מיקי , שתהיה לך שנה מצויינת אחינו ! לא רק גיטריסט/מוסיקאי ודרימיסט למופת אלא גם אחלה בנדם שכיף לדבר איתו על כל דבר שבעולם (במיוחד על פטרוצ'י והפוייקטי צד חח ) . אתה עדיין חייב לי הופעה בבית שך עם הגיטרה .
מזל טוב אחי
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
נכון שאמרתי לך בפייסבוק כבר, אבל החלטתי ששנייה לפני שאני נוסע לעיר השכנה (ומיקי יודע באיזו עיר מדובר) אני אדאג לעצור פה ולאחל לך מזל טוב, שתיתן בראש ותעשה שירים מופתיים עם הלהקה שאתה נמצא בה, שתמשיך להיות מוכשר כמו שאתה עכשיו (ולדבר איתי על אבזרים לגיטרה ולהזכיר לי את ג'ייסון בקר כשאני שוכח לומר ת'שם שלו)
והמון הצלחה ואושר וכל הכיף שבעולם, ובהזדמנות רחוקה יותר תשכנע אותי שגיל 23 לא כזה נורא, רק לפני חודש מאי אם אפשר
באמת תודה רבה לכולכם.
אני לא צריך להגיד לך כמה אני אוהב את הקהילה שלנו.
תודה!!
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
שיט פיספסתי את המזל טוב לפני שבת.... אז המווון מזל טוב אחי, אחלה בנאדם שתמיד טוב להיפגש ולדבר איתו (למרות שלא יוצא לנו הרבה) . שיהיה רק אושר ועושר תמיד ושהשנה הקרובה תעשה לך רק טוב
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!