הקליט את ACoS האגדי, אם כי אני לא יודע אם היה לו אינפוט משלו על הקלידים(?), וגם את FII שלמרות הדירוג הכללי של האלבום הוא עדיין אלבום טוב עם קלידים מעניינים.
לדרק יש גם פרויקט-צד משלו - Planet X הידוע לו תהיה הוצאה חדשה בקרוב מאוד, ולכן גם סיבה טובה לפתוח את האשכול הזה סוף סוף.
אז מה אתם אומרים על דרק והתיפקוד שלו בלהקה, ולאחר מכן?
אני מאוד אוהב את FII מה שאומר שגם את שריניאן,הוא גם היה קלידן עם רוח מצחיקה.
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
בעקרון הוא עשה עבודה מעולה על ACOS אבל אני לא יודע כמה באמת היו לו רעיונות אישיים משלו. את FII לא כ"כ אהבתי אבל הוא עתה עבודה מדהימה בשירים כמו Lines In The Sand או Anna Lee ועוד כמה... סה"כ הוא די נחמד וגם עם הרבה השפעות ג'אז מגניבות אבל אין ספק שהוא השפיע הכי פחות על אופי וסאונד הלהקה מבין השלושה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
אלבום חדש לדרק שריניאן שיקרא Molecular Heinosity . עם וירג'יל דונאטי המתופף הכל יכול שהשתתף בכל טרילוגיית האלבומים של Planet X פרופסורי הפיוז'ן- מטאל .
לשמחתי גם כאן דרק הביא סופרסטארים נוספים כמו Rusty Cooley וזאק ויילד .
אני נוטה להסכים עם שוקרון..
ACOS מבחינתי הוא ההיי-לייט של דרק בתוך ההרכב. את FII לא כ"כ אהבתי, אבל העבודה שלו על ACOS פשוט מדהימה. את הפרויקטים שלו בלי דרים לא שמעתי, אבל עכשיו בהחלט אעשה זאת...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
אז אמנם אין חיה כזאת "אלבום לא טוב" אצל כליל השלמות שנקרא dream theater אבל אם משווים את fii הוא פחות טוב ולפי מה שהבנתי לשריניאן היתה לא מעט השפעה על שינוי הכיוון הלא ממש מובן שהם עשו באלבום הזה, אלבום שלווה גם בטרגדיה אישית של אחד החברים (אם אני זוכר נכון זה היה פטרוצ'י שאיבד את אבא שלו למחלת ניוון שרירים וכתב לו את take away my pain)
בכל מקרה, ברגע שג'ורדן הצטרף חזרה גם שמחת החיים ללהקה והמוסיקה חזרה לרמות הגבוהות שאליהן הורגלנו ולראיה sfam המושלם!!!
רק אציין שאמנם אני לא מרוצה מהעבודה של שריניאן עם הלהקה אבל את הכבוד בהיותו חלק מהיצירה אולי המושלמת ביותר אי פעם (acos כמובן) אי אפשר לקחת ממנו
יום נפלא ושבוע חלום לכולם
אייל
עכשיו דיברתי עם המתופף (החבר שלי) שהוא הולדני, שני חברים בלהקה הם גרמנים, ואחד פולני שגר בגרמניה, ודרק הוא אמריקאי כמובן...
פרויקט בינלאומי.
אני הנחתי שכולם הולנדים כי אני מדבר רק עם התמופף על זה
מבין כל שלושת הקלידנים, ג'ורדן הוא האהוב עליי, ואחריו שריניאן. את קווין מור אני פחות אוהב, לא יודע למה. הוא בכל זאת גאון, ו- Space Dye Vest זה שיר מצוין לדעתי, ויש לו סולואים שאני אוהב, אבל אני מעדיף את דרק, אולי בגלל שאהבתי יותר את האילתורים והסולואים שלו (A Change of Seasons ו - Once in a LIVEtime).