אריק חייט -RIP
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אריק חייט -RIP
http://www.mako.co.il/music/news/local/ ... 0c10acRCRD
הכרתי אותו אישית כבר מלפני כמה שנים מסצינת הרוק המתקדם.
ממש חבל שככה הוא מסיים את חייו!
הכרתי אותו אישית כבר מלפני כמה שנים מסצינת הרוק המתקדם.
ממש חבל שככה הוא מסיים את חייו!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אריק חייט -RIP
רק עכשיו אני שומע על האומן הזה ,שמעתי על ההרכב הזה סימפוזיון . מה שכן - הוא נשמע ממש בנדם עם המון תוכן וכישרון, מאוד התחברתי למה שהוא אמר :
אני מבין אותו בהחלט . ת.נ.צ.ב.הבדף של חייט באתר "במה חדשה" כתב על עצמו: "נולד ב 1980, ועדיין חי". בראיון איתו לפני כשלוש שנים אמר: "המחשבה הפילוסופית שעמדה מאחורי זה שכתבתי את 'להסתכל גבוה' היא איזשהו רצון לחפש משהו מעבר לחיי היום יום, משהו שהוא לא כל כך נראה לעין בחיים הרגילים. זה דבר שרוב האנשים, שלא מבחירתם, לא נופל בחלקם להתנסות בזה.
"אני מרגיש שהרבה אנשים חיים את החיים שלהם בצורה שבה הם לא שואלים מספיק שאלות. כולם איפשהו מרגישים שמשהו לא בסדר, אבל לא כולם טורחים לבדוק מה לא בסדר, מה לא עובד בחיים האלה. מעט אנשים מפנים זמן מהחיים שלהם לבדוק למה זה ככה ומה אפשר לעשות עם זה ברמה האישית והלא אישית".
-
- בריל!
כמה חבל. קשה לי לפעמים להבין איך אדם מוותר על החיים שלו כל כך בקלות, אבל כנראה שזה קורה אצל מוזיקאים כשהם נדחקים נפשית לפינה.
נקווה שלא נשמע על דברים כאלה יותר בעתיד...
נקווה שלא נשמע על דברים כאלה יותר בעתיד...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
חבל
ת.נ.צ.ב.ה
(מה זה לעזעזל???)
ת.נ.צ.ב.ה
(מה זה לעזעזל???)
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים.
מה שמעניין אותי זה איך קורה שדווקא האנשים עם העומק הריגשי והאינטלקטואלי, שמסתכלים על העולם והאנשים שבו כאנשים ריקים יחסית וחסרי עומק, מדוע הם הראשונים לקפוץ מהרכבת? האם זה יאוש? או שבעצם הם גם ריקים, אבל בניגוד לשאר העולם הם גם מרגישים את זה?
מה שמעניין אותי זה איך קורה שדווקא האנשים עם העומק הריגשי והאינטלקטואלי, שמסתכלים על העולם והאנשים שבו כאנשים ריקים יחסית וחסרי עומק, מדוע הם הראשונים לקפוץ מהרכבת? האם זה יאוש? או שבעצם הם גם ריקים, אבל בניגוד לשאר העולם הם גם מרגישים את זה?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט שרוף
מכיר את האיש מהכתיבה שלי בפורום רוק מתקדם בתפוז מידי פעם...
ששמעתי על זה הצתמררתי..בעיקר שלאחרונה הוא פרסם את האלבום הסולו האחרון שלו ששמו קצת מצמרר כרגע "Doing Life".
RIP
ששמעתי על זה הצתמררתי..בעיקר שלאחרונה הוא פרסם את האלבום הסולו האחרון שלו ששמו קצת מצמרר כרגע "Doing Life".
RIP
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אתה אומר משהו מעניין מאוד שהרבה לא שמים לב ולא חושבים על זה . כנראה שאתה צודק - הם יודעים שהם חיים חיי שקר, הם מודעים לזה , והם מרגישים את זה במודע אבל הם לא יודעים איך למלא את החלל הזה . ומז"א הם גם ריקים ... תלוי איך אתה תופס את זה . הם מרגישים ריקניים כי הריקנות שמעסיקה את שאר העולם לא נחשבת בעיניו ובעיני מעטים כאידיאל בחיים .avrahamshuk כתב:תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים.
-
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
בחור נפלא,
עצוב וחבל מאוד....
עצוב וחבל מאוד....
- Greenburger
- דרימיסט-על
יש משפט נחמד שאומר..avrahamshuk כתב:תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים.
"If ignorance is bliss, than enlightenment must be pure hell"
ולדעתי זה נכון...
כשאתה יותר אינטלגנטי אתה מחפש יותר בחיים, הדרישות שלך גבוהות יותר ולכן אתה גם לוקח דברים קשה יותר. יותר חלקים בחיים נראים לך יותר כואבים ונוראים מלאנשים אחרים.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Greenburger כתב:יש משפט נחמד שאומר..avrahamshuk כתב:תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים.
"If ignorance is bliss, than enlightenment must be pure hell"
ולדעתי זה נכון...
כשאתה יותר אינטלגנטי אתה מחפש יותר בחיים, הדרישות שלך גבוהות יותר ולכן אתה גם לוקח דברים קשה יותר. יותר חלקים בחיים נראים לך יותר כואבים ונוראים מלאנשים אחרים.
תומר זה משפט ממש חכם ונכון. אני מאוד מזדהה איתו.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly