר.

הוא באמת היה יכול להיות יותר אגרסיבי אז אולי המתקפה היתה מעט מוקדמת מדי.

ד"א אני לא מומחה ענקי בסדר דין אזרחי של מדינת NY אבל לדעתי בשלב כלשהו זה עלול להימחק מחוסר מעש אם הוא לא ימציא את זה לחברים.

בקיצור - הדבר היחיד זה שעכשיו הכתובות של כולם הפכו להיות public knowledge. מסכנים.
הייתי רוצה ש- JP ינגן את Razor's Edge בלוויה שלי - אבל מאחר ואני מתכוון לחיות יותר ממנו - גם הקלטה זה בסדר
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Nimitzion כתב: בקיצור - הדבר היחיד זה שעכשיו הכתובות של כולם הפכו להיות public knowledge. מסכנים.

LOL
יאללה, מארגנים משלחת סיור סלבס לחברי דרים ת'יאטר!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
@HHH@
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי @HHH@ »

מייק פורטנוי בתגובה :
First of all, I did NOT sue them....and second of all, I DESPERATELY tried to discuss matters with them personally to avoid ANYTHING LIKE THIS and yet THEY insisted on ONLY using lawyers...so my lawyers filed those papers (BACK IN APRIL mind you) as that was the position they chose to take...if the band wouldve talked to me, it wouldve NEVER come to that!!!

All that aside, this was 6 months ago....so yes indeed, we have all moved on since then...

I'm still really not allowed to discuss any of this publically, but I feel everybody's hasty and half-truth filled witchhunt yesterday deserves to be addressed to help at least try to clear my name and reputation that was so wrongly tainted by yesterday's false conclusions...

The fact is, when you have a band (or a corporation or marriage) for 25 years there are business and financial things that need to be sorted out behind the scenes...however, it was incredibly LAME of Blabbermouth to exploit these private issues and divulge personal information that is clearly nobody's business other than our own.

They are creating hate and negative propaganda and poisoning the minds and spirits of music fans around the world...shame on them.

MP
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

זה היה קצת משתמע מדבריו של הוובמאסטר שלו (ההודעה השניה שהוא כתב, לא ההתפטרות)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

מצאתי את הבתים שלהם ב - Google Earth - לפטרוצ'י יש טירה עם בריכה, לרודס יש טירה יותר גדולה, למיונג יש בית קטן (ביחס אליהם), ואת הבית של לאברי לא ממש מצאתי אבל הוא גר בשכונה של וילות עם בריכות גם כן..
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

DT_Tal כתב:מצאתי את הבתים שלהם ב - Google Earth - לפטרוצ'י יש טירה עם בריכה, לרודס יש טירה יותר גדולה, למיונג יש בית קטן (ביחס אליהם), ואת הבית של לאברי לא ממש מצאתי אבל הוא גר בשכונה של וילות עם בריכות גם כן..
:haha:

השלב הבא יהיה שכל מיני חיילים במודיעין במשמרות לילה משעממות יעבירו "רק לשניה" את הלוויינים שלנו ויראו מה קורה שם ב- live - הבדלי שעות אתם יודעים.

יאללה חברי DT - נראה שהגיע הזמן לעבור דירה
הייתי רוצה ש- JP ינגן את Razor's Edge בלוויה שלי - אבל מאחר ואני מתכוון לחיות יותר ממנו - גם הקלטה זה בסדר
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

@HHH@ כתב:מייק פורטנוי בתגובה :
First of all, I did NOT sue them....and second of all, I DESPERATELY tried to discuss matters with them personally to avoid ANYTHING LIKE THIS and yet THEY insisted on ONLY using lawyers...so my lawyers filed those papers (BACK IN APRIL mind you) as that was the position they chose to take...if the band wouldve talked to me, it wouldve NEVER come to that!!!

All that aside, this was 6 months ago....so yes indeed, we have all moved on since then...

I'm still really not allowed to discuss any of this publically, but I feel everybody's hasty and half-truth filled witchhunt yesterday deserves to be addressed to help at least try to clear my name and reputation that was so wrongly tainted by yesterday's false conclusions...

The fact is, when you have a band (or a corporation or marriage) for 25 years there are business and financial things that need to be sorted out behind the scenes...however, it was incredibly LAME of Blabbermouth to exploit these private issues and divulge personal information that is clearly nobody's business other than our own.

They are creating hate and negative propaganda and poisoning the minds and spirits of music fans around the world...shame on them.

MP
שום דבר לא יעזור לו ליפות את הדברים. פורטנוי ניסה לשחק אותה הקורבן, ובסוף הוא הולך ומנסה לתקוע את חברי הלהקה דרך עורכי דין. שלא יבלבל את השכל שחברי הלהקה גרמו לזה, בדיוק כמו שלא יבלבל את השכל שהוא פוטר מהלהקה - העובדות הן שהוא עזב ולא יעזרו לו פרסומים כאלה שהעורך דין שלו אמר לו לכתוב כי הדרימיסטים לא טפשים.

במקום להאשים את בלאברמאות' (פשוט מגוחך), שיסתכל במראה ויאשים רק את עצמו - הוא הביא לכל הלכלוכים האלה.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

DT_Tal כתב:מצאתי את הבתים שלהם ב - Google Earth - לפטרוצ'י יש טירה עם בריכה, לרודס יש טירה יותר גדולה, למיונג יש בית קטן (ביחס אליהם), ואת הבית של לאברי לא ממש מצאתי אבל הוא גר בשכונה של וילות עם בריכות גם כן..
אבל לרודס אין בריכה! אהה פראייר

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

Greenburger כתב:
טוב בטח הוא לא בעלים בחברה...רק שכיר. :)
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

Greenburger כתב:
לרודס יש בריכה בתוך הבית :haha: :haha:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

טל רודס כתב:
@HHH@ כתב:מייק פורטנוי בתגובה :

MP
שום דבר לא יעזור לו ליפות את הדברים. פורטנוי ניסה לשחק אותה הקורבן, ובסוף הוא הולך ומנסה לתקוע את חברי הלהקה דרך עורכי דין. שלא יבלבל את השכל שחברי הלהקה גרמו לזה, בדיוק כמו שלא יבלבל את השכל שהוא פוטר מהלהקה - העובדות הן שהוא עזב ולא יעזרו לו פרסומים כאלה שהעורך דין שלו אמר לו לכתוב כי הדרימיסטים לא טפשים.

במקום להאשים את בלאברמאות' (פשוט מגוחך), שיסתכל במראה ויאשים רק את עצמו - הוא הביא לכל הלכלוכים האלה.
פורטנוי או לא פורטנוי, בלאברמאות' הם כן מכוערים. והכי מצחיק - הם בבעלות Roadrunner Records
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

האמת? אני לא כל כך מבין מה רוצים מבלאברמאות' (בהקשר הזה אני מתכוון).

הם בסה"כ דיווחו על עובדה והיא ש- MP הגיש summons. הם אפילו הפנו בלינק לידיעה המקורית שכל אחד יוכל לקרוא ולהחליט.

MP מרגיש שכולם עלו עליו (אולי אפילו כנראה לא בצדק) אז מה הוא עושה? יורה בשליח. כולם מחרים מחזיקים אחריו כי הכני נוח להאשים צד שלישי - אפשר לחשוב שהם אלה שהגישו את המסמך לביהמ"ש.

זה קצת כמו שכל מיני אנשים פונים לעורכי דין על מנת לממש זכויות שלהם, לתבוע וכיו"ב. כל הגרידיות והסחי של אנשים יוצא ואת מי מאשימים? את עורכי הדין.

ואני אומר - זה היה מקצוע מצוין אם לא היו כל הלקוחות המגעילים האלה ;)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

stalk much? :yuck:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Nimitzion כתב:האמת? אני לא כל כך מבין מה רוצים מבלאברמאות' (בהקשר הזה אני מתכוון).

הם בסה"כ דיווחו על עובדה והיא ש- MP הגיש summons. הם אפילו הפנו בלינק לידיעה המקורית שכל אחד יוכל לקרוא ולהחליט.

MP מרגיש שכולם עלו עליו (אולי אפילו כנראה לא בצדק) אז מה הוא עושה? יורה בשליח. כולם מחרים מחזיקים אחריו כי הכני נוח להאשים צד שלישי - אפשר לחשוב שהם אלה שהגישו את המסמך לביהמ"ש.

זה קצת כמו שכל מיני אנשים פונים לעורכי דין על מנת לממש זכויות שלהם, לתבוע וכיו"ב. כל הגרידיות והסחי של אנשים יוצא ואת מי מאשימים? את עורכי הדין.

הוא הזכיר את בלאברמאות' רק בקטנה, לא האשים אותם בהכל.
ומה זה רק דיווחו על עובדה? אולי זו פעולה קטנה אבל גם היא הוציאה דברים מהקשרם והציגו את הסיטאוציה באור מסויים. ואיך שלא יהיה סה"כ פורטנוי צודק שהוא אמר שזה דברים פרטיים שהיו צריכים להישאר עניינם הבלעדי של הלהקה ולאף אחד (כולל בלאברמאות') אין מקום לחטט בהם.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

Mars Volter כתב:
stalk much? :yuck:
Want to go to their houses much?
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

Greenburger כתב:
Nimitzion כתב:האמת? אני לא כל כך מבין מה רוצים מבלאברמאות' (בהקשר הזה אני מתכוון).

הוא הזכיר את בלאברמאות' רק בקטנה, לא האשים אותם בהכל.
ומה זה רק דיווחו על עובדה? אולי זו פעולה קטנה אבל גם היא הוציאה דברים מהקשרם והציגו את הסיטאוציה באור מסויים. ואיך שלא יהיה סה"כ פורטנוי צודק שהוא אמר שזה דברים פרטיים שהיו צריכים להישאר עניינם הבלעדי של הלהקה ולאף אחד (כולל בלאברמאות') אין מקום לחטט בהם.
ומה יפה בזה? בלאברמאות' נמצא בבעלות הלייבל שלהם ובעצם הלייבל בוחש בקלחת וזו לא פעם ראשונה שזה קורה עם רואדראנר והאמנים שלהם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

זה באמת :puke:

(]/|\[)

And lose their way home